Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Oικογενειακή επιχείρηση απάτης...!!!

Για πλαστογραφία και απάτη εις βάρος του ΙΚΑ, εισφοροδιαφυγή, εικονικές ασφαλίσεις προσωπικού και άλλες παρανομίες, καταγγέλλεται η ...

κατασκευαστική εταιρεία «ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ ΑΕ», η οποία δραστηριοποιείται στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη Θεολόγου Φθιώτιδας.



Η εταιρεία εντοπίστηκε να έχει πραγματοποιήσει τον Ιούνιο 2010 πώληση ακινήτου σε συμβολαιογράφο της Αταλάντης, με πλαστή Ασφαλιστική Ενημερότητα ΙΚΑ, σύμφωνα με την καταγγελία.



Δείτε το πλαστό έγγραφο







Η αντίδραση του τοπικού καταστήματος ΙΚΑ Αταλάντης ήταν άμεση, και μέσω του προϊσταμένου της κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Λαμίας σε βάρος της Α.Ε κατασκευαστικής εταιρείας.







Ταυτόχρονα ενημερώθηκε η διοίκηση του ΙΚΑ στην Αθήνα και διετάχθη κατεπείγον έλεγχος στη Α.Ε εταιρία από κλιμάκιο επιθεωρητών.



Η Α.Ε κατασκευαστική είναι συμφερόντων οικογένειας του κ. Αθανασίου Παπακωνσταντίνου μέλος της οποίας η κ. Ασημίνα Παπακωνσταντίνου είναι σήμερα δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Λοκρών και εκλέχτηκε με τον συνδυασμό του δημάρχου κ. Νικολάου Λιόλιου.







Η δημοτική σύμβουλος είχε διατελέσει και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Α.Ε. κατασκευαστικής απο το 2006 έως τον Μάιο 2010.



Στην ιδιοκτησία και τη διαχείριση του ιδίου επιχειρηματία βρίσκεται στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη Θεολόγου Φθιώτιδας και ξενοδοχειακή μονάδα με την επωνυμία ΒΙΛΛΑ ΕΥΓΕΝΙΑ, η οποία, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, λειτουργεί επί σειρά ετών χωρίς άδεια λειτουργίας.











Μάλιστα εκτός των σοβαρότατων πολεοδομικών παραβάσεων έχει μηνυθεί από το Λιμεναρχείο Λάρυμνας στην Εισαγγελία Λαμίας για καταπάτηση του αιγιαλού μετά από αυτοψία που διενήργησε η Κτηματική Υπηρεσία Δημοσίου της Λαμίας.









(Αεροφωτογραφία)





Το περίεργο βέβαια της «αμαρτωλής» υπόθεσης είναι ότι το ξενοδοχείο είναι εγγεγραμμένο στο επιμελητήριο Φθιώτιδας, ως καφέ-μπαρ στο όνομα Ευγενία Προικιά, σύζυγο του Αθανάσιου Παπακωνσταντίνου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: