Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Top Ten κόσμο πιο ακριβά τρόφιμα

pizza pie
Αν ψάχνετε για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας στον κόσμο της καθ 'υπέρβαση μαγειρικήδαπάνη, τότε θα μπορούσατε να κάνετε χειρότερα από ό, τι αρχίζει με μερικά στοιχεία σχετικά με την παρακάτω λίστα. Έχουμε συλλέξει τις πιο εξωτικές, εξωφρενικό και, πάνω απ 'όλα, το πιο ακριβό τροφίμων στον κόσμο.












World's Most Expensive Mushrooms





Matsutake Μανιτάρια - $ 1000/pound


Η matsutake, ή mattake, μανιτάρι είναι ακριβά λόγω της σπανιότητάς του. Ενώ η ιστορική επικράτηση του σήμαινε ότι ήταν σχεδόν συνώνυμο με το φθινόπωρο στην Ιαπωνία, η εισαγωγή ενός εντόμου που καταστρέφει τα δέντρα σύμφωνα με την οποία αυξάνεται το μανιτάρι έχει προκαλέσει μια δραματική μείωση στον αριθμό των matsutake μανιταριών. Μια μέθοδος για την καλλιέργεια της matsutake πρέπει ακόμη να αναπτυχθεί, πράγμα που σημαίνει την απουσία των δέντρων από τα οποία να αλιεύουν αυτά τα μανιτάρια είναι φυσικά ένα σοβαρό πρόβλημα για το είδος.


Πιο ακριβά Bagel στον Κόσμο - $ 1000
World’s most expensive bagel

Αυτό το κουλούρι, το οποίο δημιουργήθηκε από τον εκτελεστικό ΣεφFrank Tujague για Westin της Νέας Υόρκης Hotel, είναι καλυμμένα με λευκό τυρί κρέμα τρούφας και μούρο goji εγχύεται Riesling ζελέ με χρυσά φύλλα. Η τιμή του bagel είναι δικαιολογημένο αν σκεφτεί κανείς ότι τα λευκά τρούφες τυχαίνει να είναι το δεύτερο πιο ακριβό φαγητό, κατά βάρος, σκιάστηκε μόνο με χαβιάρι. Ο υπόγειος μύκητας αναπτύσσεται μόνο κάτω από συγκεκριμένες βελανιδιές σε Alba, Ιταλία. φερομόνης οσμή τους θεωρείται αφροδισιακό και είναι τα σκυλιά λόγο και θηλυκά ζώα που χρησιμοποιούνται για το κυνήγι του πολύτιμου τρούφας.


Η Frittata Dollar zillion - $ 1000
the Zillion Dollar Frittata

Αυτό παράλογα ακριβό αντικείμενο πρωινό αποτελείται από ένα μείγμα των αυγών, αστακό και 10 ουγγιές του χαβιαριού sevruga (το οποίο κοστίζει η εστιατόριο$ 65 ανά ουγγιά). Από το μενού που βρίσκεται δίπλα στο ακριβό ομελέτα υπάρχει μια πρόκληση που διαβάζει, "Norma θα τολμήσει να δαπάνη αυτή."


Wagyu μπριζόλα - $ 2800


World’s most expensive steaks



Ενώ Wagyu βοοειδή εκτρέφονται τόσο εντός όσο και εκτός Ιαπωνίας, η ποικιλιακή Kobe που τίθεται συγκεκριμένα στο νομό Hyogo είναι η πιο ελίτ. Χρησιμοποιεί τις πιο παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής, Kobe βοείου κρέατος προέρχεται από αγελάδες που τρέφονται δήθεν μόνο μπύρα και μασάζ με το χέρι για να εξασφαλιστεί η τρυφερότητα και ραβδώσεις πέρα ​​από κάθε σύγκριση. Αυτά τα πιάτα μπορούν να είναι εκτός ορίων για τον μέσο εστιάτορα, που μεταφέρει ένα νοσηρό φορτίο των λιπαρών ουσιών και ένα τίμημα για να ταιριάζει. Για την επόμενη μετά την εργασία σας-κοινωνική, μπορείτε να δοκιμάσετε τη λήψη τους συνεργάτες σας για να Craftsteak της Νέας Υόρκης, όπου πολλά μάτια πλευρό Wagyu επιδόθηκε μέχρι ένα ιδιωτικό πάρτι για $ 2800.


Samundari Khazana, η πιο ακριβά Curry - $ 3200
World's Most Expensive Curry





Για να γιορτάσει την απελευθέρωση DVD του Slumdog Millionaire , Βομβάη Brassiere συσκευάζονται αυτό το κάρυ πιατέλα γεμάτη από τα πιο ακριβά συστατικά που θα μπορούσαν να βρουν. Devon καβουριών και λευκό τρούφα και μια ντομάτα μισο γεμάτο με χαβιάρι Beluga και ντυμένος με φύλλο χρυσού είναι μόνο η αρχή αυτής της πλούσιο πιάτο. Α Σκωτίας αστακό, επίσης, επενδεδυμένο με χρυσό, τέσσερα αυτιού της θάλασσας και τέσσερις κέλυφος και κοίλα «αυγά ορτυκιών γεμάτη με ακόμη πιο χαβιάρι γύρω από το πιάτο.


"Pizza Royale 007" Domenico Crolla χαρά - $ 4200pizza pie


Οι 12 ιντσών Πίτα πίτσαείναι πυκνά συσκευασμένα με μια συλλογή από μερικά από τα πιο ακριβά συστατικά τροφίμων στον κόσμο, όπως αστακό μαριναρισμένο σε κονιάκ, χαβιάρι εμποτισμένο με σαμπάνια, sunblush σάλτσα ντομάτας, καπνιστό σολομό Σκωτίας, μενταγιόν ελαφιού, προσούτο και vintage βαλσάμικο ξύδι. Εκτός από όλα αυτά τα ωραία τα συστατικά, είναι καλυμμένα με ένα σημαντικό ποσό των βρώσιμων 24-καρατίων ψήγματα χρυσού.






(Μέσω Λος Άντζελες Τάιμς )Dansuke Καρπούζι - $ 6.100
World's most expensive watermelon

Σε μια χώρα όπου τα καρπούζια είναι σπάνιες παιχνίδι, μπορεί να είναι μια δαπανηρή εμπόρευμα. Αυτό είναι το πώς ένα 17-λιβρώνΙαπωνικάκαρπούζι έγινε το πιο ακριβό καρπούζι στον κόσμο. Οι Densuke καρπούζια, ένα είδος μαύρου καρπούζι έχει καλλιεργηθεί μόνον σε βόρειο ιαπωνικό νησί Χοκάιντο, συνήθως χορηγείται ως δώρα λόγω έκτακτων σπανιότητάς τους. Υπήρχαν μόνο εξήντα πέντε από τους καρπούς ανάμεσα από την πρώτη συγκομιδή αυτή η εποχή. Είναι πιο δύσκολο και πιο ευκρινείς από τα καρπούζια εμείς οι Αμερικανοί συνηθίσει και, σύμφωνα με εκπρόσωπο Tohma Γεωργικού Συνεταιρισμού, "έχουν ένα διαφορετικό επίπεδο γλυκύτητας."


Yubari Πεπόνια - $ 22.872
World's Most Expensive Cantaloupes

Ένας άλλος τύπος ακριβού πεπόνι, τα πιο ακριβά cantaloupes του κόσμου είναι ένα ζευγάρι των Yubari πεπόνια και ήταν η πρώτη δημοπρασία της σεζόν 2008. Είχαν προηγουμένως κριθεί το καλύτερο ζευγάρι και είχαν αγοραστεί από τον ιδιοκτήτη ενός κοντινού καλαθάκι με φαγητό θαλασσινά και επιχειρηματικών δώρων. Είχε κάποια ανταγωνισμό-100 πεπόνια που παράγονται από τους αγρότες από Yubari κρίθηκαν επίσης.


Almas Χαβιάρι - $ 25.000


Almas χαβιάρι προέρχεται από το Ιράν που καθιστά εξαιρετικά σπάνια και εξαιρετικά ακριβά. Η μόνη διέξοδος είναι γνωστή η Caviar House & Prunier στο Picadilly στο Λονδίνο της Αγγλίας που πωλεί ένα κιλό από τα ακριβά χαβιάρι Almas σε μια 24-καράτιο κασσίτερου χρυσό για £ 16.000, ή περίπου $ 25.000. Συμπτωματικά, είναι επίσης όπου μπορείτε να βρείτε το πιο ακριβό γεύμα σεΒρετανία. Ο Caviar House διαθέτει επίσης £ 800 κασσίτερου για τα άτομα με μικρότερο προϋπολογισμό.


ΙταλικάΛευκή Τρούφα Alba - $ 160.406
World’s most expensive truffle

Ακριβά τρούφες είναι εμφανώς ακριβός, επειδή είναι δύσκολο να καλλιεργηθούν. Αυτό τους καθιστά μια πραγματική λιχουδιά που μερικοί έχουν καλέσει ο βασιλιάς όλων των μυκήτων. ΗΣυνεργάτηςPress ανέφερε ότι ένας επενδυτής ακίνητων περιουσιών και τη σύζυγό του από το Χονγκ Κονγκ κατέβαλε € 125.000 (160.406 δολάρια USD) για ένα γιγαντιαίο ιταλική τρούφα Λευκό Alba το οποίο φέρεται να είναι η πιο δαπανηρή από ποτέ. Τα πιο ακριβά τρούφα ζυγίζει 1,51 κιλά (3,3 lbs).


Δεν υπάρχουν σχόλια: