Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Όταν το σεξ γίνεται ρουτίνα

Εμ, πόλυ ήθελε να κλείσουν τα μάτια από τη βαρεμάρα!
Όταν το σεξ γίνεται ρουτίνα






Θυμήσου εκείνα τα ξέγνοιαστα βράδια τότε που είχες εικόνισμα το "Sex and the City" και γεμάτη ενθουσιασμό ξεκινούσες δειλά δειλά τη σεξουαλική σου ζωή. Τότε που μελετούσες για ώρες το Κάμα Σούτρα και δεν άφηνες στάση για στάση που να μην τη δοκιμάσεις. Τώρα ο ενθουσιασμός χάθηκε κι εσύ είναι πιθανό να κάνεις το πιο βαρετό σεξ που υπάρχει. Προτού πάρει τα βουνά και ο τελευταίος εραστής σου, άλλαξε συνήθειες για να μην τον χάσεις!....






1. Βάζεις πρόγραμμα για να κάνεις σεξ:






Το πρώτο σημάδι που πρέπει να σου χτυπήσει το καμπανάκι για τις μέτριες σεξουαλικές σου επιδόσεις είναι ο προγραμματισμός με τον οποίο το κάνεις. Μπορεί εσύ να μπαίνεις στο ψητό συχνότερα από τα στάνταρ Χριστούγεννα και Πάσχα αλλά το να κάνεις σεξ ένα Σαββάτο βράδυ μετά το σινεμά με γεμάτο στομάχι από ποπ κορν και να πίνεις κόλα για να χωνέψεις μετά, θα πρέπει να σε ανησυχήσει. Το να βάζεις το σεξ στο πρόγραμμα, σου εξασφαλίζει φυσικά ότι θα το κάνεις έστω μια στο τόσο. Έλα όμως που χάνεις τη γλύκα του αυθόρμητου.


Για βελτιώσεις την κατάσταση: μπορείς να ενδώσεις στο αυθόρμητο σεξάκι στα γρήγορα. Χωρίς πρόγραμμα, βγες από τα καθιερωμένα και κάντο: στο αυτοκίνητο κι ας χάσεις την ταινία, στην κουζίνα κι ας μην πλύνεις τα πιάτα ή ακόμα και στο κρεβάτι σου αλλά σε στάσεις που δεν είναι στο πρόγραμμα!






2. Το σεξ κρατάει όσο ένα μανικιούρ:


Το ένα σεξάκι στα γρήγορα, μια φορά στο τόσο, είναι ωραίο και σπάει τη ρουτίνα. Το να το κάνεις αλά περάστε, σκουπίστε, τελειώσατε, είναι πολύ πολύ κακό. Το σεξ που κάνεις οφείλεις να κρατάει περισσότερο από ένα μανικιούρ στα νυχάκια σου χωρίς να περιλαμβάνονται στα δέκα λεπτά των προκαταρκτικών.


Για βελτιώσεις την κατάσταση: μην βιάζεσαι να μπεις απευθείας στο ψητό και επειδή με τον καιρό μαθαίνεις τα κλειδιά απόλαυση του άλλου, απόφυγε να τα χρησιμοποιήσεις. Προσπάθησε να τον κάνεις να κορυφώσει με διαφορετικούς και νέους τρόπους.


3. Ο οργασμός έχει μήνες να σου χτυπήσει την πόρτα:






Που είναι εκείνες οι ένδοξες ημέρες που η μικρή σου περιοχή δεν σταματούσε να δίνει οργασμούς. Που είναι τα χρόνια τα περασμένα που η Σαμάνθα Τζόουνς ωχριούσε μπροστά σου.


Για βελτιώσεις την κατάσταση: βρες τη αιτία του κακού. Είναι το στρες, είναι τα παιδιά που απέκτησες και νιώθεις πρώτα μητέρα και μετά ερωμένη ή απλά έχασες το ενδιαφέρον σου για τον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου; Ό,τι κι αν είναι, κανόνισε ρομαντικό διήμερο για δύο και λύσε τις απορίες σου!


4. Ακολουθείς μια συγκεκριμένη διαδικασία όποτε το κάνεις:


Η πιο μεγάλη ρουτίνα στο σεξ είναι αυτή κατά την οποία ξέρεις τι θα γίνει ακριβώς στον επόμενο τόνο. Λίγα φιλιά, λίγα χαδάκια, κατόπιν στο κυρίως γεύμα, με εσένα από πάνω, λίγο στα τέσσερα και τέλος! Σίγουρα, το να βρεις όσα σου αρέσουν και σου πάνε, είναι κάτι θετικό. Όμως, το ίδιο το φαγάκι κάθε μέρα ή θα το βαρεθείς ή θα το βαρεθεί!


Για βελτιώσεις την κατάσταση: οργάνωσε ένα στριπτίζ έκπληξη για τον καλό σου, κάντου ένα ερωτικό μασάζ και μοιραστείτε τις φαντασιώσεις σας! Σίγουρα υπάρχουν!


Δεν υπάρχουν σχόλια: