Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΒΟΛΟΣ: ΑΣΤΕΓΟΣ ηλικιωμένος κοιμάται μέσα στα λασπόνερα, στην Αγ. Δημητρίου - Δείτε φωτογραφίες!

ΑΣΤΕΓΟΣ ηλικιωμένος συμπολίτης μας κοιμάται μέσα στα λασπόνερα, στην Αγ. Δημητρίου
ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ κάποιος επιτέλους την Υπεύθυνη Κοινωνικών Θεμάτων του Δήμου Βόλου...
ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου, ΝΑΙ, εν έτει 2011 στο νέο Δήμο Βόλου και ώρα 2.00. Η πτώση της θερμοκρασίας έχει γίνει αισθητή ...
από νωρίς το απόγευμα στην πόλη και η βροχή έρχεται να επισφραγίσει την είσοδό μας στο Φθινόπωρο.
Κι όμως... εν έτει 2011, σε έναν από τους μεγαλύτερους δρόμους της πόλης, την οδό Αγ. Δημητρίου και πιο συγκεκριμένα στην συμβολή της με την οδό Ιόλης, ένας ηλικιωμένος άντρας, κουλουριασμένος μέσα σε βρώμικες κουβέρτες, κοιμάται στο βρεγμένο από τα λασπόνερα πεζοδρόμιο.
Λίγα μέτρα παρακάτω, στην γνωστή και ως "Κηφισιά" του Βόλου, η Υπεύθυνη Κοινωνικών Θεμάτων του Δήμου, Κατερίνα Μπαρμπουδάκη, απολαμβάνει την θαλπωρή της μεζονέτας της, απέναντι από το Εθνικό Κολυμβητήριο, με θέα στην Γορίτσα.
Κύριε Δήμαρχε του Βόλου, κύριε Πάνο Σκοτινιώτη, είστε ένας άνθρωπος με ευαισθησίες, που όπως προεκλογικά είπατε, επανήλθατε στα κοινά, με σκοπό να κάνετε την πόλη του Βόλου ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ανθρώπινη, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ φιλόξενη, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ την πόλη που θα φροντίζει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τους δικούς της πολίτες.
Και προς τούτο, τότε, προεκλογικά, μας είχατε παρουσιάσει τους συνεργάτες σας. Μεταξύ αυτών και την ιδεολογικά ξεκάρφωτη στην δημοτική σας ομάδα, Κατερίνα Μπαρμπουδάκη.
Προσέξτε κύριε Δήμαρχε, δεν αναγνωρίζουμε κομματικές ταυτότητες στην Αυτοδιοίκηση, απεναντίας επικροτούμε την Αυτοδιοικητική σκέψη και εσείς το ξέρετε καλύτερα από όλους, ωστόσο όπως ΞΕΚΑΘΑΡΑ φαίνεται, η εν λόγω κυρία, που απολαμβάνει την ΠΑΧΥΛΗ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑ ΤΗΣ, εις βάρος των πολιτών, αποδεικνύει καθημερινά ολοένα και περισσότερο, ότι κατάντησε ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ με σκοπό την υψηλή αντιμισθία, την κοινωνική ανέλιξη και το πολιτικό της ψώνιο.
Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς κύριε Δήμαρχε αυτές τις εικόνες ντροπής απόψε το βράδυ στην πόλη του Βόλου που...
1....θέλει και φιλοδοξεί να προσεκλύσει νέα τουριστικά προϊόντα
2....θέλει και φιλοδοξεί να φιλοξενήσει μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις
3....θέλει και φιλοδοξεί να αναπτυχθεί και σε άλλους τομείς, που εσείς οραματίζεστε και από εμάς, τους πολίτες, ζητάτε να βοηθήσουμε ώστε να υλοποιήσετε
4....ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΠΩΣ Η κ. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΑΡΜΠΟΥΔΑΚΗ, ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΣΑΣ... ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ...!!!
κ. Δήμαρχε, ΔΕΙΤΕ και μόνος σας τις εικόνες της ΝΤΡΟΠΗΣ:Astegos1.jpg


Astegos2.jpgΥ.Γ.: Σαφώς και δεν φωτογραφίσαμε το πρόσωπο του ηλικιωμένου ΚΥΡΙΟΥ κι αυτό γιατί δεν θα θέλαμε σε καμμία περίπτωση να χαρίσουμε στην κυρία Κατερίνα Μπαρμπουδάκη, πέραν όλων των άλλων και την αξιοπρέπεια αυτού του ανθρώπου.








Δεν υπάρχουν σχόλια: