Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ο κλέφτης ήταν στη…. φωτογραφία!!!

Έχει τύχει σε όλους μας να βγάζουμε μια φωτογραφία και ξαφνικά να μπαίνει μέσα στο πλάνο ένας άγνωστος και να την καταστρέφει. Στην περίπτωση όμως της οικογένειας Μπλούμφιλντ ο άγνωστος του πλάνου έσωσε τις διακοπές τους και...


αυτόν τον οδήγησε στην φυλακή. Να πως έχουν τα πράγματα. Η τετραμελής οικογένεια το περασμένο Σάββατο βρίσκονταν σε ένα γάμο ενός φίλου στο Μάντισον. Την ώρα που οικογένεια χάζευε και έβγαζε φωτογραφίες ένας κλέφτης έκλεβε την τσάντα τους.


Επιστέφοντας να την πάρουν από τα σκαλιά του Καπιτωλίου όπου την είχαν αφήσει αυτή είχε κάνει φτερά. Η Κατρίν Μάγιερ είχε την ιδέα μόλις ήρθε η αστυνομία να δείξει στα όργανα τις φωτογραφίες που είχαν τραβήξει. Και έπιασε διάνα, σε μια απ’ αυτές φαινόταν ο κλέφτης τον οποίο μετά από λίγη ώρα…






…η αστυνομία τον εντόπισε και το συνέλαβε.


Η οικογένεια ήταν πολύ τυχερή καθώς ο Τζόν ρυθμίζοντας το χρονόμετρο της ψηφιακής του μηχανής έβγαλε πάρα πολλές φωτογραφίες με τη γυναίκα του και τα δυο τους παιδιά την 6χρονη Ματίλτα και τον 4χρονο Τσάρλι.


«Θέλαμε να τον πιάσουμε επ’ αυτοφώρω» δήλωσε η 43χρονη Κατρίν. «Ευτυχώς, σκέφτηκα γρήγορα. Είπα μέσα μου ίσως το άτομο που παίρνει τις σακούλες θα είναι στο φόντο των φωτογραφιών που λάβαμε. Και έτσι έγινε. Είμαστε πολύ τυχεροί».


Στα σκαλιά του Καπιτωλίου ήταν ένας άνθρωπος με καπέλο του μπέιζμπολ, μαύρο πουκάμισο, καφέ παπούτσια και βερμούδα. Ο φακός τον αποθανάτισε την ώρα που έπαιρνε την τσάντα.


Ο ύποπτος είναι ο 59χρονος Γκέν Λάμπραιτ, κάτοικος της περιοχής ο οποίος κατηγορήθηκε για κλοπή και αφέθηκε ελεύθερος την περασμένη Τρίτη.






Δεν υπάρχουν σχόλια: