Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

«Η λίστα της ντροπής»

«Η λίστα της ντροπής»
Το γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εξαίρεση δεν θα μπορούσε ν’ αποτελέσει το γερμανικό περιοδικό, «Kicker».






Το ρεπορτάζ των Γερμανών έχει ως τίτλο τη φράση «Ο πρόεδρος της ελληνικής λίγκας και του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρίσκεται στη λίστα της ντροπής», ενώ γίνεται αναφορά τόσο στον Αβράαμ Παπαδόπουλο, όσο και στον Γιώργο Γεωργιάδη. «Μόλις μία ημέρα μετά τη σύλληψη 10 ατόμων, που εμπλέκονται στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες, στην Ελλάδα, έρχονται καθημερινά νέες αποκαλύψεις.






Την Παρασκευή, δόθηκε στη δημοσιότητα η λίστα με όλους τους εμπλεκόμενους. Το όνομα του προέδρου της λίγκας και του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, φιγουράρει όπως επίσης του πρώην προέδρου της Super League και του νυν της Football League, που είναι ύποπτοι για χειραγώγηση αποτελεσμάτων αγώνων», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ και συνεχίζει: «Επίσης, 14 εν ενεργεία ποδοσφαιριστές φέρονται να έχουν ποντάρει μεγάλα ποσά σε παράνομα στοιχήματα.






Μεταξύ αυτών είναι και ο αμυντικός Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο τεχνικός της εθνικής ομάδας κάτω των 21 ετών, Γιώργος Γεωργιάδης.Η περιβόητη λίστα περιλαμβάνει και άλλους αξιωματούχους, επτά προπονητές και έξι εν ενεργεία διαιτητές».





Δεν υπάρχουν σχόλια: