Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Ανάδρομοι πλανήτες και αναδρομικά

Τη στιγμή που η κυβέρνηση ζητά περισσότερες θυσίες και προσπάθειες από όλους μας, 800 συνταξιούχοι βουλευτές ζητούν να λάβουν αναδρομικά αυξήσεις.


Παρακάτω θα εκθέσουμε τους σημαντικούς λόγους που εξαναγκάζουν τους πρώην «πατέρες του έθνους» να ζητήσουν αυτά τα μικροποσά:






· Μέσα στο 2011, ο Ερμής θα περάσει σε ανάδρομη φάση 3 φορές. Για αυτό το λόγο ζητούν αναδρομικά κάποια εκατομμύρια σε 3 επίμαχες, μη αμφισβητούμενες φάσεις γιατί ο διαιτητής είναι «δικό μας παιδί».


· Ο ανάδρομος Δίας για φέτος περιορίζεται μόνο στο ζώδιο του Ταύρου. Οι συνταξιούχοι βουλευτές είπαν να πιάσουν τον Ταύρο από τα κέρατα και να πληρώσουμε όλοι εμείς τα κερατιάτικα.


· Tις επόμενες μέρες θα είναι και ο Κρόνος ανάδρομος με τον ήλιο στην 11 μοίρα. Αυτό σημαίνει ότι όλοι εμείς δε θα έχουμε στον ήλιο μοίρα και αυτοί θα ξεπεράσουν τον ανάδρομο πλανήτη ξεκοκκαλίζοντας τα αναδρομικά όπως ο Κρόνος τα παιδιά του.


· Ο Πλούτωνας έχει ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 9 Απριλίου και θα φτάσει μέχρι το καλοκαίρι αν δεν έχουν κλείσει τα διόδια στο Σχηματάρι. Τα πρώην μέλη της Βουλής δεν έχουν υπομονή να περιμένουν τον Πλούτωνα για αυτό ζητούν να πλουτίσουν εις βάρος μας.


· Ο ανάδρομος Αρης θα φέρει μειώσεις και ταλαιπωρία σε μισθωτούς και συνταξιούχους. Οι συνταξιούχοι βουλευτές επηρεάζονται από την ανάδρομη ΑΕΚ, που πήρε το κύπελο και για αυτό το λόγο θα πάρουν και αυτοί ως αντιστάθμισμα κάποια εκατομμύρια ως πριμ.


· Ο ανάδρομος Ποσειδώνας θα συνδυαστεί με την εποχή που ο Δίας θα διατρέχει τον Κριό και εμεις θα τρέχουμε και δε θα φτάνουμε. Όσο για τους λεβέντες μας , αυτοί θα κάααααθονται....


Δεν πρέπει όμως να ανησυχούμε. Τίποτα δεν θα αλλάξει μέχρι να πάρουμε εμείς ανάποδες. Τότε θα έρθουν σε ορθή πορεία και οι ανάδρομοι πλανήτες και τα ανάδρομα ζώδια και όλα αυτά τα λαμόγια που ζητούν αναδρομικά ....






Δεν υπάρχουν σχόλια: