Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Διάσημο ζευγάρι χρωστά εκατομμύρια στην εφορία

http://www.nooz.gr/image.ashx?fid=541836
Είναι ένα από τα πιο πλούσια και λαμπερά ζευγάρια της showbiz και όμως απ'ότι φαίνεται είναι επίσης και δύο από τους μεγαλύτερους φοροφυγάδες... αφού δεν έχουν ξοφλήσει τους λογαριασμούς τους. Εκείνη είναι ντίβα της pop και εκείνος ο πιο ακριβοπληρωμένος καλλιτέχνης της salsa παγκοσμίως...














Για την Jennifer Lopez και τον Marc Anthony ο λόγος, οι οποίοι χρωστάνε 3,4 εκατομμύρια δολάρια στην εφορία της Νέας Υόρκης! Παρόλο που τα νέα δημοσιοποιήθηκαν μόλις σήμερα, γεγονός είναι ότι οι νομικές διαδικασίες έχουν ξεκινήσει από τον Μάρτιο στο Νασάου του Λονγκ Άιλαντ.










Και να πει κανείς ότι δεν έχουν να πληρώσουν... Ο Marc Anthony είναι ο καλλιτέχνης salsa με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως, έχοντας πουλήσει περισσότερα από 30 εκατομμύρια άλμπουμ μέχρι σήμερα, και συνήθως όνομά του συνοδεύεται από το επίθετο "πολυεκατομμυριούχος". Αν βάλουμε δίπλα του και την περιουσία της J Lo -που μόνο ευκαταφρόνητη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί- αντιλαμβανόμαστε εύκολα ότι μόνο οικονομικά προβλήματα δεν αντιμετωπίζει το ζευγάρι.










Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Anthony έχει προβλήματα με την εφορία. Πριν από τρία χρόνια του είχε ζητηθεί να πληρώσει 2,5 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία και πλήρωσε φυσικά, υποστηρίζοντας όμως ότι υπεύθυνοι για το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί ήταν οι υπεύθυνοι για τα οικονομικά του.


http://www.nooz.gr/image.ashx?fid=548559

Δεν υπάρχουν σχόλια: