Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Καραμελωμένα κρεμμύδια

1.100 ml ελαιόλαδο


2.3 κόκκινα ή κόκκινα κρεμμύδια,


3.καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες


•Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια βαριά κατσαρόλα που βασίζεται σε μέτρια φωτιά.


•Προσθέστε το κρεμμύδι και μαγειρεύουμε μέχρι να αρχίσει να μαραίνονται. Μειώστε τη θερμότητα σε χαμηλή και συνεχίστε το βράσιμο για άλλα 20 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά για να αποφύγετε τα κρεμμύδια να κολλήσει στη βάση του τηγανιού.


•Μόλις χρυσό στο χρώμα, το βγάζουμε από το τηγάνι και δροσερό. αποθηκεύσετε σε ένα σφραγισμένο δοχείο ή βάζο στο ψυγείο. καραμελωμένα κρεμμύδια θα διαρκέσει 5-7 ημέρες σκεπασμένα και στο ψυγείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: