Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Σύζυγος, υπάλληλος, ή το σκυλί;


Σύζυγος, υπάλληλος, ή το σκυλί;






















Πρόσφατα, η «Σύζυγοι υπάκουος» σύλλογος ξεκίνησε στη Μαλαισία και σκέφτηκα ότι ήταν ξεκαρδιστική! Κατά την άποψή τους, θεωρούν ότι τα κοινωνικά δεινά όπως η πορνεία και το διαζύγιο είναι το λάθος τη γυναίκα επειδή απέτυχε να κρατήσει τους συζύγους τους ευτυχείς με το να είναι υποχωρητική με τους ανάγκες και να δώσει μεγάλη ahem * * στην κρεβατοκάμαρα.






Αυτό που βρίσκω αστείο για αυτό το κλαμπ είναι ο λόγος που ο γάμος τους απέτυχε σύζυγος λάθος της; Γιατί είναι μόνο γυναίκες λάθος της; Σίγουρα, ίσως εν μέρει λάθος της, αλλά διαφωνώ ότι η όλη λόγος για τον οποίο υπάρχουν τόσα πολλά διαζύγια είναι επειδή η γυναίκα δεν ήταν «υπάκουος» αρκετά.






















Πιστεύω ότι χρειάζονται δύο σε ένα γάμο και ένα ευτυχισμένο γάμο δεν θα πρέπει να βασίζονται στο φύλο και μόνο. Πάρτε αυτό, ένας από τους ιδρυτές του συλλόγου είπε:














Wtf!; Μήπως οι γυναίκες πρέπει να είναι οπωσδήποτε ο εργαζόμενος σεξ; Ακόμη και αν ο άλλος τρόπος της γύρω, θα ήμουν πολύ ανήσυχος θεραπεία σύζυγός μου ως υπηρέτης και όχι ως σύντροφο της ζωής.






















Εντάξει, υπάρχουν ΠΑΡΤΙΔΕΣ πράγματα που είναι λάθος με το να είναι μια «πόρνη» στο σύζυγό σας. Πρώτα απ 'όλα, ζούμε, η αναπνοή, τα ανθρώπινα όντα. Δεν είμαστε ερωτικό αντικείμενο. Δεύτερον, μια πόρνη είναι μια γυναίκα που έχουν σεξουαλικές σχέσεις με τα φορτία των ανδρών δεν, μόνο ένα. Έτσι, αυτή η δήλωση δεν έχει νόημα.






















Εντάξει, έκανα το χορό κουτάβι δήλωση επάνω. Αλλά τα υπόλοιπα ήταν εντελώς αληθινή. Υπακούστε; Σερβίρετε; Entertain; Αυτό που είμαστε, τον δούλον σου; Επειδή αυτό είναι ακριβώς τι ένα sevant πρόκειται να κάνει. Μήπως είναι η ενοικίαση και ο υπάλληλος, δεν χρειάζεται μια σύζυγο πια lah.














Περιμένετε ... τι? Έτσι, η αιτία της αναταραχής σε αυτόν τον κόσμο είναι «ανυπάκουος» η σύζυγος του!; Ό, τι συνέβη »μέχρι το θάνατό μας κάνετε το μέρος" ε; Εξακολουθεί να υπάρχει ένα τέτοιο πράγμα όπως «άπιστους» συζύγους πολύ ξέρεις! Ακόμη και αν η γυναίκα ήταν σούπερ υπάκουος, εγώ στοίχημα ο σύζυγος θα εξαπατήσει σχετικά με την ούτως ή άλλως γιατί τώρα που είναι ένα pushover, μπορεί να κάνει ό, τι θέλει, ενώ η ίδια κάθεται εκεί και να «υπακούει» ιδιοτροπίες του κάθε εντολή και.














Ακριβώς όπως ένα σκυλί.














Ω ναι, έχουν ακόμη και μαθήματα για το πώς να είναι καλός στο κρεβάτι! Φανταστείτε τι είδους «κόλπα», θα μπορούσαν ενδεχομένως να διδάξει σε αυτόν τον κλάδο. Θα ήθελα πολύ να μάθω. χαχαχα!














Είναι αυτό πραγματικά το είδος της γυναίκας κάθε άνθρωπος θα ήθελε σε μια γυναίκα; Ίσως ναι, αλλά μπορείτε να στοιχηματίσετε το δολάριο κάτω ότι δεν είμαι σίγουρα μία από αυτές τις γυναίκες. Όπως κόλαση είμαι gonna παίρνει εντολές από κανέναν και να υπακούσει τις διαταγές τους κάθε. Αποκλείεται!














Ω ναι, αύριο πάω για μια συνέντευξη με AFS για το Φοιτητικό Πρόγραμμα Ανταλλαγών προς τις ΗΠΑ. Ας ελπίσουμε ότι, ίσως να είμαι ο τυχερός 50 που θα επιλεγεί. Εφόσον το επιθυμούν, μου καλή τύχη! Χρειάζομαι σοβαρά πολλά από αυτά τώρα ...









Δεν υπάρχουν σχόλια: