Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

O Kώστας Τσάκωνας σκέφτεται να αρχίσει απεργία πείνας!

Είναι ένας από τους αγαπημένους κωμικούς του ελληνικού θεάτρου. Τα τελευταία χρόνια δεν τον βλέπουμε πια στη σκηνή. Δεν γνωρίζαμε όμως τον λόγο... Ο Κώστας Τσάκωνας ζει εδώ και καιρό το δικό του δράμα και σκέφτεται μετά το Πάσχα να ξεκινήσει απεργία πείνας...


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ένα ατύχημα έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή του....














γνωστού κωμικού. Το καλοκαίρι του 2004 κι ενώ οδηγούσε τη βέσπα του στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης ένα δέντρο έπεσε πάνω του! Μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί του διέγνωσαν απώλεια πρόσφατης μνήμης.






Τα προβλήματα με τη μνήμη του τον ανάγκασαν να εγκαταλείψει το θέατρο, ενώ το ίδιο εκείνο καλοκαίρι έχασε 58.800 ευρώ μένοντας εκτός της επιθεώρησης που πρωταγωνιστούσε εξαιτίας αυτού του ατυχήματος.






Ο Κώστας Τσάκωνας στράφηκε δικαστικά εναντίον του Δήμου Αθηναίων, αφού ισχυρίζεται ότι το δέντρο έπεσε πάνω του εξαιτίας έργων ανάπλασης που έκανε στην περιοχή ο Δήμος.






Η υπόθεσή του όμως έχει αναβληθεί τέσσερις φορές μέχρι σήμερα με αποτέλεσμα να καλείται να επιβιώσει με σύνταξη 1200 ευρώ το μήνα εξασφαλίζοντας παράλληλα τα ''προς το ζειν'' και για την οικογένειά του και για τα δύο του αδέλφια, που είναι ανάπηρα σε ποσοστό 67%.






Κοντεύοντας πια να κλείσει επτά χρόνια από τότε που ξεκίνησε το δράμα του, ο Κώστας Τσάκωνας δηλώνει απελπισμένος και σκέφτεται να ξεκινήσει απεργία πείνας αμέσως μετά το Πάσχα ευελπιστώντας να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι







Δεν υπάρχουν σχόλια: