Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Τα είδη του φλερτ...

Σήμερα θα ασχοληθουμε με τα είδη του φλερτ που υπάρχουν και που ισχύουν και για τα δύο φύλα. Όταν λέω "είδη του φλερτ" εννοώ "το κατά πόσο θέλει κάποιος/κάποια να φλερτάρει ενώ είναι σε φάση σχέσης".
Firewall


Περίπτωση στην οποία...δεν περνάει τίποτα. Έχει μόνιμη σχέση, είναι σωστή απέναντί του, περνάει τέλεια άρα αποκρούει όποιον της την πέσει. Λογική περίπτωση γκόμενας που παρακαλάς να σου τύχει για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Συχνά αν δοκιμάσεις να την πλησιάσεις, μετά από 2-3 κουβέντες θα δεις ότι απαντάει μονολεκτικά άρα ισχύουν δύο τινά. Η έχει γκόμενο ή είναι καβαλημένη ψωνάρα του κερατά και δεν δέχεται να σου μιλήσει.


Τέτοιες τύπισσες συνήθως έχουν το Facebook κλειδωμένο ώστε να μην δέχoνται ούτε add ούτε μηνύματα. Τέλος, παίζει επίσης και το ενδεχόμενο η κοπέλα να είναι φουλ ξενέρωτη και (γιατί όχι) να διαβάζει κι αυτό το blog. Σε κάθε περίπτωση...los poulos.
Casual


Είναι ο τύπος γκόμενας που φλερτάρει περιστασιακά έτσι για να νιώσει την επιβεβαίωση. Συνήθως είναι κι αυτή σε φάση σχέσης ή έστω σε φάση του τύπου "free sex με τον Μήτσο". Παίζει επίσης και το να είναι cocktease και να σε δουλεύει ψιλό γαζί. Πάντως κατά κύριο λόγο όλο και κάτι θα έχει. Φλερτάρει λοιπόν...όσο πατάει η γάτα. Οπότε ελπίδες δεν έχεις. Θα πρέπει να πάθει εγκεφαλικό με την πάρτη σου για να προχωρήσει το πράμα. Το πιθανότερο είναι επίσης αν της ζητήσεις τηλέφωνο να ζητήσει αντίστοιχα το δικό σου νούμερο και φυσικά να μην σε πάρει ποτέ.






Flirt Pro


Φλερτάρει αβέρτα και με οποιονδήποτε. Δεν τρώει σκάλωμα στο να την φλερτάρεις ενώ είναι ανοιχτή ακόμα και στο να βγει μαζί σου. Αν την εντυπωσιάσεις τότε μπορεί να γίνει κάτι. Συνήθως είναι ειλικρινής χαρακτήρας, ενώ στο Facebook θα την δεις να έχει status Single και ανοιχτό προφίλ (κατά προτίμηση με φωτογραφίες με μαγιώ). Ακόμα κι αν έχει σχέση, αν δει ότι την φλερτάρεις πολύ έξυπνα τότε έχεις πολλές πιθανότητες να ενδώσει. Την συναντάς συνήθως σε χύμα μπαράκια με καλό κόσμο (όχι ψωνάκια).






Hardcore


Είδος γκόμενας η οποία "στο δίνει έτοιμο". Φλερτάρει κυριολεκτικά με ότι κινείται. Είτε έχει σχέση, είτε όχι, είναι...ανοιχτή (κυριολεκτικά και μεταφορικά) για νέες περιπέτειες. Ενδέχεται φυσικά να μην τα έχει με κανέναν και απλά να γλεντάει με 2-3 με τους οποίους θα κάνει free sex και θα το ευχαριστιέται. Δεν παίζει να σοβαρευτεί, τουλάχιστον αν δεν πατήσει τα 30. Και που θα τα πατήσει δηλαδή...πότε να μην είσαι σίγουρος. Άλλωστε τα γέρικα σκυλιά δεν μαθαίνουν νέα κόλπα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: