Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Γνωστή ηθοποιός "τσάκωσε" τον άνδρα της με άλλο άνδρα!

Βρε τι μαθαίνει κανείς στον προθάλαμο ενός ιατρείου...
Μέχρι και τα «άπλυτα» της showbiz μπορεί να πάρει το αυτί σου, αρκεί να είσαι στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή. Γνωστή ηθοποιός «τσάκωσε» τον άνδρα της στο κρεβάτι με άλλο άνδρα, με την αποκάλυψη να γίνεται από... την μητέρα της!


Η μητέρα της ηθοποιού, η οποία βρίσκεται σε διάσταση τον τελευταίο καιρό αλλά διαζύγιο δεν έχει πάρει ακόμα, βρέθηκε σε ιατρείο με γνωστή της. Ο διάλογος που μεταφέρει αποκλειστικά το star.gr είναι «ζουμερός»...
«Αδυνάτισες», είπε η κυρία στην μητέρα της ηθοποιού, που μάλλον δεν άντεξε να κρατάει μέσα της το δράμα: «πώς να μην αδυνατίσω;», διερωτήθηκε και αποκάλυψε ότι όχι μόνο χωρίζει η κόρη της, αλλά έπιασε τον σύζυγό της στα πράσα με ανδρική παρέα!
Κάγκελο έμεινε η ηθοποιός με τα καμώματα του επιχειρηματία, με τον οποίο είναι παντρεμένοι 7 χρόνια και έχουν δύο παιδιά. Ποιός είναι ο κύριος; Εύκολο το κουίζ: έχει φωτογραφηθεί πολλάκις στα περιοδικά και με την εν διαστάσει σύζυγό του αι μόνος του και με καλούς του φίλους από το καλλιτεχνικό στερέωμα.
Είδες τι γίνεται στα επώνυμα κρεβάτια; Μέχρι και σπίτια κλείνουν! Αλλά περίμενες ότι θα μάθαινες τέτοιο νέο όσο περιμένεις να σε εξετάσει ο γιατρός; Επ’ ουδενί, αλλά... κι όμως!






Δεν υπάρχουν σχόλια: