Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Τα δαχτυλικά του αποτυπώματα τον συνδέουν με γιάφκα των Πυρήνων στο Βόλο

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δακτυλικά αποτυπώματα του νεαρού ταυτοποιήθηκαν...


με αποτυπώματα που βρέθηκαν σε γιάφκα στο Βόλο που είχαν εντοπίσει οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής τον Μάρτιο του 2011 και η οποία όπως είχαν δείξει τότε τα στοιχεία ανήκε στη Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς.














Μάλιστα, έγινε γνωστό ότι από τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του, προέκυψαν επικοινωνίες του με κινητά τηλέφωνα τα οποία εξέπεμπαν σήμα από τις περιοχές: Νέα Ιωνία, Χολαργός, Καλογρέζα και από Πανεπιστήμιο της Αθήνας.






Περίπου 3 ώρες μετά την δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του δράστη της αιματηρής συμπλοκής με αστυνομικούς στην Πεύκη η αστυνομία κατάφερε να ανακαλύψει ποιός είναι. Δεν δημοσιοποιεί όμως ακόμα τα στοιχεία του προκειμένου να κάνει έρευνες στο περιβάλλον του. Το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι οτι είναι 21νος ετών. Αυτό βέβαια που λένε οι αστυνομικοί είναι οτι από τον τρόπο που αντέδρασε τόσο ο ίδιος όσο και ο συνεργός του ο οποίος διαφεύγει δείχνουν οτι η νέα γενιά τρομοκρατών είναι ετοιμοπόλεμη και αδίστακτη.






Μέχρι και τώρα ο νεαρός αρνιόταν να αποκαλύψει την ταυτότητά του και μάλιστα αρχικά είχε δώσει ψεύτικο όνομα που ανήκει σύμφωνα με πληροφορίες ανήκουν σε άτομο του αντιεξουσιαστικού χώρου. Nοσηλεύεται φρουρούμενος στον ΕΡΥΘΡΟ. 'Οταν τον ρώτησαν τα στοιχεία του, τους είπε οτι ονομάζεται «Γιώργος Σ.».






Η αστυνομία έχει ήδη προχωρήσει σε έρευνες στο πατρικό του νεαρού που βρίσκεται στον Χολαργό, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει πληροφορία ότι βρέθηκε κάτι αξιόλογο για έρευνα. Ωστόσο, η αστυνομία γνωρίζει ότι ο νεαρός από τα Χριστούγεννα και μετά δεν μένει στο πατρικό του και για αυτό το λόγο αναζητά το σπίτι στο οποίο διέμενε τον τελευταίο καιρό πιθανότατα μαζί με άλλα άτομα.






Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο νεαρός είναι ιδιαίτερα επιθετικός προς τους αστυνομικούς και για αυτό το λόγο στη φωτογραφία είναι με κλειστά τα μάτια, καθώς σε καμία περίπτωση δεν δείχνει τη διάθεση να συνεργαστεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια: