Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για νεκρούς στην Κύπρο

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για νεκρούς στην Κύπρο
Άγνωστος ακόμα ο αριθμός λέει το υπουργείο Άμυνας


Επιβεβαιώθηκε από το υπουργείο Άμυνας της Κύπρου η είδηση για νεκρούς από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης», αν και ακόμα παραμένει άγνωστος ο αριθμός τους.






Ο υπουργός Υγείας της Κύπρου Χρίστος Πατσαλίδης έκανε έκκληση σε όλους τους πολίτες να μην πηγαίνουν σήμερα άσκοπα στις πρώτες βοήθειες, ώστε τα νοσοκομεία, που βρίσκονται σε επιφυλακή να μπορέσουν να ανταποκριθούν άμεσα για την περίθαλψη των τραυματιών.






Τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για σκηνικό πολέμου, με την περιοχή από το Μαρί έως το Γκάβερνορς να θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο. Πυρκαγιές έχουν ξεσπάσει στη γύρω περιοχή, αρκετά είναι τα κτίρια που έχουν καταστραφεί.






Από τις εκρήξεις προκλήθηκε διακοπή ρεύματος στους σταθμούς Μονής και Βασιλικού, με αποτέλεσμα πολλές περιοχές της Κύπρου να έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι.






Στον αυτοκινητόδρομο σημειώθηκαν δυστυχήματα ενώ αυτή την ώρα στο σημείο βρίσκονται μεγάλες δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας αλλά και του Στρατού






Επί τόπου βρίσκονται οι υπουργοί εσωτερικών και Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού.






Η έκρηξη σημειώθηκε μέσα σε το στρατόπεδο σε 2 κιβώτια με εκρηκτικά από τα 98 που είχαν κατασχεθεί από πλοίο που κατευθυνόταν στη Συρία.






φωτογραφία αρχείου





Δεν υπάρχουν σχόλια: