Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Πολιτικός έβγαλε τη γυναίκα του στο κλαρί για να πληρώσει την προεκλογική του εκστρατεία!

Ένας πολιτικός υποψήφιος στην Ινδονησία, που δεν εκλέχτηκε τελικά στις εκλογές, κατηγορείται ότι εξανάγκαζε τη σύζυγό του σε πορνεία για να αντλήσει κεφάλαια για την προεκλογική του εκστρατεία.


Ο Haerul Asri έλαβε μέρος στις εκλογές του 2009 για το Νομοθετικό Συμβούλιο της περιοχής του Δυτικού Sulawesi.


Ο 38χρονος πολιτικός φέρεται ότι....


εξανάγκαζε τη σύζυγό του να έχει σεξουαλικές επαφές με


φίλους του και άλλους άνδρες σε τιμές μεταξύ 300.000 και 500.000 ρουπίων (περίπου 25 και 42 ευρώ αντίστοιχα).


Ο Asri είπε την Τρίτη 3 Αυγούστου σε δικαστήριο της επαρχίας της Δυτικής Sulawesi (Κεντρική Ινδονησία), ότι ήταν απελπισμένος γιατί έπρεπε να συγκεντρώσει χρήματα για την εξόφληση των υψηλών χρεών του.


Παίρνοντας δάνεια για την προεκλογική του εκστρατεία, βρέθηκε να χρωστάει πολλά λεφτά. Τώρα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 15 ετών με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας και της παράνομης εμπορίας ανθρώπων (human trafficking).


Η σύζυγός του, Nad, ισχυρίστηκε ότι απειλούσε να τη χτυπήσει αν δεν κοιμόταν με τους άνδρες που έφερνε στο σπίτι. Ανέφερε ότι ήταν παντρεμένοι 14 χρόνια και ότι έχουν δύο παιδιά.


«Η επιχείρησή του είχε σοβαρό ταμειακό πρόβλημα από την πολιτική του εκστρατεία και άρχισε να δανείζεται χρήματα από διάφορους ανθρώπους. Όταν έχασε τις εκλογές οι πιστωτές του χτυπούσαν την πόρτα μας κάθε μέρα», είπε η σύζυγός του σε τοπική εφημερίδα.


Ο εξαναγκασμός της στη πορνεία άρχισε στις αρχές του έτους, είπε.


«Με χτυπούσε και απειλούσε να με σκοτώσει αν έλεγα ότι δεν θέλω να το κάνω», είπε «μέχρι που τελικά αποφάσισα να το σκάσω και να γυρίσω σπίτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: