Σάββατο 16 Απριλίου 2011

8 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ..ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ


Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους! Το 2010 ήταν μια μέτρια χρονιά: μέτριο σεξ, μέτριοι εραστές, μέτρια λίμπιντο! Όχι, ότι φταίνε μόνο οι άλλοι! Κι εσύ, τη μια ήσουν κουρασμένη, την άλλη δεν είχες όρεξη!....














Για να σου μπει η χρονιά καλά, πάρτο απόφαση: το 2011 θα γίνεις η θεά του σεξ. Τελεία και παύλα. Και δεν χρειάζεται να γίνεις ακροβάτης ή να πετύχεις τα πιο δύσκολα σεξουαλικά κόλπα, ουτε και να αντιγράψεις το Κάμα Σούτρα! Υπάρχουν 8 απλές κινήσεις που θα σε κάνουν να κόψεις πρώτη το νήμα ως το καλύτερο σεξ που είχε ποτέ στη ζωή του!










1. Πάρε πρωτοβουλία κουκλίτσα μου:...


είπαμε να περιμένεις να κάνεις την πρώτη κίνηση για να σου ζητήσει να βγείτε, να κάνει την πρώτη κίνηση για να γίνετε ζευγάρι, στο σεξ όμως δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Αν πρέπει εκείνος να παίρνει την απόφαση να σε βάζει στο σεξουαλικό κλίμα κάθε μέρα και κάθε ώρα, πίστεψέμ κάποια στιγμή θα βαρεθεί και θα τρέξει στο κορίτσι εκείνο που του την πέφτει με τρέλα και κορδέλα.


















2. Φίλα τον και κάπου αλλού εκτός από το στόμα: τα χείλη του αποτελούν περίπου το 1% του σώματόςε του. Του αρέσει να τον φιλάς κι εκεί αλλά θέλει κι αλλού χάδια και φιλιά. Δτυστυχώς εσύ συχνά βαριέσαι να ασχοληθείς με τη βουβωνική του χώρα, κάτι που αν άλλαζες, θα τον έκανες σούπερ, έξτρα, φουλ ευτυχισμένο!














3. Πέτα τα ρούχα σου- όλα:










Αφαίρεσέ τα ένα προς ένα, ρούχα, παπούτσια, φούστα, μπλούζα! Πολλές φορές εμείς τα κοριτσάκια, βαριόμαστε τόσο να κάνουμε σεξ, που για να ικανοποιήσουμε τον καλό μας, απλά ενδίδουμε με την πυτζάμα, την κάλτσα και το ψηλό κοτσίδι! Ε μια θα φάει τη σούπα, δύο θα φάει τη σούπα, την τρίτη θα βγει στην αγορά να ψάξει για μπον φιλέ, μήπως να αλλάξεις τακτική. Δεν είπαμε κάθε μέρα, αλλά μια φορά στο τόσο θα μπορούσες να φορέσεις ένα σέξι στριγκάκι, να του κάνεις ένα ερωτικό στριπτίζ ή απλά να εμφανιστείς μπροστά του όπως σε γέννησε η μαμά σου.














4. Κάνε και λίγο φασαρία:










Δεν χρειάζεται και να ξυπνήσεις την πολυκατοικία αλλά λίγο σεξ με φασαρία και απελευθερωμένες κραυγούλες θα τον αναζωογονήσει στα σίγουρα. Ειδικά αν σε έχει συνηθίσει να κάθεσαι με ανοιχτά τα πόδια και με κλειστό το στόμα, λες και το σεξ μαζί του είναι καταναγκαστική εργασία.Κι αν δεν σου αρέσει να φωνάζεις στο σεξ, κάντου ένα σόου αλά Δήμητρα Ματσούκα στο "Κάτι τρέχει με τους δίπλα": μικρόφωνο, σέξι κομπινεζόν και τραγούδ του στο κρεβάτι.














5. Προσοχή στα μαλλάκια σου/ του:










Το πάθος δεν έχει άμεση σχέση με τα μαλλιά και καλό είναι να το καταλάβεις νωρίς. Τι συνεπάγεται αυτό; Ούτε εσύ χρειάζεται να του ξεριζώσεις το μαλλί από το τριχωτό της κεφαλής τάχα για να του δείξεις πόσο απολαμβάνεις το σεξ μαζί του, αλλά ούτε και πρέπει να αφήνεις τα μακριά σου μαλλάκια να μπλέκονται στο στοματικό που του κάνεις. Στο θέμα τρίχας, καλό είναι να προσέχεις και την αποτρίχωσή σου, δείχνοντας επιμέλεια και αγάπη στην καλή όψη του μπικίνι, του μουστακιού και των ποδιών.














6. Θέλω μες τα δυο του μάτια να κοιτάζεις:










Δεν χρειάζεται να τον κοιτάζεις διαρκώς στα μάτια αλλά μην αποφεύγεις διαρκώς την οπτική επαφή μαζί του. Ειδικά την ώρα του στοματικού, η οπτική επαφή θα του δώσει την σιγουριά πως ξέρεις τι κάνεις και θα τον ανάψεις περισσότερο. Γενικά, η οπτική επαφή στο σεξ, μπορεί να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο το συναισθηματικό δέσιμο ανάμεσα στο ζευγάρι.














7. Ρώτα τον να μάθεις τι του αρέσει:










Μπορεί τα όσα θα σου πει πως του αρέσουν, να σε εκπλήξουν, μπορεί και να συμπίπτουν και με τις δικές σου προτιμήσεις, μπορεί να σε βάλουν και σε σκέψεις αλλά καλό είναι να μάθεις τα κλειδιά του και να τα χρησιμοποιήσεις ανάλογα. Αν νιώθεις άβολα για το πώς θα κάνεις την δύσκολη αυτή κουβέντα, πιες ένα ποτηράκι παραπάνω και ανάμεσα σε σεξουαλική δράση, πάρε τις απαντήσεις που θες.














8. Ενημέρωσέ τον για το τι σου αρέσει:










Αν θέλεις να ευχαριστιέσαι το σεξ μαζί του και όχι να προσποιείσαι για κάτι που πραγματικά δεν σε ξετρελαίνει, μίλα ανοιχτά για όσα κάνει και τα λατρεύεις και για όσα δεν έχει δοκιμάσει αλλά πολύ θα το ήθελες.









Δεν υπάρχουν σχόλια: