Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Απόψε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας: ΑΕΚ vs. Ατρόμητος

Στο ΟΑΚΑ στρέφονται απόψε τα βλέμματα καθώς ΑΕΚ και Ατρόμητος παίζουν στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας (20:30, NET), με την Ένωση να θεωρείται το φαβορί.

Ενώπιον 36.000 φιλάθλων και πολλών τηλεθεατών, η ΑΕΚ καλείται να αποδείξει την αξία της μετά από μία όχι και τόσο καλή σεζόν, ενώ ο Ατρόμητος τα παίζει όλα για όλα ως πρωτάρης θέλοντας να κάνει την έκπληξη στα 79 χρόνια της ιστορίας του Κυπέλλου.

Οι δύο προπονητές κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους, ωστόσο, οι προπονήσεις των δύο ομάδων μας δείχνουν την γραμμή που θα ακολουθήσουν...

Ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να παρατάξει την ΑΕΚ σε ένα 4-4-2 σε ρόμβο, με τους Σκόκο και Λυμπερόπουλο να αποτελούν το εκτελεστικό δίδυμο. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να κάτσει ο Σάχα και δεξί μπακ να είναι ο Γεωργέας με αριστερό τον Καράμπελα. Στα στόπερ πιθανότατα θα παραταχθoύν ο Ματέος με τον Δέλλα και αμυντικά χαφ τους Ντιόπ, Μίτσελ και Μάκο. Μια θέση στην κορυφή θα διεκδικήσουν οι Μπλάνκο και Μπαχά.

Από την άλλη, ο Γιώργος Δώνης δεν αναμένεται να αλλάξει το αγαπημένο του 4-3-3. Τερματοφύλακα αναμένεται να δούμε τον Ιτάνζ και στην τετράδα της άμυνας τους Σκόνδρα, Μπαζίνσκι, Σαμπού και Νάστο. Νεμπεγλέρας και Σφακιανάκης αναμένεται να είναι το δίδυμο στα χαφ με τον Σαρμιέντο λίγο πιο μπροστά τους, στην επίθεση οι Σαγκανόφσκι και Καμαρά θα είναι οι ακραίοι, ενώ ο Αναστασάκος θα παίξει μόνος του στην κορυφή.

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Κερκυραίος ρέφερι Τάσος Κάκος, για τον οποίον θα είναι ο τρίτος συνεχόμενος τελικός Κυπέλλου της καριέρας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: