Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Τρεις αδερφές, σκέτη κόλαση!

Όποια κι αν κοιτάξεις από τις 3 η μόνη λέξη που τις αντιπροσωπεύει είναι...
‘’πειρασμός’’ και εξάπτουν την φαντασία κάθε άντρα. Η πρώτη από τις «Kardashian sisters» είναι η Κορτνεϊ Μαίρη Καρντάσιαν, γεννημένη στις 18 Απριλίου του 1979 στην Μιλ Βάλεϊ της Καλιφορνία και είναι η μεγαλύτερη κόρη του Ρόμπερτ Καρντάσιαν και της Κρις Ζενέρ. Η Κόρτνεϊ είναι μοντέλο, ηθοποιός και πρωταγωνίστρια στα γνωστά ριάλιτι της οικογένειας Καρντάσιαν.







Η δέυτερη στη σειρά είναι η Κίμπερλι Νοέλ Καρντάσιαν η γνωστή σε όλους Κιμ, γεννήθηκε στις 21 Οκτώβρη 1980 στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Η Ζωή της χαρακτηρίζεται από διασκέδαση, ψώνια και που και που εργάζεται με διάφορους τρόπους, είτε ασχολείται με την σειρά ρούχων που έχει λανσάρει μαζί με τις αδερφές της είτε ως μοντέλο ή ακόμα και ηθοποιός στα ριάλιτι όπως το «Keeping Up with the Kardashians».







Η τρίτη και μικρότερη είναι η Κλοέ Καρντάσιαν, που γεννήθηκε στις 27 Ιουνίου του 1984 στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, φαίνεται πως ήταν η πιο επιμελής μαθήτρια από τα 3 κορίτσια, καθώς αποφοίτησε με επαίνους από το σχολείο. Μαζί με την αδερφή της Κόρτνεϊ τον Απρίλιο του 2009 αποφάσισαν να μπουν ενεργά στην παραγωγή ανοίγοντας το δικό τους κατάστημα στο Μαϊάμι της Φλόριντα. Ακόμα οι δύο αδερφές πρωταγωνιστούσαν και στα δύο ριάλιτι της οικογένειας Καρντάσιαν, το Kourtney and Khloe Take Miami και το Kourtney and Khloe Take New York.






Ότι και να πει κανείς γι’ αυτά τα κορίτσια είναι λίγο, σε κάθε τους εμφάνιση προκαλούν αναστάτωση και πόσο μάλλον όταν βγαίνουν και οι 3 μαζί, κάτι που κάνουν αρκετά συχνά βέβαια, αφού είναι ιδιαίτερα αγαπημένες. Εκεί τα πράγματα είναι ιδιαίτερα δύσκολα, αλλά όποιος βρεθεί μπροστά σ’ αυτό το θέαμα το μόνο που μπορεί να κάνει, είναι να κάτσει και να τις «απολαύσει»!





Η μικρή Κλοέ Καρντάσιαν μετράει αρκετές σχέσεις στο βιογραφικό της, αλλά η τελευταία και αυτή που φαίνεται να έχει καταλήξει είναι ο μπασκετμπολίστας των Λάκερς, Λαμάρ Όντομ. Τον Σεπτέμβρη του 2009 αρραβωνιάστηκαν και έναν χρόνο αργότερα παντρεύτηκαν.






Και η μεγάλη κόρη της οικογένειας, Κόρτνεϊ, δεν ξέφυγε από το ‘’κλαμπ’’ της ανύπαντρης μητέρας, καθώς τον Δεκέμβρη του 2009 γέννησε τον γιο της Μάσον Ντας Ντίσικ με τον σύντροφό της Σκοτ Ντίσικ και όπως δήλωσε και η μητέρα της «το ζευγάρι εξετάζει το ενδεχόμενο του γάμου».





Οι ομοιότητες που έχουν μεταξύ τους είναι πολλές και όχι μόνο στην εμφάνιση, αλλά και στην συμπεριφορά και στον τρόπο ζωής. Έχουν κάνει επίσης πολλές φωτογραφήσεις μαζί σε περιοδικά, αλλά και στις κοινές τους εμφανίσεις, αφού και οι 3 θεωρούνται ''Party animals''!



Δεν υπάρχουν σχόλια: