Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Γρίφος ο θάνατος ενός υπαξιωματικού στην Κρήτη

Νεκρός βρέθηκε από κατοίκους του Φόδελε ένας 35χρονος υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας από την...Πάτρα. Ο άτυχος επισμηνίας ήταν καθισμένος σε ύπτια θέση σ' ένα παγκάκι κοντά στο ποταμάκι της περιοχής όταν τον είδαν κάτοικοι και επικοινώνησαν με την αστυνομία.


Ο χώρος ήταν ανέπαφος, ενώ όπως είδαν οι αστυνομικοί και ο ιατροδικαστής που έφτασαν στο σημείο ο 35χρονος δεν είχε κάποιο εμφανές χτύπημα στο σώμα ή στο κεφάλι.


Φορούσε πολιτικά ρούχα και κοντά του υπήρχε ένα κουτί με πετιμέζι, ενώ ο ίδιος είχε τα χέρια στις τσέπες του.


Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι τον είχαν δει το προηγούμενο βράδυ να κάνει βόλτες στην περιοχή και είναι πολύ πιθανόν να ξεψύχησε στη διάρκεια της νύχτας στο σημείο όπου και εντοπίστηκε.


Στα ρούχα του βρέθηκαν η υπηρεσιακή του ταυτότητα, ένα δίπλωμα οδήγησης αλλά και ένα τετράδιο που έμοιαζε με ημερολόγιο, στο οποίο υπήρχαν κάποιες σημειώσεις που όσοι τις είδαν μας είπαν ότι δεν μπορούσαν να εξάγουν κάποια συμπεράσματα για το περιεχόμενό τους.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος υπηρετούσε στην 126 Σμηναρχία Μάχης Ηρακλείου με την ειδικότητα του οδηγού, ωστόσο βρισκόταν λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε σε διαρκή διαθεσιμότητα και περνούσε διαρκώς από υγειονομική επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: