Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Μάθετε τα μυστικά ομορφιάς της Ζιζέλ


Το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο όλων των εποχών, Ζιζέλ Μπούντχεν, δεν ντρέπεται να μοιραστεί μαζί μας τα μυστικά ομορφιάς της!

Τι κάνει λοιπόν η βραζιλιάνα καλλονή και δείχνει πάντα όμορφη και λαμπερή;
Αποφεύγει τις φωτογραφήσεις από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι, διότι το φως του ήλιου τις ώρες αυτές τονίζει τις ατέλειες και τους μαύρους κύκλους στα μάτια της. Όλα έχουν να κάνουν με το φως, όπως η ίδια έχει πει.
Φοράει πάντα πούδρα στη λεγόμενη περιοχή «Τ» του προσώπου και κυρίως στις γραμμές κάτω από τη μύτη και γύρω από το στόμα, για να αποφύγει να μοιάζει στις φωτογραφίες το πρόσωπο της σαν αυτό του…μπουλντόγκ!
Στο «smokey eye» μακιγιάζ με σκούρες σκιές κυρίως, της αρέσει να χρησιμοποιεί στην εσωτερική γωνία των ματιών της, μολύβι σε χρυσό ή μπεζ χρώμα, διότι με αυτό τον τρόπο ανοίγει το βλέμμα της. Τη μάσκαρα τη βάζει πάντα άφθονη, και στο πάνω και στο κάτω μέρος των βλεφαρίδων της, για να δείξουν πιο μεγάλα τα μικρά της μάτια.
Το μυστικό της καλλίγραμμης εξωτικής κορμοστασιάς της, οφείλεται στο ότι μπορεί να τρώει τα πάντα δίχως φόβο, όταν όμως είναι σπίτι, δεν κάθεται ποτέ μπροστά στην τηλεόραση αγκαλιά με πατατάκια!
Προτιμά να κάνει τις δουλειές του σπιτιού και άλλες πολλές δραστηριότητες που χουν να κάνουν με αυτό.
Και όσο για την πλούσια και λαμπερή χαίτη της, απλά μόνο λούζει τα μαλλιά της.
Δεν τα χτενίζει σχεδόν ποτέ και αν γίνουν ατίθασα χρησιμοποιεί ένα ειδικό σέρουμ κατά του φριζαρίσματος.






Δεν υπάρχουν σχόλια: