Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Όργια sex με ανταλλαγή συντρόφων στο κέντρο Κηφισιάς..!!!


Όργια sex με ανταλλαγή συντρόφων στο κέντρο Κηφισιάς..!!!


Θέμα συζήτησης έχουν γίνει οι κρυφές συναντήσεις ζευγαριών στο κέντρο Κηφισιάς όπου γίνονται όργια με ανταλλαγές συντρόφων.






Που βρίσκεται το διαμέρισμα των οργίων;


Η πληροφορία ξεκίνησε από κατοίκους της Κηφισιάς και διαδίδεται σε όλα τα...


Βόρεια Προάστεια της Αθήνας.


Το swinging sex με ανταλλαγή συντρόφων είναι η νέα μόδα στην υψηλή κοινωνία της Κηφισιάς και στον καλά κρυμμένο χώρο γίνεται κάθε βράδυ το «έλα να δεις».


Ο χώρος όπου γίνονται τα όργια στην Κηφισιά βρίσκεται στην περιοχή του... Νάκα στο κέντρο του δήμου. Είναι κρυμμένος από τον κεντρικό δρόμο στην οροφή μεγάλου εμπορικού κέντρου.


Στο παρελθόν, ο ίδιος χώρος ήταν γνωστό μπαρ στην περιοχή με prive καταστάσεις και εκλεκτό κόσμο. Σήμερα φιλοξενεί «καθώς πρέπει» ζευγάρια που αναζητούν περιπέτειες στη σεξουαλική τους ζωή και επιδίδονται σε ανταλλαγές συντρόφων με άλλα ζευγάρια.


Το σεξ με ανταλλαγή συντρόφων ή αλλιώς swinging sex είναι η νέα μόδα στις σεξουαλικές περιπέτειες. Τα ζευγάρια που συμμετέχουν γνωρίζονται online σε γνωστά swinging forums. Μετά από σύντομη συνομιλία με μηνύματα, το ραντεβού κλείνεται σε κάποιο μπαράκι.


Εάν όλα πάνε καλά, τα ζευγάρια πάνε σε γνωστούς χώρους όπως αυτός στην Κηφισιά και κάνουν τις φαντασιώσεις τους πραγματικότητα. Τρίο, κουαρτέτα, περίεργες ορέξεις, όλα παίζουν.


Στα όργια της Κηφισιάς συμμετέχουν αρκετοί ευυπόληπτοι πολίτες με καριέρες και περιουσίες και η επιτυχία του εγχειρήματος βασίζεται στην απόλυτη εχεμύθεια.


Σιγά-σιγά όμως το στέκι των οργίων γίνεται όλο και πιο γνωστό και οι συμμετέχοντες φοβούνται μη βρεθούν αντιμέτωποι με κανένα ροζ βίντεο στο internet και μετά τρέχουν και δεν φτάνουν.


Καθώς το στέκι του σεξ στην Κηφισία γίνεται ολοένα και πιο γνωστό, πολλοί είναι οι νέοι που θέλουν να το δοκιμάσουν. Έως τώρα το μυστικό φυλάσσεται καλά, μέχρι πότε όμως;



Δεν υπάρχουν σχόλια: