Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Διάσημη καλλονή είναι... άντρας!!!!

Η Βραζιλιάνα καλλονή Lea T., παιδί του βετεράνου ποδοσφαιριστή Toninho Cerezo, κόβει κυριολεκτικά την ανάσα στη νέα καμπάνια του οίκου Givenchy όπου πρωταγωνιστεί, όμως έχει ένα μεγάλο μυστικό: γεννήθηκε άντρας! Από μικρό παιδί όνειρό της ήταν να γίνει διάσημο μοντέλο, αλλά ως κορίτσι...
Μάλιστα η Lea, το πραγματικό όνομα της...
οποίας είναι Leandro Cerezo, ξεκίνησε το μόντελινγκ ως αγόρι σε νεαρή ηλικία, αλλά το παρουσιαστικό του τους ξεγελούσε όλους, αφού νόμιζαν πως ήταν κορίτσι! Είδε και απόειδε ο Leandro και αποφάσισε να γίνει... Lea. Έκανε πλαστική στήθους και αποτρίχωσε το κορμί του, ωστόσο δεν έχει κάνει εγχείριση αλλαγής φύλου και μάλιστα στην πρόσφατη γυμνή φωτογράφισή του το αφήνει να... φανεί!
"Πάντα ήταν πολύ θηλυκή, τόσο ευάλωτη και αριστοκρατική", είπε για το μοντέλο ο Riccardo Tisci που έχει αναλάβει τα ηνία του οίκου Givenchy και αποφάσισε να την κάνει πρωταγωνίστρια. Το κακό είναι ότι η απόφαση του Λεάντρο δεν άρεσε καθόλου στον πατέρα της, διάσημο ποδοσφαιριστή Toninho Cerezo, ο οποίος έχει κόψει κάθε επικοινωνία με την 28χρονη πλέον Lea.

Δεν υπάρχουν σχόλια: