Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Πως να την ρίξεις με το…χιούμορ σου

Μάθε τι είναι το Date humor, χρησιμοποίησε το σωστά, ρίξε το στην πλάκα και θα δεις πολύ πιο εύκολα τις γυναίκες να πέφτουν...
Το έχω ξαναπεί σε πολλές συμβουλές μου ότι το χιούμορ παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο να την ρίξεις. Και είναι το μοναδικό στοιχείο που το αναζητούν όλες σ’ έναν άντρα. Το θέμα δεν είναι να λες καλά ανέκδοτα. Σ’ αυτή την περίπτωση αγόρασε ένα βιβλίο και θα βρεις πολλά. Το είναι να χρησιμοποιείς ένα συγκεκριμένο είδος χιούμορπουθα κάνει τις γυναίκες να σε θέλουν. Κι εγώ αυτό το ονομάζω “Date humor”. Για να δούμε πως θα το τελειοποιήσεις.
Ο ορισμός του Date humor
Αν δεν σου εξηγήσω τι ακριβώς είναι αυτό το νέο είδος χιούμορ, δεν πρόκειται να το κατακτήσεις ποτέ. Σκοπός λοιπόν δεν είναι απλά να κάνεις μια γυναίκα να γελάσει, αλλά να την κάνεις να νιώσει έλξη για σένα. Κι αυτό θα το πετύχεις με τις σωστές δόσεις ειρωνείας, υπεροπτικής συμπεριφοράς και αστείων. Αν καταφέρεις λοιπόν να κάνεις μια γυναίκα να γελάσει όχι μόνο με κάτι αστείο, αλλά και με μια ξιπασμένη ή ειρωνική δήλωση, τότε ξέρεις τι θα πει Date humor.
Κάνε πλάκα, αλλά με σοβαρό τρόπο
Η αποστολή σου εδώ είναι εύκολη. Με λίγα λόγια το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να της κάνεις πλάκα, για παράδειγμα για κάτιπουσε πείραξε, αλλά με σοβαρό τρόπο. Να το πιστέψει, να την κάνεις να κολλήσει. Όπως ακριβώς κάνεις με τους φίλους. Μόνοπουδεν ήξερες ότι και οι γυναίκες το λατρεύουν αυτό.
Σπάσε της αυτά που δεν έχει
Άλλη μια εύκολη αποστολή για σένα. Και για άλλη μια φορά πάρε παράδειγμα τους κολλητούς σου. Μπορείς να την φωνάζεις χαριτωμένα “χαζό”(ποτέ χαζή) ή “βλάκα”(ποτέ βλαμμένη), να την διακόπτεις συνέχεια, μετά ν’ ακολουθεί σιωπή, έτσι για της σπάσεις λίγο τα νεύρα αλλά πάντα με πειράγματα και με χιουμοριστική διάθεση. Θα τρελαθεί με την άνεσή σου και με την αυτοπεποίθηση που έχεις για να τα κάνεις όλα αυτά σε κάποια που δεν ξέρεις.
Η γλώσσα του σώματος
Όπως σε κάθε μορφή έκφρασης, υπάρχει και εδώ. Ο τόνος της φωνής σου, το σώμα, οι εκφράσεις του προσώπου σου, είναι εργαλεία που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να την κάνεις να γελάσει. Όπως περπατάνε σπρώξε την πάνε σε κάτι, ζήτα ευγενικά να δοκιμάσεις τον καφέ της και πιες τον μονορούφι. Μπορεί να σου φαίνονται παιδιάστικα όλα αυτά, αλλά τα μεγάλα παιδιά είναι που της αρέσουν.
Το ότι γελάς εσύ δεν λέει τίποτα
Λες ένα αστείο και αρχίζεις να γελάς. Εκείνη διαστάζει και για να μην σε προσβάλει σκάει ένα χαμόγελο. Όχι δεν έχεις πετύχει το σκοπό σου. Το να νομίζεις ότι επειδή θα γελάσεις εσύ, θα την κάνεις να γελάσει, είναι λάθος σκεπτικό. Το γέλιο δεν φέρνει γέλιο, το αστείο φέρνει γέλιο. Άσε που άμα το κάνεις αυτό, πρέπει να ξέρεις ότι είναι το Νο 1 γυναικείο turn off!
Συγκράτησε τα γέλια σου
Τώρα θα μου πεις μα καλά θα την κάνω να γελάει μόνη της; Κάποιες φορές ναι. Άκου πως έχουν τα πράγματα. Της αρέσει να βγαίνει μ’ ένα άντρα που έχει ένα υψηλό στάτους. Και για να το καταλάβει αυτό, ψάχνει την δική σου επιβεβαίωση, ενώ εσύ δεν ψάχνεις την δική της. Άρα αν εκείνη γελάσει σε κάτι που πεις, χωρίς όμως να γελάσεις εσύ, το έχεις. Την έχεις επιβεβαιώσει χωρίς να σ΄ έχει εκείνη. Αν σου φαίνεται μπερδεμένο όλο αυτό, κάνε το κι ας μην το καταλαβαίνεις. Θα το πιάσει εκείνη το νόημα.
Όλα με μέτρο
Αυτός είναι ο απαράβατος κανόνας αν θες να πετύχεις. Πολλά αστεία και θα σε περάσει για χαζό. Πολλή ειρωνεία και θα σε πει μ%^&*. Άρα ότι κι αν κάνεις, μην το παρακάνεις. Έχε στο μυαλό σου ότι όλες αυτές οι συμβουλές είναι για να την κάνεις να νιώσει έλξη για σένα και όχι για να την εντυπωσιάσεις. Αν παίξεις τα χαρτιά σου λάθος, το έχεις χαμένο το παιχνίδι.


Δεν υπάρχουν σχόλια: