Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Η bitch της διπλανής πόρτας



Είναι παλιά η γνωστή ατάκα «οι άντρες είναι σαν τα γραμματόσημα, όσο τους φτύνεις τόσο σου κολλάνε».



Ωραία. Και τι κάνετε γι' αυτό; Τους παίρνετε πεντακόσια τηλέφωνα τη μέρα, τους στέλνετε άλλα διακόσια μηνύματα, τους παρακαλάτε να βρεθείτε, τους αποκαλείτε «αγάπη μου» με την πρώτη ευκαιρία και γίνεστε χαλιά να σας πατήσουν...


Πολύ λυπάμαι, αλλά οι άντρες είναι γεννημένοι κυνηγοί και δε μασάνε από τέτοια. Αν θέλετε να σας ποθεί διαρκώς και να μην μπορεί να πάρει τα χέρια του από πάνω σας, θα πρέπει να γίνετε και λίγο bitch.


Η αλήθεια είναι πως όσο πιο σκύλα είστε τόσο πιο πολύ ψαρώνουν, αλλά καλό είναι να μην καταντήσετε και ο διάβολος προσωποποιημένος σε ένα καθημερινό κορίτσι. Σ' αυτό το σημείο πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τι εννοούμε όταν λέμε σκύλα. Σίγουρα όχι να του γκρινιάζετε από το πρωί μέχρι το βράδυ ούτε να του μιλάτε άσχημα.


Η σωστή bitch δεν απαντά σε όλα τα μηνύματα, δεν σηκώνει όλα τα τηλέφωνα, είναι κάπως απόμακρη και καθόλου φλύαρη, δεν του κάθεται για ένα ολόκληρο μήνα και αποπνέει έναν απόκοσμο αέρα αυτοπεποίθησης και σιγουριάς. Η σωστή bitch δεν τον έχει ανάγκη και το ξέρει.


Το θέμα είναι επίσης να μην μάθει ποτέ πόσο πολύ προσπαθείτε για να γίνετε έτσι. Αν έχετε όρεξη για παιχνίδι, παίξτε το. Αν όχι, παραμείνετε ο εαυτός σας και σίγουρα ένας άντρας χωρίς απωθημένα θα βρεθεί στο διάβα σας...


Δεν υπάρχουν σχόλια: