Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ΔΕΙΤΕ: Σοκάρουν οι εικόνες της πιο παχύσαρκης μητέρας του κόσμου

Σοκάρουν οι εικόνες της πιο παχύσαρκης μητέρας του κόσμου
Έχει την τιμή να είναι η πιο χοντρή μητέρα του κόσμου και κάνει τα πάντα για να μη χάσει την πρωτιά από το... βιβλίο Guinness. Μάλιστα, η Donna Simpson από το New Jersey δηλώνει περήφανη για την πρωτιά της δηλώνοντας πως δε θα κατάφερνε τίποτα χωρίς τη βοήθεια της τετράχρονης κόρης της καθώς αυτή είναι που φροντίζει για την αύξηση του βάρους της.


Η ανύπαντρη μητέρα δύο παιδιών τονίζει πως η μικρή Jacqueline την βοηθάει τόσο στη μαγειρική όσο και στα ψώνια βρίσκοντάς της διάφορες λιχουδιές που θα τη βοηθήσουν στο να καταναλώσει ακόμα πιο ευχάριστα τις τουλάχιστον 15.000 θερμίδες που απαιτούνται όχι για να παραμείνει στα κιλά που είναι αλλά για να παχύνει κι άλλο.


Σε όλους εκείνους που την κατηγορούν ότι είναι κακό παράδειγμα για τα παιδιά της η πιο χοντρή μητέρα του κόσμου δηλώνει: «Όσοι ισχυρίζονται ότι είμαι κακό παράδειγμα για την κόρη μου θα πρέπει να το βουλώσουν. Δεν ξέρουν πόσο πολύ την αγαπάω. Είναι ο μικρός μου άγγελος».


Σύμφωνα με την ίδια η κόρη της αγαπάει τις σαλάτες αθλείται και ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής εκ διαμέτρου αντίθετο από τον δικό της


Δεν υπάρχουν σχόλια: