Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Ποιός ποδοσφαιριστής βγάζει 38.000 euro την ημέρα?

Βρε δεν ‘πα να υπάρχει οικονομική κρίση και όλος ο κόσμος να μετράει μέχρι και το τελευταίο σεντ; Του… David Beckham ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει, μιας και ο ποδοσφαιριστής βάζει καθημερινά στην τσέπη… 38.000 ευρώ!
Όχι, δεν σας γελούν τα μάτια σας! Ο σούπερ σταρ της μπάλας είναι από τους λίγους που είδαν το εισόδημά τους να ανεβαίνει, αφού το 2011 αυξήθηκε κατά 30%.
Από πού και ως πού παίρνει τόσα ο David; Μόνο από τις διαφημίσεις είναι η απάντηση! Μην βιαστείς να τον πεις καλοπληρωμένο – «σκίζεται» στη δουλειά ο άνθρωπος, αφού διαφημίζει αθλητικά είδη, αρώματα και εσώρουχα. Τριπλοθεσίτης ο σταρ αγάπη μου!
Αν σε αυτά τα έσοδα υπολογίσεις και το συμβόλαιό του με τους LA Galaxy, βλέπεις ότι ο David έχει εισόδημα 30 εκατομμύρια ευρώ τον τελευταίο χρόνο! Το έπαθες το εγκεφαλικό ή ακόμα; Για την ακρίβεια, 38.154 ευρώ και κάτι ψιλούλια καθημερινά βγάζει…
Αν ακόμα δεν το έπαθες το εγκεφαλικό, σκέψου ότι τους επόμενους 18 μήνες το πορτοφόλι του σέξι David ενδέχεται να φουσκώσει ακόμα παραπάνω, μιας και η Παρί Σεν Ζερμαίν του δίνει 5 εκατομμύρια ευρώ για να φορέσει την φανέλα της! Mήπως να μας δανείσει αυτός και όχι η τρόικα;


Δεν υπάρχουν σχόλια: