Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Αχαϊα: Την έκανε ”τσακωτή” και… “μαύρη” στο ξύλο!

Όλα συνέβησαν μπροστά στα έντρομα μάτια του ανήλικου παιδιού τους…
Όλα συνέβησαν πριν από μερικές ημέρες στη συνοικία του Αγίου Διονυσίου. Ο ένστολος άντρας παρακολουθούσε τη σύζυγό του (είχε υποψίες πως τον απατά) και όταν διαπίστωσε πως ένας άλλος άνδρας την μετέφερε με το αυτοκίνητό του μέχρι το σπίτι… αποφάσισε να δράσει!
Όταν η νεαρή γυναίκα και μητέρα του παιδιού τους ανέβηκε στο διαμέρισμα, έγινε της… κακομοίρας! Ο ένστολος άρχισε να την χτυπά, να την βρίζει, να την «στολίζει» στην κυριολεξία και όλα αυτά (σύμφωνα με τους γείτονες) μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους. Η γυναίκα ούρλιαζε από τον πόνο, ενώ εκείνος συνέχιζε! Μέχρι που εκλήθη η αστυνομία!
Αστυνομικοί ανέβηκαν στο διαμέρισμα, εξήγησαν πως είχαν ειδοποιηθεί από γείτονες που έντρομοι άκουγαν τα ουρλιαχτά κι έτσι ο ένστολος σύζυγος… οδηγήθηκε στο τμήμα.
Προφανώς, η γυναίκα του δεν υπέβαλε μήνυση εναντίον του κι έτσι, αφού δέχθηκε τις επισημάνσεις των αστυνομικών, αφέθηκε ελεύθερος. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως δεν είναι η πρώτη φορά που η γυναίκα πέφτει θύμα ξυλοδαρμού.
Φαίνεται πως η εξωσυζυγική της ζωή έχει γίνει αντιληπτή (και στο παρελθόν) από τον ένστολο, με αποτέλεσμα τα επεισόδια να επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Θύμα της ιστορίας… το ανήλικο παιδί, για το οποίο θα πρέπει να επέμβουν οι κοινωνικοί λειτουργοί.






Δεν υπάρχουν σχόλια: