Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ      ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Newsbeast.gr - Απίστευτη γάτα ...DJ

Water Birth

Τράβηξε τον καρχαρία από το πόδι κολυμβήτριας

Άγιο είχε μία γυναίκα στην Αυστραλία, η οποία σώθηκε από τα σαγόνια λευκού καρχαρία, όταν τουρίστας, που είδε το συμβάν, επενέβη και τράβηξε το αρπακτικό από την ουρά, απελευθερώνοντας το πόδι της. Η 19χρονη Elyse Frankcom, το...


Σάββατο (30/10) είχε πάει ως οδηγός ομάδας κολυμβητών για κολύμπι με δελφίνια, περίπου 50 χλμ βόρεια του Perth, στην Αυστραλία, όταν για άγνωστο λόγο απομακρύνθηκε από τους υπόλοιπους.



Αποτέλεσμα ήταν να δεχθεί την επίθεση ενός μεγάλου λευκού καρχαρία, που την άρπαξε από το μηρό.



Τη στιγμή εκείνη όμως, ένας άνδρας, του οποίου τα στοιχεία δεν έγιναν γνωστά, εμφανίστηκε σαν “από μηχανής θεός” και έπιασε τον καρχαρία από την ουρά, απομακρύνοντάς τον από την κοπέλα, την οποία τράβηξε κοντά του και την ανέβασε σε σκάφος.



Η Frankcom μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε 6ωρη επέμβαση.



Τυχερή μέσα στην ατυχία της, η 19χρονη νοσηλεύεται ακόμη σε σταθερή ευτυχώς κατάσταση.



Η ίδια έγραψε στο προφίλ της στο facebook : “Αν ήταν να πεθάνω, τουλάχιστον θα πέθαινα κάνοντας αυτό που αγαπώ”.



cosmo.gr

Δείτε ποιοι μας κυβερνούν και διεκδικούν την ψήφο μας...

Για να μην ξεχνάμε...


Διαβάστε τι γράφαμε σε αποκλειστικότητα, πριν 5 μήνες στο άρθρο Μη μας πείτε ότι δεν ξέρατε Αγγλικά !!!

Δείτε απόσπασμα της "αγγλικής" έκδοσης του μνημονίου (Σελίδα 5)

Το πιο... πάνω μνημόνιο (στα αγγλικά) υπάρχει στην ιστοσελίδα του ΥΠΟΙΚ



και το αντίστοιχο τμήμα της "ελληνικής"έκδοσης



Ως δια μαγείας στο "ελληνικό" μνημόνιο, έχει παραληφθεί και δεν έχει μεταφρασθεί μια ολόκληρη πρόταση.

Ποια πρόταση όμως "πέταξε", όχι κάποια τυχαία:

"It should limit the increase of public sector spending on pensions, over the period 2010‒2060, to under 2.5 percent of GDP" (Η αύξηση των δημοσίων δαπανών για συντάξεις να... είναι κάτω από 2,5% επί του ΑΕΠ κατά την περίοδο 2010 - 2060)

Δεν έχει μεταφρασθεί η ρύθμιση που αφορά στις δαπάνες για τις συντάξεις, που θα πρέπει να είναι κάτω από 2,5% του ΑΕΠ, μέχρι το 2060.

Λεπτομέρειες δηλαδή, όχι τίποτα σημαντικό.Αυτές τις αποικιακές-κατάπτυστες συμφωνίες έχουν υπογράψει φίλοι μας, που θα μας ακολουθούν και καταδυναστεύουν για 50 χρόνια.

Για αυτό δεν το μετάφρασαν, για να μην τους πάρουν με τις πέτρες.

Αλλά έχουν γνώση οι φύλακες.



Αυτοί λοιπόν μας κυβερνούν, η κυβέρνηση του:

"όλα στο φως", "διαφάνεια παντού", "ανοιχτή διακυβέρνηση", "όλα στο διαδίκτυο"..



Τώρα αν λείπει και καμιά παράγραφος στο μνημόνιο δεν χάθηκε κι ο κόσμος...

Ποιος θα το καταλάβει, σου λένε, οι "εγκέφαλοι" του ΠΑΣΟΚ..

Αυτοί μας κυβερνούν και διεκδικούν την ψήφο μας.

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2010/11/blog-post_2264.html

http://paspartoy.blogspot.com/2010/11/blog-post_3810.html

Ο ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ, ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ

Ο Αυστριακός που κρατούσε όμηρο την κόρη του στο κελάρι του σπιτιού του για πάνω από 24 χρόνια και την κακοποιούσε σεξουαλικά, σε συνέντευξη που έδωσε μέσα από τις...


φυλακές, ισχυρίστηκε ότι αισθάνεται «αγάπη» για το θύμα του, ενώ επαναλάμβανε διαρκώς ότι πλέον είναι παγκοσμίως γνωστός...



Ο 75χρονος Τζόσεφ Φριτζλ έδωσε τη συνέντευξη σε δημοσιογράφους της εφημερίδας Bild οι οποίοι βρέθηκαν μαζί του για πάνω από μία ώρα στην υψίστης ασφαλείας αυστριακή φυλακή, στην οποία κρατείται μαζί με 89 άλλους φυλακισμένους σε ειδική πτέρυγα για «διαταραγμένους εγκληματίες».



Ηταν ντυμένος με γκρι φανελένιο πουκάμισο, τζιν και σανδάλια, έτεινε το χέρι του για χειραψία με τους δημοσιογράφους και αυτοσυστήθηκε «Τζόσεφ Φριτζλ, καλημέρα σας». Αμέσως μετά έσπευσε να συμπληρώσει: «Μα τι λέω, με γνωρίζετε, είμαι παγκοσμίως γνωστός!».



Ο Φριτζλ εκτίει ισόβια από τον Μάρτιο του περασμένου έτους όταν καταδικάστηκε για βιασμό, ομηρία, εγκλεισμό και ανθρωποκτονία εξ αμελείας. Απήγαγε την κόρη του Ελίζαμπεθ όταν ήταν 16 και την έκλεισε σε ένα (κατασκευασμένο για αυτό το σκοπό) κελάρι κάτω από το σπίτι του, στο Αμστετεν.



Κατά τον εγκλεισμό των 24 χρόνων, η Ελίζαμπεθ που σήμερα είναι 43 χρόνων, βιάστηκε από τον πατέρα της χιλιάδες φορές και γέννησε 7 παιδιά. Ένα από αυτά πέθανε λόγω αναπνευστικών δυσκολιών μετά τη γέννα. Ο Φριτζλ αποτέφρωσε το σώμα του βρέφους στη σόμπα.



Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο Φριτζλ ομολόγησε τα εγκλήματά του ξεσπώντας σε κλάματα αφού κατά τη διάρκεια της απολογίας του ήρθε σε αντιπαράσταση με την κόρη του. Τότε δήλωσε ότι δεν αισθανόταν τίποτα άλλο από τύψεις για ό,τι έκανε.



Οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν πώς αισθάνεται για τις πράξεις του. Στην αρχή, επέμεινε: «Δεν θέλω να το συζητήσω».



Στη συνέχεια και όταν τον ρώτησαν πως αισθάνετε για την κόρη του, ο Φριτζλ μουρμούρισε: «Αγάπη».



Οι δημοσιογράφοιτης Bild είπαν: «Μείναμε άφωνοι. Στη συνέχεια ο Φριτζλ, μίλησε για τη σύζυγό του και περίμενε από αυτήν μία συμπεριφορά σαν ο ίδιος να ήταν ένας απολύτως κανονικός σύζυγος».



«Της έγραψα 8 γράμματα αλλά δεν πήρα ποτέ απάντηση» ανέφερε ο Φριτζλ για τη σύζυγό του Ρόζμαρι, η οποία τον χώρισε αμέσως μετά την καταδίκη του.



«Το όνειρό μου είναι ότι θα βγω από εδώ μέσα ζωντανός. Θέλω να φροντίσω τη γυναίκα μου η οποία μου ήταν πάντοτε πιστή».



Κανένα από τα 13 παιδιά του Φριτζλ (συμπεριλαμβανομένου και των έξι που γεννήθηκαν στο κελλάρι) δεν τον έχουν επισκεφτεί στην φυλακή. Οι δημοσιογράφοι της Bild αναφέρουν ότι δείγμα της κακής του επαφής του με την πραγματικότητα αποτελεί η εντύπωσή του ότι τα παιδιά του θα ήθελαν να τον επισκεφτούν και ότι οι Αρχές είναι που σκόπιμα τα παρεμποδίζουν.



Η Ελίζαμπεθ Φριτζλ προσπαθεί να φτιάξει μια καινούρια ζωή για την ίδια και τα παιδιά της. Ζει μαζί τους σε ένα σπίτι σε μυστική τοποθεσία κοντά στο Αμστετεν.



Ο καταδικασθείς πατέρας και θύτης της, περιέγραψε τη ζωή του στην φυλακή: Κατοικεί σε ένα μικρό κελί, ξυπνάει στις 05.30 το πρωί, κάνει ντους, γυμναστική και μετά σφουγγαρίζει τα πατώματα της φυλακής. Τη μία ώρα που κάνει βόλτες στην αυλή, φρουρείται πάντα από 2 εργαζομένους της φυλακής καθώς εκφράζονται φόβοι ότι οι υπόλοιποι τρόφιμοι επιθυμούν να του επιτεθούν.



Στο κελί του καλλιεργεί ντομάτες και πιπεριές και περνά πολλή ώρα της μέρας βλέποντας τηλεόραση. Το αγαπημένο του σίριαλ είναι το «Δυο και κάτι άνδρες» (με τον Τσάρλι Σιν) διότι ο μικρός πρωταγωνιστής του θυμίζει έναν από τους γιους του. «Με χαλαρώνει και με κάνει να γελάω. Το να είσαι στενοχωρημένος όλη την ώρα, καταστρέφει την ψυχή», πρόσθεσε. Πηγή: tovima.gr

Ισπανία: 10χρονο κοριτσάκι έγινε μητέρα!

Χωρίς να έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες, αυτό που ανακοινώθηκε είναι οτι μητέρα και παιδί είναι καλά στην υγεία τους.




Η πόλη Χερέθ πάντως ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως ένα κορίτσι 10 ετών έμεινε έγκυος από έναν επίσης ανήλικο.



Η πόλη αυτή βρίσκεται στη νότια Ισπανία, στην Ανδαλουσία.



"Η κατάσταση της υγείας της νεαρής μητέρας και του μωρού "είναι πολύ καλή" και έχουν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο", διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους η Μικαέλα Ναβάρο αξιωματούχος της αυτόνομης κυβέρνησης της Ανδαλουσίας.

Η Ναβάρο δήλωσε έκπληκτη από το γεγονός το οποίο αποκάλυψε η εφημερίδα Diario de Jerez.



Σύμφωνα με την εφημερίδα το κορίτσι γέννησε την προηγούμενη Τρίτη ένα μωρό βάρους 2,9 κιλών και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας.



Οι αρχές εξετάζουν τώρα αν η μητέρα και το παιδί ζουν σε ικανοποιητικές συνθήκες και αν μπορούν να παραμείνουν με την οικογένειά τους ή αν πρέπει να τις αναλάβουν οι κοινωνικές υπηρεσίες.



Ο πατέρας του παιδιού είναι επίσης ανήλικος, δήλωσε η Ναβάρο, χωρίς όμως να διευκρινίσει την ηλικία του.

Μωρό έπεσε από τον 7ο όροφο και δεν έπαθε γρατζουνιά

Ένα κοριτσάκι 15 μηνών επέζησε χθες χωρίς σχεδόν ούτε γρατζουνιά όταν έπεσε από διαμέρισμα του 7ου ορόφου στο Παρίσι χάρη στην τέντα ενός καφέ, στην οποία έκανε γκελ και κατέληξε μέσα στην αγκαλιά ενός περαστικού, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.




Το μωρό έπεσε από το παράθυρο ενώ έπαιζε με την τετράχρονη αδελφή του χωρίς την επίβλεψη κάποιου μεγάλου, δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.



Ένας νεαρός είδε το μωρό την ώρα που άρχιζε να πέφτει και φώναξε στον πατέρα του, ο οποίος έτρεξε, άπλωσε τα χέρια του και το έπιασε μετά το γκελ που έκανε στην τέντα, γράφει η εφημερίδα "Λε Παριζιεν".



"Θα πρέπει να παίζει πολλά χρόνια ράγκμπι για να έχει αναπτύξει τέτοια ανακλαστικά", δήλωσε στην εφημερίδα ένας περαστικός που είδε το περιστατικό.



Η αστυνομία διευκρίνισε ότι το κοριτσάκι δείχνει να μην έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό και παρακολουθείται σε κοντινό νοσοκομείο.



Ο ιδιοκτήτης του καφέ, το οποίο βρίσκεται στο ισόγειο πολυκατοικίας στο βορειοανατολικό Παρίσι, δήλωσε ότι το μωρό είχε πραγματικά μεγάλη τύχη διότι, σε αντίθεση με αυτό που κάνει συνήθως, χθες το απόγευμα είχε αφήσει την τέντα ανοιχτή.



"Συνήθως την κλείνω για να μην πιάσει φωτιά γιατί συνηθίζουν να ρίχνουν πάνω της τις γόπες των τσιγάρων τους", δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό i-tele.



Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας διευκρίνισε τέλος ότι οι συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το ατύχημα δεν έχουν αποσαφηνιστεί. "Οι γονείς δεν ήταν παρόντες και είναι λίγο δύσκολο να μάθουμε ρωτώντας τα δύο κοριτσάκια, αν σκεφτεί κανείς την ηλικία τους", δήλωσε.

Κατά συρροήν δολοφόνος ο Ντι Κάπριο

Ποιον κακοποιό θα υποδυθεί;Κατά συρροήν δολοφόνος ο Ντι Κάπριο


Για δύο ταινίες ακούγεται το όνομα του Leonardo DiCaprio και μάλιστα στη μία θα υποδυθεί κατά συρροήν δολοφόνο. Ο ηθοποιός ακούγεται πως θα πρωταγωνιστήσει στο φιλμ για τον Dr. HH Holmes, τον άνθρωπο που πιστεύεται ότι έχει δολοφονήσει από 27 μέχρι 200 ανθρώπους στο Σικάγο από το 1890 και μετά. Είχε κτίσει το World’s Fair Hotel το οποίο στην συνέχεια ονομάστηκε Κάστρο Δολοφονιών. Εκτός από τους φόνους ο Dr HH Holmes έβγαζε το δέρμα των νεκρών και πωλούσε τους σκελετούς τους.



Η άλλη ταινία στην οποία η συμμετοχή του μάλλον επιβεβαιώνεται μετά το γεύμα του με τον σκηνοθέτη της Baz Luhrmann, είναι η επανέκδοση του Great Gatsby. Συμπρωταγωνιστές του θα είναι ο Tobey Maguire και η Amanda Seyfried.



Πηγή: gossip-tv.gr

Μίνι κατάσκοποι στον στρατό

 Ένα μικρό μη-επανδρωμένο ελικόπτερο και ένα μικρό αεροπλάνο, ελληνικής κατασκευής και χαμηλού κόστους εντάσσονται στις δυνάμεις του Στρατού Ξηράς. Οι μίνι-κατάσκοποι θα συλλέγουν κρίσιμες πληροφορίες στο πεδίο της μάχης






Ένα ελικοπτεράκι και ένα αεροπλανάκι θα αποτελέσουν τους μίνι-κατάσκοπους στο πλαίσιο των σχεδίων του Γενικού Επιτελείου Στρατού.



Τα δύο κατασκοπευτικά αεροχήματα, ελληνικής σχεδίασης και κατασκευής, είναι πολύ φτηνά και συγχρόνως πολύ αποτελεσματικά. Το κόστος τους είναι τόσο χαμηλό, που όπως επισημαίνουν επιτελείς του ΓΕΣ στο News247 «ο διοικητής δεν θα νοιάζεται και αν χαθούν μερικές δεκάδες στο πεδίο της μάχης. Τη δουλειά τους θα την έχουν κάνει αφού ο διοικητής θα γνωρίζει άμεσα τις θέσεις του εχθρού».



Το 472 ΤΕΠΠ (Τάγμα Επιτήρησης Πληροφορικής), σε συνεργασία με εξειδικευμένο προσωπικό του Στρατού Ξηράς που διαθέτει εμπειρία αερομοντελισμού, κατασκεύασε με υλικά εμπορίου το μικρό μη επανδρωμένο ελικόπτερο, με δυνατότητα παρακολούθησης εδαφικού χώρου από απόσταση, αναγνώρισης στόχων και συλλογής πληροφοριών.



Μη επανδρωμένο ελικόπτερο



Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του έχουν ως εξής:



• Μέση ταχύτητα πτήσεως (με χρήση αυτομάτου πιλότου) 25-30 km ανά ώρα.



• Μέγιστη εμβέλεια συστήματος αυτομάτου πλοηγήσεως 15 km και αυτονομία καυσίμου για 90 λεπτά πτήσης.



• Δυνατότητα 2-3 ωρών αυτόνομης τροφοδοσίας του συνόλου του εξοπλισμού του ελικοπτέρου από συσσωρευτή πολυμερίου – λιθίου, με χρόνο επαναφόρτισης για ανάληψη νέας αποστολής περίπου 1,5 ώρα.



• Ύψος πτήσεως 3.000 πόδια μέγιστο και 1000 πόδια ελάχιστο.



Δυνατότητες συλλογής – διανομής πληροφοριών:



• Ανίχνευσης ανθρώπου σε απόσταση 300 μέτρων και οχήματος σε 900 μέτρα, με χρήση της θερμικής κάμερας που διαθέτει. Επιπλέον, με τη διαδικτυακή κάμερα ημέρας που φέρει, έχει τη δυνατότητα οπτικού zoom 12Χ και ψηφιακού 4Χ.



• Μετάδοση δεδομένων πτήσεως και πληροφοριακού υλικού στο σταθμό βάσης σε πραγματικό χρόνο.



• Ανίχνευσης καπνού και ΡΒΧΠ ουσιών με χρήση κατάλληλων αισθητήρων.



• Δυνατότητα χρησιμοποιήσεως του για ρήψη υλικού Α΄ βοηθειών.



Μη επανδρωμένο αεροπλάνο



Ελληνικό, φτηνό και αποτελεσματικό είναι και το νέο μη επανδρωμένο αεροπλανάκι του Στρατού Ξηράς.



Οι επιχειρησιακές δυνατότητές του επιτρέπουν τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο και τη μετάδοσή τους σε πραγματικό χρόνο, την αναγνώριση και την προσβολή στόχου και τη συλλογή μετεωρολογικών δεδομένων.



Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι τα εξής:



- Βάρος : 2-10 kg



- Μήκος : 0,60-2 m



- Ανάπτυγμα πτερυγίων : 0,60- 4 m



- Αυτονομία : 20 λεπτά – 1 ώρα εφόσον είναι ηλεκτροκίνητο. Αν όμως διαθέτει μηχανή εσωτερικής καύσης έχει απεριόριστη αυτονομία.



- Εμβέλεια: 10-30 Km



- Ταχύτητα: 120 Km ανά ώρα εφόσον είναι ηλεκτροκίνητο και 160 km εφόσον διαθέτει μηχανή εσωτερικής καύσης.

Ο μαύρος και η ξανθιά...στο ασανσέρ! (video)

Όχι δεν είναι τσόντα...ταινία ερωτικού περιεχομένου ήθελα να πω! Είναι ένα αντιρατσιστικό βίντεο. Όχι δεν δείχνει την ισότητα των δυο πρωταγωνιστών με τον τρόπο που φαντάζεστε(!)

Πέρα από την

.πλάκα, ζούμε σε μια χώρα που κυριαρχεί ο ρατσισμός, ας το δούμε λοιπόν και από την άλλη πλευρά...

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ (greek subs)

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΙΑ ΣΟΚ "κάναμε ομαδικό sex και όργια με τον Μητροπολίτη Παϊσιο...!!

ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΙΑ ΣΟΚ "κάναμε ομαδικό sex και όργια με τον Μητροπολίτη Παϊσιο...

του άρεσε το "παιχνίδι"...είδα την νεαρη καλόγρια να κάνει στον Παϊσιο στοματικό έρωτα...τα εχασε μολις με ειδε κοκκίνησε αλλά εσκυψε και συνεχισε.."

"Βίαζα την κόρη μου επειδή την… αγαπάω..!!!"

Στις 26 Απριλίου του 2008, μια χλωμή γυναίκα μπήκε τρομοκρατημένη στο αστυνομικό τμήμα της μικρής πόλης Amstetten της Αυστρίας.





Λίγες ώρες αργότερα, όλος ο κόσμος θα μάθαινε την τραγική ιστορία της Elisabeth Fritzl, της γυναικάς που επί 24 χρόνια βρισκόταν κλειδωμένη στο υπόγειο του σπιτιού της, από τον ίδιο της τον πατέρα.





Ο πατέρας – τέρας, ονόματι Josef Fritzl, κρατούσε φυλακισμένη την Elisabeth για 24χρονια, την χτυπούσε, την βίαζε και σαν να μην έφτανε αυτό… έκανε και εφτά παιδιά μαζί της!



Τραγική φιγούρα στην υπόθεση αυτή, η γυναίκα του Fritzl η οποία όλα αυτά τα χρόνια πίστευε ότι η Elisabeth είχε εξαφανιστεί. Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά το παγωμένο κελάρι ήταν θωρακισμένο με δυο ατσάλινες πόρτες βάρους 500 κιλών και η είσοδος ήταν πολύ καλά κρυμμένη,



Τα τρία από τα παιδιά -ηλικίας 19, 18 και 5 ετών- πέρασαν όλη τους τη ζωή κλειδωμένα στο υπόγειο μαζί με την μητέρα τους, ένα άλλο παιδάκι πέθανε λίγο μετά τη γέννησή του και ο Fritzl το έκαψε στο φούρνο του σπιτιού του, ενώ, τα άλλα τρία παιδιά έμεναν στο σπίτι μαζί με τους παππούδες. Ο Josef Fritzl μάλιστα, δικαιολόγησε την παρουσία τους στους γείτονες, ως «ευρήματα» έξω από την πόρτα του.



Ο Josef Fritzl συνελήφθη στις 26 Απριλίου του 2008 και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.



Σήμερα, περίπου δύο χρόνια μετά τη σύλληψή του, ο 75χρονος Fritzl σοκάρει με τις δηλώσεις του σε συνέντευξη σε γερμανικό περιοδικό.



«Καλημέρα, είμαι ο Josef Fritzl… άλλα αυτό ήδη το γνωρίζετε… είμαι διάσημος σε όλο τον κόσμο», είπε αμέσως μόλις είδε τους δημοσιογράφους ο 75χρονος, αφήνοντάς τους άφωνους!



Ο πατέρας που φέρθηκε στην κόρη του με τον πιο απάνθρωπο τρόπο δηλώνει ότι αγαπάει πολύ το παιδί του.



Μπορεί να έχει ήδη περάσει 18 μήνες μέσα στη φυλακή αλλά φαίνεται πως ο Fritzl, κάνει ακόμα σχέδια για ένα ευτυχισμένο μέλλον, μην αναγνωρίζοντας τα αποτρόπαια εγκλήματα που έχει διαπράξει. Ο Fritzl, αποκάλυψε λοιπόν στους Γερμανούς δημοσιογράφους ότι κάνει όνειρα και φαντασιώνεται την καινούρια του ζωή με την πρώην σύζυγό του.



Μόλις όμως οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν έχει μετανιώσει εκείνος δεν θέλησε να πει τίποτα.



«Τι έχεις να πεις για την κόρη που είχες αλυσοδεμένη στο κρεβάτι σου;», ρώτησε ο δημοσιογράφος για να πάρουν μια σοκαριστική απάντηση.



Ο άντρας που είχε βιάσει την κόρη του περισσότερες από 3.000 φορές, μίλησε για… αγάπη, είπε απλά ότι όλα τα έκανε επειδή την αγαπούσε!



Στη συνέχεια ο Fritzl άλλαξε ξαφνικά τη συζήτηση μιλώντας ξανά για την πρώην γυναίκα του.



«Την αγαπώ ακόμα αλλά φοβάμαι ότι όσα είμαι ακόμα εδώ κάποιος θα μου την κλέψει», είπε ο 75χρονος.



Όσον αφορά στα έξι παιδιά που έχει αποκτήσει με την κόρη του, εκείνα δεν έχουν πάει ακόμα να του δουν και μάλλον δεν πρόκειται να πάνε.



Ο ίδιος βεβαία ζει στον κόσμο του, πιστεύοντας ότι οι κοινωνικοί λειτουργοί δεν επιτρέπουν στα παιδιά του να τον επισκεφτούν στην φυλακή.



Όσο καιρό βρίσκεται μέσα, ο Fritzl έχει στείλει δεκάδες γράμματα στην κόρη του ζητώντας της χρήματα χωρίς, ωστόσο, να έχει λάβει απάντηση ακόμα.



Η Elisabeth χτίζει τώρα μια καινούρια ζωή μαζί με τα παιδιά της, εκείνα που πέρασαν δύσκολες στιγμές μαζί της στο υπόγειο, ενώ έχει σοβαρή σχέση με έναν άντρα ο οποίος αρχικά είχε τοποθετηθεί από τις αρχές για να την προστασία της.

Η Βίκυ Καγιά όπως δεν την έχεις ξαναδεί!

Η Βίκυ Καγιά είναι σε κάθε της εμφάνιση λαμπερή και εντυπωσιακή.




Ωστόσο δεν είναι από τις γυναίκες που έχουν κόμπλεξ με την εμφάνισή τους και δεν διστάζει να αποκαλύψει πως είναι το πρόσωπό της όταν ξυπνάει το πρωί, χωρίς τόνους μακιγιάζ, μάσκαρα και κραγιόν.



Έβγαλε λοιπόν μία φωτογραφία με ατιμέλητο look και την μοιράστηκε με τους φίλους της στο twitter. Άλλωστε η παρουσιάστρια έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δεν φοβάται να τσαλακώνεται αφού έχει ανεβάσει στην σελίδα της πολλές φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές, όπως τότε που έβαλε σιδεράκια.

Νέα περιπέτεια για 4 αγγελούδια

Νέα τροπή πήρε η υπόθεση με τα τέσσερα ανήλικα παιδιά στο Μενίδι, που βίωσαν τη σκληρή όψη της ζωής στα χέρια του πατέρα τους.Νέα περιπέτεια για 4 αγγελούδια

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στη zougla.gr η μητέρα των παιδιών, Μαργαρίτα Αποστόλη, τα παιδιά, ένα 11χρονο κοριτσάκι, δύο αγοράκια ηλικίας 9 και 5 ετών και ένα βρέφος 5 μηνών, ήταν σήμερα προγραμματισμένο να μεταφερθούν σε ίδρυμα μετά από εισαγγελική εντολή.

Για το λόγο αυτό ήταν προγραμματισμένο να πάει σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο Παίδων, στο οποίο φιλοξενούνται από τις 8 Αυγούστου τα τέσσερα παιδιά, κλιμάκια από την Ασφάλεια Ανηλίκων για να μεταφέρει τα παιδιά στο ίδρυμα.

Σύμφωνα, όμως, με την καταγγελία της κας Αποστόλη, ο πατέρας των παιδιών πήγε στο νοσοκομείο και πήρε τα παιδιά πριν από τους αστυνομικούς.

Η κα Αποστολή ανέφερε, επίσης, ότι ο πατέρας των παιδιών τηλεφώνησε στη συνέχεια στο νοσοκομείο και ισχυρίστηκε ότι τα παιδιά δεν θέλουν να δουν τη μητέρα τους και γι’ αυτό δεν μπορεί να τα παραδώσει.

Η μητέρα των παιδιών προσανατολίζεται μετά από αυτές τις εξελίξεις, να υποβάλει μήνυση σε βάρος του πρώην συζύγου της για αρπαγή ανηλίκων.

Υπάλληλοι υπουργείου συνελήφθησαν για χρηματισμό

Έπαιρναν… φακελάκια για να κάνουν τα στραβά μάτια
Υπάλληλοι υπουργείου συνελήφθησαν για χρηματισμό

Εκβίαζαν επιχειρηματίες, ζητώντας χρήματα για να μην τους κόψουν πρόστιμα για ηχορύπανση. Ο λόγος για δύο υπαλλήλους του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής που συνελήφθησαν σήμερα από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων κατηγορούμενοι για παθητική δωροδοκία.



Οι δράστες, με την ιδιότητα των υπαλλήλων του συγκεκριμένου υπουργείου, απαίτησαν από ιδιοκτήτρια εστιατορίου στην Αθήνα 2.500 ευρώ προκειμένου να μην της καταλογίσουν παραβάσεις, που διαπίστωσαν.



Η επιχειρηματίας είχε καταγγείλει το περιστατικό στις 28 Οκτωβρίου. Όπως κατήγγειλε, οι δύο υπάλληλοι είχαν επισκεφτεί την επιχείρησή της και της ανέφεραν ότι υπάρχουν συγκεκριμένες καταγγελίες στην υπηρεσία τους για ηχορύπανση και ότι αν προχωρούσαν σε ελέγχους θα προέκυπταν και άλλες παραβάσεις, που θα είχαν σαν συνέπεια την επιβολή προστίμου και ενδεχομένως την ανάκληση αδείας λειτουργίας του καταστήματος.



Σε ραντεβού που έκλεισε μαζί τους σήμερα η επιχειρηματίας παρέδωσε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα στους υπαλλήλους, οι οποίοι και συνελήφθησαν από αστυνομικούς που την συνόδευαν διακριτικά.



Οι δύο υπάλληλοι αναμένεται να οδηγηθούν αύριο στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Η Όλγα Φαρμάκη σε ρόλο εκπαιδεύτριας

Ένα top model που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να ξέρει να ποζάρει sexy στο φωτογραφικό φακό. Γιατί αν δε....




σου κάτσουν οι πασαρέλες και οι μεγάλοι οίκοι μόδας, να κάνεις τουλάχιστον καριέρα στα εξώφυλλα ανδρικών περιοδικών.



Δείτε το σχετικό βίντεο

Newsbeast.gr - Όλγα Φαρμάκη & κοπέλες στο Next Top Model

Δήλωσε αµφιφυλόφιλη και... µπλοκάρισε το Ίντερνετ!

Η ηθοποιός Αννα Πάκουιν δήλωσε δηµόσια πως είναι bisexual, υποστηρίζοντας καµπάνια για ίσα δικαιώµατα. Η δηµόσια δήλωσή της δηµιούργησε στο Ιντερνετ ταραχή, καθώς χιλιάδες έσπευσαν να την...


τσεκάρουν on line, µε αποτέλεσµα να πέσει το σάιτ που τη φιλοξένησε. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Τrue Βlood» που ετοιµάζεται να παντρευτεί τον συµπρωταγωνιστή της Στίβεν Μόγιερ έκανε τη δήλωση για το...

πρόγραµµα Τrue Colors που έχει δηµιουργήσει η ποπ τραγουδίστρια Σίντι Λόπερ. Την προώθησή του µάλιστα στηρίζουν πολλοί καλλιτέχνες όπως η Μία, η Γούπι Γκόλµπεργκ, η Σάρον και η Κέλι Οζµπορν. Στο βιντεοκλίπ που παρουσιάστηκε στο σάιτ www.wegiveadamn.org η ηθοποιός δηλώνει: «Είµαι η Αννα Πάκουιν, είµαι αµφιφυλόφιλη και δίνω µια δεκάρα», όπως είναι το µότο του Τrue Colors. Και συνεχίζει: «Φανταστείτε να πηγαίνετε στη δουλειά κάθε µέρα και να µην µπορείτε να µοιραστείτε τη ζωή σας µε τους συναδέλφους σας από φόβο µήπως σας ξεφύγει και πείτε κάτι».

Μετά το µεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν οι φαν στο Διαδίκτυο, οι υπεύθυνοι του σάιτ έσπευσαν να το αναβαθµίσουν ώστε να ανταποκριθούν στη ζήτηση. Οι υπεύθυνοι του Τrue Βlood επίσης πρέπει να επανεκτιµήσουν τη δηµοτικότητα της Πάκουιν και να πορευτούν ανάλογα στα µελλοντικά τους σχέδια για την πετυχηµένη σειρά µε πρωταγωνιστές βαµπίρ και τα προβλήµατα της καθηµερινότητάς τους.

Ποια γνωστή τηλεπαρουσιάστρια ερωτοτροπούσε με το φίλο της μέσα σε αεροπλάνο;

Γνωστή τηλεπαρουσιάστρια στο χώρο της ενημέρωσης, το περασμένο Σαββατοκύριακο, προκάλεσε τους επιβάτες του αεροπλάνου με τις ερωτοτροπίες της.


Δεν αρκέστηκε σε ένα απλό φιλί, αλλά....

συνέχισε πιο πέρα με τον φίλο της επιχειρηματία. Το ένα φιλί έφερνε το άλλο και όλο πιο παθιασμένο, ακολούθησαν χάδια τα οποία... όλο και γινότανε πιο έντονα σε σημείο που οι επιβάτες μην αντέχοντας άλλο το ερωτικό σκηνικό, να διαμαρτύρονται έντονα για τη δραστηριότητα της τηλεπαρουσιάστριας, η οποία μετά τις έντονες αντιδράσεις αναγκάστηκε να σταματήσει.

Να σας δώσουμε και άλλα στοιχεία για την παρουσιάστρια, αυτό τον καιρό είναι ελεύθερη και είναι γνωστή στο κύκλωμα ότι είναι άτακτη στην ερωτική της ζωή.

Ποια είναι;

Θα έκανες ποτέ έρωτα με έναν άντρα έναντι χρηματικής αμοιβής;

Η Πετρούλα απαντάει σε ερωτήματα αναγνωστών του Playboy


Πετρούλα, κάνεις κανένα sport; Έχεις γυμνασμένο σώμα γενικά, απ’ ό,τι φαίνεται. Είναι προσπάθεια πολλών χρόνων; Steve

Ήμουν αθλήτρια. Έκανα πυγμαχία, αλλά και ενόργανη. Τα δύο τελευταία χρόνια απλώς τρέχω στο άλσος Συγγρού στο Μαρούσι. Έλα μια...

μέρα να τρέξουμε μαζί.



Κώστας, 20 χρονών.

Καλησπέρα, Πετρούλα. Κατ’ αρχάς, είσαι υπέροχη και συγχαρητήρια για τις εκπληκτικές στιγμές που μας δίνεις. Αυτό που θα ήθελα να μάθω από εσένα είναι το τι πρέπει να κάνω για να έχω μια σχέση. Όπως σου είπα, είμαι 20 χρονών, αν κι έχω συναναστροφές με γυναίκες-κορίτσια, δε βρίσκω το θάρρος να κάνω κάποια κίνηση. Τι προτείνεις εσύ σε αυτό; Σ’ ευχαριστώ, συνέχισε έτσι.

Σ’ ευχαριστώ, Κώστα μου, για τα καλά σου λόγια. Για να πετύχεις οτιδήποτε στη ζωή σου, θα πρέπει να έχεις πίστη στον εαυτό σου. Αν πιστέψεις εσύ σ’ εσένα, σίγουρα θα πιστέψουν και οι άλλοι ή μάλλον οι... άλλες. Μη φοβάσαι να φλερτάρεις διακριτικά. Στην τελική, και να φας καμιά χυλόπιτα, δεν έγινε τίποτα.



Γεια σου, Πετρούλα. Θέλω τη βοήθειά σου για μια γνωστή μου. Μου αρέσει, αλλά δεν ξέρω πώς να την πλησιάσω. Help! Billy

Στείλ’ της ένα φιλικό μήνυμα, πλησίασέ την και γίνε φίλος της. Έτσι θα δεις κι εσύ αν σου κάνει. Μόλις αρχίσει να σε εμπιστεύεται, εκδηλώσου.



Πετρούλα, είσαι η αγαπημένη μου φαντασίωση. Κάθε μέρα σε βλέπω στο κανάλι που λες τον καιρό. Μια μέρα θα ήθελα να το κάνουμε μαζί. Έχω αρκετές φωτογραφίες, αλλά μπορείς να μου στείλεις μερικές ακόμα; Ανδρέας

Ανδρέα μου, σ’ ευχαριστώ. Τι ακριβώς εννοείς να κάνουμε; Να πούμε τον καιρό μαζί ή σεξ; Ξαναστείλε μου, πρέπει να μου το διευκρινίσεις.



Γεια σου, Πετρούλα. Πώς θα καταλάβω αν το μέγεθος του πέους μου είναι αρκετό για την κοπέλα μου; Ευχαριστώ.

Iasonas

Θα το καταλάβεις από την έκφραση του προσώπου της, πλάκα κάνω... Μην τη ρωτήσεις, δε θα σου πει την αλήθεια. Θα πρέπει να ξέρεις, όμως, ότι ο κόλπος προσαρμόζεται στο μέγεθος του πέους (ο Ασκητής μίλησε!).



Θα έμενες με έναν άντρα για μία νύχτα μόνο;

Thodoris

Μέχρι στιγμής δε μου έχει τύχει, αλλά αν μου το βγάλει κάποιος, γιατί όχι;



Καλησπέρα. Είμαι 19 και γνώρισα μια κομμώτρια σε ένα κομμωτήριο, η οποία είναι 24 χρονών. Μου άρεσε πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί και να την ερωτεύτηκα και εδώ και μία εβδομάδα ΔΕΝ έχω σταματήσει να τη σκέφτομαι. Αυτή έδειξε ένα μικρό ενδιαφέρον. Θέλω οπωσδήποτε να τη γνωρίσω. Τι να κάνω;

Θοδωρής

Ελπίζω να μην τα ξύρισες, για να μπορείς να ξαναπάς σύντομα. Άσ’ της ένα καλό πουρμπουάρ και μαζί το τηλέφωνό σου. Αν της αρέσεις πραγματικά, όλα θα γίνουν.



Γεια σου, ακαταμάχητη sex bomb Πετρούλα! Μόλις βγήκα από σχέση δύο χρόνων και νιώθω ότι προς το παρόν δε θέλω να ξανακάνω σχέση. Θέλω να ξεκουραστώ λίγο, αλλά ταυτόχρονα θέλω να κάνω συνέχεια σεξ! ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Είμαι ξεκάθαρος σε αυτά που θέλω και δεν πουλάω παραμύθια σε καμία κοπέλα. Πού βρίσκονται κοπέλες που να θέλουν ό,τι θέλω κι εγώ; Sex buddies!

Nirvana, johnie@...

Α ρε Γιάννη ερωτιάρη! Είσαι νέο παιδί και πολύ καλά κάνεις. Απλώς δε χρειάζεσαι εμένα να σου πω πού θα βρεις γυναίκες για σεξ, γιατί οι γυναίκες ζητούν αυτό που ζητούν και οι άντρες – και υπάρχουν παντού! Καλή διασκέδαση.



Θα έκανες ποτέ έρωτα με έναν άντρα έναντι χρηματικής αμοιβής;

George

Γιώργο μου, όλοι και όλα έχουν την τιμή τους, άσχετα αν δεν το παραδέχονται. Η δική μου τιμή είναι ελαφρώς τσιμπημένη. Θέλω 10.000.000 (εκατομμύρια) ευρώ για μία ώρα! Ακατέβατα.



Πώς μπορείς και είσαι τόσο sexy συνέχεια;

Γιώργος

Σ’ ευχαριστώ που με θεωρείς sexy, Γιώργο μου. Πιστεύω πως μια γυναίκα, για να είναι ελκυστική και σεξουαλικά επιθυμητή, θα πρέπει πάνω απ’ όλα να αισθάνεται έτσι. Εγώ, λοιπόν, το αισθάνομαι και το εκπέμπω!

Ερωτικά παιχνίδια, ναρκωτικά και κρυφές κάμερες σε μπαρ της Κέρκυρας

Ειδικούς χώρους όπου οι πελάτες μπορούσαν να απολαύσουν μακριά από τα περίεργα βλέμματα τον αισθησιακό «χορό» από τις όμορφες «σερβιτόρες», φυσικά έναντι αμοιβής, διέθετε ένα....


μπαρ στην Κέρκυρα. Μέσα στο πάθος τους, όμως, οι ανυποψίαστοι θαμώνες δεν αντιλαμβάνονταν ότι τις περιπτύξεις τους κατέγραφαν τέσσερις κρυφές κάμερες!

Οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας είχαν πληροφορίες για το ερωτικό παιχνίδι που εκτυλισσόταν στο μπαρ και ένας από αυτούς εμφανίστηκε ως πελάτης στην 40χρονη αλλοδαπή σύζυγο του 49χρονου Έλληνα ιδιοκτήτη. Η συμφωνία για να περάσει μοναχικές στιγμές στην αγκαλιά μιας 20χρονης «σερβιτόρας» έκλεισε με το ποσό των... 40 ευρώ! Όταν, όμως, η υπεύθυνη του μπαρ πήρε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, οι υπόλοιποι αστυνομικοί έκαναν έφοδο.

Μαζί με την 40χρονη σύζυγο του ιδιοκτήτη και την 20χρονη «σερβιτόρα», συνελήφθη και μια 29χρονη… συνάδελφός της στην κατοχή της οποίας βρέθηκε κοκαΐνη βάρους 0,6 γραμμαρίων. Όταν οι αστυνομικοί, σύμφωνα με το protothema.gr, ερεύνησαν το μαγαζί, διαπίστωσαν ότι οι ιδιοκτήτες, εκτός από τον παράνομο οίκο ανοχής που είχαν στήσει, παρακολουθούσαν τα τρυφερά τετ-α-τετ των πελατών τους με τέσσερις… κρυφές κάμερες εσωτερικού χώρου, χωρίς φυσικά να έχουν άδεια από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αλλά και χωρίς να έχουν τοποθετήσει πινακίδα που να προειδοποιεί τους πελάτες ότι γίνεται καταγραφή!

filoksenos

Καθαρίστριες κάνουν τις δουλειές του σπιτιού με τα εσώρουχα!

Πώς θα ένιωθαν άραγε οι Ελληνίδες εάν άνοιγε στην χώρα μας μία εταιρεία που θα έστελνε καθαρίστριες να κάνουν τις δουλειές του σπιτιού με τα… εσώρουχα;




Για τις Ελληνίδες δεν...

είμαστε απόλυτα σίγουροι, ξέρουμε ότι ο ανδρικός πληθυσμός θα «έτριβε τα χέρια του». Όπως κάνουν και οι ιδιοκτήτες μίας εταιρείας καθαρισμού στην Τσεχία, η οποία έχει θησαυρίσει, στέλνοντας στα σπίτια καθαρίστριες που εκτελούν οικιακές εργασίες, φορώντας μόνον τα εσώρουχά τους!



«Είστε εργένης και βαριέστε να σκουπίζετε; Παντρεμένος και με πολλές υποχρεώσεις μέσα στο σπίτι; Η λύση έρχεται για εσάς από την εταιρεία Crazy Cleaners, η οποία υπόσχεται ότι με 150 λίρες Αγγλίας την ώρα, μία καλλίγραμμη φοιτήτρια φορώντας μόνον τα απαραίτητα, θα σας καθαρίσει το σπίτι», αναφέρεται στην διαφήμιση της εταιρείας, που τονίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για υπηρεσία πορνείας, αλλά καθαρά για θέμα καθαριότητας.

Οχι καλέ... απορήσαμε κι εμείς πώς πήγε ο νους κάποιων στο πονηρό...

Στην εταιρεία εργάζονται ως επί το πλείστον φοιτήτριες που θέλουν ένα έξτρα χαρτζιλίκι. Κάθε φορά που κάποιος πελάτης τις ζητήσει, πηγαίνουν στο σπίτι του ημίγυμνες και το καθαρίζουν. Πολύ ωραίο είναι αυτό. Εάν μάλιστα, κάτι τέτοιο συμβεί ποτέ στην Ελλάδα, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, θα πάρει και παράσημο…



«Έπρεπε να βρω δουλειά και δεν μπορούσα, οπότε σκέφτηκα για λίγο καιρό να κάνω αυτό. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για την καθαριότητα. Ολοι θέλουν να δουν ένα ωραίο σώμα», ανέφερε η Katka Kopecka, μόλις 21 ετών, η οποία σπουδάζει οικονομικά και εργάζεται για την εταιρεία. Η 21χρονη ανέφερε επίσης ότι πολύ συχνά οι άνθρωποι που ζητούν τις υπηρεσίες μας είναι πολυάσχολοι επιχειρηματίες που θέλουν να χαλαρώσουν.



Αυτό να δούμε. Την γυναίκα που καθαρίζει το σπίτι να βάζει ηλεκτρική με τα εσώρουχα… την συνέχεια δεν θέλουμε καν να την σκεφτούμε…



Star.gr

Επειδή μια μέρα θα σε ρωτήσει και εσένα φίλε μου το παιδί σου

Έχω στην τσάντα μου ένα χαρτί με μερικές υπογραφές των φίλων μου για την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας...


Κι είναι βαριά η τσάντα μου , από το βάρος του χαρτιού που θα...

μπορούσε να αλλάξει την ιστορία της χώρας μου, αν κι άλλοι φίλοι μου το υπέγραφαν...



Αύριο θα πάρω ένα τρένο και θα πάω στην Αθήνα...θα συναντήσω εκεί κάτι άγνωστους φίλους -αδερφούς ,μερικούς Αθρώπους, μια χούφτα ανθρώπους ίσως μόνο..

μα θα........

είναι ΄Ανθρωποι ελεύθεροι , δυνατοί ..κι εμένα αυτό μου φτάνει.



Έχω ένα όνειρο, να είναι πολλές χούφτες οι Άνθρωποι, να είναι βαριά τα χαρτιά τους.

Έχω ένα όνειρο να λέω στο γιό μου μια μέρα για αυτό το ταξίδι με το τρένο που άλλαξε τη ρότα της χώρας μου.....



Και θέλω να μπορέσω να του πω ότι προσπάθησαν και πέτυχαν , μια χούφτα άνθρωποι, που έγιναν 10, 100, 1000, 10.000.....για αυτόν και για όλα τα παιδιά...

που δεν έφαγαν , δεν έκλεψαν , δεν εξαπάτησαν , δε πρόδοσαν...

μόνο γεννήθηκαν σε μια χώρα, την πιο ευλογημένη χώρα στην ιστορία των αιώνων...

που όμως ξέχασε ποιά είναι ....





Επειδή μια μέρα θα σε ρωτήσει και εσένα φίλε μου το παιδί σου, ή το εγγόνι σου , ή ο μαθητής σου, ή κάποιο άλλο παιδί...

-Κι εσύ τότε τι έκανες ;;;



ΔΙΑΛΕΞΕ απάντηση να έχεις



-Έβλεπα τηλεόραση , όλα είναι προδιαγεγραμμένα



-Μπήκα σε ένα τρένο και πίστεψα πως όλα μπορώ να τα αλλάξω.



ΥΓ

Αύριο Τετάρτη 3 Νοεμβρίου και ώρα 4μμ στο προεδρικό μέγαρο,Βασιλέως Γεωργίου Β΄2, θα κατατεθεί στον πρόεδρο της Δημοκρατίας,

αίτημα για την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και των νόμων περί ευθύνης υπουργών, υπογεγραμμένο από πολίτες από όλη την Ελλάδα.