Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή που η Δέσποινα Βανδή «λυγίζει» στην πίστα


Η Δέσποινα Βανδή νοσηλεύεται με πνευμονική λοίμωξη για τρίτη ημέρα, την ίδια ώρα που το γύρο του Διαδικτύου κάνει βίντεο με την στιγμή όπου η τραγουδίστρια εξομολογείται στους πελάτες την αδιαθεσία της και τους ζητά συγγνώμη:






«συγγνώμη αν με βλέπετε λίγο υποτονική αλλα ...το προσπαθώ ειλικρινά τόση ώρα ...1000 συγγνώμη για την σημερινή μέρα...δεν το θελα ρε παιδιά..δεν ήθελα...»






Αφού καταφέρνει μετά δυσκολίας και με περίσσειο επαγγελματισμό να αλλάξει τον χρόνο πάνω στην πίστα, δίνει τις ευχές της στον κόσμο και κατευθύνεται με αφόρητους πόνους στο στήθος προς το καμαρίνι της.






Παρόλο που η Δέσποινα Βανδή προσπάθησε στο πρώτο πρόγραμμα ως επαγγελματίας που είναι να μην δυσαρεστήσει τον κόσμο και να μην κάνει φανερό το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε, δεν τα κατάφερε και στο δεύτερο πρόγραμμα. Είκοσι λεπτά πριν κλείσει, οι δυνάμεις της την εγκατέλειψαν. Από φόβο μην καταρρεύσει πάνω στη σκηνή, έκανε νόημα στο μουσικό της Τόνι Κονταξάκη ότι αδυνατεί πλέον να συνεχίσει, λέγοντας στο κοινό της: «δεν αισθάνομαι καλά τόση ώρα πάνω στη σκηνή και νομίζω ότι θα πέσω κάτω..και φαντάζομαι ότι θα με παίζουν στο you tubeμετά για τους επομένους αιώνες...».






Παρά τους αφόρητους πόνους και την έντονη αδιαθεσία της, έκλεισε το πρόγραμμα της με χιούμορ και με ένα τραγούδι, ενώ αμέσως μετά με τη συνοδεία της βοηθού της, πήγε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών όπου νοσηλεύεται με λοίμωξη μέχρι και σήμερα. Ο θεράπων ιατρός της Σωτήρης Αδαμίδης, δήλωσε ότι «πρόκειται για μια λοίμωξη του αναπνευστικού που αντιμετωπίζεται ικανοποιητικά»,ενώ τόνισε ότι θα χρειαστεί «μια περίοδος αναρρώσεως» έως ότου μπορέσει να επιστρέψει κανονικά στη δουλειά της.






Η Δέσποινα Βανδή αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο μέσα στην εβδομάδα, ενώ στο πλευρό της βρίσκονται συνεχώς ο Ντέμης Νικολαϊδης, τα παιδιά της, καλοί φίλοι και συνάδελφοι.







Δεν υπάρχουν σχόλια: