Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Νέα «βόμβα» στην σόουμπιζ: Χώρισαν Σκλεναρίκοβα-Καρεμπέ!

Aυτό κι αν ήταν «βόμβα» στην σοουμπιζ! Η Αντριάννα Σκλεναρίκοβα και ο Κριστιάν Καρεμπέ δεν ...είναι πια μαζί. Και όχι μόνο έχουν χωρίσει, αλλά το επιβεβαιώνουν κιόλας μέσα από διαφορετικές συνεντεύξεις τους.














Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Πριν από έναν μήνα ακριβώς, το μοντέλο είχε επισκεφθεί την χώρα μας για επαγγελματικούς λόγους. Κατά την διάρκεια της επίσκεψής της στην Αθήνα δήλωσε ότι ο Κριστιάν δεν μπορούσε να έλθει στην Ελλάδα, γιατί είχε πολλές υποχρεώσεις και πως οι δυο τους είχαν ήδη κανονίσει να επισκεφθούν την Αθήνα το ερχόμενο καλοκαίρι. Και τι δεν είχε πει η Αντριάνα: Τι ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα που βλέπει ελάχιστα τον σύζυγό της. Τι ότι οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις είναι τέτοιες που δεν τους επιτρέπουν να είναι πολλές ώρες μαζί. Τι ότι έχει συνηθίσει την απόσταση που τους χωρίζει…














Καμία σχέση… Το ζευγάρι δεν ήταν μαζί. Η Αντριάνα είχε ήδη χωρίσει από τον ποδοσφαιριστή, η σχέση είχε λάβει προ πολλού τέλος, αλλά η δίμετρη καλλονή δεν είπε λέξη για το θέμα. Τα είπε στο γαλλικό Paris Match που κυκλοφορεί την Πέμπτη (10/03).


Δεν υπάρχουν σχόλια: