Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Όταν τα δοκιμάζεις όλα

Ποτέ δεν ήμουνα της άποψης "να είσαι χαλαρός κι άμα κάτσει έκατσε". Δηλαδή άμα είμαι χαλαρός, δεν δοκιμάσω να πάρω τηλέφωνα και κάθομαι και μαλακίζομαι στο Facebook όλη μέρα, έχω πολλές πιθανότητες να μου κάτσει κάτι; Όχι. Γι' αυτό και όποιος ξέρει φροντίζει από πριν να πάρει τα μέτρα του.






Ντύσιμο: Όταν ήμουνα γύρω στα 20, είχα ενα 30άρη φίλο που με είχε μάθει να ντύνομαι. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι φόραγα κάτι παπούτσια για 40άρηδες, κάτι τζιν της κακιάς ώρας, κάτι ριγέ πουκάμισα (τα οποία μεταξύ μας τα θεωρώ του κώλου) και κάτι μπλούζες που ήτανε για σχολείο.






Τελικά με τα πολλά με έπεισε ότι το ντύσιμο μετράει πολύ σε έναν άντρα και είχε δίκιο. Μόλις ξεκίνησα να αγοράζω επώνυμα πουκαμισάκια, ακριβά τζιν (πάνω από 100 ευρώ έκαστο) και καλά παπούτσια, που βρίσκεις και στις εκπτώσεις με 60-80 άμα ψαχτείς, τότε η κατάσταση άλλαξε. Βοήθησε βέβαια στην πορεία και μία πρώην μου που ήτανε πολύ ψαγμένη στο ντύσιμο.






Οι επιτυχίες δεν άργησαν να έρθουν και μπορώ να πω ότι οι συμβουλές του φίλου έπιασαν τόπο. Τότε όμως δεν είχαμε τόσες καβαλημένες ψωνάρες όσες σήμερα. Γιατί τελευταία, είτε βγεις με πουκαμισιά Calvin Klein, είτε ψωνίσεις από το Sprider, μικρή θα είναι η διαφορά. Αφού οι περισσότερες είναι ήδη ξενέρωτες και στην κοσμάρα τους, ούτε που θα γυρίσουν να σε κοιτάξουν αν δεν είσαι..."κάποιος" (βλέπε προηγούμενα άρθρα).






Κολώνια: Άμα θέλεις να την "τραβήξεις από τη μύτη" φόρα κάτι καλό. Έχω βρει π.χ. κολώνια με φερορμόνες που τα σπάει. Το θέμα βέβαια είναι ότι έτσι θα μαζέψεις όσες δίνουν περισσότερη σημασία στην μυρωδιά. Οκ, δεν έχω παράπονο, από αυτό και μόνο έχω ρίξει κάτι μανίκια από εκεί που δεν το περίμενα. Αλλά η κολώνια να ξέρεις ότι τον χαρακτήρα δεν τον αλλάζει με τίποτα. Άμα είναι ξενέρωτη, δε πα να χτυπάς τον κώλο σου κάτω, θα στην κάνει αργά ή γρήγορα.






Δηλαδή για να στο σπάσω σε κέρματα φίλε μπάκουρε να το νιώσεις, έχει τύχει ακόμα και να φασώσω γκόμενες που τις τραβήξανε οι φερορμόνες και από την επόμενη μέρα να έχουν εξαφανιστεί. Και δεν μιλάω για 1-2 περιπτώσεις άλλα για καμιά δεκαρία!






Εμφάνιση: Καταρχήν άμα είσαι 100+ κιλά μη περιμένεις να ρίξεις γκόμενα. Εκτός πια κι αν σου κάτσει το κελεπούρι ή αν δεν ξέρεις τι έχεις από φράγκα. Οπότε to the point. Άμα έχεις ελεύθερο χρόνο πήγαινε γυμναστήριο έστω 2 φορές την εβδομάδα. Δε σου λέω να πάρεις ουσίες και μαλακίες. Απλά κάντο για την πάρτη σου. Αν δεν έχεις χρόνο πάρε τουλάχιστον όργανα για το σπίτι, ακόμα και με δόσεις. Η στη χειρότερη άμα δεν γουστάρεις με τίποτα τις ασκήσεις και είσαι καρεκλάκιας μέχρι αηδίας, κάνε σωστή διατροφή. Κόψε τα μαλακισμένα τα γλυκά, ο ουρανίσκος σου θα σε κάνει κουμάντο; Τρώγε κανονικά πρωινό για να κάνεις καύσεις, ένα πιάτο φαϊ το μεσημέρι, το βράδυ κάνα φρούτο, το απόγευμα κάτι ελαφρύ. Το θέμα είναι να βγαίνεις στις παραλίες το καλοκαίρι και να μην ντρέπεσαι γι' αυτό που βλέπεις, να μπορείς να πας να κάνεις κουβέντα.






Φτύσιμο: Άμα το παίξεις και λίγο ιστορία δε θα χάσεις. Και θα σου πω το γιατί. Επειδή η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και σχέσεις δεν παίζουνε τελευταία (ότι αρπάξει ο κώλος μας) οι περισσότεροι άντρες έχουμε καταντήσει μουνοβοσκοί. Δηλαδή χωρίς να φταίμε, έχουμε μαζέψει γύρω μας ένα τσούρμο θυληκά, από τα οποία η μία είναι κολλημένη με τον πρώην της, η άλλη έχει απογοητευτεί απ' τον πρώην και δεν έχει την διάθεση να κάνει τίποτα, η άλλη δουλεύει κάθε μέρα από το πρωί ως το βράδυ (λόγω κρίσης) και δεν προλαβαίνει να κάνει κάτι κτλ. κτλ. Άρα, εφόσον οι πιο πολλοί τον παίζουνε, έχουνε μάθει να ορμάνε σαν τα τσακάλια (όσο πιο πολύ καιρό μπάκουρος τόσο περισσότερο...αγριεύεις) κι η κατάσταση έχει πάει απ' το κακό στο χειρότερο. Επομένως οι γκόμενες ξέρουν με μαθηματική ακρίβεια ότι πιθανόν να τις ορμήξεις.






Άμα όμως το παίξεις ιστορία και την φτύσεις τότε εκεί αλλάζει το πράμα. Δηλαδή άμα γνωρίζεις μία από κοινή παρέα, άμα ξέρεις ότι θα ξαναβγείτε στάνταρ (δηλαδή παίζει κονέ) μπορείς και να μην της ζητήσεις τηλέφωνο. Μπορείς και να μην την κάνεις add στο Facebook, να σε κάνει αυτή πρώτη και να είσαι κι από πάνω. Απ' την άλλη θα κεράσεις το ποτό την πρώτη φορά να μετρήσει ο πόντος. Άμα δεις ότι είναι έστω Level 1 ψωνάκι θα το παίξεις και λίγο φλου και θα την κάνεις νωρίτερα να πεις ότι "έχεις να πας αλλού" και να την αφήσεις να ψάχνεται.






Δε σου λέω ότι μ' αυτά θα σου κάτσει, αλλά τουλάχιστον το ζουμί είναι να μην πέσεις με τα μούτρα ή τουλάχιστον να μην δείξεις ενδιαφέρον παραπάνω από όσο θα μπορούσε να σου δείξει αυτή. Σαν την ζυγαριά ρε παιδί μου. Μη βάζεις πολύ βάρος απ' τη μεριά σου, ισορρόπησέ το το πράγμα.






Φίλες: Αξιοποίησε τις φίλες σου για να κάνεις κατάσταση. Δηλαδή ακόμα κι αν οι φίλες σου είναι μπάζα τελευταίας κατηγορίας κι έχουνε λυσσάξει να βγείτε, φέρε έτσι την κατάσταση ώστε να βγείτε παρέα. Διακριτικά πάντα. Ποτέ δεν ξέρεις ποια φίλη φίλης μπορεί να ξεπεταχτεί. Γενικά στο γυναικείο φύλο μην κλείνεις ποτέ πόρτες γιατί θα βγεις χαμένος. Άλλωστε ακόμα κι αν σε γουστάρει δεν θα σε βιάσει κιόλας ρε αδερφέ. Μπορείς να την φτύσεις διακριτικά. Και εσύ θα βγεις κερδισμένος άμα σου κάνει κονέ και αυτή θα κερδίσει από κάποιο φίλο σου.






Συμπεράσματα: Ακόμα κι αν θεωρήσω δεδομένα όλα τα παραπάνω, όσο καλός κι αν είναι κάποιος, όσο διακριτικό "πέσιμο" κι αν κάνει, οι ξενέρωτες παραμονεύουν και οι χυλόπιτες το ίδιο. Αυξάνουμε δηλαδή έτσι τις πιθανότητές μας, αλλά πάντα για το μικρό αυτό ποσοστό γυναικών που δεν τρώει κολλήματα στο να κάνει κάτι. Cheers.



Δεν υπάρχουν σχόλια: