Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Προσπάθησε να τη βιάσει και τον ευνούχισε

Προσπάθησε να τη βιάσει και τον ευνούχισε
Τον τιμώρησε για την πράξη του...










Αστυνομικοί από το Μπαγκλαντές συνέλαβαν την 40χρονη Monju Begum, επειδή έκοψε τα… ευαίσθητα μέρη ενός άνδρα που προσπάθησε να τη βιάσει και τα πήγε στο αστυνομικό τμήμα ως αποδεικτικό στοιχείο!






Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Jhalakathi της περιοχής Mirzapur, που βρίσκεται 200 χιλιόμετρα νότια της πρωτεύουσας της χώρας Dhaka.






Η γυναίκα, που είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά, είπε στους αστυνομικούς ότι ο γείτονάς της Mozammel Haq Mazi, μπήκε με τη βία στην παράγκα της και προσπάθησε να τη βιάσει. Είπε ακόμη ότι την παρενοχλούσε σεξουαλικά τους τελευταίους έξι μήνες.






Ο δράστης (και θύμα), που είναι πατέρας πέντε παιδιών, μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο. Αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδει η Monju. «Είχαμε σχέση και ήθελε να μετακομίσουμε στην Dhaka. Αρνήθηκα. Της είπα ότι δεν μπορώ να αφήσω τη γυναίκα και τα παιδιά μου και με εκδικήθηκε» είπε ο Mazi από το νοσοκομείο.






Οι αστυνομικοί μετέφεραν το… κομμένο μέλος μετά από αρκετές ώρες στο νοσοκομείο. Οι γιατροί προσπάθησαν να το κολλήσουν, αλλά η επέμβαση δεν ήταν επιτυχής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: