Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Βούτηξαν στο κενό κι άφησαν τέσσερα παιδιά ορφανά

Όλο και περισσότερα ερωτήματα προκαλεί ο μυστηριώδης θάνατος του Roger και της Mathilde Lamb, οι οποίοι πέθαναν με διαφορά μιας ημέρας σε οικογενειακές διακοπές.






Η οικογένεια επισκέφτηκε το Μαρόκο για διακοπές.










Ξαφνικά, η 44χρονη μητέρα, έπεσε από τον τρίτο όροφο του ενοικιαζόμενου σπιτιού τους. Παρόλο που η γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο δεν κατάφερε τελικά να επιβιώσει και πέθανε το Σάββατο από τους ισχυρούς τραυματισμούς που είχε υποστεί.













Μια, μόλις, μέρα μετά το θάνατο της συζύγου του ο άντρας έπεσε κι αυτός από το δεύτερο όροφο, αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο ορφανά τα τέσσερα παιδιά του.













Τα τέσσερα παιδιά, ηλικίας εννιά μέχρι 16 ετών επέστρεψαν στη Βρετανία, όπου και τα φροντίζει η θεία τους.






Σχετικά με τους ξαφνικούς θανάτους οι γείτονές τους στην Αγγλία δηλώνουν: «Όλοι στο Pensham είμαστε σοκαρισμένοι. Ο Roger και η Tilly ήταν ένα στήριγμα για αυτή την κοινότητα. Ο θάνατός τους είναι μια πραγματική τραγωδία».






Σύμφωνα με τις μαρτυρίες γνωστών και φίλων, το ζευγάρι έδειχνε ιδιαίτερα ευτυχισμένο καθώς είχαν πολύ καλή οικονομική κατάσταση και είχαν δημιουργήσει μια αγαπημένη και δεμένη οικογένεια. Ως πιο πιθανό ενδεχόμενο παρουσιάζεται η πιθανότητα η 44χρονη γυναίκα να γλίστρησε και να έπεσε από το μπαλκόνι και ο σύζυγός της να αυτοκτόνησε.






Τους δυο μυστηριώδεις θανάτους, πάντως, ερευνά η αστυνομία του Μαρόκο.






Δεν υπάρχουν σχόλια: