Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Νηστική αθωότητα

Ένα 4χρονο αγόρι που δεν έχει φάει ή πιει τίποτα από μωρό έχει προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση στην ...Βρετανία.

Εδώ και τέσσερα χρόνια, όσο και η ηλικία του Ντάνιελ Χάρισον, διαρκεί ο φόβος του μικρού αγοριού προς οποιαδήποτε τροφή ή ποτό. Μηνών ήταν μόνο, όταν έπαθε μια οξεία γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, η οποία του προκάλεσε την τραυματική εμπειρία που του στερεί την τροφή μέχρι και σήμερα.

Το μικρό αγόρι τρέφεται από ένα σωληνάκι που είναι συνδεδεμένο με το στομάχι του και είναι ο μόνος τρόπος για να πάρει ο οργανισμός του τις ουσίες που χρειάζεται.

Οι γονείς του έχουν ξοδέψει τεράστια ποσά σε κορυφαίους γιατρούς του Λονδίνου, όμως λύση δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής για την ταλαιπωρία του παιδιού.

Ο Ντάνιελ πάσχει και από αυτισμό, ενώ έχει υποβληθεί σε αμέτρητες εγχειρήσεις και φαρμακευτικές θεραπείες. Το 2009 πάλεψε με γενναιότητα, όταν είχε προσβληθεί από τη Γρίπη των Χοίρων, η οποία εξελίχθηκε σε πνευμονία και οδήγησε σε δυσλειτουργία του ενός του πνεύμονα.

Το όνειρο των γονιών του είναι να δουν κάποια στιγμή το παιδί τους να τρώει φυσιολογικά σαν τα υπόλοιπα παιδιά.
AΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ελληνίδα πορνοσταρ έκανε site και θέλει 60 ευρώ για....download ακυκλοφόρητης τσόντας!



Προσοχή να μην την πατήσετε.... Μούφα site, επικίνδυνες χρεώσεις Ελληνίδα πορνοστάρ φέρεται να έκανε site και έχει νέο ακυκλοφόρητο porno video αλλά για να το δείτε θα χρεωθείτε πολύ!!!!

Η πρόσβαση είναι ενεργή όσο παραμένετε στη γραμμή.

Χρέωση κλήσης: 1,48€ ανά λεπτό για κλήσεις από σταθερό/ 1,57€ ανά λεπτό για κλήσεις από κινητό, 23% ΦΠΑ περιλαμβάνεται. Η υπηρεσία απευθύνεται σε άτομα ηλικίας άνω των 18.

Δηλαδή με 1,48 επί 40 λεπτά

νταουνλόαντ πάμε κοντα στα 60 ευρώ....



60 ευρώ για μία τσόντα; Αντρες...μάλον λάθος επιλογή



To site είναι το lauradoesworld.com

Ντύθηκε παππούς για να ζητήσει άσυλο στον Καναδά!

Μια ιστορία βγαλμένη από σενάριο επιστημονικής φαντασίας εξελίχθηκε σε πτήση από το Χονγκ Κονγκ στο Βανκούβερ του Καναδά! Ένας λευκός παππούς μεταμορφώθηκε σε ...νεαρό άντρα ασιατικής καταγωγής μέσα σε πέντε λεπτά.

Οι αεροσυνοδοί κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά με τον "παππού" γιατί τα χέρια του ήταν πολύ νεανικά. Και μετά από μια επίσκεψη στην τουαλέτα..ο παππούς έγινε νέος ασιάτης.

Ο νεαρός είχε υποστεί επαγγελματικό μακιγιάζ ωρών και πολύ υψηλού επιπέδου για να μοιάζει με λευκό παππού διότι ήθελε να ζητήσει πολιτικό άσυλο στην Καναδά και να φύγει από το Χονγκ-Κονγκ. Για κακή του τύχη, τον έπιασαν και το μέλλον του είναι αβέβαιο.

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤO: Ο ληστής κατήγγειλε κλοπή

Ένα μήνα «ζωής» είχε η σπείρα που είχαν συστήσει δύο ομογενείς, ηλικίας 27 και 18 ετών, και ένας 24χρονος Έλληνας.Η τελευταία πράξη των τριών σημειώθηκε... το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή της Καλαμαριάς, σε βάρος ενός 42χρονου ταχυδρόμου, από τον οποίο άρπαξαν 3.200 ευρώ αφού τον χτύπησαν.Το εντυπωσιακό είναι ότι κοντά στο σημείο της ληστείας εντοπίστηκε μια εγκαταλελειμμένη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας του 24χρονου, για την οποία εκείνος δεν δίστασε να μεταβεί στο Τ.Α. Αμπελοκήπων και να δηλώσει την κλοπή της για να ρίξει στάχτη στα μάτια των αστυνομικών, χωρίς, φυσικά, αποτέλεσμα.Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 18χρονου ομογενή, στο οποίο βρέθηκαν τα 3.000 από τα κλεμμένα ευρώ ενώ στο σπίτι του 27χρονου κατασχέθηκε ένα αεροβόλο πιστόλι και ένα υποπολυβόλο κρότου-αερίου, τα οποία εξετάζονται.

Σοκ! Διάσημος ανώμαλος αθλητής κακοποιεί σεξουαλικά σκυλί!!!

O Joel Monaghan, διάσημος παίκτης των Canberra Raiders, μπορεί να αποχαιρετήσει την καριέρα του.



Φωτογραφίες που τον δείχνουν να κακοποιεί σεξουαλικά έναν σκύλο, συμπαίκτη του, κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο.



Αρχικά, ο Monaghan υποστήριξε ότι ήταν θύμα παγίδας αλλά παραδέχτηκε ότι έχει ευθύνη, μέσω του αντιπροσώπου του.

''Ήταν απλά μίμηση, ήταν μια στιγμή ηλιθιότητας επειδή είχε πιει πολύ''.



Παρότι οι φωτογραφίες διαγράφηκαν από το Twitter, πλέον είναι σε όλο το διαδίκτυο.



Ο Monaghan θα αντιμετωπίσει κυρώσεις για τις πράξεις του, τόσο από το πειθαρχικό συμβούλιο της ομάδας του (που μπορεί να τον απολύσει) όσο και από την RSPCA.

O Joel Monaghan, διάσημος παίκτης των Canberra Raiders, μπορεί να αποχαιρετήσει την καριέρα του. Φωτογραφίες που τον δείχνουν να κακοποιεί σεξουαλικά έναν σκύλο, συμπαίκτη του, κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο. Αρχικά, ο Monaghan υποστήριξε ότι ήταν θύμα παγίδας αλλά παραδέχτηκε ότι έχει ευθύνη, μέσω του αντιπροσώπου του. ''Ήταν απλά μίμηση, ήταν μια στιγμή ηλιθιότητας επειδή είχε πιει πολύ''.

Στα 20.000 ευρώ η.. αξία ενός βρέφους

Κύκλωμα εμπορίας βρεφών στα δίχτυα της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης


Τέσσερις αλλοδαποί έψαχναν αγοραστή για ένα βρέφος 4 μηνών έναντι 20.000 ευρώ στον Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για δυο άνδρες ηλικίας 35 και 37 χρόνων και μία γυναίκα 26 ετών.
Στα 20.000 ευρώ η.. αξία ενός βρέφους


Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για «σύσταση και συμμορία» και «μεσολάβηση σε παράνομη υιοθεσία κατ΄επάγγελμα και εκ κερδοσκοπίας».



Οι τρεις από τους συλληφθέντες είχαν κλείσει ραντεβού με αστυνομικούς και εκεί η 26χρονη μητέρα επιχείρησαν να τους πουλήσουν το βρέφος.



Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Παραδόθηκε στην αστυνομία μετά από 10 ημέρες

Είχε βάλει φωτιά στη φίλη του


Ανήμερα του Αγίου Δημητρίου συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Χαλκίδας, αλλά και όλης της Ελλάδας, όταν έλουσε με βενζίνη την 42χρονη φίλη του και της έβαλε φωτιά.



Το περιστατικό συνέβη σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών.



Τις προηγούμενες ημέρες η Ασφάλεια Χαλκίδας αναζητούσε τον δράστη που τελικά ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Αστυνομία και σήμερα παραδόθηκε.



Η 42χρονη με την οποία διατηρούσε, όπως φημολογείται ερωτικό δεσμό, νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα στο Γενικό Κρατικό.

Μεθυσμένος οδηγούσε ανάποδα σε μονόδρομο



ΔΕΙΤΕ: Παραλίγο να θρηνήσουμε θύματαΜεθυσμένος οδηγούσε ανάποδα σε μονόδρομο


Ο οδηγός ήταν τόσο τύφλα, που μπέρδεψε την ανηφόρα με την κατηφόρα! Μόνο έτσι εξηγείται γιατί κατέβαινε το μονόδρομο της Λεβαδείτου στη Λαμία ανάποδα.



Ο οδηγός του αυτοκινήτου που ανέβαινε δεν πίστευε στα μάτια του και περίμενε την αναπόφευκτη σύγκρουση.Τελευταία στιγμή ο μεθυσμένος οδηγός στούκαρε πάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.



Ο ίδιος που τον βλέπεται καθισμένο στο πεζοδρόμια είπε ότι προσπαθούσε να βάλει μπρος το αυτοκίνητο στη κατηφόρα και έχασε τον έλεγχο.

Παιδί κατάπιε ποντικοφάρμακο

Άμεσα διεκομίσθη στο νοσοκομείο


Τη ζωή του κινδύνευσε να χάσει ένα ανήλικο παιδί στην Παλιά Πόλη της Ρόδου όταν στο στόμα του έβαλε ποντικοφάρμακο το οποίο βρήκε στο δρόμο.



Αμέσως το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου και έγιναν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και ευτυχώς η υγεία του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

Μπετονιέρα έπεσε από γέφυρα σε γραμμές τρένου

ΔΕΙΤΕ: Άγιο είχαν οι επιβάτες


Πανικός επικράτησε όταν ο οδηγός μιας μπετονιέρας έχασε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο αφού προσέκρουσε σε ένα πέτρινο τοίχο, έπεσε από μια γέφυρα στο κενό και προσγειώθηκε σε γραμμές τρένου.
Μπετονιέρα έπεσε από γέφυρα σε γραμμές τρένου


Ο οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε σοβαρά αλλά ευτυχώς από τους 40 επιβάτες της διερχόμενης αμαξοστοιχίας 1505, που ξεκίνησε από το Guildford με προορισμό το σταθμό Waterloo του Λονδίνου, τραυματίστηκαν ελαφρά μόλις έξι!



Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της αστυνομίας και της πυροσβεστικής και έξι ασθενοφόρα για την παραλαβή και φροντίδα των τραυματιών.

Τι έκρυβε στα σπιρτόκουτα ένας 37χρονος;

Πάντως όχι σπίρτα!Τι έκρυβε στα σπιρτόκουτα ένας 37χρονος;


Συνελήφθη σήμερα στο λιμάνι της Καβάλας ένας 37χρονος άνδρας, καθώς σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του δύο κουτιά σπίρτων με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μεικτού βάρους 3,8 και 4,2 γραμμαρίων αντίστοιχα.



Από τη Λιμενική Αρχή Καβάλας, η οποία διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες

Κακές συνήθειες και πώς να τις αποφύγετε!

Όλοι οι χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών έχουμε κάποιες κακές συνήθειες. Το ζήτημα είναι να τις εντοπίσουμε και να τις αποβάλουμε. Οι συνήθειες αυτές πολλές φορές επιβαρύνουν το hardware του υπολογιστή μας κάνοντας τη ζωή μας δυσκολότερη.




Σήμερα λοιπόν έχουν την τιμητική τους οι "τεμπέληδες" των υπολογιστών!

Όσοι έχετε χρησιμοποιήσει τη λέξη "password" ως κωδικό πρόσβασης ή την ημερομηνία γέννησής σας θα πρέπει να σκεφτείτε τι άλλο μπορεί να κάνετε το οποίο μπορεί να δυσκολεύει τη ζωή τη δική σας και του υπολογιστή σας.

Χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις σας παρουσιάζουμε 10 κακές συνήθειες που μπορεί να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα σε εσάς και τον υπολογιστή σας και πώς να τις αποφύγετε:



o Υπολογιστής χωρίς λογισμικό ασφάλειας.

o Υπολογιστής χωρίς back-up.

o Απάντηση σε spam e-mails.

o Μετακινήσεις με συνεχώς ενεργό laptop.

o Χρήση laptop στο κρεβάτι.

o Εκτύπωση των πάντων.

o Laptop στο αυτοκίνητο.

o Δεν έχω μάθει (μετά από τόσα χρόνια!) τα shortcuts του keyboard.

o Εγκαθιστώ ότι σαβούρα μου στέλνουν.

o Χρησιμοποιώ έναν κωδικό για όλους μου τους λογαριασμούς.



Θα ακολουθήσουν αναλύσεις των κακών συνηθειών μας, καθώς και τρόποι για να τις αποφεύγουμε.

Πώς ο Gronkjaer έσωσε τη ζωή του Ndoye στο ματς Copenhagen – Barcelona (video)

Η ετοιμότητα και η ψυχραιμία του ηγέτη της Copenhagen, Jesper Gronkjaer, κράτησαν στη ζωή τον συμπαίκτη του Dame Ndoye έπειτα από το ανατριχιαστικό χτύπημα που δέχθηκε ο τελευταίος στο παιχνίδι με την Barcelona για το Champions League. Ο Ndoye έμεινε αναίσθητος στο έδαφος ύστερα από την σύγκρουσή του με τον τερματοφύλακα των Καταλανών Victor Valdes, αντιμετωπίζοντας τον κίνδυνο ασφυξίας, αφού η γλώσσα του είχε γυρίσει. Ωστόσο, ο Gronkjaer έσπευσε κοντά του και φρόντισε να του βγάλει τη γλώσσα και να γυρίσει το κεφάλι του άτυχου συμπαίκτη του στο πλάι. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, την κατάσταση πήρε στα χέρια του ο γιατρός της Copenhagen και ο Αφρικανός επιθετικός ανέκτησε τις αισθήσεις του, έχοντας ξεφύγει από τον κίνδυνο…Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο με το ατύχημα του Dame Ndoye και τις ενέργειες που έσωσαν τη ζωή του!

Ο Γκρόνκιερ σώζει τη ζωή του Εντόι

Ναταλία Γερμανού:"Χώρισα με τον Ίμβριο γιατί ήμουν ηλίθια!"

Η Ναταλία Γερμανού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και μίλησε για την προσωπική της ζωή.
 Ναταλία Γερμανού:"Χώρισα με τον Ίμβριο γιατί ήμουν ηλίθια!"

"Αφού έχεις πει ότι περνούσες καλά με τον Πέτρο τον Ίμβριο, κάνατε το ένα, κάνατε το άλλο, θα μου πεις γιατί τον χώρισες;" ρώτησε ο Πέτρος Κωστόπουλος την Ναταλία. Και η απάντηση της Ναταλίας ήταν αφοπλιστική: "Γιατί ήμουν ηλίθια, αν δεν ήμουν δεν θα είχαμε χωρίσει ποτέ..."

Φυσικά η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τους άντρες και γιατί είναι πάντα με νεότερούς της. "Ίσως γιατί οι άνδρες γνωρίζουν πως μια γυναίκα της δικής μου ηλικίας δεν θα αρχίσει μετά από λίγο τα "πότε θα δούμε σοβαρά την σχέση μας", "πότε θα με γνωρίσεις στη μητέρα σου" και τα λοιπά σχετικά με τον γάμο"!

Δείτε τη νέα τσόντα της Λάουρας αποκλειστικά εδώ!

Το νέο dvd της Λάουρας με τίτλο "Laura Does Gold" είναι εδώ!!!
Για να δείτε το αποκλειστικό βίντεο πατήστε ΕΔΩ

Θαύμα της φύσης η γέννηση 22 μικρών φιδιών με παρθενογένεση!

Θαύμα της φύσης θεωρείται από τους ερευνητές η γέννηση 22 μικρών φιδιών με παρθενογένεση.
Θαύμα της φύσης η γέννηση 22 μικρών φιδιών με παρθενογένεση



Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό σε ένα θηλυκό βόα σφιγκτήρα. Στα σπονδυλωτά ζώα γενικότερα πρόκειται για εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο το οποίο έχει παρατηρηθεί μόλις στο 0,1% των ειδών αυτών.

Ο Δρ. Ουόρεν Μπουθ του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας εξηγεί ότι «αν και έχει καταγραφεί παρθενογένεση σε κάποια είδη φιδιών, τα ευρήματά μας είναι πρωτοφανή για αρκετούς λόγους. Ο θηλυκός βόας δεν γέννησε μία φορά αλλά δύο, ενώ συστεγαζόταν με τέσσερα αρσενικά τα οποία, όπως παρατηρούσαμε, τον προσέγγιζαν». Οι επιστήμονες υποψιάστηκαν εξαρχής ότι βρίσκονταν ενώπιον ενός ιδιαίτερου γεγονότος καθώς και τα 22 φίδια που γεννήθηκαν ήταν θηλυκά. Η γενετική τους σύσταση ήταν ίδια με της μητέρας τους μόνο κατά το ήμισυ και το «καραμελέ» χρώμα του δέρματός τους, που απαντάται πολύ σπάνια στους βόες σφιγκτήρες, οφείλεται επίσης σε εκείνη.

Μετά από πολλές αναλύσεις DNA, διαπιστώθηκε ότι τα μικρά πράγματι προήλθαν από παρθενογένεση καθώς οι γενετικές διαφορές από τους επίδοξους πατέρες τους, απέκλειαν κάθε ενδεχόμενο κάποιος από τους τέσσερις να γονιμοποίησε το θηλυκό βόα. Επιπλέον, τα χρωμοσώματα που καθορίζουν το φύλο είναι και στα 22 φίδια ιδιαίτερα ασυνήθιστα: ενώ τα αρσενικά ερπετά έχουν χρωμοσώματα ΖΖ και τα θηλυκά ΖW, αυτά έχουν WW, κάτι που αποδεικνύει χωρίς πλέον να υπάρχει περιθώριο αμφιβολίας ότι τα φίδια κληρονόμησαν το σύνολο του γενετικού τους υλικού από τη μητέρα τους.

«Ουσιαστικά είναι μισοί κλώνοι της μητέρας τους», λέει ο Δρ. Μπουθ και λέει ότι πήραν δύο αντίγραφα των μισών χρωμοσωμάτων της. Είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται κάτι τέτοιο στα σπονδυλωτά ζώα, καθώς «εδώ και δεκαετίες ο συνδυασμός χρωμοσωμάτων WW θεωρούνταν μη βιώσιμος» και όλα τα καταγεγραμμένα είδη που προέρχονταν από παρθενογένεση είχαν χρωμοσώματα ZZ, ήταν δηλαδή αρσενικά.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες πάντως, το συγκεκριμένο φίδι έχει στο παρελθόν γονιμοποιηθεί από αρσενικό βόα. Αυτό που προς το παρόν παραμένει μυστήριο είναι γιατί επέλεξε να «χρησιμοποιήσει» το σπέρμα τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Πολλά ασπόνδυλα ζώα, όπως διάφορα είδη εντόμων, μπορούν να αναπαραχθούν χωρίς τη βοήθεια αρσενικού, κλωνοποιώντας τους εαυτούς τους και γεννώντας γενετικά πανομοιότυπα έντομα. Αν και έχουν καταγραφεί περιστατικά παρθενογένεσης στα σπονδυλωτά -για παράδειγμα σε δράκους του κομόντο και σε σφυροκέφαλους καρχαρίες- κάτι τέτοιο αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα που θέλει τα είδη αυτά να ζευγαρώνουν με σκοπό την αναπαραγωγή.

Χείμαρρος ο Νότης Σφακιανάκης! «Ποιος τους γ*μ*ε* αυτούς;»

Χείμαρρος ήταν ο Νότης Σφακιανάκης που μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Star για τα ριάλιτι και την τηλεόραση, επισημαίνοντας πως έχουν πιάσει πάτο επειδή οι άνθρωποι που δουλεύουν σε αυτά έχουν πιάσει πάτο!

Χείμαρρος ο Νότης Σφακιανάκης


«Χ*στ*κ* για την Μανωλίδου, χ*στ*κ* για τον Κορκολή, χ*στ*κ* για τον άλλον. Εδώ μιλάμε για προβλήματα, οι άνθρωποι πεινάνε, ποιος τους γ*μ*ε* αυτούς;», είπε με το γνωστό καυστικό του τρόπο στην εκπομπή «Super Star» ο Νότης.



Επισημαίνοντας την γνωστή αντίθεσή του στα ριάλιτι, ο τραγουδιστής τόνισε πως είναι κάθετος με αυτού του είδους τα προγράμματα και θα το θεωρούσε προβολή να του γίνει πρόταση να συμμετέχει σε κάποια κριτική επιτροπή, ενώ αποκάλυψε πως πριν από 6 χρόνια τον είχαν προσεγγίσει για να συμμετάσχει σε ριάλιτι πρόγραμμα.



«Το παιχνίδι είναι κάλπικο εξ’ αρχής. Θέλουμε να βρούμε ανθρώπους που να ερεθίζουν τα μάτια του κοινού, οι κριτές μεταξύ τους να μαλώνουνε... η τηλεόραση να ανακυκλώνει την τηλεόραση, να μιλά για τον εαυτό της, αυτισμός!», ανέφερε ο Νότης.



Με φόντο την Ακρόπολη, ο τραγουδιστής παρέλαβε τον πλατινένιο δίσκο για την πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά, «Ερωτικόν», το δεύτερο μέρος της τριλογίας του με τίτλο «Ματωμένο Δάκρυ».



Παράλληλα, παρουσίασε τον νέο του δίσκο, το τελευταίο μέρος της τριλογίας, που θα λέγεται «Χορευτικόν» και θα κυκλοφορήσει με εφημερίδα αυτή την Κυριακή.



Αυτές τις μέρες ο Νότης Νότης ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις του στον πολυχώρο «Ιερά Θέα» (πρώην Acro). Η πρεμιέρα έχει προγραμματισθεί για τις 12 Νοεμβρίου, ενώ μαζί του θα είναι η Εύα Μιλλή και το συγκρότημα 48 Ώρες.



Μάλιστα, για το συγκρότημα που έγινε γνωστό από το «X Factor» τόνισε πως για τους ανθρώπους που έχουν αξία δεν τον ενδιαφέρει από πού έγιναν γνωστοί στο ευρύ κοινό, αλλά μόνο για την αξία τους.

Σφακιανάκης «ποιος τους γ*μ*ε* αυτούς;»

Πότε είναι άκυρο ένα ψηφοδέλτιο;

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ψηφοφόροι για την εκλογική διαδικασία




Οι περισσότεροι απ’ τους ψηφοφόρους ξέρουν τα βασικά. Δηλαδή όταν μουτζουρώνεις το ψηφοδέλτιο ή έχει πάνω κάποια περίεργα σημάδια που ενδεχομένως δεν μπορείς να κατανοήσεις. Επίσης, οι ψηφοφόροι γνωρίζουν την περίπτωση να είναι άκυρο ένα ψηφοδέλτιο που τους έδωσε «ένας φίλος» σταυρωμένο, για να μην κάνουν καμιά… στραβή μέσα στην κάλπη.



Παρόλα αυτά, πρέπει να προσέξουμε κι άλλα πολλά για να μη χαθεί η ψήφος, αφού πήραμε και την απόφαση για συμμετοχή στις τοπικές εκλογές, που μάλλον δεν ήταν και εύκολη ή συνοδευόμενη από τον ενθουσιασμό -οι παλαιότεροι θα το θυμούνται- των πρώτων μεταπολιτευτικών χρόνων, όπως δείχνουν και όλες οι δημοσκοπήσεις.



Τέλος πάντων, αν πρέπει οι ψηφοφόροι να προσέξουν μια φορά, οι δικαστικοί και εκλογικοί αντιπρόσωποι πρέπει να έχουν τα μάτια τους … δεκατέσσερα, όπως φαίνεται και από σχετική εγκύκλιο που εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών.



Τα σημαντικότερα απ’ αυτά που πρέπει να προσεχθούν για να άκυρη μία ψήφος είναι:



1. Όταν υπάρχουν εγγραφές ή διαγραφές, κατά τη διάταξη του άρθρου 27, παρ. 7 του Ν. 3852/ 2010.



2. Αν έχει σχήμα, διαστάσεις ή μορφή που διαφέρουν, κατά τρόπο εμφανή, από τα οριζόμενα.



3. Αν έχει τυπωθεί σε χαρτί ή με μελάνι που το χρώμα του διαφέρει, κατά τρόπο εμφανή, από αυτό που ορίζεται.



4. Αν έχουν σημειωθεί σε οποιαδήποτε πλευρά του λέξεις, φράσεις, υπογραμμίσεις, στίγματα ή άλλα σημεία, εφόσον αποτελούν διακριτικά γνωρίσματα, που παραβιάζουν με τρόπο προφανή το απόρρητο της ψηφοφορίας.



5. Αν βρεθεί στο φάκελο με ένα ή περισσότερα άλλα έγκυρα ή άκυρα ψηφοδέλτια του ίδιου ή διαφορετικού συνδυασμού ή με λευκά.



6. Αν βρεθεί μέσα σε φάκελο, που δεν είναι σύμφωνος με τις ρυθμίσεις του άρθρου 46 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (ΚΔΚ, κυρωτ. Ν. 3463/ 2006, Α’ 114). Δηλαδή, εάν σημειωθούν πάνω στον φάκελο στίγματα, σημεία ή λέξεις που μπορούν να θεωρηθούν διακριτικά γνωρίσματα που παραβιάζουν με τρόπο προφανή το απόρρητο της ψηφοφορίας.



Ωστόσο, υπάρχουν και αρκετές περιπτώσεις για κάθε μία από τις ανωτέρω που το Συμβούλιο της Επικρατείας έχει αποφανθεί διαφορετικά, αλλά δεν πρέπει να σπαζοκεφαλιάζετε. Ας κρατήσουμε τη χαρακτηριστικότερη αυτών.



Όπως η περίπτωση «με ψηφοδέλτιο που έχει εκτυπωθεί για άλλη δημοτική ή τοπική κοινότητα της ίδιας εκλογικής περιφέρειας, και βρίσκεται σε εκλογικό τμήμα άλλης δημοτικής ή τοπικής κοινότητας, τότε λαμβάνονται υπόψη οι σταυροί προτίμησης για τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, εφόσον έχουν τεθεί σύμφωνα με το άρθρο 27, παρ. 2 του Ν.3852/2010. Σε περίπτωση, όμως, που έχει εκτυπωθεί για άλλη δημοτική ή τοπική κοινότητα διαφορετικής εκλογικής περιφέρειας, τότε δεν λαμβάνονται υπόψη οι σταυροί προτίμησης για τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Το ψηφοδέλτιο όμως προσμετράται υπέρ του συνδυασμού».

Στρατιωτικός εσπευσμένα στο χειρουργείο με κάταγμα του πέους

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, σήμερα το μόριο του ασθενή δεν παρουσιάζει κάμψη και η ούρηση είναι φυσιολογική.




Κάταγμα στο γεννητικό του όργανο είχε υποστεί κατά τη διάρκεια σεξουαλικής επαφής ένας 52χρονος που πριν καιρό πήγε με πόνους και αιμάτωμα στο ΤΕΠ του 424 ΓΣΝΕ.



Το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε χειρουργικά από τους ουρολόγους του 424 και σήμερα ο 52χρονος έχει θεραπευτεί χωρίς να έχει επηρεαστεί η ποιότητα της σεξουαλικής του ζωής και χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα στην ούρηση.



Το περιστατικό αυτό παρουσιάζεται στο 23ο Ιατρικό Συνέδριο Ενόπλων Δυνάμεων σε αναρτημένη ανακοίνωση των Κ. Πουρνάρα, Α. Μαλιώρη και Μ. Παπαθανασίου. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο ασθενής οδηγήθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο διότι το πέος του παρουσίασε πλάγια γωνίωση και ουρηθρορραγία.



Το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε επιτυχώς στο χειρουργείο, ενώ η μετεγχειρητική πορεία του ασθενή ήταν ομαλή, χωρίς επιπλοκές. Ο ασθενής στο πλαίσιο μετεγχειρητικής παρακολούθησης, ελέγχθηκε με δυναμική σηραγγογραφία μετά από τρεις και έξι μήνες με υπερηχογράφημα για την διερεύνηση ήπιας φλεβικής διαφυγής και ήπιου βαθμού στυτικής δυσλειτουργίας, η οποία μετά από ένα χρόνο αποκαταστάθηκε πλήρως.



Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, σήμερα το μόριο του ασθενή δεν παρουσιάζει κάμψη, η ούρηση είναι φυσιολογική, ενώ η ποιότητα της σεξουαλικής ζωής του ασθενή έχει επιστρέψει στα πριν του τραυματισμού επίπεδα.



Οι ουρολόγοι του 424 επισημαίνουν, ότι σε τέτοια περιστατικά δεν συνιστάται η συντηρητική αντιμετώπιση, διότι μπορεί να υπάρχουν σοβαρές επιπλοκές. Η χειρουργική αντιμετώπιση στην συγκεκριμένη περίπτωση αποσόβησε τις σοβαρότατες επιπλοκές που θα επέφερε η συνυπάρχουσα ρήξη ουρήθρα

Άνθρωπος έζησε 256 χρόνια;;;

Έζησε όσο κανένας άνθρωπος πάνω στη γη. Έφτασε τα 256 χρόνια, μεγάλωσε 180 παιδιά που απέκτησε με τις 23 γυναίκες του οι οποίες πέθαναν πολλά πολλά χρόνια πριν από τον ίδιο.




OLi-Ching-Yun γεννήθηκε σε ένα...

μικρό χωριό της Κίνας και μέχρι τα 10 του χρόνια πήγε σχολείο. Μετά ταξιδέψε σε διάφορες περιοχές της Κινάς όπου δούλεψε και μάζευε ιατρικά φυτά.



Σύμφωνα με τους New York Times μετά από αυτή την εμπειρία ο Λι πουλούσε τα ιατρικά φυτά για 100 χρόνια. Μια μέρα ο επικεφαλής της αυτοκρατορίας Pei Wu-Fu ταξιδέψε μέχρι το σπίτι του για να τον ρωτήσει ποιο είναι το μυστικό της μακροζωίας του και εκείνος απάντησε:



«Κράτα ήρεμη την κάρδια, κάτσε σαν χελώνα, περπάτα χαρούμενος σαν περιστέρι, και κοιμήσου σαν σκύλος».



Μάλιστα ως λέγεται τίποτα δεν μαρτυρούσε πάνω του την ηλικία του. Γνώρισε και έκανε παρέα με τα εγγόνια και τα...



τρισέγγονα παλιών του φίλων.



Το 1930 Wu -Chung- Chien, καθηγητής στο Minkuo University βρήκε κάποια ντοκουμέντα που αποδείκνυαν ότι ο Λι είχε γεννηθεί το 1677.



Τα ίδια αρχεία αποδεικνύουν ότι το κινέζικο κράτος είχε ευχηθεί στον Λι χρόνια πολλά στα 150τα γενέθλια του αλλά και όταν έκλεισε τα 200.



Σύμφωνα με το βιβλίο Guiness ο άνθρωπος που έχει ζήσει τα περισσότερα χρόνια είναι ένας Γάλλος. Έζησε 122 χρόνια και 164 μέρες.



Οι Κινέζοι δεν έχουν κάνει καμία αναφορά στον Λι και πολλοί αναρωτιούνται αν είναι δυνατόν να ζήσει ένας άνθρωπος 256 ολόκληρα χρόνια. Η υπόθεση προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον και ήδη ερευνάται. Οι αρμόδιοι που ασχολούνται με το θέμα προσπαθούν να βρουν στοιχεία και αποδείξεις ώστε να κατανοήσουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ελάτε να πάρετε... τα χρωστούμενα!

Πολλά λέγονται, και νευριάζω να ακούω πολλά για αναδιαρθρώσεις, ιδίως από Κυβερνητικούς που δεν θα ήξεραν τι είναι «Αναδιάρθρωση» ακόμα κι αν μία τους έπεφτε στο κεφάλι τους. Μπαρουφολογίας το ανάγνωσμα, και...


συγγνώμη αν ακούγομαι ασεβής. Αλλά αν η Κυβέρνηση πιστεύει έστω και κατά 3% ότι η μόνη διέξοδος είναι η Πράσινη Ανάπτυξη και άλλες ιδεοληψίες από Fluo ensemble. Θα έλεγα «τρίχες κατσαρές», αλλά δεν προβλέπονται με πράσινο fluo.



Υπάρχει λύση για το δημοσιονομικό αδιέξοδο, και είναι στα πλαίσια του Μνημονίου, και δεν χρειαζόταν ένας χρόνος ανοησιών και πανάκριβων καθυστερήσεων, το ξέρει κάθε καστανάς στην Αθήνα: Απελευθέρωση επαγγελμάτων με μεταβατικές διατάξεις, απελευθέρωση ωραρίων, απελευθέρωση εργασιακών σχέσεων (de jure για κάτι που ισχύει de facto), μείωση δαπανών Δημοσίου, εκλογίκευση Δημόσιας Διοίκησης. Εγώ που δεν είμαι πολιτικός, το λέω εδώ και 2-3 χρόνια που ανακάλυψα το blogging.



Ταυτόχρονα, ενιαίος συντελεστής φορολογία εισοδήματος 10%. Κατάργηση του πόθεν έσχες (όλων πλην πολιτικών και διορισμένων). Ενιαίος συντελεστής ΦΠΑ 15%. Κατάργηση της φορολογίας της περιουσίας. Εκτός εάν δείξετε μείωση 1€ σε Δημόσια έξοδα για κάθε 1€ σε φορολόγηση περιουσίας. Δέχομαι εφ ‘απαξ, αλλά να το δω να πιάνει τόπο. Όχι για να πληρώνετε Ινδούς υπεργολάβους.



Αναδιάρθρωση τώρα. Σε στυλ και... γλώσσα Λεωνίδα: «This is Πάρτα». «Δεν πληρώνουμε μέχρι να έχουμε», «έλα όταν έχω» κι αν γουστάρετε, βγάλτε μας από το ευρώ. Ο μόνος τρόπος να πιέσουν είναι να στείλουν στρατό κατοχής. Δεν θα το κάνουν γιατί κανένας από τους δανειστές δεν αντέχει να δει τα δάνειά του σε body bags. Δεν θα αρνηθούμε να ξεπληρώσουμε, αλλά όχι τώρα, όταν μπορούμε. Θα έχουν κάποιο write-down οι πιστωτές, αλλά όχι write-off. Αν δεν το καταλάβατε να σας το πω πιο τεχνοκρατικά (αλλά να υποβάλετε αίτημα στον factorx, δεν ψάχνω για δημόσιο βίο).



Και μία λεπτομέρεια: Το «this is Πάρτα» δεν θα ισχύσει για Ελληνικές Τράπεζες, αλλά αν γίνω δικτάτωρ, θα εξαιρέσω από την εξαίρεση κάτι κραυγαλέα Πασοκομάγαζα που μας έχουν πρήξει τα συκώτια. Και ο νοών, νοείτω.

Καλλονή τους έταζε σεξ και τους λήστευε

Εξονυχιστικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη μιας 30χρονης καλλονής, που προσέγγιζε ανυποψίαστα θύματα, τα μάγευε με τα κάλλη της και έπειτα τα παρέσερνε σε ερημικά σημεία, όπου τα λήστευε με τη...


βοήθεια συνεργών της, διεξάγουν οι διωκτικές αρχές της Πάτρας.



Σύμφωνα με την Ασφάλεια, την πανέμορφη αλλοδαπή χρησιμοποιούσαν ως δόλωμα ένας 40χρονος Ελληνας και ένας 33χρονος Ρουμάνος, οι οποίοι και λήστευαν τους άνδρες που πίστευαν ότι θα περνούσαν λίγες ώρες....





απόλαυσης και ηδονής στην αγκαλιά της.



Τελευταίο της θύμα ήταν ένας 64χρονος, ο οποίος πιάστηκε στον θελκτικό... ιστό της και την επιβίβασε στο αυτοκίνητό του για να τη μεταφέρει σε απόμακρο σημείο. Στη διασταύρωση όμως των Μποντέικων, στην εθνική Πατρών - Πύργου, τους περίμεναν οι συνεργοί της 30χρονης.



Οι δύο άντρες επιτέθηκαν στον 64χρονο και αφού τον ξυλοκόπησαν του αφαίρεσαν χρυσαφικά, τα κλειδιά του οχήματός του και το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό, δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και δύο κάρτες ανάληψης μετρητών. Επειτα οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι, εγκαταλείποντας το θύμα τους αιμόφυρτο. Με όσες δυνάμεις του είχαν απομείνει ο 64χρονος μετέβη μέχρι την Ασφάλεια, όπου και κατήγγειλε την περιπέτεια τρόμου που έζησε από τη στιγμή που γνώρισε την πανύψηλη αλλοδαπή.



Αμέσως οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι επρόκειτο για την ίδια γυναίκα που είχε στήσει παγίδα στο παρελθόν και σε άλλους άντρες. Ετσι, έπειτα από φωτογραφικό υλικό που του επιδείχθηκε ο 64χρονος αναγνώρισε τόσο την ίδια όσο και τους δύο συνεργούς της που τον χτύπησαν για να τον ληστέψουν.



Οπως προέκυψε σε βάρος του 33χρονου αλλοδαπού ισχύει ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για διάπραξη ληστείας και κλοπής στη Ρουμανία. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και προφυλακίστηκε, ενώ ο 40χρονος Ελληνας δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Η μόνη που εξακολουθεί να παραμένει άφαντη είναι η 30χρονη, η οποία, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, είναι άριστη επαγγελματίας στο είδος της.

Έχασε το πόδι της, από τσίμπημα κόκορα!

Η άτυχη γυναίκα ξύπνησε για να ταϊσει τις κότες της και βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν αγριεμένο κόκορα...




Ο λόγος για μία γυναίκα από την Αχαΐα που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ρίου. Οπως γράφει η εφημερίδα "Κόσμος" με βάση το...

ιστορικό που έχουν στα χέρια τους οι γιατροί του νοσοκομείου, η γυναίκα σηκώθηκε -όπως κάθε πρωί- για να ταΐσει τις κότες της.



Φαίνεται, όμως, ότι δεν φόρεσε τα κατάλληλα παπούτσια και όταν μπήκε στο χώρο, ο αγριεμένος κόκορας της επιτέθηκε και κατάφερε να την τσιμπήσει στο δάχτυλο! Η γυναίκα σφάδαζε από τον πόνο, αλλά δεν πήγε σε γιατρό! Με όσες δυνάμεις είχε πήγε στο σπίτι της και περιποιήθηκε το τραύμα βάζοντας ιώδιο.



Όμως στη συνέχεια αποδείχτηκε πως αυτό δεν ήταν αρκετό. Προφανώς το ράμφος του κόκορα είχε μολυνθεί από κάποιο μικρόβιο και αυτό ήταν αρκετό για τη δραματική συνέχεια της ιστορίας της άτυχης γυναίκας. Το βράδυ σήκωσε πυρετό. Η μόλυνση εξελισσόταν ραγδαία και όταν έφθασε στο νοσοκομείο ήταν ήδη αργά.



Οι γιατροί σήκωσαν τα χέρια ψηλά και είπαν στους συγγενείς της πως η μόνη λύση ήταν ο ακρωτηριασμός του ποδιού. Κάτι που συνέβη. Η γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Ρίου και πραγματικά κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως έχασε το πόδι της από ένα «ράμφισμα» κόκορα

Καυγάς παρουσιάστριας με υποψήφιο περιφερειάρχη.

Στα... χέρια πιάστηκαν παρουσιάστρια μεσηριανής εκπομπής και υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής, πριν από λίγες μέρες έξω από τα στούντιο τηλεοπτικού σταθμού.




Ο υποψήφιος που είχε προσκληθεί στην συγκεκριμμένη εκπομπή είχε ενημερωθεί ότι θα μιλήσει για το...

πρόγραμμά του και τα σχέδιά του, αφού η μέρα της εκλογικής αναμέτρησης πλησιάζει.

Όταν όμως έφτασε στον σταθμό κι ετοιμάστηκε να μπει στο στούντιο ανακάλυψε ότι είχε στηθεί ένα πάνελ για θέμα κοινωνικού περιεχομένου που άγγιζε τα προσωπικά δεδομένα και βιώματα του υποψήφιου, γεγονός που τον έκανε έξαλλο. Το θέμα δεν το γνώριζε και αν το ήξερε δεν υπήρχε περίπτωση να δεχθεί την πρόσκληση, διότι το συγκεκριμένο ήταν κάτι που τον πονάει και τον θλίβει...

Όσοι βρέθηκαν έξω από το στούντιο αυτό έκλεισαν τα αυτιά τους και απομακρύνθηκαν με γρήγορο βηματισμό... Η παρουσιάστρια τελικά γύρισε στο τηλεοπτικό της πλατό για να συνεχίσει κατακόκκινη το υπόλοιπο της εκπομπή της....

Φωτογραφίες σεξουαλικού και ακατάλληλου περιεχομένου από το χώρο του.. αθλητισμού..!!

Ξαναγίνονται παρθένες για να... παντρευτούν..!!

Εκατοντάδες γυναίκες από αραβικές χώρες συνωστίζονται σε κλινική στο Παρίσι προκειμένου να

προχωρήσουν σε μια επέμβαση που όχι μόνο θα αλλάξει, αλλά ίσως και θα σώσει τη ζωή τους. Η επέμβαση για την αποκατάσταση του παρθενικού υμένα είναι μια διαδικασία που δεν έχει πολλούς κινδύνους και το κόστος της είναι στα 2000 ευρώ.

Στις αραβικές χώρες οι πίεση που δέχονται οι γυναίκες για να διατηρήσουν την αγνότητά τους είναι τόσο μεγάλη, που δεν είναι λίγα τα...



περιστατικά αυτοκτονιών. Ο διευθυντής της κλινικής που βρίσκεται στο Παρίσι είναι από τους λίγους γιατρούς αραβικής καταγωγής που κάνει τέτοιου είδους επεμβάσεις και αποκαλύπτει ότι η μέση ηλικία των γυναικών που επιθυμούν να προχωρήσουν σε μια τέτοια επέμβαση είναι τα 25 χρόνια, ενώ ανήκουν σε όλα τα κοινωνικά στρώματα. Πολλές από τις γυναίκες που τον επισκέπτονται χρειάζεται να κάνουν την επέμβαση προκειμένου να μπορέσουν να παντρευτούν. Εκτός από την επέμβαση υπάρχουν και μη χειρουργικά υποκατάστατα για την αποκατάσταση του παρθενικού υμένα. Σε μια συγκεκριμένη ιστοσελίδα, μια γυναίκα μπορεί να βρει τεχνητό παρθενικό υμένα για μόλις 23 ευρώ!

Η βασίλισσα ήταν γυμνή..!

Πλούσιο παρελθόν είχε η μόλις 20 ετών νικήτρια των Καλλιστείων Μπύρας, η οποία γνώριζε άπταιστα Ιταλικά, καθώς είχε εργαστεί στην Ιταλία ως στριπτιζέζ και ηθοποιός σε ταινίες με υπόθεση. Της αφαιρέθηκε ο τίτλος της

Άκυρος θεωρείται ο φετινός διαγωνισμός Mις Καλλιστεία Μπύρας καθώς οι διοργανωτές ανακάλυψαν ότι η νικήτρια είναι πρώην πορνοστάρ.

Ο διαγωνισμός έγινε στην πόλη Σάαζ της Τσεχίας και νικήτρια αναδείχτηκε, σχεδόν ομόφωνα από την επιτροπή και την ψήφο του κοινού, η 20χρονη Τζάνα Καντεράσκοβα.

Το αμαρτωλό όμως παρελθόν της χυμώδους Τζάνα, η οποία... μετά τη νίκη της αναγκάστηκε να ομολογήσει, της στέρησε τη νίκη και ακύρωσε το διαγωνισμό.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι μια τόσο προικισμένη και ξενόγλωσση νεαρή κοπέλα που μιλά άπταιστα αγγλικά, ιταλικά και τσέχικα ήταν στο παρελθόν πορνοστάρ.

Όταν την είχαν ρωτήσει οι κριτές που έμαθε τόσο καλά την ιταλική γλώσσα ανέφερε ότι "Ξοδεύω πολύ χρόνο στην Ιταλία" ξεχνώντας να αναφέρει ότι δούλευε εκεί ως στριπτιζέζ και ότι είχε συμμετάσχει σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου.

Ο Πέτρ Σίματσεκ, ένας από τους διοργανωτές των καλλιστείων δήλωσε "Ο διαγωνισμός ακυρώθηκε καθώς απαγορεύεται ρητά στους συμμετέχοντες να έχουν συμμετάσχει σε οποιαδήποτε είδους εργασία που σχετίζεται με το σεξ".

Ροζ sex video-τσόντα DVD της Ελίνας Μπεκάκου..!

Η Ελίνα Μπεκάκου, η καυτή ξανθιά του Big Brother, δέχτηκε πρόταση για ροζ DVD-τσόντα από τον Σειρηνάκη. Τι απάντησε η Ελίνα για sex video;

Αμέσως μετά την αποχώρηση της Ελίνας από το Big Brother, ξεκίνησε μια φημολογία που ήθελε την sexy παίκτρια να έχει δεχτεί πρόταση από τον Δημήτρη Σειρηνάκη της Sirina Productions για ροζ DVD-τσόντα. Η Ελίνα Μπεκάκου επιβεβαίωσε το γεγονός και μίλησε για το αν θα έκανε πορνό.

«O κ. Σειρηνάκης προσπάθησε να έρθει σε επαφή μαζί μου μέσο της σελίδας μου στο Facebook. Μετά και μέσω κάποιον κοινών γνωστών, για να μου κάνει πρόταση προφανός για ροζ DVD», δήλωσε η Ελίνα του Big Brother επιβεβαιώνοντας τα σενάρια που κυκλοφορούσαν τον τελευταίο καιρό. «Δεν του έδωσα το δικαίωμα να εκφράσει την πρόθεση του αυτή. Σε κάποιο μήνυμα του μάλιστα μου έλεγε “μα πως απορρίπτεις μια πρόταση χωρίς καν να την ακούσεις;”», συμπλήρωσε.

Η Ελίνα του Big Brother προσπαθεί να ξεκαθαρίσεi τη θέση της: «Σε καμία περίπτωση δεν θα έκανα κάτι τέτοιο, ο χορός για μένα είναι τρόπος ζωής, η ηλικία μου εξάλλου επιτρέπει και κάποιες υπερβάσεις. Σπουδάζω Χημικός και θέλω να συνεχίσω πάνω σε αυτό τον τομέα, δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο, θα ήταν μεγάλη προσβολή για τους δικούς μου ανθρώπους και στο μέλλον για τα παιδιά μου, αν καταφέρω κάποια στιγμή να αποκτήσω γιατί θεωρό πολύ ιερό θέμα την μητρότητα.»

Η αλήθεια είναι οτι η Ελίνα Μπεκάκου δεσμεύεται από το συμβόλαιο της να μην προχωρήσει σε άλλη επαγγελματική δουλειά μέχρι το τέλος του Big Brother. Τις προθέσεις της για τσόντες-sex videos τις έχει δείξει στο παρελθόν και δεν χρειάζεται και πολύ φαιά ουσία για να καταλάβουμε πού το πάει. Δείτε τα sexy videos της Ελίνας και κρίνετε.



Η Ελίνα του Big Brother και ο υδραυλικός:

ELINA BEKAKOU showbiz news me ydrauliko sto ntouz ...HOT...

Πρόστιμο 1,5 εκατ. σε ανύπαντρη μητέρα γιατί κατέβασε παράνομα 24... τραγούδια..!

Κατέβασε παράνομα 24 τραγούδια από το ίντερνετ. Είναι ανύπαντρη μητέρα, τεσσάρων παιδιών. Και όμως καταδικάστηκε να πληρώσει πρόστιμο 1,5 εκατομμυρίων!



Μια ανύπαντρη μητέρα τεσσάρων παιδιών καταδικάστηκε να πληρώσει πρόστιμο 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων επειδή κατέβασε παράνομα από το Ίντερνετ 24 τραγούδια.



Η Τζέιμι Ρόμας-Ράσετ από τη Μινεσότα κρίθηκε ένοχη την Τετάρτη για παραβίαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας με χρησιμοποίηση λογισμικού και θα πρέπει να πληρώσει 62.500 δολάρια για κάθε τραγούδι που κατέβασε.

Πρόκειται για την τρίτη βαριά ποινή που επιβάλλεται στις ΗΠΑ για παράνομο κατέβασμα τραγουδιών. Η RIIA, η ένωση των δισκογραφικών εταιρειών, ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι η απόφαση αποτελεί μια "σαφή αναγνώριση" της ενοχής της Τόμας-Ράσετ. "Ελπίζουμε ότι τελικά θα αποδεχτεί την ευθύνη των πράξεών της", σημειώνει.

Τον Οκτώβριο του 2007 η γυναίκα αυτή είχε καταδικαστεί για πρώτη φορά να πληρώσει 220.000 δολάρια όμως ο δικαστής έκρινε πως το πρόστιμο ήταν "εντελώς δυσανάλογο" και η υπόθεση απορρίφθηκε. Όμως δύο χρόνια αργότερα άλλο δικαστήριο την καταδίκασε σε πρόστιμο 1,92 εκατομμυρίων δολαρίων (80.000 ανά τραγούδι) που έπρεπε να μοιραστεί σε έξι δισκογραφικές εταιρείες.

Η RIAA και οι μεγάλες εταιρείες έχουν ήδη καταθέσει αγωγές εναντίον χιλιάδων ανθρώπων για παράνομο κατέβασμα τραγουδιών. Οι περισσότεροι δέχτηκαν να πληρώσουν αποζημίωση ύψους 3.000-5.000 δολαρίων. Η Τόμας-Ράσετ ήταν η πρώτη που αρνήθηκε το "φιλικό διακανονισμό" και προτίμησε να προχωρήσει σε δίκη.

Πού χάθηκε η Πετρούλα..?

Μετά το δελτίο καιρού που παρουσίαζε στο Star και τις προκλητικές ημίγυμνες εμφανίσεις της σε νυχτερινά club η Πετρούλα τώρα «χτυπάει» και tattoo σε πελάτισσες που την επισκέπτονται.

Πρόκειται, φυσικά, για ένα διαφημιστικό τρικ, αφού το

.μαγαζί στον Πειραιά το έχουν φίλοι της Πετρούλας και είπε το κορίτσι να το επισκεφθεί για να το ανεβάσει λίγο.

Η… άτακτη καλόγρια, το πακέτο και ο φαντάρος..!

Μπορεί να μην έκανε «μπαμ», σίγουρα όμως ήταν «καυτό» το πακέτο που κινητοποίησε την αστυνομία στην Αλεξανδρούπολη… μετά τον εντοπισμό των παγιδευμένων πακέτων σε Αθήνα και εξωτερικό.

Πρόκειται για ένα δέμα που έφτασε σε.στρατόπεδο της Αλεξανδρούπολης, υπόψη συγκεκριμένου φαντάρου, και στο οποίο εμφανιζόταν ως αποστολέας μία καλόγρια από μοναστήρι στην Πάτρα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Κόσμος», το δέμα κρίθηκε ύποπτο και ενημερώθηκε η αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί άνοιξαν το «ύποπτο» πακέτο, έμειναν στην κυριολεξία άφωνοι, αφού αντί για εκρηκτικό μηχανισμό, περιείχε ένα προκλητικό εσώρουχο και μία ερωτική επιστολή που είχε γράψει η καλόγρια στον φαντάρο… για να τον ζεστάνει τα κρύα βράδια στη σκοπιά. Το πακέτο επεστράφη στην «άτακτη» καλόγρια, η οποία την επόμενη φορά μάλλον θα επιλέξει άλλο τρόπο για να ξελογιάσει τον αγαπημένο της.

Τον κατασπάραξαν λιοντάρια, την ώρα που έκανε ντους!

Ρίσκαρε και το πλήρωσε με τη ζωή του...

Ένας τουρίστας έχασε τη ζωή του, όταν τον κατασπάραξαν λιοντάρια, την ώρα που έκανε ντους κάτω από ένα δέντρο, μέσα στον καταυλισμό των τουριστών που πηγαίνουν για σαφάρι, στη βορειοδυτική Ζιμπάμπουε, μετέδωσαν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.



Το θύμα, ο 59χρονος επιχειρηματίας από τη Ζιμπάμπουε, Πίτερ Τζον Έβερσεντ, είχε καταλύσει με τη σύζυγό του και άλλους τουρίστες στον καταυλισμό, που απέχει 300 χιλιόμετρα δυτικά της Χαράρε, όταν δέχτηκε επίθεση από λιοντάρια, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Herald.



«Άρχισε να καλεί σε βοήθεια τους άλλους τουρίστες, που μετέβησαν οδικώς επί τόπου με τους φακούς τους και προσπάθησαν να διώξουν τα λιοντάρια» δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.



Ο διοργανωτής του σαφάρι, Στίβεν Ποπ, κατάφερε να τα διώξει, πυροβολώντας στον αέρα, αλλά ο Έβερσεντ ήταν ήδη νεκρός...

Συνελήφθη δικηγόρος για υλικό παιδικής πορνογραφίας18:34 - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρωταγωνιστές στα βίντεο παιδιά 3 ετών


Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα ένας 46χρονος δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη, με την κατηγορία της διακίνησης πορνογραφικού υλικού με πρωταγωνιστές παιδιά.



Ο δικηγόρος συνελήφθη σήμερα από τους άντρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης, οι οποίοι είχαν θέσει υπό παρακολούθηση τον 46χρονο τους τελευταίους δύο μήνες. Χάρη στην επιμονή τους και τις μεθοδευμένες τους κινήσεις, η αποστολή στέφθηκε σήμερα με επιτυχία.



Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του συλληφθέντα εντοπίστηκαν περισσότερα από 500 βίντεο παιδικής πορνογραφίας, όπου πρωταγωνιστούν ακόμη και παιδιά 3 ετών.