Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

ΣΟΚ: Πατέρας και κόρη σύναψαν ερωτική σχέση!!!!!

Στο εδώλιο το παράνομο ζευγάρι...


Αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη είναι η 26χρονη Nicola Yates και ο πατέρας της Andrew Butler οι οποίοι είχαν ερωτικές επαφές παρά το γεγονός ότι είχαν γνώση της συγγένειάς τους.






Πατέρας και κόρη βρήκαν ο ένας τον άλλον μετά από 20 χρόνια με τη βοήθεια του internet. Ωστόσο, μόλις συναντήθηκαν....


αισθάνθηκαν μια ιδιαίτερη ερωτική έλξη.






Οι δύο τους περνούσαν όλο και περισσότερο χρόνο μαζί κάτι που οι κοινοί τους συγγενείς άρχισαν να αντιμετωπίζουν με καχυποψία. Οι υποψίες τους εντέλει επιβεβαιώθηκαν πέρυσι τον Σεπτέμβρη οπόταν και ενημέρωσαν την αστυνομία.






Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης οι δυο τους παραδέχτηκαν πως είχαν συνάψει ερωτική σχέση με αποτέλεσμα ο άντρας να καταδικαστεί σε 4μηνη φυλάκιση ενώ η κοπέλα σε 18μηνη επιτήρηση.






Ωστόσο, μετά την αποφυλάκισή του το ζευγάρι επανεννώθηκε με αποτέλεσμα πατέρας και κόρη να βρεθούν πάλι στο εδώλιο. Η νέα δίκη έχει οριστεί να γίνει σε δύο μήνες ενώ σχετικά με αυτό η κοπέλα δήλωσε: «Είναι όλα αλήθεια. Περιμένω να εκδικαστεί η υπόθεση και να συνεχίσω τη ζωή μου. Ήρθα αρχικά σε επαφή μαζί του γιατί ήθελα μια φυσιολογική σχέση πατέρα-κόρης. Δεν ξέρω γιατί τα πράγματα πήραν τέτοια τροπή. Μπορώ να πω με ειλικρίνεια ότι δε θέλω να τον δω ποτέ ξανά».




Δεν υπάρχουν σχόλια: