Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

4 τρόφιμα για έντονη ερωτική διάθεση

Μπορεί τα μύδια και τα καρύδια με μέλι να έχουν το όνομα, αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν και άλλες τροφές, που έχουν τη χάρηΑρκετά τρόφιμα έχουν συνδεθεί με την τόνωση της ερωτικής επιθυμίας αν και μέχρι στιγμής δεν έχει αποδειχτεί επιστημονικά κάτι τέτοιο.

Τα αφροδισιακά φαγητά είναι πλούσια σε συγκεκριμένα θρεπτικά συστατικά που αναζωογονούν τον οργανισμό και εκτοξεύουν στα ύψη τη λίμπιντο.



Αν θέλετε να ανανεώσετε και να... φουντώσετε τον έρωτά σας, το αμερικανικό τεύχος του Cosmopolitan, σας δίνει τον τρόπο.



Στρείδια: Έχουν ανακηρυχθεί ως το φυσικό «viagra» γιατί είναι πλούσια σε ψευδάργυρο, συστατικό που ανεβάζει την ερωτική διάθεση και την ενέργεια, και σίγουρα θα σας φέρουν πιο κοντά με τον σύντροφό σας.



Μπανάνες: Οι μπανάνες αποτελούν μια μεγάλη πηγή βιταμίνης B6 που βοηθά στην απελευθέρωση ενέργειας από τα τρόφιμα. Περιέχουν, επίσης, ποσότητες ζαχάρου σε σωστά επίπεδα και μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε περισσότερη ενέργεια κατά τη διάρκεια της νύχτας.



Σέλινο: Ποιος θα το φανταζόταν ότι το σέλινο είναι η εναλλακτική λύση της φύσης για την αφύπνιση των ορμονών. Κι όμως, αυτά τα λαχανικά ενεργοποιούν την τεστοστερόνη και εκτοξεύουν την ανδρική διάθεση στα ύψη.







Μαύρη σοκολάτα: Η σοκολάτα πάει παντού! Το κακάο βοηθά, επίσης, στην αύξηση παραγωγής ενδορφινών, που χαρακτηρίζονται ως οι ορμόνες του αντι-στρες. Χαλαρώνουν και φέρνουν πιο κοντά τα δύο φύλα.



date.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: