Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Σε ποια ηλικία είναι νόμιμο το σεξ;

Share Μία ενδιαφέρουσα έρευνα δείχνει σε ποια ηλικία είναι επιτρεπτό –νόμιμο- να κάνει κάνεις σεξ σε όλες τις χώρες. Σύμφωνα με την σχετική λίστα πάντως, αν βιάζεσαι να κάνεις σεξ,...
Μία ενδιαφέρουσα έρευνα δείχνει σε ποια ηλικία...


είναι επιτρεπτό –νόμιμο- να κάνει κάνεις σεξ σε όλες τις χώρες. Σύμφωνα με την σχετική λίστα πάντως, αν βιάζεσαι να κάνεις σεξ, καλό θα είναι να γεννηθείς σε Ιαπωνία, Μεξικό, Αλβανία και Νιγηρία που το σεξ είναι επιτρεπτό από τα 12 και 13!


Άλλα περίεργα από τη λίστα:


Στο Βατικανό επιτρέπεται από τα 12!


Σε χώρες όπως το Αφγανιστάν, η Αλγερία, η… Αγκόλα, το Μπαχρέιν, η Αιθιοπία, η Γκάνα, το Ιράν, το Μαρόκο, το Πακιστάν οι ομοφυλοφιλικές σεξουαλικές σχέσεις απαγορεύονται.


Στη Ζιμπάμπουε επιτρέπεται το σεξ από τα 12 για ετεροφυλόφιλους αλλά και λεσβίες. Άντρες όμως μεταξύ τους απαγορεύεται!


Το Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, πρωτοπόρο, επιτρέπει λεσβιακό σεξ από τα 16 αλλά μεταξύ αντρών από τα 18, ά και με μια υποσημείωση ότι τα 18 είναι το όριο για σεξ από… πίσω, ανεξαρτήτου φύλου.


Στην Τόνγκα και τη Νέα Γουινέα το “από πίσω” απαγορεύεται γενικά σε όλους, κάθε ηλικίας


Στις Φιλιππίνες γενικά το σεξ είναι επιτρεπτό από τα 12, αλλά μόνο αν είναι τσάμπα.


Στο Καμερούν, το Ιράν, το Πακιστάν, το Κατάρ και το Σουδάν το σεξ δεν επιτρέπεται εκτός γάμου.


Α, στην Ελλαδίτσα μας η λίστα τοποθετεί το όριο στα 15, με την υποσημείωση ότι αν ο ομοφυλόφιλος είναι 15, ο παρτενέρ πρέπει να μην είναι πάνω από 17. Νόμιζα ότι και το δικό μας όριο (όπως και στο μεγαλύτερο μέρος της ΕΕ) είναι στα 16, αλλά ποιος ξέρει, μπορεί να άλλαξαν τα πράγματα, ως γνωστόν ως θερμός λαός είμαστε μπροστά και σε αυτό τον τομέα.


Πάντως ο μέσος όρος είναι ο αναμενόμενος για όλους, straight, gay, bi κτλ: Δεκαέξι. Αυτό το νούμερο να ‘χεις στο μυαλό σου. Αλλιώς τύπωσε τη λίστα, κάντη σμίκρυνση (θυμήσου τα σκονάκια) και βάλτη μ’ ενα συνδετήρα στο διαβατήριο. Για να είσαι πάντα προετοιμασμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: