Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

ΣΧΕΤΙΚΑ με "Κατά 10% θα περικοπούν τελικά τα επιδόματα των ένστολων - Αλλαγές στο πολυνομοσχέδιο..."

Ευχαριστούμε με όλη μας την καρδιά τον κύριο Βενιζέλο, ειλικρινά η συγκίνηση που νιώθουμε όλα τα στελέχη των Ενόπλεων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας είναι τεράστια! (αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/08/10_4771.html)


Το όφελος για έμας από αυτήν την τροποποίηση του 20% σε 10% είναι τρομακτικό (14,4 έως 35 Ευρώ). Ναι κύριοι σωστά διαβάσατε, ο κ. Υπουργός μας δουλεύει ψιλό γαζί, μας πέρασε φαίνεται για τίποτα ζητιάνους σαν αυτούς που είναι στα φανάρια. Δεν θα μας κόψει 212 Ευρώ το μήνα (στην δική μου περίπτωση) αλλά θα μας κόψει 198 Ευρώ μόνοοοοοο. Είμαι ευτυχής που είμαι τόσο προνομιούχος!Η κοροϊδία δεν έχει όρια, είστε γελοίος κ. Υπουργέ και σας τα χαρίζουμε τα 14,4-35 Ευρώ!


Επίσης θέλω να ξαναευχαριστήσω τον κ. Υπουργό που όντας ο χαμηλότερα αμοιβόμενος δημόσιος υπάλληλος απ' όλα τα άλλα υπουργεία δεν θα ενταχθώ στο ενιαίο μισθολόγιο των δημοσιών υπαλλήλων! Τι χαρά θεέ μου που δεν θα πάρω την έστω και μικρή αύξηση για να προσεγγίσω τους άλλους δημοσίους υπαλλήλους με αντίστοιχα προσόντα και αντίστοιχα χρόνια υπηρεσίας! Δηλαδή δούλεμα πάλι κ. Υπουργέ, λες και απευθύνεστε σε αμόρφωτους ανενημέρωτους πολίτες!


Έχουμε πολύ μεγαλύτερη αξιοπρέπεια απ'ότι εσείς νομίζεται και δεν θα μας ξεφτιλίσετε εσείς οι ξεφτίλες πουλημένοι πολιτικοί! Είμαστε υπερήφανα στελέχη που έχουμε ορκιστεί στην σημαία μας και στην πατρίδα και μπορούμε να δώσουμε και την ζωή μας ακόμη για να κάνουμε το σωστό , για να κάνουμε την δουλειά μας! Έχουμε πιστεύω εμείς, έχουμε ιερά και όσια! Εσείς τι σκατά έχετε πάνω απ' όλα θα μας πείτε ποτέ;






Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: