Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Το Νησί: Τι θα δούμε στο τρίτο επεισόδιο

Η ιστορία του βιβλίου της Βικτόρια Χίσλοπ έχει προκαλέσει την αγωνία των τηλεθεατών για τη συνέχεια, στην οποία θα δούμε...
Το Νησί: Τι θα δούμε στο τρίτο επεισόδιο

τον Γιώργη (Στέλιος Μάινας) να φροντίζει τις κόρες του όσο καλύτερα μπορεί, ωστόσο να συναντά δυσκολίες εξαιτίας του δύστροπου χαρακτήρα της Αννας (Ιφιγένεια Τζόλα). Το μικρότερο κορίτσι της οικογένειας δεν μπορεί να δεχτεί ότι του πήραν τη μητέρα και με τη σειρά του ο Γιώργης πρέπει να σταθεί δυνατός και να αντιμετωπίσει την αλήθεια.



Ο μικρός Δημήτρης (Μάνος Τσαγκαράκης) κάνει νέους φίλους στη Σπιναλόγκα και με τη στήριξη της Ελένης (Κατερίνα Λέχου) θα αρχίσει να ξεπερνά σιγά-σιγά τις φοβίες του. Η Ελένη συγκρούεται με την κακιά δασκάλα που κακομεταχειρίζεται τους μαθητές και αποφασίζει να κάνει σε μερικά παιδιά μάθημα στο σπίτι της, μέχρι που θα πάρει και τη θέση της. Τρεις επικίνδυνοι βαρυποινίτες στέλνονται από την κυβέρνηση στο νησί για να φρουρούν τους λεπρούς. Ο Γιώργης ζητεί από την Ελένη να προσέχει για να μην της κάνουν κακό. Οι δεξαμενές του νερού είναι άδειες. Ο Γιώργης μεταφέρει από την Πλάκα πόσιμο νερό στους έγκλειστους, ενώ υπάρχει ανησυχία για νέες αφίξεις στο νησί.



Στο τέταρτο επεισόδιο θα δούμε να καταφτάνουν οι νέοι κάτοικοι. Ταλαιπωρημένοι και βασανισμένοι, βρίσκουν βοήθεια στο πρόσωπο της Ελένης, του γιατρού Λαπάκη (Νίκος Ορφανός), του προέδρου Κοντομάρη (Θόδωρος Κατσαφάδος) και κάποιων άλλων. Εχουν όμως να αντιμετωπίσουν και τη βαθιά έχθρα των υπολοίπων. Η έλλειψη νερού και ο φόβος για το αύριο κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Απέναντι, στην Πλάκα, ο Γιώργης αρνείται στην κόρη του Μαρία (Αναστασία Τσιλιμπίου) να την πάει να δει τη μητέρα της όταν πάει στο νησί. Η φουρνάρισσα, η Ευγενία ανακαλύπτει πάνω της ένα σημάδι που θα αλλάξει τη ροή της ζωής της για πάντα... Στο νησί, οι «καινούργιοι» αφού σταθούν κάπως στα πόδια τους θέτουν την τεχνογνωσία τους στην υπηρεσία του κοινού καλού. Αυτό δεν μετριάζει όμως την έχθρα κάποιων που είναι έτοιμοι να αιματοκυλήσουν το νησί...

Το Νησί trailler epsiode 03

Έλληνας ηθοποιός κάπνισε χασίς στον "αέρα" [Βίντεο]

Με τον πιο ακραίο και αμφιλεγόμενο τρόπο που θα μπορούσε, Έλληνας ηθοποιός θέλησε να υπερασπιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή την αποποινικοποίηση της μαρχιουάνας: χωρίς να διστάσει στιγμή, άναψε και κάπνισε τσιγαριλίκι!




Το απίστευτο έκανε ο Ζακ Γαλιφιανάκης, ο γνωστός κωμικός ηθοποιός που ξετρέλανε τους πάντες με την συμμετοχή του στην ταινία «Hangover».



Ο κρητικής καταγωγής αστέρας του Hollywood ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Real Time with Bill Maher» του καναλιού HBO. Θέμα της εκπομπής; Η απαγόρευση ή μη της μαριχουάνας στην Καλιφόρνια.



Μάλλον τα λόγια τέλειωσαν στον Ζακ, που θέλησε να δηλώσει υπέρ του ναρκωτικού καπνίζοντάς το on air και αδιαφορώντας για τις τηλεοπτικές κάμερες!



Ο ηθοποιός άναψε το τσιγαριλίκι του, παρουσιαστής και πάνελ έμειναν άφωνοι και ο Ζακ άρχισε το λογύδριο, υποστηρίζοντας πως το εν λόγω ναρκωτικό είναι ταμπού και η νομιμοποίησή του είναι πολιτικό ρίσκο.



Μάλιστα, για να εξακριβώσουν όλοι ότι αυτό που καπνίζει είναι χασίς, έδωσε σε άλλη καλεσμένη της εκπομπής, την Μάργκαρετ Χούβερ, να μυρίσει το τσιγάρο του!



Πάλι καλά, πάντως, που δεν συζητούσαν στην εκπομπή για κανένα ακόμα πιο ακραίο θέμα -όπως π.χ. τους γάμους ομοφυλόφιλων που τόσο δίχασαν την Καλιφόρνια- και αποφύγαμε τα (ακόμα πιο) χειρότερα από τον Ζακ...

Holy Smokes! Zach Galifianakis lights a Joint on Bill M ...

Βανδαλισμοί στην Ίμβρο

Απογοήτευση για τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο


Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος απευθυνόμενος στο εκκλησίασμα του Αγίου Δημητρίου της Ξηράς Κρήνης, εξέφρασε την απογοήτευσή του από την είδηση του βανδαλισμού στο χριστιανικό νεκροταφείο: «Έρχονται πάλι δυσάρεστα πράγματα, όπως είχαμε εχθές την πληροφορίαν ότι έγινε εισβολή και επιδρομή σε ένα Κοιμητήριόν μας εις την Ίμβρον, εις την πρωτεύουσαν της νήσου και εβεβηλώθησαν πάρα πολλοί τάφοι, έσπασαν τους Σταυρούς «οι γνωστοί άγνωστοι», είπε ο Πατριάρχης και εξέφρασε την ελπίδα «ότι θα συλληφθούν και θα τιμωρηθούν δεόντως οι υπεύθυνοι».



Επιπλέον, δήλωσε ότι: «Με το αγωνιστικόν φρόνημα το οποίον διακρίνει την εδώ ομογένειαν ελπίζουμε ότι σύντομα θα φθάσουμε εις το ποθούμενον αποτέλεσμα, με την ευρωπαϊκήν προοπτικήν της Τουρκίας και με τους αγώνες και τις προσπάθειες των αρμοδίων παραγόντων και αρχών, ελπίζουμε ότι όλα θα βελτιωθούν

Καβάλα: Βίασε ανήλικη που γνώριζε από παλιά...!!!

Το άτυχο κορίτσι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και το επόμενο πρωί, μίλησε για τη φρίκη που έζησε στους γονείς του...




Ο βιασμός της ανήλικης έγινε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (25-10-2010).



Το κορίτσι γύρισε σπίτι







τραυματισμένο και σοκαρισμένο. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και το επόμενο πρωί, είπε στους γονείς του, ότι δράστης ήταν ένας 23χρονος ''φίλος'' της.



Όπως είπε, την έβαλε στο αυτοκίνητό του και αφού τη χτύπησε τη βίασε!



Η αστυνομία ξεκίνησε αμέσως τις έρευνες για τον εντοπισμό του φερόμενου ως δράστη. Πλέον ο 23χρονος κρατείται σε αστυνομικό τμήμα και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Καβάλας.



Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, ενώ τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης

που θα γίνει στην ανήλικη κοπέλα...



newsit

Π. Γκιόλιας: “Δεν ήταν τρομοκράτες οι δολοφόνοι του αδελφού μου”

Λίγους μήνες μετά τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλα και του δράματος που έζησε η οικογένειά του, ο αδελφός του άτυχου δημοσιογράφου μιλά για πρώτη φορά και μεταφέρει τη δική του εκδοχή για τους δράστες και δηλώνει σίγουρος πως δεν πρόκειται για τρομοκράτες.




Ο Περικλής Γκιόλιας αποκαλύπτει πως είναι πολύ δύσκολές οι...

στιγμές που βιώνει η οικογένεια του δημοσιογράφου. “Δύσκολες στιγμές, ο Σωκράτης μας λείπει, λείπει στην οικογένειά του, λείπει στους φίλους του. Σε τέτοιες στιγμές, όμως, οφείλουμε να ομολογήσουμε την πίστη μας, την εμπιστοσύνη στο Θεό και τα σχέδιά του”, αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο "Πρώτο Θέμα".

Όσον αφορά την ημέρα της δολοφονίας του, ο αδελφός του Σωκράτη παραδέχεται πως του έχουν περάσει πολλά σενάρια από το μυαλό, αλλά θεωρεί πως αν δεν το επέτρεπε ο Θεός δεν θα κατέβαινε κάτω στις 5:20 το πρωί. “Πιστεύω ότι το επέτρεψε γιατί ο μαρτυρικός τρόπος θανάτου, ήταν τελικά για τον Σωκράτη διαβατήριο αγιασμού”, σημειώνει.

Για τους δολοφόνους και το αν πιστεύει πως η δολοφονία του ήταν τρομακρατική επίθεση, ο Περικλής Γκιόλιας αναφέρει: “Για ατύχημα, να το συζυτήσω, για τρομοκρατική επίθεση, όμως, όχι. Είναι πιο πιθανό το σενάριο για 'μένα να πέρασαν τυχαία τρεις οπλισμένοι την ώρα που ο αδελφός μου κατέβαινε για πρωινή βόλτα και κατά λάθος να εκπυρσοκρότησαν τα όπλα παρά το σενάριο της τρομοκρατικής ενέργειας”.

Παράλληλα, ο ίδιος αποκαλύπτει ότι σε λογικό πλαίσιο, ο αδελφός του είχε εκφράσει δημόσια κάποιες ανησυχίες, αλλά δεν ήταν ο τύπος που φοβόταν και θα δείλιαζε μπροστά στον κίνδυνο.

Μιλώντας για την γυναίκα του αδελφού του, την Αδαμαντία, σημειώνει ότι η γυναίκα περνά πολύ δύσκολές στιγμές μετά το χαμό του άντρα της.

Τέλος, για το blog troktiko, ο ίδιος εξομολογείται πως αν και δεν έγραφε σ' αυτό, είχε ασχοληθεί με το εμπορικό κομμάτι και θεωρούσε πως θα γινόταν πολύ δυνατό στο μέλλον. Ωστόσο, σε καμιά περίπτωση δεν θεωρεί λάθος τη λειτουργία του. Μάλιστα, το troktiko μπορεί να μην λειτουργεί πλέον, αλλά έχει δημιουργηθεί ένα site αφιερωμένο στον Σωκράτη Γκιόλια.

tlife.gr

Ήταν πάμπλουτη αλλά πέθανε από ασιτία!

Η Virginia Owen μετά από 15 χρόνια γάμου είχε αποφασίσει να μετακομίσει και να απολαύσει τα πλούτη της χωρίς να... μπορεί να φανταστεί την τραγική κατάληξη...


Η Virginia Owen ήθελε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή της μετά την διάλυση του γάμου της, μετά από 15 χρόνια κοινής συμβίωσης. Η 48χρονη μετακόμισε πριν από τέσσερα χρόνια σε ένα παραλιακό σπίτι στην πόλη Sousa, στην Δομινική Δημοκρατία. Για την καινούρια σελίδα στην ζωή της είχε και τις 200.000 λίρες που είχε αποταμιεύσει.



Στην συνέχεια, γνώρισε έναν Σουηδό με το όνομα Hans Michel Magnusson, τον οποίο ερωτεύτηκε τρελά. 'Οπως αποκαλύπτουν οι δικοί της, η Virginia πίστευε πως ζούσε τον ιδανικό έρωτα σε ένα παραδεισένιο μέρος και ήταν πολύ ευτυχισμένη καθώς αυτό τους έλεγε μέσα από τα email που τους έστελνε.



Όταν σταμάτησαν όμως τα μηνύματα, ο αδερφός της Daniel Walkley έτρεξε ανήσυχος στο νησί να δει τι ακριβώς συμβαίνει και την βρήκε σε άθλια κατάσταση. Η αδερφή του βρισκόταν στο κατώφλι του θανάτου. Ήταν βρώμικη, μέσα σε ένα δωμάτιο χωρίς νερό ή φαγητό και δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει.Την μετέφερε άμεσα στο νοσοκομείο αλλά πέθανε την επόμενη ημέρα από ασιτία!



Η άτυχη γυναίκα έπασχε επίσης από καρκίνο στο συκώτι, είχε αδυνατήσει υπερβολικά, δεν είχε να φάει και όλη της η περιουσία είχε εξαφανιστεί, χωρίς κανείς να γνωρίζει που ακριβώς πήγαν τόσα λεφτά

NOΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

ΚΟΡΙΝΘΟΣ