Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Sex problems Οργασμικός...πονοκέφαλος ...Μόνιμη στύση (Πριαπισμός)

Οργασμικός...πονοκέφαλος


Τη στιγμή του σεξ στον άνδρα και πριν αλλά και μετά την εκσπερμάτιση, είναι πολύ πιθανό να αρχίσει ένας πονοκέφαλος, βασικό χαρακτηριστικό του οποίου είναι ο πόνος μέσα στα μάτια. Ο συγκριμένος πονοκέφαλος μπορεί να κρατήσει 12- 14 ώρες από το σεξ και μετά. Για να περάσει όμως, χρειάζεται μια μεγάλη θυσία: καθόλου σεξ μέχρι να περάσει ο πονοκέφαλος…


Συνεπώς, σε μια τέτοια κατάσταση και η γυναίκα οφείλει να δείξει κατανόηση για λίγες μέρες και να ηρεμήσει τον σύντροφό της, καθώς ο πονοκέφαλος αυτός μπορεί να οφείλεται σε ψυχολογικά αίτια, κούραση, άγχος αλλά και στο έντονη επιθυμία του για σεξ την δεδομένη χρονική στιγμή.










Μόνιμη στύση (Πριαπισμός)


Σε αυτή τη περίπτωση, o άνδρας είναι σε στύση, εκσπερματώνει, στη συνέχεια όμως δεν «ηρεμεί», αφού βρίσκεται ακόμη σε παρατεταμένη στύση, η οποία μπορεί να κρατήσει …πολύ παραπάνω από όσο περιμένετε και παράλληλα ο άνδρας νιώθεις έντονο πόνο. Αν η κατάσταση δεν βελτιωθεί, η λύση είναι η «αποσυμφόρηση» των αιμοφόρων αγγείων της περιοχής, η οποία επιτυγχάνεται με την αφαίρεση αίματος με σύριγγα από το πέος ώστε να επανέλθει στη φυσιολογική του κατάσταση.










Πόνος στο σεξ (Δυσπαρευνία)


Το σεξουαλικό αυτό πρόβλημα εμφανίζεται περισσότερο στις γυναίκες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και οι άνδρες δεν το παθαίνουν. Κατά τη διάρκεια του σεξ, στη περίπτωση της δυσπαρευνίας, η επαφή είναι επώδυνη, καθώς ο άνδρας ή γυναίκα, νιώθουν έντονο πόνο στα γεννητικά τους όργανα. Πιθανά αίτια μπορεί να είναι μόλυνση ή κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα ή ακόμη και ψυχοσωματικοί λόγοι. Σημαντικό κριτήριο για να αισθανθείτε καλύτερα, είναι να χαλαρώσετε πρώτα ψυχολογικά και στη συνέχεια σωματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: