Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Το «φέσι» κυρίας της showbiz σε χρυσοχόο!

Γνωστή κυρία που προέρχεται από το χώρο της ομορφιάς φέσωσε με 10.000 ευρώ γνωστή κοσμηματοπώλη η οποία σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η ίδια το χρέος αυτό δεν προέρχεται από αγορά κοσμημάτων αλλά από μισθώματα για ακίνητο στην περιοχή της Κηφισιάς.






Η κόρη γνωστού κοσμηματοπώλη ενοικίαζε στην ξανθιά κυρία ένα διαμέρισμα το οποίο το χρησιμοποιούσε για γραφείο και αποθήκη μιας εταιρείας που είχε δημιουργήσει με προϊόντα ομορφιάς . Πολύ σύντομα όμως μετά την ενοικίασή του άρχισαν τα προβλήματα και οι εντάσεις ανάμεσα σε εκείνην και το σύζυγό της. Το οίκημα στην Κηφισιά είχε γίνει για κάποιο λόγο που ποτέ κανείς δεν κατάλαβε η πέτρα του σκανδάλου στη σχέση ανάμεσα στην ξανθιά γυναίκα και στον σύζυγό της .






Η κόρη του γνωστού κοσμηματοπώλη ωστόσο βρέθηκε πολλές φορές σε δύσκολη θέση με την ξανθιά κυρία της σόου μπιζ λόγω των γραφείων που της είχε ενοικιάσει .






Σύμφωνα με τα όσα είπε αποκλειστικά στο newsbomb.gr : « Η ιστορία ήταν προβληματική από την αρχή. Όταν ήρθε να μου ζητήσει το ακίνητο για να το μισθώσει η συμφωνία ήταν για εμπορική εκμετάλλευση . Το ενοικίασε σε καλή τιμή, την αφήσαμε να κάνει ότι αλλαγή ήθελε , το διαμόρφωσε όπως επιθυμούσε τελικά και μέσα εκεί εργάζονταν κάποιες κοπέλες και κάποιες φορές τις βραδινές ώρες κυρίως ερχόταν και η ίδια με ένα αστυνομικό που τη συνόδευε. …






Ξαφνικά μια μέρα μετά από αρκετούς μήνες με παίρνει τηλέφωνο πανικόβλητη και μου ζητά να συναντηθούμε. Συναντόμαστε σε καφετέρια του Ψυχικού όπου κλαίγοντας μου ανακοινώνει ότι θα αφήσει τα γραφεία παρόλο που το συμβόλαιό μας ήταν ακόμη στην αρχή του. Τη ρώτησα γιατί τόσο ξαφνικά και τότε άρχισε να μου αραδιάζει χιλιάδες δικαιολογίες για να με κάνει να τη λυπηθώ. Μέχρι και πρόβλημα με το παιδί της επικαλέστηκε προκειμένου να μην της δημιουργήσουμε πρόβλημα που θα μπορούσαμε να το κάνουμε λόγω συμβολαίου.






Τελικά η κυρία αυτή έφυγε αφήνοντάς μας ένα αχούρι πίσω και απλήρωτους λογαριασμούς αλλά δεν πλήρωσε ούτε καν την ποινική ρήτρα του συμβολαίου . Δεν θέλαμε εγώ και ο σύζυγός μου να την διώξουμε διότι υπήρξε και περιστατικό που της είχε δημιουργήσει πρόβλημα και με τον σύζυγό της.»






Δεν υπάρχουν σχόλια: