Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Grand View Τόπλες σερβιτόρα Καφετέρια θέλει να μοιραστεί

Το 2009, το Grand View Topless Coffee Shop άνοιξε το Vassalboro, Maine. Ο ιδιοκτήτης του, ο Donald Crabtree περιγράφεται επιχείρησή του ως "φανταστικό". Είχε προσληφθεί δέκα γυναίκες και πέντε άνδρες, από τα περίπου 200 αιτήσεις που έλαβε. Σε μια πόλη με λιγότερους από 4.500 κατοίκους, ήταν καταφέρνεις. Λαοί είχαν έρθει για αίσθηση της, ζεστό καφέ και τόπλες θέα σερβιτόροι και σερβιτόρες.


















Τώρα, δύο χρόνια αργότερα, το Grand View Topless Coffee Shop έχει αναγκαστεί να κλείσει μετά την συσκευασμένα «boobies ήθελε», είναι ένα σημάδι ότι ήταν μεγαλύτερες από άδεια τοπικής Crabtree το επιτρέπει. Donald ισχυρίζεται ότι είναι αναγκασμένοι να σταματήσουν την προς τα κάτω, λόγω δολιοφθοράς.










"Έχω αγωνιστεί που αγωνίζονται για περισσότερο από δύο χρόνια τώρα και δεν έχει σημασία πόσο σκληρά προσπαθώ να κάνω αυτό το έργο, σαμποτάρει κάποιος μου."










Οι περισσότεροι λαοί της πόλης θα είναι πολύ ικανοποιημένη είναι κλείσιμο, άλλοι δεν είχαν. Τακτικός πελάτης Herman Jellison, 47, του Whitefield, είπε ότι θα χάσει το κατάστημα.










Εάν αυτό το κατάστημα εξακολουθεί να τρέχει προς το παρόν και θέλετε τόσο άσχημα για τη γεύση του, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι χρεώνει $ 5 ως υποχρεωτική tip για το γυμνό σερβιτόρες, και το κόστος του καφέ $ 3 για το πρώτο κύπελλο και $ 6 για τις επόμενες.










Χρειάζεστε περισσότερο από τα λόγια; Αυτό είναι σύντομο ντοκιμαντέρ για ένα tjavascript: void (0) opless καφέ είναι πολύ πιο καταθλιπτικό από ό, τι θα έπρεπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: