Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Τα γένια έλκουν τις γυναίκες

Όσοι κύριοι υποφέρετε από εξάνθημα, θα διαφωνήσετε, αλλά τα αποτελέσματα έρευνας σας διαψεύδουν. Θέλετε δεν θέλετε οι γυναίκες έλκονται απίστευτα από άνδρες με γένια.


Το 54% των γυναικών που συμμετείχαν στη μελέτη προτιμούν τους άνδρες με γένια, όπως δημοσιεύει η Daily Mail, ενώ μόνο 1 στις...

τρεις προτιμά ένα καλά ξυρισμένο πρόσωπο. Αδιάφορο δηλώνει το 14%.

Η μελέτη παρουσιάζει, ωστόσο, και τους λόγους για τους οποίους οι κυρίες επιλέγουν άνδρες με γένια. Το 74% δήλωσε πως τα γένια κάνουν έναν άνδρα πιο γοητευτικό και πιο ανδροπρεπή. Η μία στις δέκα θεωρεί πως οι καλοξυρισμένοι άνδρες συνήθως φαίνονται νεότεροι.

Τα δύο τρίτα των γυναικών προτιμούν τα γένια, ενώ το 12% προτιμά το μούσι. Το 99% τρελαίνονται για μουστάκι (βλ. Tom Selleck), ενώ μόλις το 6% προτιμά το μούσι τύπου «γίδα», όπως έχει ο Robert Downey Junior.

Όσον αφορά στις τρίχες στο σώμα, οι γυναίκες προτιμούν έναν άνδρα με τριχωτό στέρνο, καθώς θεωρούν γυναικωτούς τους ξυρισμένους.

Ο υπεύθυνος της μελέτης δήλωσε: «Παρ’ όλο που πιστεύαμε ότι στις γυναίκες δεν αρέσουν οι τρίχες στους άνδρες, η έρευνά μας απέδειξε ακριβώς το αντίθετο, καθώς προτιμούν γένια και τριχωτό στέρνο απ’ ό,τι έναν περιποιημένο ξυρισμένο άνδρα. Αυτό ίσως εξηγείται βάσει ενστίκτου. Άνδρες με μεγάλες ποσότητες τεστοστερόνης σε προϊστορικές εποχές ήταν οι πιο επιτυχημένοι κυνηγοί και αρχηγοί φυλών και φυσικά ήταν και οι πιο τριχωτοί. Άνδρες όπως ο David Beckham και ο Johnny Depp έχουν κάνει μόδα ξανά τα γένια τα τελευταία χρόνια».

Λίγη τσίπα … νάχαν!!!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός




Διαβάσαμε τις προτάσεις του κ. Προβόπουλου ο οποίος χωρίς ίχνος τσίπας συμφωνεί με το γνωστό Παγκάλιο τροπάριο “Μαζί τα φάγαμε” και κάνει μάλιστα και προτάσεις του τύπου να κλείσουν τα ΚΑΠΗ να μη πληρώνονται τα μεταφορικά των μαθητών στα σχολεία κ.α.

K. διοικητά ξέρω ότι πρέπει να....

υπερασπιστείτε τους πραγματικά υπεύθυνους για την σοβαρή μας κατάσταση μια και χωρίς αντίρρηση δεχτήκατε να επιδοτήσουν τις κερδοφόρες τράπεζες με 28 δις!... όπως επίσης πρέπει να υπερασπιστείτε και τους δανειστές μας για να πάρουν πίσω τα λεφτά τους! Κάντε το όμως σιωπηρά με τους κυβερνώντες που σας διατηρούν στην θέση σας επειδή τους εξυπηρετείτε!... και μη βγαίνετε δημόσια να καταλογίζεται ευθύνες και να κάνετε και υποδείξεις γιατί θεωρώ ότι είστε ο τελευταίος που θα έπρεπε να το κάνει μια και όταν ξέρατε την πραγματική κατάσταση της οικονομίας πριν τις εκλογές του 2009 την κρατήσατε μυστική από όλους μας και δώσατε το δικαίωμα στο μεν κ. Καραμανλή να παρουσιάζει μικρότερα τα μεγέθη του ελλείμματος και στο μεν κ. Παπανδρέου να μας παραμυθιάζει με το γνωστό προεκλογικό του σύνθημα “Λεφτά υπάρχουν.”



Σιωπήστε λοιπόν γιατί εκτός από υπάλληλο του δικομματισμού και των ΔουΝουΤάδων όλοι οι Έλληνες σας θεωρούμε συνυπεύθυνο για τα τεκταινόμενα που άλλαξα την ζωή μας προς το χειρότερο. Είμαι σίγουρος δε ότι όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου που κάποιοι θα πληρώσουν για όλα αυτά το όνομα σας θα φιγουράρει στις πρώτες θέσεις!!!



Υποσημείωση:

Αν θέλετε να βοηθήσετε πραγματικά, δεχτείτε να σας περικόψουν λίγα από τα προνόμια που έχετε και τον πολύ παχυλό μισθό που παίρνετε

GOOD NIGHT TO ALL TÜM İYİ GECE GUTE NACHT AN ALLE

TÜM İYİ GECE




GOOD NIGHT TO ALL                                                             GUTE NACHT AN ALLE


           


TÜM İYİ GECE                                  GUTE NACHT AN ALLE

Κατερίνου Λέχου: Η πρωταγωνίστρια από «το νησί» γυμνή (Άνω των 18)

Η Κατερίνα Λέχου χρόνια πριν είχε βγάλει τα ρούχα της για να φωτογραφηθεί γυμνή. Όχι προκλητικά… άλλα καλλιτεχνικά.


Η αγαπημένη ηθοποιός Κατερίνα Λέχου όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς σε μια σπάνια φωτογραφία από την έκθεση φωτογραφίας του Τάκη Διαμαντόπουλου με τίτλο «Λευκό Βιβλίο» πριν μερικά χρόνια στην γκαλερί “Ζουμπουλάκη”.

Ροζ βίντεο Σαμαρά με τραγουδίστρια έχει ο Καρατζαφέρης

Σάλος στα παραπολιτικά πηγαδάκια με βίντεο Σαμαρά που υποστηρίζει οτι κατέχει ο Καρατζαφέρης. Για «ροζ βίντεο Σαμαρά με γνωστή τραγουδίστρια» κάνει λόγο μεγάλο blog.




Η ιστορία με το μυστηριώδες βίντεο Σαμαρά στο αρχείο Καρατζαφέρη ξεκίνησε από συνέντευξη του προέδρου του ΛΑΟΣ στο Έθνος της Κυριακής. Όργιο φημών ξεκίνησε στα παραπολιτικά πηγαδάκια, ενώ το γνωστό blog kourdistoportocali δημοσίευσε άρθρο-φωτιά που μιλά για ροζ βίντεο Σαμαρά με πασίγνωστη τραγουδίστρια.



Διαβάστε τι έγραψε το kourdistoportocali για ροζ βίντεο Σαμαρά (το αναδημοσιεύουμε με καθε επιφύλαξη):

«Ο Καρατζαφύρερ λέει την αλήθεια! Κι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο Αντώνης Σαμαράς, δεν τόλμησε να διαψεύσει όσα δήλωσε ο αρχηγός του ΛΑ.ΟΣ. στο Εθνος της Κυριακής. Το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” αποκαλύπτει σήμερα το καυτό υλικό που διαθέτει ο Καρατζαφέρης και εκβιάζει τον Αντώνη Σαμαρά.



Πρόκειται για ένα βίντεο που δείχνει τον Αντώνη να σκυλοπηδιέται με γνωστή τραγουδίστρια της ποπ μουσικής, όταν ακόμη ήταν πιο νέος και ευερέθιστος. Πως βρέθηκε το υλικό στα χέρια του Καρατζαφύρερ;



Είναι απλή η εξήγηση: O Αντώνης και ο Γιώργης ο μοντέλος, ο μποντυμπιλντεράς, κάναν ένα φεγγάρι κολλητή παρέα. Έβγαιναν συχνά για γκόμινες στις αγαπημένες περιοχές του Καρατζαφύρερ, στις Τζιτζιφιές, στο Καλαμάκι,στο Νέο Φάληρο, στη Νέα Σμύρνη και στη Καλλιθέα. Αφού να σκεφθείς ότι το νέα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού, τα εντόπισε ο Καρατζαφέρης που γνωρίζει τη περιοχή σαν την τσέπη του.



Ενα βράδυ λοιπόν, βρέθηκαν οι δυό τους πρώτο τραπέζι σε νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε διάσημη τραγουδιάρα. Ο Καρατζαφύρερ, καλοχτενισμένος και με μπριλκρίμ στα ολόμαυρα (τότε) μαλιά του που γυάλιζαν κάθε φορά που οι προβολείς έπεφταν πάνω τους, άρχισε να της κλείνει το μάτι, να της στέλνει λουλούδια, να σπάει πιάτα για τη πάρτη της και να της φωνάζει “κουκλάρα μου… νάρα μου σε γουστάρει ο ΛΑ.ΟΣ, έχω και κούρσα πάμε μια βόλτα…” και τα σχετικά εθνικοπατριωτικά (τότε κυκλοφορούσε με μια ανοιχτή κόκκινη Σεβρολέτ).



Εκείνη όμως, για κάποιο μυστήριο λόγο αδιαφορούσε για τον Φύρερ μας, τον σφίχτη και γλυκοκοίταζε τον Αντωνάκη με τα συντηρητικά γυαλιά και τη χωρίστρα, βιτσιόζες οι γυναίκες, δεν τις βρίσκεις με τίποτα.



Ο Καρατζαφύρερ ζοχαδιάστηκε: “Mαλ…κα ότι και να γίνει μαζί θα την πάρουμε. Τι σου βρίσκει το πουτ…νί, ήθελα να ήξερα. Δεν βλέπει πόσο ομορφάντρας είμαι;”. “Ναι ρε μαλάκα, μαζί θα την πάρουμε. Αφού ξέρεις ο Αντωνάκης δεν πουλάει τα φιλαράκια του”, απάντησε ο Σαμαράς.



Η τραγουδίστρια όταν κατέβηκε από τη πίστα, ήλθε και κάθησε στο τραπέζι τους κι άρχισε να χαμουρεύεται με τον Αντώνη. Ο Φύρερ κόντευε να σκάσει από το κακό του. Κάποια στιγμή ο Σαμαράς και την ώρα που χούφτωνε τη γνωστή τραγουδίστρια που είχε αναψοκοκκινίσει, γυρνάει και λέει στον Καραταζαφέρη: “Ρε μαλ…κα Γιώργο, τέλειωσαν τα τσιγάρα μου, πετάξου και πάρε ένα Μάλμπορο από το περίπτερο και φέρε και μια “Λάκτα” για το κορίτσι μας.” Ο Φύρερ ξεφυσώντας σηκώθηκε και βγήκε για τσιγάρα.



Ο Σαμαράς άρπαξε τη γνωστή τραουδίστρια, φώναξε ταξί και πήγαν σε ένα ξενοδοχείο της παραλιακής. Άρχισαν να κάνουν έρωτα. Δηλαδή σκυλοπηδιόντουσαν. Ο Καρατζαφέρης κάποια στιγμή επέστρεψε στο μαγαζί και δεν τους βρήκε. Έγινε έξαλλος. Αφού κατέβασε πολλά καντήλια βρήκε τη λύση. Θα τηλεφωνούσε στον Γρυλλάκη. “Στρατηγέ μου, αυτό κι αυτό μου συνέβη. Ο Αντωνάκης πήρε τη γκόμινα και με παράτησαν”. “Μα είναι δυνατόν αγαπητέ μου, να μην γνωρίζεις σε ποιο ξενοδοχείο πηδάει ο Αντώνης; Έχω στείλει ήδη άνθρωπο εκεί. Είναι στη Ποσειδώνος στον αριθμό 97″.



Ο Φύρερ ευχαρίστησε τον στρατηγό του Μητσοτάκη, που δεν γνώριζε τίποτε για τις ζωές των άλλων και αφού πήρε μια κάμερα από το Telecity κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο. Εκεί με τη βοήθεια του αστυνομικού-πράκτορα του στρατηγού Γρυλλάκη, κατέγραψαν τον Αντώνη που σκυλοπηδούσε τη τραγουδιάρα, αφού χρειάσθηκε να λαδώσουν έναν υπάλληλο του ξενοδοχείου. Αυτός τους οδήγησε στο διπλανό δωμάτιο και τους έδειξε τη τρύπα στο τοίχο, πίσω από τη ντουλάπα! Εκεί έχωσαν τη κάμερα και κατέγραψαν τα πάντα. Από τότε ο Καρατζαφύρερ κρατάει τον Αντωνάκη! Φοβερό;»



Καλοστημένο παραμύθι ή πραγματικότητα; Η κρίση δικιά σας.

Είδηση-σοκ! Συνελήφθη για βιασμό 17χρονου κοριτσιού!

Σε πιο δύσκολη θέση από αυτήν που αντιμετωπίζει τώρα, δεν μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του ο Ιβάν Κλάσνιτς. Ο ποδοσφαιριστής της Μπόλτον κατηγορείται για τον βιασμό μιας...


17χρονης κοπέλας, όπως αποκάλυψε η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Η κοπέλα τον κατήγγειλε στην αστυνομία και ο 30χρονος άνδρας συνελήφθη και ανακρίθηκε από τις αγγλικές αρχές στο Μάντσεστερ. Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση ωστόσο ήδη διερευνάται το τι πραγματικά συνέβη.

Το πιο παράξενο από όλα είναι ότι ο ποδοσφαιριστής είναι παντρεμένος τα τελευταία εφτά χρόνια κι έχει και μία κόρη τριών ετών σήμερα. Είναι δυνατόν να έχει διαπράξει κάτι τέτοιο; Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν αποτελεί και το καλύτερο παιδί.



sportygossip

"Προικισμένος" και έτοιμος για όλα ο ιερέας

«Προικισμένος» και έτοιμος να ικανοποιήσει ζευγάρια σεξουαλικά εμφανιζόταν μέσω αγγελίας που είχε αναρτήσει σε πορνοσάιτ Ισπανός ιερέας! Ο 27χρονος Σαμουέλ Μαρτίν Μαρτίν, επίσκοπος δύο...


μικρών ενοριών στην επαρχία του Τολέδο, ανέβαζε στα σάιτ φωτογραφίες του στις οποίες πόζαρε με γκρι εσώρουχο και τις συνόδευε με αγγελία στην οποία δήλωνε διαθέσιμος για σεξ με γυναίκες και ζευγάρια έναντι.. 120 ευρώ την ώρα.



Ο ιερέας, που είχε επιλέξει ως καλλιτεχνικό όνομα το Εκτορ, έδινε την εξής περιγραφή του εαυτού του στην πελατεία του: «Ετεροφυλόφιλος άνδρας για γυναίκες και ζευγάρια. Πραγματικές φωτογραφίες. Προικισμένος για να σας προσφέρει ηδονή και χαρά».



Το σκάνδαλο της... εξωεκκλησιαστικής καριέρας του ιερέα φιλοξενήθηκε σε όλες τις εφημερίδες της καθολικής Ισπανίας, στις οποίες έγινε πλήρης αναπαραγωγή του περιεχομένου της αγγελίας του, όπου επιπλέον ξεκαθάριζε ότι είναι «ανοιχτός σε όλα, εκτός από τον σαδισμό».



Ενημέρωνε ότι μπορούσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του είκοσι τέσσερις ώρες το 24ωρο σε ξενοδοχεία και σπίτια με την υπόσχεση: «Δεν θα το μετανιώσετε. Θα σας δώσω πρωτόγνωρη ηδονή».



Και σαν να μην έφταναν αυτά, ο Μαρτίν αποκάλυψε στους ενορίτες του σε πρόσφατη λειτουργία που έκανε ότι είχε καταχραστεί τις δωρεές τους και ζήτησε τη συγχώρεσή τους! Ιερουργούσε λιγότερο από ένα χρόνο στα χωριά Τοτάνες και Νόεζ, τα οποία δεν έχουν πάνω από 1.000 κατοίκους. Ο αρχιεπίσκοπος του Τολέδο ξεκίνησε έρευνα και επιβεβαίωσε μόνο ότι ο Μαρτίν καθαιρέθηκε εξαιτίας οικονομικής κακοδιαχείρισης. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ξοδέψει περίπου 17.000 ευρώ στο πάθος του για το σεξ και την πορνογραφία.



Ανθρωποι του αρχιεπισκόπου του Τολέδο που επισκέφτηκαν την ενορία του Μαρτίν ζήτησαν από τους πιστούς να τον συγχωρέσουν επειδή ο ιερέας «δεν ήταν στα καλά του». Πρόσθεσαν δε ότι ο ιερέας, που κρύβεται, υποσχέθηκε ότι θα δώσει πίσω τα χρήματα. Κάποιοι από τους ενορίτες, πάντως, εξεπλάγησαν αφού είπαν ότι συμπεριφερόταν ως πολύ ευσεβής.

Ένας 90χρονος ο πιο ηλικιωμένος "γκαζάκιας"

Ένας ατίθασος παππούς 90 ετών φέρει πλέον τον τίτλο του "πιο ηλικιωμένου γκαζάκια" της Αυστραλίας. Ο συγκεκριμένος παππούς εντοπίστηκε από την αστυνομία να...


τρέχει με υπερβολική ταχύτητα και υπό την επήρεια αλκοόλ στη...





Μελβούρνη και φυσικά έχασε το δίπλωμα οδήγησης επί τόπου.



Ο ίδιος δικαιολογήθηκε λέγοντας πως είχε βγει έξω με το γιο του και ήπιαν κάποια ποτά για να γιορτάσουν "ένα ευχάριστο γεγονός".



Ο 90χρονος, του οποίου το όνομα δεν δημοσιοποιήθηκε, κέρδισε τον τίτλο του πιο "ηλικιωμένου γκαζάκια" από ένα 80χρονο, που πριν από ένα μήνα καταδικάστηκε με αναστολή, μετά την κοπιώδη σύλληψή του για υπερβολική ταχύτητα. Ο Ρόναλντ Μπελ οδηγούσε με 160 χιλιόμετρα την ώρα, όταν τον εντόπισαν.



Το περιπολικό χρειάστηκε να τον κυνηγήσει για 23 χιλιόμετρα προτού τον σταματήσει.



Ο ίδιος... δικαιολογήθηκε πως τον είχε πάρει ο ύπνος πάνω στο τιμόνι και δεν αντιλήφθηκε την αστυνομία!

37χρονη έκανε σεξ 190 φορές με 13χρονο!

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά 191 φορές συνευρέθηκε ερωτικά με ένα 13χρονο αγόρι μια 36χρονη ανύπανδρη μητέρα στη Βρετανία, η οποία κρατούσε ημερολόγιο για τα κατορθώματά της.


Η Angela Sullivan, η οποία... καταδικάστηκε σε 9 χρόνια φυλακή για κακοποίηση ανηλίκου, σημείωνε με αστέρι κάθε φορά που έκανε σεξ με το παιδί.

Μάλιστα, στις εκατό φορές είχε κάνει δώρο ένα...ζευγάρι αθλητικά παπούτσια στον 13χρονο και είχε θέσει ως στόχο να φτάσει τις 200 φορές.

Δυστυχώς για αυτήν, το παιδί είχε αρχίσει να καυχιέται για τις επιδόσεις του στο διαδίκτυο και να μιλάει στους φίλους του για το πόσο καλός εραστής είναι, κάτι που οδήγησε στην αποκάλυψη του σεξουαλικού μαραθώνιου.

Ο 13χρονος είχε γράψει σε μία από τις αναρτήσεις του "σε λίγο θα πάρω τη σκύλα μου στο κρεβάτι" και στη συνέχεια περιέγραψε με λεπτομέρειες τι επρόκειτο να κάνει.

Οι φίλοι του χρησιμοποιούσαν διάφορα παρατσούκλια που ταίριαζαν στους σεξουαλικές του περιπέτειες και τόνιζαν τον ανδρισμό του, ενώ πριν την παρέμβαση της αστυνομίας είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι η 37χρονη ήταν έγκυος.

Ο εισαγγελέας περιέγραψε στο δικαστήριο πώς ξεκίνησαν όλα σε ένα πάρτι που είχε οργανώσει η Sullivan για το παιδί της και στο οποίο πήγε και ο 13χρονος. Αν και τα παιδιά ήταν όλα μικρής ηλικίας η κα Sullivan είχε φροντίσει να υπάρχει άφθονο αλκοόλ γιατί μερικά πράγματα πρέπει κανείς να τα μαθαίνει νωρίς.

Κατά τη διάρκεια του πάρτι, η κατηγορούμενη προκάλεσε το αγόρι, ρωτώντας το "αν τολμάει", "αν είναι διαβολάκος" και "αν είναι επιβήτορας". Στη συνέχεια προσπάθησε να το φιλήσει και εκείνο έκανε πίσω. Μετά από αρκετά μπουκαλάκια που περιείχαν βότκα τελικά έγινε το μοιραίο.

Επειδή κανείς δεν ξέρει τι θα πει δίψα πριν πιει για πρώτη φορά, από εκείνη τη νύχτα, ο 13χρονος βρισκόταν όσο πιο συχνά μπορούσε με την 36χρονη.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, μέσα σε 10 μήνες έκαναν σεξ 191 φορές, οι οποίες είχαν καταγραφεί από την Sullivan στο ημερολόγιό της, διότι όταν κάνεις κάτι θεάρεστο πρέπει να αφήνεις ίχνη.

Όταν κατέγραψε την 174η φορά, έγραψε στο ημερολόγιο: "Πρέπει να φτάσω τις 200".

Η Sullivan παραδέχθηκε στο δικαστήριο ότι αυτό που έκανε ήταν λάθος, ωστόσο ισχυρίστηκε ότι το αγόρι συμμετείχε οικειοθελώς.

Ο δικαστής John Walford, ανακοινώνοντας την ποινή, είπε στην κατηγορούμενη θα πρέπει να ντρέπεται για τις πράξεις της, οι οποίες θα έχουν τεράστιο ψυχολογικό κόστος και στο θύμα της αλλά και στο παιδί της.

Το καπέλο που…ξυπνάει τους νυσταγμένους οδηγούς!!

Για τους οδηγούς που περνούν πολλές ώρες στο τιμόνι ή ακόμη και γι’ αυτούς που τους κουράζει η οδήγηση, το SMART CAP είναι το κατάλληλο εργαλείο.


Το συγκεκριμένο καπέλο έχει αισθητήρες που διαβάζουν τα κύματα του εγκεφάλου . Έτσι όταν....

διαγνώσει ότι ο οδηγός νυστάζει στέλνει σήμα σ’ έναν υπολογιστή, ο οποίος αναλαμβάνει να...

ξυπνήσει τον οδηγό και να του υπενθυμίσει ότι πρέπει να ξεκουραστεί. Οι εφευρέτες ελπίζουν ότι σύντομα θα διατεθεί στην αγορά δίνοντας την ιδανική λύση σ’ όλους τους νυσταγμένους οδηγούς.

Αλλάζει η ώρα την Κυριακή 31/10

Στις 04:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, οι δείκτες του ρολογιού θα πρέπει να γυρίσουν μία ώρα πίσω και να δείξουν και πάλι 03:00.


Στόχος της αλλαγής της ώρας είναι η εξοικονόμηση ενέργειας, μιας και συνολικά κατά τους επτά μήνες της...

θερινής ώρας εξοικονομούμε 210 ώρες ηλεκτρικής ενέργειας εκμεταλλευόμενοι το φυσικό φως.



Ημέρες ή ακόμα και εβδομάδες χρειάζονται πολλοί άνθρωποι για να συνηθίσουν την αλλαγή της ώρας, γεγονός που τους ταλαιπωρεί κάθε φθινόπωρο και άνοιξη. Ιδίως το φθινόπωρο, λόγω και του καιρού, το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο, γι’ αυτό και ειδικοί δίνουν συμβουλές για να γλιτώσετε τον οργανισμό σας από την αποδιοργάνωση που θα σας φέρει η αλλαγή της ώρας στις 26 Οκτωβρίου.



Το βασικό πρόβλημα είναι ο ύπνος, γι’ αυτό θα...

πρέπει να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να ξεκουραστείτε. Ο νυχτερινός ύπνος πρέπει να είναι τουλάχιστον επτάμισι ώρες.



Πριν πάτε στο κρεβάτι, φροντίστε η κρεβατοκάμαρά σας να είναι χώρος ηρεμίας. Χαμηλός φωτισμός, όχι ακαταστασία και κρεβάτι έτσι στρωμένο ώστε να σας καλεί να χωθείτε κάτω από τα σκεπάσματα είναι βασικές προϋποθέσεις για ένα σωστό ύπνο. Ενα ελαφρύ άρωμα λεβάντας στο χώρο θα βοηθήσει να χαλαρώσετε.



Βεβαιωθείτε ότι ο χώρος είναι τελείως σκοτεινός. Εστω και λίγο φως, ακόμα κι αν είναι αυτό από την οθόνη της τηλεόρασης, που νομίζετε πως σας νανουρίζει, περνά μέσα από τα κλειστά σας βλέφαρα και δεν σας αφήνει να κοιμηθείτε. Προτιμήστε να έχετε βαριές κουρτίνες στα παράθυρα, ώστε να μην μπαίνει φως από το δρόμο. Φροντίστε να πέφτετε στο κρεβάτι την ίδια ώρα κάθε μέρα. Αυτό θα βοηθήσει πολύ το βιολογικό σας ρολόι να λειτουργεί κανονικά. Αν τώρα δεν σας παίρνει ο ύπνος, ύστερα από περίπου είκοσι λεπτά καλά θα κάνετε να σηκωθείτε και να ασχοληθείτε με κάτι άλλο. Η αδυναμία να κοιμηθείτε θα σας εκνευρίσει, παρά θα έχει τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα.



Αν είστε από αυτούς που κοιμούνται λίγες ώρες και θέλετε να τις αυξήσετε, αυξήστε την κούρασή σας στη διάρκεια της ημέρας. Απογευματικό κολύμπι ή τρέξιμο θα βοηθήσει ώστε να κοιμηθείτε νωρίτερα και καλύτερα. Αντικαταστήστε τη βραδινή τηλεθέαση με ακρόαση απαλής μουσικής. Κι αυτό θα βοηθήσει.

ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ

Έρχεται το vdsl

ο ΟΤΕ ετοιμάζει το VDSL το οποίο είναι περίπου μέχρι και 4 φορές πιο γρήγορο από το κοινό ADSL


με ταχύτητες που μπορούν να αγγίξουν (θεωρητικά) τα 100 mbps download και 10 mbps upload.

Οι ταχύτητες αυτές είναι ήδη σε...

ενέργεια σε όλα τα πανεπιστήμια, και δεν θα αργήσουν να γίνουν πραγματικότητα και για τα κοινά δίκτυα, φανταστείται να κατεβένει μία ταινία, περίπου 700 mb, σε 1 λεπτό, πλέον θα μιλάμε για ένα ιντερνετ με απεριόριστες εφαρμογές και πλεονεκτήματα!

Ευγενία Γκιζέλη: Οι Καλύτερες Ρώγες Στην Ελλάδα;

Από φωτογράφησή της για το Playboy. Είναι μεγάλες και έχουν χαρακτήρα. Δες:













Στο φως αρχαίος τάφος, 2500 χρόνων στην Κύπρο

Αρχαίος τάφος 2.500 χρόνων, σύμφωνα με τους αρχαιολόγους, ανακαλύφθηκε στην κοινότητα Ορμήδεια της Λάρνακας, στη βάση λόφου, όπου είναι κτισμένο το Δημοτικό Σχολείο της κοινότητας, κατά τη διάρκεια εργασιών για διαπλάτυνση δρόμου.




Ειδικοί του Τμήματος Αρχαιοτήτων Κύπρου, ανέσυραν σκελετό γυναίκας και έξι αγγεία. Σύμφωνα με λειτουργό του Τμήματος, ο τάφος είναι λαξευτός, θαλαμοειδής και ανάγεται στο τέλος της αρχαϊκής περιόδου, περίπου στο 500 π.Χ. Πρόκειται για ασύλητο μικρό θάλαμο μιας ταφής.



Τα ευρήματα θεωρούνται τεράστιας σημασίας για τους επιστήμονες, καθώς είναι από τα λίγα που βρέθηκαν στην περιοχή, που είναι, παρά ταύτα, πλούσια αρχαιολογικά.



Οπως ανέφερε επιστήμονας του Τμήματος Αρχαιοτήτων, η αντίφαση αυτή οφείλεται στην καταστροφική δράση του, ιταλικής καταγωγής, Προξένου των ΗΠΑ Λουίτζι Τσέσνολα, ο οποίος προέβη σε εκτεταμένη τυμβωρυχία και αρχαιοκαπηλία τον 19ο αιώνα.



Πάρα πολλά από τα αρχαιολογικά ευρήματά του Τσένσολα, τα οποία δεν είχαν ανασυρθεί με επιστημονικό τρόπο, βρίσκονται σήμερα στο Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης.

Στοιβαγμένα σε κούτες τα οστά των νεκρών του ’40!

Στοιβαγμένα σε ... αποθήκες και εκκλησίες της Βορείου Ηπείρου, εξακολουθούν να παραμένουν τα οστά εκατοντάδων Ελλήνων στρατιωτών, που σκοτώθηκαν κατά τον ελληνοϊταλικό πόλεμο του 1940 – 1941, παρά τη συμφωνία Ελλάδας – Αλβανίας, για τη δημιουργία ενός δεύτερου στρατιωτικού νεκροταφείου, που μάλιστα είχε παρουσιαστεί ως “επιτυχία” από την πρώην υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη πριν από δύο χρόνια περίπου.








ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ

Αν και αρχικό αίτημα της ελληνικής πλευράς ήταν η δημιουργία τεσσάρων νέων στρατιωτικών νεκροταφείων στην Κορυτσά, την Κλεισούρα, την Πρεμετή και τη Χειμάρρα, όπου υπάρχουν διάσπαρτα οστά Ελλήνων στρατιωτών, Αθήνα και Τίρανα κατέληξαν σε δύο νεκροταφεία ... στο εξής ένα ουσιαστικά, αυτό της Κλεισούρας, αφού στο χωριό Βουλιαράτες του Αργυροκάστρου εδώ και χρόνια υπάρχει το μοναδικό οργανωμένο στρατιωτικό νεκροταφείο που αποτελεί και επίσημο χώρο εορτασμού της εθνικής επετείου για την ελληνική μειονότητα της Αλβανίας.



Στη διάρκεια του ελληνοϊταλικού πολέμου σκοτώθηκαν 11.911 Έλληνες αξιωματικοί και στρατιώτες. Η συντριπτική πλειοψηφία σκοτώθηκε, εντός της αλβανικής επικράτειας. Λίγοι πεσόντες είναι ενταφιασμένοι σε κάποιο νεκροταφείο, ενώ διάσπαρτα και εγκαταλειμμένα οστά Ελλήνων στρατιωτών, υπάρχουν σε πλαγιές, βουνά και δάση.





ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΕΚΡΟΥΣ

Στην Κλεισούρα της Βορείου Ηπείρου, εκεί που τον Μάρτιο του 1941 δόθηκαν σφοδρές μάχες ανάμεσα σε Έλληνες και Ιταλούς, κατασκευάστηκε με πρωτοβουλία του αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ.Αναστασίου, οργανωμένο στρατιωτικό νεκροταφείο, προκειμένου να ενταφιαστούν τα οστά όσων Ελλήνων στρατιωτών έχουν εκταφεί απο τα πεδία των μαχών και τα πρόχειρα νεκροταφεία της εποχής του πολέμου.



Αν και οι εργασίες κατασκευής του νεκροταφείου έχουν ολοκληρωθεί εδώ και πέντε σχεδόν χρόνια, οι τάφοι παραμένουν κενοί, αφού η αλβανική πλευρά δεν έχει δώσει το “πράσινο” φως για τον ενταφιασμό των οστών, παρά την υπογραφή της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, τον Νοέμβριο του 2008.



Αποτέλεσμα τα οστά εκατοντάδων Ελλήνων νεκρών, που έπεσαν στη διάρκεια του ελληνοϊταλικού πολέμου πριν από 70 χρόνια, να στοιβάζονται δεξιά και Το protothema gr. βρέθηκε στο χωριό Κλεισούρα. Στον γυναικωνίτη της εκκλησίας της Αναστάσεως στοιβάζονται εδώ και έξι χρόνια, οι οστεοθήκες 280 Ελλήνων στρατιωτών, από τους οποίους μονάχα ένας έχει αναγνωριστεί από τη βέρα που φορούσε.




Τα οστά των “αγνώστου ταυτότητας” Ελλήνων στρατιωτών, συγκεντρώθηκαν μετά από οργανωμένες εκταφές στα πρόχειρα νεκροταφεία που είχαν δημιουργηθεί την περίοδο των πολεμικών συγκρούσεων.



Η διαδικασία εκταφών και συγκέντρωσης των οστών, με στόχο να ταφούν σε οργανωμένα νεκροταφεία προκειμένου να τους αποδίδονται οι ανάλογες τιμές, σταμάτησε πρόωρα λόγω των αντιδράσεων από Αλβανούς εθνικιστές, που είδαν πίσω από τη δημιουργία ελληνικών στρατιωτικών νεκροταφείων στην περιοχή, το πρώτο βήμα για την ... αυτονόμηση της Βορείου Ηπείρου από την Αλβανία.







Την ίδια ώρα, σπασμένη παραμένει η μαρμάρινη πλάκα στο λιτό μνημείο προς τιμήν των Ελλήνων πεσόντων στο ύψωμα 731, στο σημείο που τον Μάρτιο του 1941 δόθηκε η πλέον φονικότερη μάχη του πολέμου, που κατέστρεψαν άγνωστοι πριν από ένα χρόνο, παραμονές της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου.





αριστερά, περιμένοντας την ... “αιώνια ανάπαυση”.

Μοιρολόι κλαρίνου για τους άταφους του '40

Πόσοι από εμάς έχουμε διαβάσει ολόκληρο τον Εθνικό Ύμνο; Ιδού η ευκαιρία!

Πόσοι από εμάς έχουμε διαβάσει ολόκληρο τον "Ύμνο εις την Ελευθερία", από τον οποίο οι δύο πρώτες στροφές αποτελούν τον Εθνικό μας Ύμνο; Φοβάμαι, λίγοι! Κι ακόμα λιγότεροι - ίσως ελάχιστοι- έχουμε μελετήσει πόση σοφία υπάρχει κρυμμένη σε κάθε λέξη του!




Κι όμως, πιστέψτε με, αξίζει τον κόπο! Όχι από "πατριωτισμό", αλλά γιατί οι περισσότεροι στίχοι του μοιάζουν σαν να μην γράφτηκαν το 1823, αλλά σήμερα! Αν έχετε τη διάθεση και τον χρόνο, σας εύχομαι καλή ανάγνωση!



"Ύμνος εις την Ελευθερίαν"

στίχοι: Διονύσιος Σολωμός

μελοποίηση: Νικόλαος Μάντζαρος

Στροφές 1 εως 10

1.

Σε γνωρίζω από την κόψη

Του σπαθιού την τρομερή,

Σε γνωρίζω από την όψη

Που με βιά μετρά τη γη.



2.

Απ’ τα κόκαλα βγαλμένη

Των Ελλήνων τα ιερά,

Και σαν πρώτα ανδρειωμένη,

Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!



3.

Εκεί μέσα εκατοικούσες

Πικραμένη, εντροπαλή,

Κι ένα στόμα ακαρτερούσες,

Έλα πάλι, να σου πει.



4.

Άργειε νάλθη εκείνη η μέρα,

Και ήταν όλα σιωπηλά,

Γιατί τάσκιαζε η φοβέρα

Και τα πλάκωνε η σκλαβιά.



5.

Δυστυχής! Παρηγορία

Μόνη σου έμενε να λες

Περασμένα μεγαλεία

Και διηγώντας τα να κλαις.



6.

Και ακαρτέρει, και ακαρτέρει

Φιλελεύθερη λαλιά,

Ένα εκτύπαε τ’ άλλο χέρι

Από την απελπισιά.



7.

Κι’ έλεες: πότε, α! πότε βγάνω

Το κεφάλι από τς ερμιές;

Κι αποκρίνοντο από πάνω

Κλάψες, άλυσες, φωνές.



8.

Τότε εσήκωνες το βλέμμα

Μες στα κλάμματα θολό,

Και εις το ρούχο σου έσταζ’ αίμα,

Πλήθος αίμα Ελληνικό.



9.

Με τα ρούχα αιματωμένα

Ξέρω ότι έβγαινες κρυφά

Να γυρεύης εις τα ξένα

Aλλα χέρια δυνατά.



Στροφές 10 εως 19

10.

Μοναχή το δρόμο επήρες,

Εξανάλθες μοναχή

Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,

Εάν η χρεία τες κουρταλή.



11.

Άλλος σου έκλαψε εις τα στήθια,

Αλλ’ ανάσασιν καμιά

Aλλος σου έταξε βοήθεια

Και σε γέλασε φρικτά.



12.

Άλλοι, οϊμέ! στη συμφορά σου

Οπού εχαίροντο πολύ,

Σύρε νάβρης τα παιδιά σου,

Σύρε ελέγαν οι σκληροί.



13.

Φεύγει οπίσω το ποδάρι

Και ολοκλήγορο πατεί

Ή την πέτρα ή το χορτάρι

Που τη δόξα σου ενθυμεί.



14.

Ταπεινότατη σου γέρνει

Η τρισάθλια κεφαλή,

Σαν πτωχού που θυροδέρνει

Κι’ είναι βάρος του η ζωή.



15.

Ναι αλλά τώρα αντιπαλεύει

Κάθε τέκνο σου με ορμή,

Που ακατάπαυστα γυρεύει

Ή τη νίκη ή τη θανή.



16.

Απ’ τα κόκαλα βγαλμένη

Των Ελλήνων τα ιερά,

Και σαν πρώτα ανδρειωμένη,

Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!



17.

Μόλις είδε την ορμή σου

Ο ουρανός, που για τς εχθρούς

Εις τη γη τη μητρική σου

Έτρεφ’ άνθια και καρπούς.



18.

Εγαλήνευσε και εχύθη

Καταχθόνια μία βοή,

Και του Ρήγα σου απεκρίθη

Πολεμόκραχτη η φωνή.



19.

Όλοι οι τόποι σου σ’εκράξαν

Χαιρετώντας σε θερμά,

Και τα στόματα εφωνάξαν

Όσα αισθάνετο η καρδιά.



Στροφές 20 εως 29

20.

Εφωνάξανε ως τ’ αστέρια

Του Ιονίου και τα νησιά,

Και εσηκώσανε τα χέρια

Για να δείξουνε χαρά.



21.

Μ’ όλον πούναι αλυσωμένο

Το καθένα τεχνικά,

Και εις το μέτωπο γραμμένο

Έχει: "Ψεύτρα Ελευθεριά".



22.

Γκαρδιακά χαροποιήθη

Και του Βάσιγκτον η γη,

Και τα σίδερα ενθυμήθη

Που την έδεναν και αυτή.



23.

Απ’ τον πύργο του φωνάζει,

Σα να λέη σε χαιρετώ,

Και τη χήτη του τινάζει

Το Λεοντάρι το Ισπανό.



24.

Ελαφιάσθη της Αγγλίας

Το θηρίο, και σέρνει ευθύς

Κατά τ’άκρα της Ρουσίας

Τα μουγκρίσματα της οργής.



25.



Εις το κίνημά του δείχνει

Πως τα μέλη είν’ δυνατά

Και στου Αιγαίου το κύμα ρίχνει

Μια σπιθόβολη ματιά.



26.

Σε ξανοίγει από τα νέφη

Και το μάτι του Αετού,

Που φτερά και νύχια θρέφει

Με τα σπλάχνα του Ιταλού.



27.

Και σ’ εσέ καταγυρμένος,

Γιατί πάντα σε μισεί,

Έκρωζ’ έκρωζε ο σκασμένος,

Να σε βλάψη, αν ημπορή.



28.

Άλλο εσύ δεν συλλογιέσαι

Πάρεξ που θα πρωτοπάς

Δεν μιλείς και δεν κουνιέσαι

Στες βρισιές οπού αγρικάς.



29.



Σαν τον βράχον οπού αφήνει

Κάθε ακάθαρτο νερό

Εις τα πόδια του να χύνη

Ευκολόσβηστον αφρό.

Στροφές 30 εως 39



30.

Οπού αφήνει ανεμοζάλη

Και χαλάζι και βροχή

Να του δέρνουν τη μεγάλη,

Την αιώνιαν κορυφή.



31.

Δυστυχιά του, ω δυστυχιά του,

Οποιανού θέλει βρεθεί

Στο μαχαίρι σου αποκάτου

Και σ’ εκείνο αντισταθεί.



32.

Το θηρίο π’ ανανογιέται,

Πως του λείπουν τα μικρά,

Περιορίζεται, πετιέται,

Αίμα ανθρώπινο διψά.



33.

Τρέχει, τρέχει όλα τα δάση,

Τα λαγκάδια, τα βουνά,

Κι όπου φθάση, όπου περάση,

Φρίκη, θάνατος, ερμιά.



34.

Ερμιά, θάνατος και φρίκη

Όπου επέρασες κι εσύ

Ξίφος έξω από τη θήκη

Πλέον ανδρείαν σου προξενεί.



35.

Ιδού εμπρός σου ο τοίχος στέκει

Της αθλίας Τριπολιτσάς

Τώρα τρόμου αστροπελέκι

Να της ρίψης πιθυμάς.



36.

Μεγαλόψυχο το μάτι

Δείχνει, πάντα οπώς νικεί,

Και ας είν’ άρματα γεμάτη

Και πολέμιαν χλαλοή.



37.

Σου προβαίνουνε και τρίζουν

Για να ιδής πως είν’ πολλά

Δεν ακούς που φοβερίζουν

Aνδρες μύριοι και παιδιά;



38.

Λίγα μάτια, λίγα στόματα

Θα σας μείνουνε ανοιχτά

Για να κλαύσετε τα σώματα

Που θε νάβρη η συμφορά.



39.



Κατεβαίνουνε, και ανάφτει

Του πολέμου αναλαμπή.

Το τουφέκι ανάβει, αστράφτει,

Λάμπει, κόφτει το σπαθί.



Στροφές 40 εως 49

40.

Γιατί η μάχη εστάθη ολίγη;

Λίγα τα αίματα γιατί;

Τον εχθρό θωρώ να φύγη

Και στο κάστρο ν’ ανεβή.



41.

Μέτρα… Eίν’ άπειροι οι φευγάτοι,

Οπού φεύγοντας δειλιούν

Τα λαβώματα στην πλάτη

Δέχοντ’, ώστε ν’ ανεβούν.



42.

Εκεί μέσα ακαρτερείτε

Την αφεύγατη φθορά

Να, σας φθάνει, αποκριθήτε

Στις νυκτός τη σκοτεινιά.



43.

Αποκρίνονται, και η μάχη

Έτσι αρχίζει, οπού μακριά

Από ράχη εκεί σε ράχη

Αντιβούιζε φοβερά.



44.

Ακούω κούφια τα τουφέκια,

Ακούω σμίξιμο σπαθιών,

Ακούω ξύλα, ακούω πελέκια,

Ακούω τρίξιμο δοντιών.



45.

Α! Τι νύκτα ήταν εκείνη

Που την τρέμει ο λογισμός;

Aλλος ύπνος δεν εγίνη

Πάρεξ θάνατου πικρός.



46.

Της σκηνής η ώρα, ο τόπος,

Οι κραυγές, η ταραχή,

Ο σκληρόψυχος ο τρόπος

Του πολέμου και οι καπνοί.



47.

Και οι βροντές, και το σκοτάδι,

Οπού αντίσκοφτε η φωτιά,

Επαράσταιναν τον άδη

Που ακαρτέρειε τα σκυλιά.



48.

Τ’ ακαρτέρειε. Εφαίνοντ’ ίσκιοι

Αναρίθμητοι γυμνοί,

Κόρες, γέροντες, νεανίσκοι,

Βρέφη ακόμη εις το βυζί.



49.

Όλη μαύρη μυρμηγικάζει,

Μαύρη η εντάφια συντροφιά,

Σαν το ρούχο οπού σκεπάζει

Τα κρεβάτια τα στερνά.



Στροφές 50 εως 59

50.



Τόσοι, τόσοι ανταμωμένοι

Επετιούντο από τη γη,

Όσοι είν’ άδικα σφαγμένοι

Από τούρκικην οργή.



51.

Τόσα πέφτουνε τα θέρι

σμένα αστάχια εις τους αγρούς

Σχεδόν όλα εκειά τα μέρη

Εσκεπάζοντο απ’ αυτούς.



52.

Θαμποφέγει κανέν’ άστρο,

Και αναδεύοντο μαζί,

Αναβαίνοντας το κάστρο

Με νεκρώσιμη σιωπή.



53.



Έτσι χάμου εις την πεδιάδα,

Μες στο δάσος το πυκνό,

Όταν στέλνη μίαν αχνάδα

Μισοφέγγαρο χλωμό.



54.

Εάν οι άνεμοι μες στ’ άδεια

Τα κλαδιά μουγκοφυσούν,

Σειούνται, σειούνται τα μαυράδια,

Οπού οι κλώνοι αντικτυπούν.



55.

Με τα μάτια τους γυρεύουν

Όπου είν’ αίματα πηχτά,

Και μες στ’ αίματα χορεύουν

Με βρυχίσματα βραχνά,



56.

Και χορεύοντας μανίζουν

Εις τους Έλληνας κοντά,

Και τα στήθια τους εγγίζουν

Με τα χέρια τα ψυχρά.



57.

Εκειό το έγγισμα πηγαίνει

Βαθιά μες στα σωθικά,

Όθεν όλη η λύπη βγαίνει,

Και άκρα αισθάνονται ασπλαχνιά.



58.

Τότε αυξαίνει του πολέμου

Ο χορός τρομακτικά,

Σαν το σκόρπισμα του ανέμου

Στου πελάου τη μοναξιά.



59.

Κτυπούν όλοι απάνου κάτου

Κάθε κτύπημα που εβγή

Είναι κτύπημα θανάτου,

Χωρίς να δευτερωθεί.



Στροφές 60 εως 69

60.

Κάθε σώμα ιδρώνει, ρέει

Λες και εκείθεν η ψυχή

Απ’ το μίσος που την καίει

Πολεμάει να πεταχθή.



61.

Της καρδίας κτυπίες βροντάνε

Μες στα στήθια τους αργά,

Και τα χέρια οπού χουμάνε

Περισσότερο είν’ γοργά.



62.

Ουρανός γι’αυτούς δεν είναι,

Ουδέ πέλαγο, ουδέ γη

Γι’ αυτούς όλους το παν είναι

Μαζωμένο αντάμα εκεί.



63.



Τόση η μάνητα και η ζάλη,

Που στοχάζεσαι, μη πως

Από μία μεριά και απ’ άλλη

Δεν μείνη ένας ζωντανός.



64.

Κοίτα χέρια απελπισμένα

Πώς θερίζουνε ζωές!

Χάμου πέφτουνε κομμένα

Χέρια, πόδια, κεφαλές,



65.

Και παλάσκες και σπαθία

Με ολοσκόρπιστα μυαλά,

Και με ολόσχιστα κρανία

Σωθικά λαχταριστά.



66.

Προσοχή καμία δεν κάνει

Κανείς, όχι εις τη σφαγή

Πάνε πάντα εμπρός. Ω! Φθάνει,

Φθάνει, έως πότε οι σκοτωμοί;



67.

Ποίος αφήνει εκεί τον τόπο,

Πάρεξ όταν ξαπλωθή;

Δεν αισθάνονται τον κόπο

Και λες κι’ είναι εις την αρχή.



68.

Ολιγόστευαν οι σκύλοι,

Και Αλλά εφώναζαν, Αλλά

Και των Χριστιανών τα χείλη

Φωτιά εφώναζαν, φωτιά.



69.

Λεονταρόψυχα εκτυπιούντο,

Πάντα εφώναζαν φωτιά,

Και οι μιαροί κατασκορπιούντο,

Πάντα σκούζοντας Αλλά.

Στροφές 70 εως 79



70.

Παντού φόβος και τρομάρα

Και φωνές και στεναγμοί

Παντού κλάψα, παντού αντάρα,

Και παντού ξεψυχισμοί.



71.

Ήταν τόσοι! Πλέον το βόλι

Εις τ’ αυτιά δεν του λαλεί.

Όλοι χάμου εκτίτοντ’ όλοι

Εις την τέταρτη αυγή.



72.

Σαν ποτάμι το αίμα εγίνη

Και κυλάει στη λαγκαδιά,

Και το αθώο χόρτο πίνει

Αίμα αντίς για τη δροσιά.



73.

Της αυγής δροσάτι αέρι,

Δεν φυσάς τώρα εσύ πλιό

Στων ψευδόπιστων το αστέρι

Φύσα, φύσα εις το ΣΤΑΥΡΟ.



74.



Απ’ τα κόκαλα βγαλμένη

Των Ελλήνων τα ιερά,

Και σαν πρώτα ανδρειωμένη,

Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!



75.

Της Κορίνθου ιδού και οι κάμποι

Δεν λάμπ’ ήλιος μοναχά

Εις τους πλάτανους, δεν λάμπει

Εις τ’ αμπέλια, εις τα νερά.



76.

Εις τον ήσυχον αιθέρα

Τώρα αθώα δεν αντηχεί

Τα λαλήματα η φλογέρα,

Τα βελάσματα το αρνί.



77.

Τρέχουν άρματα χιλιάδες

Σαν το κύμα εις το γιαλό

Αλλ’ οι ανδρείοι παλληκαράδες

Δεν ψηφούν τον αριθμό.



78.

Ω τρακόσιοι! Σηκωθείτε

Και ξανάλθετε σ’ εμάς

Τα παιδιά σας θέλ’ ιδείτε

Πόσο μοιάζουνε με σας.



79.

Όλοι εκείνοι τα φοβούνται

Και με πάτημα τυφλό

Εις την Κόρινθο αποκλειούνται

Κι’ όλοι χάνουνται απ’ εδώ.



Στροφές 80 εως 89

80.



Στέλνει ο άγγελος του ολέθρου

Πείναν και Θανατικό

Που με σχήμα ενός σκελέθρου

Περπατούν αντάμα οι δύο.



81.



Και πεσμένα εις τα χορτάρια

Απεθαίνανε παντού

Τα θλιμμένα απομεινάρια

Της φυγής και του χαμού.



82.

Κι εσύ αθάνατη, εσύ θεία,

Που ό,τι θέλεις ημπορείς,

Εις τον κάμπο, Ελευθερία,

Ματωμένη περπατείς.



83.

Στη σκιά χεροπιασμένες,

Στη σκιά βλέπω κι’ εγώ

Κρινοδάκτυλες παρθένες

Οπού κάνουνε χορό.



84.



Στο χορό γλυκογυρίζουν

Ωραία μάτια ερωτικά,

Και εις την αύρα κυματίζουν

Μαύρα, ολόχρυσα μαλλιά.



85.

Η ψυχή μου αναγαλλιάζει

Πώς ο κόρφος καθεμιάς

Γλυκοβύζαστο ετοιμάζει

Γάλα ανδρείας και ελευθεριάς.



86.

Μες στα χόρτα, τα λουλούδια,

Το ποτήρι δεν βαστώ

Φιλελεύθερα τραγούδια

Σαν τον Πίνδαρο εκφωνώ.



87.

Απ’τα κόκαλα βγαλμένη

Των Ελλήνων τα ιερά,

Και σαν πρώτα ανδρειωμένη,

Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!



88.

Πήγες εις το Μεσολόγγι

Την ημέρα του Χριστού,

Μέρα που άνθισαν οι λόγγοι

Για το τέκνο του Θεού.



89.

Σούλθε εμπρός λαμποκοπώντας

Η Θρησκεία μ’ ένα σταυρό,

Και το δάκτυλο κινώντας

Οπού ανεί τον ουρανό.



Στροφές 90 εως 99

90.

Σ’αυτό, εφώναξε, το χώμα

Στάσου ολόρθη, Ελευθεριά

Και φιλώντας σου στο στόμα

Μπαίνει μες στην εκκλησιά.



91.

Εις την τράπεζα σιμώνει

Και το σύγνεφο το αχνό

Γύρω γύρω της πυκνώνει

Που σκορπάει το θυμιατό.



92.

Αγρικάει την ψαλμωδία

Οπού εδίδαξεν αυτή

Βλέπει τη φωταγωγία

Στους Αγίους εμπρό χυτή.



93.

Ποιοι είν’ αυτοί που πλησιάζουν

Με πολλή ποδοβολή,

Κι’ άρματ’, άρματα ταράζουν;

Επετάχτηκες εσύ.



94.



Α! Το φως που σε στολίζει,

Σαν ηλίου φεγγοβολή,

Και μακρόθεν σπινθηρίζει,

Δεν είναι, όχι, από τη γη.



95.



Λάμψιν έχει όλη φλογώδη

Χείλος, μέτωπο, οφθαλμός

Φως το χέρι, φως το πόδι

Κι’ όλα γύρω σου είναι φως.



96.

Το σπαθί σου αντισηκώνεις,

Τρία πατήματα πατάς,

Σαν τον πύργο μεγαλώνεις,

Και εις το τέταρτο κτυπάς.



97.

Με φωνή που καταπείθει

Προχωρώντας ομιλείς

Σήμερ’, άπιστοι, εγεννήθη

Ναι, του κόσμου ο Λυτρωτής.



98.

Αυτός λέγει... Αφοκρασθήτε:

Εγώ είμ’ Άλφα, Ωμέγα εγώ

Πέστε, που θ’ αποκρυφθήτε

Εσείς όλοι, αν οργισθώ;



99.

Φλόγα ακοίμητην σας βρέχω,

Που μ’ αυτήν αν συγκριθή

Κείνη η κάτω οπού σας έχω

Σαν δροσιά θέλει βρεθή.



Στροφές 100 εως 109

100.

Κατατρώγει, ωσάν τη σχίζα,

Τόπους άμετρα υψηλούς,

Χώρες, όρη από τη ρίζα,

Ζώα και δένδρα και θνητούς.



101.

Και το πάν το κατακαίει,

Και δεν σώζεται πνοή,

Πάρεξ του άνεμου που πνέει

Μες στη στάχτη τη λεπτή.



102.

Κάποιος ήθελε ερωτήσει:

Του θυμού του είσαι αδελφή;

Ποιός είν’ άξιος να νικήσει,

Ή με σε να μετρηθεί;



103.

Η γη αισθάνεται την τόση

Του χεριού σου ανδραγαθιά,

Που όλην θέλει θανατώσει

Τη μισόχριστη σπορά.



104.

Την αισθάνονται, και αφρίζουν

Τα νερά, και τ’ αγρικώ

Δυνατά να μουρμουρίζουν

Σαν να ρυάζετο θηριό.



105.



Κακορίζικοι, πού πάτε

Του Αχελώου μες στη ροή,

Κι επιδέξια πολεμάτε

Από την καταδρομή.



106.

Να αποφύγετε! Το κύμα

Έγινε όλο φουσκωτό

Εκεί ευρήκατε το μνήμα

Πριν να ευρήτε αφανισμό.



107.

Βλασφημάει, σκούζει, μουγκρίζει

Κάθε λάρυγγας εχθρού,

Και το ρεύμα γαργαρίζει

Τες βασφήμιες του θυμού.



108.

Σφαλερά τετραποδίζουν

Πλήθος άλογα, και ορθά

Τρομασμένα χλιμιτρίζουν

Και πατούν εις τα κορμιά.



109.

Ποίος στον σύντροφον απλώνει

Χέρι, ωσάν να βοηθηθή

Ποίος τη σάρκα του δαγκώνει

Όσο οπού να νεκρωθή.



Στροφές 110 εως 119

110.

Κεφαλές απελπισμένες,

Με τα μάτια πεταχτά,

Κατά τ’άστρα σηκωμένες

Για την ύστερη φορά.



111.



Σβιέται -αυξαίνοντας η πρώτη

Του Αχελώου νεροσυρμή-

Το χλιμίτρισμα, και οι κρότοι,

Και του ανθρώπου οι γογγυσμοί.



112.

Έτσι ν’ άκουα να βουίξη

Τον βαθύν Ωκεανό,

Και στο κύμα του να πνίξη

Κάθε σπέρμα Αγαρηνό.



113.

Και εκεί πού 'ναι η Αγία Σοφία,

Μες στους λόφους τους επτά,

Όλα τ’άψυχα κορμία

Βραχοσύντριφτα, γυμνά.



114.

Σωριασμένα να τα σπρώξη

Η κατάρα του Θεού,

Κι απ’ εκεί να τα μαζώξη

Ο αδελφός του Φεγγαριού.



115.

Κάθε πέτρα μνήμα ας γένη,

Και η θρησκεία κι’ η Ελευθεριά

Μ’ αργοπάτημα ας πηγαίνει

Μεταξύ τους, και ας μετρά.



116.

Ένα λείψανο ανεβαίνει

Τεντωτό, πιστομητό,

Κι’ άλλο ξάφνου κατεβαίνει

Και δεν φαίνεται και πλιό.



117.

Και χειρότερα αγριεύει

Και φουσκώνει ο ποταμός

Πάντα πάντα περισσεύει

Πολυφλοίσβισμα και αφρός.



118.

Α! Γιατί δεν έχω τώρα

Τη φωνή του Μωυσή;

Μεγαλόφωνα, την ώρα

Οπού εσβηούντο οι μισητοί.



119.

Τον Θεόν ευχαριστούσε

Στου πελάου τη λύσσα εμπρός,

Και τα λόγια ηχολογούσε

Αναρίθμητος λαός.



Στροφές 120 εως 129

120.

Ακλουθάει την αρμονία

Η αδελφή του Ααρών,

Η προφήτισσα Μαρία,

Μ’ ένα τύμπανο τερπνόν.



121.

Και πηδούν όλες οι κόρες

Με τις αγάλες ανοικτές,

Τραγουδώντας, ανθοφόρες,

Με τα τύμπανα τερπνόν.



122.

Σε γνωρίζω από την κόψη

Του σπαθιού την τρομερή,

Σε γνωρίζω από την όψη

Που με βιά μετράει τη γη.



123.

Εις αυτήν, είν’ ξανουσμένο,

Δεν νικιέσαι εσύ ποτέ

Όμως, όχι, δεν είν’ ξένο

Και το πέλαγο για σε.



124.

Το στοιχείον αυτό ξαπλώνει

Κύματ’ άπειρα εις τη γη,

Με τα οποία την περιζώνει,

Κι’ είναι εικόνα σου λαμπρή.



125.

Με βρυχίσματα σαλεύει

Που τρομάζει η ακοή

Κάθε ξύλο κινδυνεύει

Και λιμιώνα αναζητεί.



126.

Φαίνετ’ έπειτα η γαλήνη

Και το λάμψιμο του ηλιού,

Και τα χρώματα αναδίνει

Του γλαυκότατου ουρανού.



127.

Δεν νικιέσαι, είν’ ξακουσμένο,

Στην ξηρά εσύ ποτέ

Όμως, όχι, δεν είν’ ξένο

Και το πέλαγο για σε.

128.



Περνούν άπειρα τα ξάρτια,

Και σαν λόγγος στριμωχτά

Τα τρεχούμενα κατάρτια,

Τα ολοφούσκωτα πανιά.



129.

Συ τες δύναμές σου σπρώχνεις,

Και αγκαλά δεν είν’ πολλές,

Πολεμώντας, αλλά διώχνεις,

Aλλα παίρνεις, αλλά καις.

Στροφές 130 εως 139



130.



Με επιθύμια να τηράζεις

Δύο μεγάλα σε θωρώ,

Και θανάσιμον τινάζεις

Εναντίον τους κεραυνό.



131.

Πιάνει, αυξάνει, κοκκινίζει,

Και σηκώνει μια βροντή,

Και το πέλαο χρωματίζει

Με αιματόχροη βαφή.



132.

Πνίγοντ’ όλοι οι πολεμάρχοι

Και δεν μνέσκει ένα κορμί

Χάρου, σκιά του Πατριάρχη,

Που σ’ επέταξαν εκεί.



133.

Εκρυφόσμιγαν οι φίλοι

Με τς εχθρούς τους τη Λαμπρή,

Και τους έτρεμαν τα χείλη

Δίνοντάς τα εις το φιλί.



134.

Κειές τες δάφνες που εσκορπίστε

Τώρα πλέον δεν τες πατεί,

Και το χέρι οπού εφιλήστε

Πλέον, α! Πλέον δεν ευλογεί.



135.



Όλοι κλαύστε. Αποθαμένος

Ο αρχηγός της Εκκλησιάς

Κλαύστε, κλαύστε κρεμασμένος

Ωσάν νάτανε φονιάς.



136.

Έχει ολάνοικτο το στόμα

Π’ ώρες πρώτα είχε γευθή

Τ’ Aγιον Αίμα, τ’ Aγιον Σώμα

Λες πως θε να ξαναβγή.



137.

Η κατάρα που είχε αφήσει

Λίγο πριν να αδικηθεί

Εις οποίον δεν πολεμήσει

Και ημπορεί να πολεμεί.



138.

Την ακούω, βροντάει, δεν παύει

Εις το πέλαγο, εις τη γη,

Και μουγκρίζοντας ανάβει

Την αιώνιαν αστραπή.



139.



Η καρδιά συχνοσπαράζει...

Πλην τι βλέπω; Σοβαρά

Να σωπάσω με προστάζει

Με το δάκτυλο η θεά.



Στροφές 140 εως 149



140.

Κοιτάει γύρω εις την Ευρώπη

Τρεις φορές μ’ανησυχιά

Προσηλώνεται κατόπι

Στην Ελλάδα, και αρχινά:



141.

Παλληκάρια μου! Οι πολέμιοι

Για σας όλοι είναι χαρά,

και το γόνα σας δεν τρέμει

Στους κινδύνους εμπροστά..



142.

Από εσάς απομακραίνει

Κάθε δύναμη εχθρική

Αλλά ανίκητη μια μένει

Που τες δάφνες σας μαδεί.



143.

Μία, που όταν ωσάν λύκοι

Ξαναρχόστενε ζεστοί,

Κουραμένοι από τη νίκη,

Αχ! Τον νουν σας τυραννεί.



144.



Η Διχόνοια που βαστάει

Ενα σκήπτρο η δολερή

Καθενός χαμογελάει,

Πάρ’ το, λέγοντας, κι εσύ.



145.

Κειό το σκήπτρο που σας δείχνει

Έχει αλήθεια ωραία θωριά

Μην το πιάστε, γιατί ρίχνει

Εισέ δάκρυα θλιβερά.



146.

Από στόμα οπού φθονάει,

Παλληκάρια, ας μην ‘πωθεί,

Πως το χέρι σας κτυπάει

Του αδελφού την κεφαλή.



147.

Μην ειπούν στο στοχασμό τους

Τα ξένα έθνη αληθινά:

Εάν μισούνται ανάμεσό τους

Δεν τους πρέπει ελευθεριά.



148.

Τέτοια αφήστενε φροντίδα

Όλο το αίμα οπού χυθεί

Για θρησκεία και για πατρίδα

Όμοιαν έχει την τιμή.



149.

Στο αίμα αυτό, που δεν πονείτε

Για πατρίδα, για θρησκειά,

Σας ορκίζω, αγκαλιασθείτε

Σαν αδέλφια γκαρδιακά..

Στροφές 150 εως 158



150.

Πόσον λείπει, στοχασθείτε,

Πόσο ακόμη να παρθεί

Πάντα η νίκη, αν ενωθείτε,

Πάντα εσάς θ’ ακολουθεί.



151.



Ω ακουσμένοι εις την ανδρεία!...

Καταστήστε ένα σταυρό,

Και φωνάξετε με μία:

Βασιλείς, κοιτάξτε εδώ.



152.

Το σημείον που προσκυνάτε

Είναι τούτο, και γι’αυτό

Ματωμένους μας κοιτάτε

Στον αγώνα το σκληρό.



153.



Ακατάπαυστα το βρίζουν

Τα σκυλιά και το πατούν

Και τα τέκνα του αφανίζουν

Και την πίστη αναγελούν.



154.



Εξ αιτίας του εσπάρθη, εχάθη

Αίμα αθώο χριστιανικό,

Που φωνάζει από τα βάθη

Της νυκτός: Να’ κδικηθώ.



155.



Δεν ακούτε, εσείς εικόνες

Του Θεού, τέτοια φωνή;

Τώρα επέρασαν αιώνες

Και δεν έπαυσε στιγμή.



156.

Δεν ακούτε; Εις κάθε μέρος

Σαν του Αβέλ καταβοά

Δεν είν’ φύσημα του αέρος

Που σφυρίζει εις τα μαλλιά.



157.

Τι θα κάμετε; Θ’ αφήστε

Να αποκτήσωμεν εμείς

Λευθερίαν, ή θα την λύστε

Εξ αιτίας Πολιτικής;



158.

Tούτο αν ίσως μελετάτε,

Ιδού, εμπρός σας τον Σταυρό

Βασιλείς! Ελάτε, ελάτε..

Και κτυπήσετε

Μενεγάκη προσωπικές ροζ φωτογραφίες: download links

Χαμός στο διαδίκτυο με προσωπικές φωτογραφίες της Μενεγάκη, τις οποίες επιβεβαίωσε και η ίδια. Τα download linksσε forums και torrent sites δίνουν και παίρνουν, τι περιέχουν όμως;


Προσωπικές γυμνές φωτογραφίες της Μενεγάκη κυκλοφορούν σε...

γραφεία εκδοτών προς δημοσίευση. Η ίδια η Ελένη Μενεγακη επιβεβαίωσε οτι υπάρχουν προσωπικές φωτογραφίες της σε επιστολή-εξώδικο προς εκδότες. Στην ιστορία εμπλέκεται και ο Πέτρος Κωστόπουλος που έλαβε αρχικά τις φωτογραφίες από άτομο ρωσικής καταγωγής και τις έστειλε με email στην Μενεγάκη.

Από τη στιγμή της διαρροής για τις γυμνές φωτογραφίες της Μενεγάκη, χαμός γίνεται στο internet με αναζητήσεις για download links και torrents. Εδώ οι καλές γυμνές φωτογραφίες της Μενεγάκη, εκεί οι καλές γυμνές φωτογραφίες της Μενεγάκη, που οι καλές γυμνές φωτογραφίες της Μενεγάκη;

Πολλά download links σε rapidshare, hotfile κλπ. κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με τίτλο “Eleni Menegaki Gymni Roz Fotografies se Domatio Ksenodoxeiou” υποστηρίζοντας οτι περιέχουν τις φωτογραφίες. Η αλήθεια είναι ότι τα συγκεκριμένα αρχεία περιέχουν συρραφή snapshots από εκπομπές της Ελένης Μενεγακη και τολμηρές δημοσιευμένες φωτογραφίες της, αλλά δεν υπάρχουν πουθενά μη-δημοσιευμένες φωτογραφίες, όπως κάποιοι παραπλανούν.

Πολλοί υποστηρίζουν οτι η ιστορία με τις προσωπικές φωτογραφίες τηςΜενεγάκη δεν είναι αληθινή, αλλά διαφημιστικό κόλπο για να εξάψει τη φαντασία των παραληρούντων Ελλήνων. Η επιστολή της Μενεγάκη επιβεβαιώνει όμως οτι το περιστατικό είναι αληθές.

Ένα είναι βέβαιο. Αν κάποια στιγμή κυκλοφορήσουν οι ροζ φωτογραφίες τηςΜενεγάκη, της υπ’ αριθμόν 1, με αστρονομική διαφορά, MILF της Ελλάδας, θα καταστραφεί το ίντερνετ από το φόρτο. Δεν θα ξαναϋπάρξει ίντερνετ, απλά.

Απλό τεστ για να καταλάβετε αν έχετε μυωπία

Όσοι δεν έχετε πρόβλημα με την όρασή σας στη φωτογραφία βλέπετε τον Αϊνστάιν.




Όσοι έχετε μυωπία βλέπετε την...

Marilyn Monroe.



Αν βλέπετε τον Αϊνστάιν, απομακρυνθείτε από την οθόνη, πηγαίνετε μερικά μέτρα πίσω και θα δείτε την Marilyn Monroe.

Τα alien, είναι στη Γη!

Ίσως να αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση για σενάριο στoν κινηματογράφο: Αγνώστου προελεύσεως Ιπτάμενα Αντικείμενα δεν κρύβονται κάπου στο αχανές σύμπαν. Κατοικούν εδώ στη Γη. Μπορεί να βρίσκονται στο...


διπλανό εστιατόριο και να σερβίρουν πελάτες ή να εργάζονται σε εταιρίες. Η πιο τρομακτική εκδοχή από όλες : να κατοικεί στο ίδιο μας το σπίτι !





Ο Paul Davies ,φυσικός με έδρα στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα,δήλωσε

στην Εφημερίδα "ΤIMES" : "Είναι απαραίτητο να εγκαταλείψουμε την ιδέα ότι ΑΤΙΑ μας στέλνουν μηνύματα από το σύμπαν. Πρέπει να τα προσεγγίσουμε με διαφορετικό τρόπο. Ίσως να ζουν ανάμεσά μας. Να γίνουμε περισσότερο παρατηρητικοί από όσο ήμασταν".



Σύμφωνα με τον Davies:" περίεργα μικρόβια, που τα θεωρούμε ένα ξεχωριστό τμήμα της ζωής, τα χαρακτηρίζουμε σκιές στη βιόσφαιρα. Αυτά λοιπόν ίσως είναι αυτόπτες μάρτυρες σε μια απομακρυσμένη περιοχή όπου μια ζωή προσπαθεί να επιβιώσει. Κρυψώνες θα μπορούσαν να είναι έρημοι, σπηλιές, λίμνες, ποτάμια, χωράφια ..."



Μια ομάδα με επικεφαλή την Felisa Wolfesimon, υπεύθυνη στο Γεωλογικό Ινστιτούτο Αμερικής, αναζητά την πιθανότητα σε μέρη τα οποία είναι μολυσμένα με δηλητήριο αρσενικό, να αναπτύσσονται μορφές ζωής. Το αρσενικό ουσιαστικά να αντικαθιστά το φώσφορο, ως εναλλακτική πηγή .



Βέβαια δεν είναι όλοι πεπεισμένοι για τη θεωρία αυτή και τα αποτελέσματά της. Ο Colin Pilliger, ο οποίος ηγήθηκε της αποστολής Beagle 2 με προορισμό τον πλανήτη Άρη, θεωρεί όλα αυτά σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Διαφωνεί κάθετα με την αναζήτηση αρσενικού ως δείγμα βιώσιμης πηγής και αμφισβητεί την έρευνα της Wolfesiomon. Ο καθηγητής υποστηρίζει ότι ο Άρης αποτελεί το μεγαλύτερο στοίχημα όλων για την εύρεση ξένων οργανισμών.



Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα των νέων επιστημονικών συζητήσεων, αυτό που έχει σημασία είναι η διαδρομή που θα ακολουθηθεί. Όλοι μαζί θα χαράξουν μια πορεία. Και πού ξέρετε; Ίσως κάπου ανάμεσα τους να βρίσκεται μια αγνώστου ταυτότητας οντότητα που θα τους βοηθήσει.

Tετοια δασκάλα θελουν ολοι οι μπαμπαδες για τα παιδιά τους

Άνω κάτω έγινε το καθολικό γυμνάσιο του Σαν Κάρλο στο Μιλάνο. Το εν λόγω γυμνάσιο φημιζόταν για τις αυστηρές αρχές του, οι οποίες όμως κλονίστηκαν όταν πάτησε το πόδι της μια σέξι δασκάλα.




Κανείς από τους...

αρμόδιους δεν πίστευε ότι πίσω από την 28χρονη Ιλεάνα Τακανέλι, κάτοχο τριών πτυχίων, η οποία είχε όλα τα τυπικά προσόντα να εργαστεί εκεί, υπήρχε ένα ροζ παρελθόν.



Η πανέμορφη Ιλεάνα όταν ήταν 18 ετών και πριν σπουδάσει στην παιδαγωγικής Ακαδημία πήρε μέρος σε δύο διαγωνισμούς ομορφιάς. Σαν να μην έφτανε αυτό η νεαρή στη συνέχεια έκανε προκλητικές φωτογραφήσεις και συμμετείχε σε κωμική σειρά φορώντας τα απολύτως απαραίτητα.



Η ιστορία της όμορφης εκπαιδευτικού καθώς και οι φωτογραφίες της με εσώρουχα, είχαν δημοσιευτεί σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας που ανήκει στον Καβαλιέρε. Όλα αυτά έφτασαν στα αυτιά των συντηρητικών γονέων του καθολικού σχολείου, οι οποίοι ζήτησαν την απομάκρυνση της δασκάλας καθώς θεώρησαν ότι θα σκανδαλίσει τα αγόρια.



Ωστόσο ο διευθυντής του σχολείου παρείχε πλήρη κάλυψη στην δασκάλα λέγοντας πως έχει τρία πτυχία, είναι άριστη στη δουλειά της και δεν προκαλεί με την εμφάνισή της τους μαθητές της.

http://whitetoweraris.blogspot.com/2010/10/t_27.html

To σεξ προκαλεί σεισμό!

Iρανός θρησκευτικός ηγέτης, υποστηρίζει ότι το σεξ ευθύνεται για τους… σεισμούς. Μάλιστα όπως λέει «πολλές κακοντυμένες γυναίκες», δηλαδή όσες δεν φορούν την ισλαμική αμφίεση, «διαφθείρουν τους νέους και η...


αύξηση των παράνομων σεξουαλικών σχέσεων αυξάνει τον αριθμό των σεισμικών δονήσεων».

Την απάντηση, στα όσα υποστηρίζει ο ιμάμης, θέλησε να δώσει μια φοιτήτρια από την Ιντιάνα των ΗΠΑ. Η Τζένιφερ κάλεσε μέσω του Ιντερνέτ τις γυναίκες να

.ντυθούν με ακόμη πιο αποκαλυπτικά φορέματα για να προκαλέσουν… σεισμό.

Στην σελίδα της στο Facebook ποζάρει με ένα αποκαλυπτικότατο κόκκινο φόρεμα. «Καλώ όλες τις... υπόλοιπες άπιστες να ενωθούν μαζί μου και να αποδείξουν την αποκαλούμενη υπερφυσική δύναμη του στήθους τους ή εναλλακτικά, να φορέσουν ένα καυτό σορτσάκι.. Με τη συνδυασμένη δύναμη των σκανδαλιστικών σωμάτων μας, το δίχως άλλο θα προκαλέσουμε σεισμική δόνηση», τονίζει νεαρή κοπέλα και βάπτισε την εμπειρία αυτή στηθοδόνηση.

Το κάλεσμά της είχε ανταπόκριση καθώς περισσότερα από 55.000 άτομα υποστήριξαν το Boobquake (στηθοδόνηση) αλλά σεισμός ευτυχώς δεν έγινε!

Πηγή:newscity1

Εθελοντές για τα πειράματα των δανειστών μας!...

Οποιος δεν έχει βιώσει τον εφιάλτη της ανεργίας, μπορεί και να μην κατανοεί τι σημαίνει απελπισία και πού μπορεί να οδηγήσει τον άνθρωπο. Δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα από αυτό της...


καταρράκωσης της αξιοπρέπειας και της υπερηφάνειας ενός εργαζόμενου και ειδικά ενός οικογενειάρχη.

Πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα ο κυνισμός, από χαμογελαστούς ναρκισσευόμενους, άπειρους και σε πολλές περιπτώσεις ανίκανους πολιτικούς, που θεωρούν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους απλώς πιόνια, εθελοντές για τα πειράματα των δανειστών μας. Η εξουσία, αν όχι για όλους, σίγουρα για τους περισσότερους, δεν ήταν τίποτε περισσότερο από μια απολαυστική ηδονή.

Μας εκβίασαν με το δίλημμα Μνημόνιο ή χρεωκοπία. Αποδείχτηκε πως το συγκεκριμένο Μνημόνιο ήταν η ταχύτερη οδός για αυτό το οποίο έπρεπε να αποφύγουμε. Είναι τρομερό, ένα χρόνο μετά την ανάληψη της ευθύνης διακυβέρνησης του τόπου, να ........παίρνουν συνεχώς εισπρακτικά φορολογικά μέτρα, τα οποία φέρνουν το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Λιγότερα έσοδα για το κράτος, συρρίκνωση του εισοδήματος των νοικοκυριών, ασφυξία μέχρι θανάτου στην αγορά, δραματική εκτόξευση της πραγματικής ανεργίας.

Η οικοδομή, η κινητήριος δύναμη της ελληνικής οικονομίας, έχει καταρρεύσει ενώ ο τουρισμός συρρικνώνεται 10% κάθε χρόνο. Στα πρώτα μέτρα για να τονωθεί η αγορά έβαλαν μπρος, πριν από ένα χρόνο, ένα κοινοτικό πρόγραμμα, το οποίο βάφτισαν πράσινο και περιλάμβανε επιδοτήσεις για αλλαγές κλιματιστικών, αντικατάσταση κουφωμάτων με σύγχρονα αλουμινίου και μονωτικά επιχρίσματα στα σπίτια. Όλο όμως το ποσό πήγε για τα εισαγόμενα κλιματιστικά βουλιάζοντας τον κλάδο του αλουμινίου και των χρωμάτων, που είναι εγχώριοι βιομηχανικοί τομείς με αξιόλογα, σε διεθνή σύγκριση, προϊόντα. Ενισχύσαμε την οικονομία της Ιαπωνίας και θάψαμε της Ελλάδας! Μεγάλο κατόρθωμα. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στις περιφερειακές εκλογές.

Αυτός ο χειμώνας θα είναι πολύ θερμός. Η χιονοστιβάδα της οργής άρχισε να μεγαλώνει επικίνδυνα.

28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 ΤΟ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ FROM GEORGE

Mozilla: Ο Firefox είναι πλέον ο ταχύτερος browser


Οι μηχανικοί της Mozilla έδωσαν στη δημοσιότητα ένα γράφημα, το οποίο φέρεται να αποτυπώνει επιδόσεις που κατέγραψαν οι JavaScript engines του Firefox, του...

Chrome και του Safari. Σύμφωνα με τη Mozilla, η νέα επέκταση JaegerMonkey αυξάνει σημαντικά την ταχύτητα της μηχανής SpiderMonkey, η οποία χρησιμοποιείται στον Firefox. Το αποτέλεσμα είναι να ξεπερνά σε ταχύτητα τις μηχανές V8 και Nitro των Chrome και Safari, αντίστοιχα.

Βέβαια, θα πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι πρόκειται για μετρήσεις της ίδιας της Mozilla στο SunSpider benchmark, οπότε οι σκεπτικιστές δικαιούνται να υποθέσουν ότι ο βαθμός αξιοπιστίας των αποτελεσμάτων είναι χαμηλός. Δε θα περιμέναμε, εξάλλου, να ανακοινώσει η Mozilla ότι JavaScript έχει πέσει σε ταχύτητα ή ότι έχει μείνει στάσιμη.

Επιπλέον, είναι απορίας άξιο το γεγονός ότι στο benchmark δε συμπεριλαμβάνεται ο Opera, όπως επίσης δε συμπεριλαμβάνεται ούτε ο Internet Explorer 8 ή η beta του Internet Explorer 9.

Η νέα επέκταση JaegerMonkey θα κάνει ντεμπούτο στον Firefox 4, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Αυτό είναι το πιο γρήγορο τρένο στον κόσμο!

H Κίνα παρουσίασε το ταχύτερο τρένο στον κόσμο που θα συνδέει τα δύο μεγαλύτερα βιομηχανικά κέντρα της (Σαγκάη και Hangzhou) που απέχουν... συνολικά 200 χιλιόμετρα σε....


μόλις 45 λεπτά, δηλαδή 78 λεπτά λιγότερο απ’ οτι ήταν μέχρι σήμερα, ταξιδεύοντας με μέση ταχύτητα 350 χιλιόμετρα ανά ώρα.



Κατά τη διάρκεια των δοκιμών το νέο τρένο έφτασε την ταχύτητα των 420 χιλιομέτρων ανά ώρα, θέτοντας έτσι ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ, όμως οι κατασκευαστές του διευκρίνισαν οτι το τρένο σε φυσιολογικές συνθήκες δεν πρόκειται να ταξιδεύει σε τόσο υψηλές ταχύτητες.

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ

Αδερφια μας,




παιρνουμε σημερα το θαρρος να επικοινωνησουμε μαζι σας,γιατι η απογοητευση και η πικρα μας ξεχειλιζει,και τεινουμε να πιστεψουμε πως οι αγωνες μας,πηγαν ολοι χαμενοι.

Εμεις,δε μαθαμε να......



ζουμε ταπεινωμενοι απο κανεναν,δε λυγισαμε απο πεινα και απο κακουχιες,δε γονατισαμε σε κανεναν,και παντα επιλεγαμε να χαμογελαμε ακομα και στο θανατο.



Ολους τους αγωνες μας,ολο το αιμα μας,ολες τις θυσιες μας τα καναμε δωρο στην μικρη μα υπερηφανη Ελλαδα με την προσδοκια να τη δουμε να γιγαντωνεται και να μεγαλουργει,μιας και αυτος ηταν ανεκαθεν ο προορισμος της.



Σταθηκαμε υπερασπιστες των παιδιων της σε καθε δυσκολη και επικινδυνη στιγμη,χωρις να υπολογισουμε γονεις,αδερφια,παιδια,μιας και μεγαλωσαμε και γαλουχηθηκαμε με την αγαπη προς το ιερωτερον ολων,την πατριδα μας.



Περιμεναμε χρονια τωρα,να δουμε να αναγενναται η Ελλαδα των ονειρων μας που λιπαναμε με αιμα και σαρκα,μα καναμε λαθος.



Ζηταγαμε χρονια τωρα δικαιωση απο τους γιους μας,μα φαινεται πως μας προδωσαν.



Δε θα ειχαμε ποτε τη απαιτηση να θυμηθειτε εμας,μα ειχαμε παντα την ελπιδα πως δε θα ξεχναγατε την Ελλαδα μας.



Μα την ξεχασατε...........



Σημερα,μην το παρετε στραβα αδελφια μας,δε σας γραφουμε για να σας επικρινουμε,αλλωστε πως να επικρινουμε τους γιους μας και τις κορες μας,μα δεν αντεχει αλλο η ψυχη μας να σας βλεπουμε γονατιστους και αμιλητους.



Σας γραφουμε, και επ ευκαιρια των ημερων της υπερτατης θυσιας για την πατριδα,για να σας δωσουμε την ελπιδα και το θαρρος που σας εκλεψαν για τον αγωνα που χρειαζεται να ξεκινησετε.



Εσυ γιε μου,μη λησμονεις τη θυσια του πατερα σου.Τιμησε τον και δωστου την αγαλλιαση που χρονια περιμενει.



Εσυ,κορη μου λατρευτη,δυναμωσε τον αντρα σου και στασου διπλα του ωσαν τη μανα σου,ωσαν εκεινη τη ηρωικη Ελληνιδα που πασχισε και αγωνιστηκε αγογγυστα παντα.



Αδελφια μου,θελει θυσιες και πονο και αιμα η ελευθερια,εμεις το ξερουμε καλα, μα δεν αντεχουμε να σας βλεπουμε πια σκλαβωμενους μεσα στην ιδια μας την πατριδα.Σπαρταραει η ψυχη μας να σας αντικρυζουμε ανημπορους και κουρνιασμενους στην πλασματικη ευημερια που σας χορτασαν.



Δεν αξιζει κανεις Ελληνας να γονατιζει,δεν ειναι "πατριον"....



Παιδια μας, δε ζητησαμε ποτε τιποτα,δε θα ζηταγαμε ποτε τιποτα,μα ειναι κατι που χρονια τωρα βασανιζει τις ψυχες μας,και μονο εσεις μπορειτε να μας βοηθησετε.



Ειμαστε ολοι εδω,τωρα που σας γραφω,γνωστοι και αγνωστοι στ αυτια σας και στα ματια σας,μα δικοι σας ανθρωποι,και ποναμε....ποναμε που καταντησαν τους γιους μας ,τις κορες μας,τα εγγονια μας,να κοιτουν αμηχανα και να παραδιδονται αμαχητι.....



Μου ζητησαν να σας γραψω εγω,μιας κι ο λογος αλλων θα ηταν πιο σκληρος στα ματια σας,μα βουρκωσα κι εγω,κλαινε και οι ψυχες γοερα μα δεν ακουγονται ξερετε.....



Ελληνες,



γιατι μας ξεχασατε;

γιατι λησμονησατε το γενος σας;Δε σταθηκαμε εμεις αξιοι απεναντι σας;

γιατι προδιδετε τα παιδια σας;Εμεις δε σας προδωσαμε ποτε....

γιατι αφηνετε να σας λυγισουν ψευτες,φαυλοι και λιμοκοντοροι;Αυτα τα παραδειγματα σας δωσαμε;

γιατι σταματησατε να παλευετε;Εμεις ακομα και σημερα,ειμαστε διπλα σας,μεσα σας;



ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΩΡΕ;

Πιασατε τα διαολια μπροστα σας και ξεχασατε να βγειτε στο δρομο;Πως αγωνιζεστε βρε καλοπαιδα εσεις για τα παιδια σας;Απο ποτε ο Ελληνας φοβαται τον αγωνα;



Σας χτυπουν απο παντου;Καντε κυκλο,κυκλο μεγαλο και σφιχτο και ριχτε τους κι εσεις!!!

Σας κλεβουν την ελπιδα;Βρειτε τη στα ματια και στο χερι του διπλανου σας!!

Μην περιμενετε αρχηγους και ηγετες,αυτοι βγαινουν απο τον αγωνα...κατι ξερουμε κι εμεις!



ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΩΡΕ;ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;



Παντα εμεις δε σωζαμε την Ελλαδα;Οι λιγοι,οι τρελλοι,οι πιστοι στην ιδεα.....



Τι να κανεις;Τι να κανετε;

Να βγεις,να φωναξεις,να μεινεις εκει μεχρι να σ ακουσουν,μα δωσεις στα παιδια σου στιγμες και αναμνησεις ηρωικες οπως δωσαμε εμεις σε σας.....

Δεν ειναι δυσκολο παλληκαρια μου....ενα βημα λειπει,καρδια εχετε και πιστη εχετε,αυτα ειναι τα οπλα που χρειαζεστε.....



ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ!ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΑΜΕ.....ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!



Δε θελουμε να σας αφησουμε,μα ποτε δε σας αφησαμε ετσι κι αλλιως...Ειμαστε εδω παντα,εκει,παντου.....Να σας θυμιζουμε,πως οι ωραιοι αγωνες γινονται απο μικρους ανθρωπους που γιγαντωνονται στη μαχη και γινονται θερια........



ΓΙΝΕ ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΕΣΥ! ΞΑΝΑΓΙΝΕ Ο ΗΡΩΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝ!

ΜΗ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ,ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ,ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!



ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ....ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.....



Η ευχη μας να ειναι μαζι σας,και η καταρα μας επισης.......Ευχη για οσους αγωνιστουν,καταρα για οσους δειλιασουν,γιατι αυτοι δεν ειναι Ελληνες,δεν ειναι παιδια μας......



Με πατρικη αγαπη,



Εκεινοι,που αποκαλειτε ηρωες του Εθνους μας....

Παππουδες,πατεραδες,αδελφια σας



Υ.Γ

Ειμαστε ολοι καλα,γιατι πεσαμε για την πατριδα και για εσας ,ευχομαστε κι εσεις να ειστε το ιδιο καλα..........



Λακεδαίμων Αππελαίος