Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

MEGA mou... συνέχεια

MEGA mou... συνέχεια
Επανέρχονται τη Δευτέρα με νέα επεισόδια τα σίριαλ


Επιστρέφουν από τις 24 Ιανουαρίου με νέες εξελίξεις οι σειρές του MEGA που αγάπησε το κοινό και χάρισαν βραδιές συγκίνησης, αγωνίας, χαράς αλλά και γέλιου.






Στο επεισόδιο της σειράς «Το Νησί» της 24ης Ιανουαρίου θα δούμε τον Αντρέα Βανδουλάκη να συγκρούεται με τον πατέρα του για την Άννα, τον Κυρίτση να ξεκινά την πειραματική φαρμακευτική αγωγή στην πρώτη ομάδα εθελοντών ασθενών και το νησί να ετοιμάζεται για φωταγώγηση μετά την επισκευή της ηλεκτρογεννήτριας.






Στις 26 Ιανουαρίου στις «Κούκλες» θα δούμε την Κατερίνα να πείθεται πως πρέπει να δώσει μια ευκαιρία στην «ευτυχισμένη της οικογένεια», την Κορίνα να είναι πανευτυχής και να ζει το όνειρό της, τη Μιμή να ξυπνάει απότομα από την αποκάλυψη ότι ο Γεράσιμος δεν είναι αυτός που φαινόταν και τα περιθώρια μεταξύ Άννας και Γιώργου να στενεύουν…






Στις 27 Ιανουαρίου η «Γενιά των 592€» ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες: Ο Σταύρος προκαλεί αναστάτωση στο εργοτάξιο που δουλεύει ο Μίρι, η Ιωάννα βρίσκει καινούργια δουλειά αλλά ανακαλύπτει ότι την έχουν προσλάβει από παρεξήγηση και ο Αλέξης, από παρεξήγηση πάλι, θα βρεθεί να δίνει ερωτικές συμβουλές στην Κατερίνα για την νέα της σχέση.






Στην «Πολυκατοικία» την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου ο Παντελής αποφασίζει πως ήρθε πια ο καιρός να απαλλαγεί από την κακή επένδυση που είχε κάνει αγοράζοντας το βίντεο κλαμπ της Πολυκατοικίας. Αποφασίζει λοιπόν να βάλει πωλητήριο με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην Αλαμάνας

Δεν υπάρχουν σχόλια: