Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

SeX-Factor στη Μύκονο!

SeX-Factor στη Μύκονο!
Ντουέτα... στο κρεβάτι έκαναν οι διαγωνιζόμενοι
Τους πήγε στη Μύκονο για πρόβες κι αυτοί το έριξαν στα όργια! Το φυσάει και δεν κρυώνει η Tulisa Contostavlos, η ελληνικής καταγωγής κριτής του βρετανικού X-Factor, η οποία είχε τη φαεινή ιδέα να κάνει το «boot camp» της ομάδας της στη Μύκονο.
Δεν ήξερε, δεν ρώταγε; Οι ασυγκράτητοι, όπως αποδείχθηκε, υποψήφιοι γοητεύθηκαν τόσο πολύ από την ατμόσφαιρα του νησιού, που άφησαν στην άκρη τις καλλιτεχνικές ευαισθησίες και έκαναν το X-Factor… seX-Factor!
Πριν την αναχώρηση από το Λονδίνο, η Tulisa, που έχει αναλάβει την ομάδα των συγκροτημάτων στο δημοφιλές ριάλιτι, είχε ξεκαθαρίσει ότι στη διάρκεια του ταξιδιού απαγορεύεται το σεξ.
Ωστόσο, τα κορίτσια ενός συγκροτήματος και τα αγόρια ενός άλλου έγραψαν την απαγόρευση στα… παλαιότερα των all-star τους και άρχισαν τα… ντουέτα στο κρεβάτι!
Βέβαια, οι νυχτερινές επισκέψεις των κοριτσιών στα δωμάτια των αγοριών δεν παρέμειναν κρυφές. Η Tulisa τους έπιασε στα πράσα και τους τιμώρησε αποκλείοντάς τους από τη συνέχεια του παιχνιδιού.
Αυτή ήταν η πρώτη φορά που οι διαγωνιζόμενοι του X-Factor παραδόθηκαν στο ερωτικό πάθος. Όπως έλεγε και ένα παλιό τραγούδι: «μπορεί να φταίω εγώ κι εσύ, μπορεί να φταίει το νησί».


Δεν υπάρχουν σχόλια: