Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Επίσκεψη εξωγήινου πολιτισμού το 2012


Τρία γιγάντια διαστημόπλοια κατευθύνονται προς τη Γη. Το μεγαλύτερο από αυτά είναι 240 χιλιόμετρα πλάτος. Tα δύο άλλοι είναι μικρότερα σε μέγεθος. Επί του παρόντος, τα αντικείμενα είναι πέρα από την τροχιά του Πλούτωνα.


Τα διαστημόπλοια είχαν εντοπιστεί από το...


σύστημα αναζήτησης HAARP. Το σύστημα, που βασίζεται στην Αλάσκα, σχεδιάστηκε για να μελετήσει το φαινόμενο του Βόρειου Σέλας. Σύμφωνα με τους ερευνητές του SETI, τα αντικείμενα είναι εξωγήινα aδιαστημόπλοια. Θα είναι ορατά σε οπτικά τηλεσκόπια, μόλις φτάσουν την τροχιά του Άρη. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει ενημερωθεί με πληροφορίες σχετικά με το συμβάν. Τα πλοία θα φτάσει στη Γη, τον Δεκέμβριο του 2012.


Η ημερομηνία της υποτιθέμενης επαφής με εξωγήινο πολιτισμό, φέρνει σκέψεις σχετικά με το ημερολόγιο των Μάγια, το οποία λήγει στις 21 Δεκεμβρίου του 2012. Είναι απλά μια σύμπτωση; Το πιο πιθανό, όμως είναι ότι η ερευνητές του SETI να κάνουν λάθος. Οι πενήντα χρόνια συνεχούς παρακολούθησης του χώρου δεν απέφερε κανένα αποτέλεσμα.


Παρ 'όλα αυτά, η ανθρωπότητα είναι νεοεισερχόμενη σε αυτό το τεράστιο και ανεξερεύνητο κόσμο του διαστήματος. Πολλοί πιστεύουν ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι πολιτισμοί στο χώρο δίπλα στο δικό μας πολιτισμό.


Το 2012 είναι κοντά... σίγουρα όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά...θα το μάθουμε σύντομα







Δεν υπάρχουν σχόλια: