Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Σκλήρό βίντεο σοκ: Φορτηγά πάτησαν 2χρονο κοριτσάκι και κανείς δεν το βοήθησε!

Κίνα: Φορτηγά πάτησαν 2χρονο κοριτσάκι και κανείς δεν το βοήθησε!
Το video που θα παρακολουθήσετε είναι για γερά στομάχια αλλά και για γερά νεύρα! Τα εν λόγω στιγμιότυπα κάνουν το γύρο του κόσμου και σοκάρουν άπαντες με τη σκληρότητα, την ασυνειδησία και την ωμότητα τους.


Για ποιο λόγο; επειδή απεικονίζουν ένα δίχρονο κοριτσάκι στην Κίνα, να έχει συνθλιβεί από ΔΥΟ φορτηγά στη σειρά, να είναι αιμόφυρτο στο έδαφος και ΚΑΝΕΝΑΝ από τους δεκάδες περαστικούς που περνάνε και το βλέπουν, να μην σταματά να το βοηθήσει!






Η άτυχη μικρούλα δυστυχώς βρέθηκε στη μέση του δρόμου. Το πρώτο φορτηγό δεν τη βλέπει, την πατά και σταματά νιώθοντας πως κάποιο εμπόδιο του έφραξε το δρόμο. Μετά από λίγο, χωρίς καν ο οδηγός να κατέβει κάτω να δει τι συνέβη, συνεχίζει κανονικά την πορεία του, περνώντας ξανά από πάνω της.






Εκείνη τι στιγμή, περνούν από το σημείο πεζοί, ένας ποδηλάτης και ένας μοτοσικλετιστής. ΚΑΝΕΙΣ τους όμως ενώ τη βλέπει αιμόφυρτη στο έδαφος δεν τη βοηθά! Όλοι κάνουν πως δεν τη βλέπουν και προσπερνούν.






Ακόμα πιο σοκαριστικό; το παιδί είναι πεσμένο κάτω και περνά και δεύτερο φορτηγό που δεν τη βλέπει και την συνθλίβει για δεύτερη φορά! Ο οδηγός του ούτε που δίνει σημασία. Στα επόμενα λεπτά, κι άλλοι περαστικοί περνούν από το σημείο, αλλά κανείς και πάλι δεν κάνει τίποτα. Την βλέπουν και φεύγουν.






Μετά από πολύ ώρα η οποία στάθηκε καθοριστική για την μικρή Λου Λου, μια γυναίκα εργαζόμενη στην καθαριότητα βλέπει το παιδί, το μετακινεί και καλεί απεγνωσμένα για βοήθεια. Παράλληλα, ενημερώνεται και η μητέρα της η οποία είχε πάει να παραλάβει κάποια πλυμένα ρούχα. Το παιδί οδηγείται στο νοσοκομείο αλλά είναι πολύ αργά πια.






Η μικρή Λου Λου είναι σήμερα εγκεφαλικά νεκρή και κανείς δεν γνωρίζει αν θα τα καταφέρει να επιβιώσει. Οι δυο οδηγοί που εγκατέλειψαν τη μικρή συνελήφθησαν. Συνολικά, από δίπλα της πέρασαν ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ περαστικοί και ΚΑΝΕΙΣ δεν τη βοήθησε.






Η εγκληματική τους αδιαφορία στοίχισε τη ζωή ενός μικρού κοριτσιού, προκαλώντας παγκόσμιο σοκ και οργή.






Δείτε το video που προκαλεί σοκ και ανατριχίλα…









Δεν υπάρχουν σχόλια: