Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

50χρονος, αυνανιζόταν δίπλα σε 17χρονη μαθήτρια εν ώρα πτήσης.


Οι παρενέργειες του τσίλι


Μια απίστευτη εξήγηση έδωσε στους αστυνομικούς, ένας 50χρονος, ο οποίος αυνανιζόταν δίπλα σε 17χρονη μαθήτρια εν ώρα πτήσης. Έριξε ευθύνες στο πρωινό που είχε φάει και στο...


τσίλι που έπεσε σε λάθος μέρος!


O Rafael Escamilla, προειδοποιεί: Μην τρώτε καυτό τσίλι χωρίς παντελόνι. Μπορεί να καείτε και μετά να χρειαστείτε μαλάξεις.... δημοσίως.


Όλα άρχισαν όταν ένας 50χρονος στις ΗΠΑ συνελήφθη να αυνανίζεται κατά τη διάρκεια πτήσης και ενώ δίπλα του καθόταν μια έντρομη έφηβη.


Ο 50χρονος έδωσε μια απίστευτη εξήγηση στους αστυνομικούς, λέγοντάς τους ότι... δεν αυνανιζόταν, αλλά έκανε μαλάξεις, διότι στα απόκρυφά του είχαν πέσει σταγόνες τσίλι!


Οι πληροφορίες για την κοπέλα, που καθόταν δίπλα του, ενισχύουν το τρομερό του επιχείρημα. Επρόκειτο για μια μαζορέτα, που μόλις είχε κλείσει τα 17 και μάλιστα πριν την επίδραση του τσίλι είχε πιάσει και κουβέντα μαζί του.


Λίγη ώρα αφού απογειώθηκε το αεροσκάφος, η κοπέλα παρατήρησε κάτι να κουνιέται δίπλα της. Όπως αναφέρει στην κατάθεσή της στην αστυνομία, "κοίταξα δίπλα είδα το πέος του, να πηγαίνει πέρα-δώθε, κάτω από το τραπεζάκι της θέσης.


Το ένα χέρι του ήταν πάνω στο λαπτοπ (που βρισκόταν πάνω στο τραπεζάκι) και το άλλο κάτω από το τραπεζάκι".


Αφού περίμενε λίγα λεπτά, η 17χρονη πήγε στην τουαλέτα και στη συνέχει κάθισε δίπλα σε μια γυναίκα. Όταν το αεροσκάφος έφτασε στο αεροδρόμιο της πόλης Nez Perce, η κοπέλα τηλεφώνησε στον πατέρα της κλαίγοντας και αυτός ειδοποίησε την αστυνομία.


Όταν, ο 50χρονος συνελήφθη, ισχυρίστηκε, ότι είχε χρησιμοποιήσει τσίλι στο πρωινό του και πιθανότατα αυτό του δημιούργησε πρόβλημα, που χρειαζόταν... μασάζ!


Οι αστυνομικοί τον ρώτησαν γιατί δεν πήγε να κάνει μαλάξεις στο μπάνιο και απάντησε ότι δεν χρειαζόταν


Όπως ήταν φυσικό, οδηγήθηκε στην τοπική φυλακή και πρόκειται να δικαστεί στις 18 Ιανουαρίου. Ηθικό δίδαγμα. Να προσέχετε τι τρώτε και όταν τρώτε τσίλι να φοράτε εσώρουχο.



Δεν υπάρχουν σχόλια: