Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Όταν οι Pornstars φοράνε μπικίνι.. Και πάνε για Pool Party !

ΔΕΙΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ

Ο Άγιος Βασίλης και οι ξανθιές

Είναι πάνω σε μια στέγη, ο Άγιος Βασίλης, μια έξυπνη ξανθιά και μια χαζή ξανθιά. Ποιός θα...


πέσει πρώτος;...

Η χαζή ξανθιά, γιατί τα άλλα δύο, είναι ανύπαρκτα πρόσωπα!

Τσάι και καφές μειώνουν 34% το καρκίνο του εγκεφάλου

Μισή κούπα καφέ ή τσάι την ημέρα, θωράκιζει την υγεία του εγκεφάλου.


Ενδείξεις ότι η καθημερινή κατανάλωση καφέ και τσάι μειώνει την πιθανότητα ανάπτυξης καρκίνου του εγκεφάλου 34%, προκύπτουν από νέα διεθνή μελέτη, που...

συμμετείχαν και έλληνες εθελοντές.



Στη μελέτη

φάνηκε πως όσοι κατανάλωναν τουλάχιστον μισή κούπα καφέ ή τσάι την ημέρα, θωράκιζαν την υγεία του εγκεφάλου τους, έναντι της ανάπτυξης γλοιώματος, ενός από τους πιο συχνούς πρωτοπαθείς ενδοκρανιακούς όγκους που εμφανίζονται και στη σπονδυλική στήλη.



Στη μελέτη συμμετείχαν 410.000 εθελοντές, ηλικίας από 25 έως 70 ετών από διάφορες χώρες της Ευρώπης και από την Ελλάδα.



Στα περίπου 9 χρόνια που διήρκεσε η ...

μελέτη, εμφανίστηκαν 343 νέα περιστατικά με γλοίωμα και 245 περιστατικά με μηνιγγίωμα, έναν άλλο τύπο καρκίνου που εμφανίζεται στα ίδια σημεία.



Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις των ειδικών, όσοι πίνουν περισσότερα από 100 ml καφέ ή τσάι την ημέρα, έχουν 34% λιγότερες πιθανότητες να αναπτύξουν γλοίωμα.



«Δεν είμαστε ακόμη βέβαιοι πιο συστατικό των αγαπημένων ροφημάτων είναι αυτό που έχει τα ευεργετικά αποτελέσματα, αλλά υποψιαζόμαστε πως είναι τα φυσικά αντιοξειδωτικά», δηλώνει ο υπεύθυνος της μελέτης, Jonathan Friedman, διευθυντής του Κέντρο Εγκεφάλου και Σπονδυλικής Στήλης στην ιατρική σχολή του Bryan στο Τέξας.



Αποτελέσματα από προηγούμενες έρευνες, είχαν δείξει ότι ο καφές και το τσάι μειώνουν σημαντικά την ανάπτυξη της νόσου Αλτσχάιμερ και Πάρκινσον.



Η μελέτη δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Journal of Clinical Nutrition

Σεξ, περισσότερο σεξ, με συνταγή γιατρού

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ Πολλοί χωρισμένοι το γνώριζαν εμπειρικά, αλλά τώρα έρχεται να το επιβεβαιώσει και η επιστήμη: τα ζευγάρια που δεν κάνουν σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα καταλήγουν να συμπεριφέρονται σαν καλοί φίλοι ή απλοί συγκάτοικοι, με...


αποτέλεσμα η σχέση να καταλήξει σύντομα στον χωρισμό. Οι ειδικοί, λοιπόν, «προστάζουν»... περισσότερο σεξ.

Αν και δεν υπάρχει κάποια μαγική συνταγή που να ορίζει την ιδανική αναλογία στις σεξουαλικές επαφές, τα άτομα που είναι παντρεμένα ή βρίσκονται σε μακροχρόνιες σχέσεις δεν πρέπει να λησμονούν την εβδομαδιαία «υποχρέωση» προς τον/τη σύντροφό τους, εξηγεί ο αμερικανός σύμβουλος σεξουαλικής υγείας και συγγραφέας του βιβλίου «Good in Βed», Ιαν Κέρνερ .



Η σεξουαλική ζωή κάθε ζευγαριού εξαρτάται, βέβαια, από πολλούς παράγοντες, όπως είναι ο τρόπος ζωής, η γενικότερη υγεία των συντρόφων, η λίμπιντο και φυσικά, η ποιότητα της σχέσης.



Επομένως, αυτό που μπορεί να φαντάζει ως «πολύ» σεξ σε κάποιον, για άλλον μπορεί να είναι «πολύ λίγο».



Γι΄ αυτόν τον λόγο κάθε ζευγάρι πρέπει να βρει το δικό του «κοινό έδαφος» λέει ο δρ Κέρνερ, συμβουλεύοντας, ωστόσο, τους ασθενείς του να κάνουν σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.



Σύμφωνα με τον ίδιο, η σεξουαλική «αποτελμάτωση» στις Ηνωμένες Πολιτείες τείνει να προσλάβει διαστάσεις επιδημίας. Υπολογίζεται ότι περίπου 40 εκατομμύρια Αμερικανοί βρίσκονται σε γάμους, στους οποίους οι σεξουαλικές επαφές είναι μηδενικές.



Ο αυξημένος φόρτος εργασίας, η κούραση, το άγχος που προκαλεί η οικονομική κρίση, οι παρενέργειες από φαρμακευτικές αγωγές, ακόμη και η εύκολη πρόσβαση σε πορνογραφικό υλικό στο Διαδίκτυο ευθύνονται, μεταξύ άλλων, για την αύξηση του ποσοστού των ζευγαριών που δεν κάνουν σεξ. Επιπλέον, η παχυσαρκία και άλλοι παράγοντες του σύγχρονου τρόπου ζωής μειώνουν τη λίμπιντο, με αποτέλεσμα το σεξ να βρίσκεται χαμηλά στις προτεραιότητες των Αμερικανών. Ωστόσο, σύμφωνα με τον δρ Κέρνερ, όταν ένα ζευγάρι μειώνει τη συχνότητα των σεξουαλικών του επαφών γίνεται πιο ευάλωτο: εξάρσεις θυμού, αποστασιοποίηση, απιστία και τελικά, χωρισμός, είναι οι δυσάρεστες συνέπειες της έλλειψης σεξ.



«Είναι η “κόλλα” που μας κρατάει μαζί και, χωρίς αυτό, τα ζευγάρια γίνονται “καλοί φίλοι” ή ακόμη χειρότερα “συγκάτοικοι”» υπογραμμίζει.



Οι ευεργετικές ιδιότητες της σεξουαλικής επαφής, όμως, εκτείνονται και πέρα από τις σχέσεις. Το σεξ μάς αναζωογονεί, μειώνει τα επίπεδα στρες, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και ευθύνεται για την απελευθέρωση ενδορφινών, των ορμονών της ευφορίας, στον οργανισμό.



Και όχι μόνο. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της βιολογικής ανθρωπολόγου Ελεν Φίσερ , τα άτομα που κάνουν συχνά σεξ είναι πιο επιτυχημένα στη δουλειά τους, αφού αυτό αυξάνει σημαντικά την αυτοπεποίθηση.

Πωs να βγάλετε καπνό απο τα δάκτυλα σαs!

Ενα ωραίο τρύκ δείτε το:...

Magic Smoke Trick

Ο ιός του AIDS είναι… 32.000 ετών

Ύστερα από μία έρευνα που ρίχνει φως στην ιστορία του AIDS, Αμερικανοί επιστήμονες διαπίστωσαν ότι ο «πρόγονος» του ιού που προκαλεί την ασθένεια ενυπήρχε στους πιθήκους και τους γορίλες εδώ και 32 χιλιάδες χρόνια τουλάχιστον - και όχι εδώ και μερικές εκατοντάδες χρόνια όπως πιστευόταν μέχρι σήμερα.




Η διαπίστωση αυτή οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο ιός HIV έχει μακρά ιστορία και ότι η εμφάνισή του στους ανθρώπους είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τα συγκεκριμένα ζώα.



«Κάθε φορά που οι άνθρωποι κυνηγούσαν πιθήκους και γορίλες για να εξασφαλίσουν την τροφή τους ήταν εκτεθειμένοι στον ιό», επισημαίνουν στην επιθεώρηση «Science» επιστήμονες από το αμερικανικό Κέντρο Θηλαστικών του Πανεπιστημίου «Tulane» στη Λουιζιάνα.



Αναπάντητο, πάντως, παραμένει το ερώτημα γιατί τα θηλαστικά, αν και είχαν προσβληθεί στο σύνολό τους από τον ιό, δεν νόσησαν όλα.



«Τι συνέβη στην Αφρική στις αρχές του 20ού αιώνα που οδήγησε στη μετάδοση μιας ήπιας για τους πιθήκους ασθένειας στο ανθρώπινο γένος, ο ιός της οποίας μεταλλάχθηκε, με αποτέλεσμα να γίνει ιδιαίτερα μεταδοτική και να εξελιχθεί σε μία από τις πιο θανατηφόρες νόσους παγκοσμίως, που μέχρι σήμερα έχει προκαλέσει τον θάνατο 25 εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη;», διερωτώνται οι συντάκτες της μελέτης στην επιθεώρηση «Science».



«Η επιστημονική κοινότητα διαθέτει στοιχεία για την ταυτότητα του ιού μόνο τα τελευταία 25 χρόνια", τονίζει ο ιολόγος και επικεφαλής της μελέτης, Πρίστον Μαρκ προσθέτοντας πως οι προηγούμενες μελέτες είχαν δείξει πως ο ιός χρονολογείται μόνο 2 χιλιάδες χρόνια πριν.



Πορίσματα



Με βάση τα πορίσματα της έρευνας του Πανεπιστημίου της Λουιζιάνα, ο ιός πιθανόν μεταπήδησε από τους πιθήκους στους ανθρώπους τουλάχιστον πέντε φορές. Υπάρχουν δύο τύποι ιού HIV που έχουν εντοπιστεί σε ανθρώπους.



Ο HIV- 1, ο πιο συχνός ιός στους ανθρώπους και ο HIV-2 που είναι ηπιότερος και ανιχνεύεται σπανιότατα σε κατοίκους της Δυτικής Αφρικής και μεταπήδησε από ένα είδος πιθήκου που καταναλώνεται ευρέως από τους ντόπιους.



Πιθανότατα, υπογραμμίζουν οι επιστήμονες το αίμα των ζώων που είχε προσβληθεί από ήπιας μορφής ασθένεια, να μόλυνε ανθρώπους αρκετές φορές.



«Ας μην ξεχνάμε», υποστηρίζει ο επικεφαλής της έρευνας, «ότι, οι κυνηγοί, στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν το θήραμά τους, τραυματίζονταν, εμφανίζοντας αμυχές σε διάφορα σημεία του σώματός τους».



Πηγή: Έθνος

Cyber Sex: Έρευνα σοκ για τους Έλληνες !

Είμαστε συνδεδεμένοι με το ροζ διαδίκτυο, αναζητούμε τον παρτενέρ μας σε ιστοσελίδες γνωριμιών, μοιραζόμαστε τις φαντασιώσεις μας μέσα σε private chat rooms και ικανοποιούμε τις σεξουαλικές ορμές μας μπροστά στην άψυχη οθόνη.




Κάποτε, οι Ελληνες και οι Ελληνίδες φημίζονταν για την ερωτική ζωή τους και τις ζηλευτές επιδόσεις τους στο σεξ! Ωστόσο, στις μέρες μας η κατάσταση μοιάζει να έχει αλλάξει δραματικά, αφού ολοένα και περισσότεροι αντικαθιστούν την ανθρώπινη σεξουαλική επαφή με τον… υπολογιστή και δείχνουν να προτιμούν την εικονική από την αληθινή ζωή! Ο νέος «παράδεισος» του σεξ είναι ηλεκτρονικός και ακούει στο όνομα cyber sex!



Ακρως σοκαριστικά είναι τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας για το διαδικτυακό σεξ, στην οποία συμμετείχαν συνολικά 1.600 άτομα (800 άνδρες και 800 γυναίκες) ηλικίας από 18 έως 65 ετών.



Σύμφωνα με την έρευνα, οκτώ στους δέκα άνδρες και επτά στις δέκα γυναίκες επισκέπτονται διαδικτυακούς χώρους με σεξουαλικό περιεχόμενο, ενώ ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι περισσότεροι από έξι στους δέκα των ερωτηθέντων δεν διστάζουν να παραδεχθούν πως χρησιμοποιούν το Internet για να κάνουν ερωτικές γνωριμίες, χωρίς να τους ενδιαφέρει η προοπτική μιας σταθερής σχέσης.



Τα στοιχεία της έρευνας είναι πρωτοφανή, καθώς φανερώνουν πως η μισή και πλέον Ελλάδα είναι συνδεδεμένη με το ροζ Διαδίκτυο. Αναζητούν τον ιδανικό ή την ιδανική παρτενέρ σε ιστοσελίδες γνωριμιών, μοιράζονται τις τολμηρές φαντασιώσεις τους μέσα σε private chat rooms και ικανοποιούν τις σεξουαλικές ορέξεις τους μπροστά σε άψυχες οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών.



Ουσιαστικά, πρόκειται για μια ολόκληρη κοινωνία που έχει εγκαταλείψει τις πραγματικές απολαύσεις της ζωής για χάρη του Intternet, το οποίο θεωρεί… παράδεισο του σεξ! Εύκολος δρόμος Οι τακτικοί επισκέπτες διαδικτυακών χώρων με σεξουαλικό περιεχόμενο γνωρίζουν καλά πως με το πάτημα ενός πλήκτρου μπορούν να εισέλθουν σε έναν ηλεκτρονικό κόσμο έτοιμο να τους προσφέρει στο πιάτο τον τέλειο ερωτικό σύντροφο! Αλλωστε, η εικονική ηδονή προσφέρεται εύκολα, γρήγορα και ανέξοδα!



Σελίδες κοινωνικής δικτύωσης που παρέχουν τη δυνατότητα άμεσης οπτικής επικοινωνίας με άγνωστους «φίλους», chat rooms που κατακλύζονται από άνδρες και γυναίκες που αναζητούν ερωτικές περιπέτειες, web cams που παίζουν τον ρόλο της… κλειδαρότρυπας προς άφθονο οφθαλμόλουτρο προσωπικών στιγμών, ηλεκτρονικές αγγελίες για ερωτικές γνωριμίες και ροζ sites με σκληρό πορνογραφικό υλικό, που άλλοτε προσφέρεται δωρεάν και άλλοτε απαιτεί τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας του επισκέπτη, είναι μόνο μερικές από τις «καυτές» επιλογές όσων… ψάχνονται ηλεκτρονικά!



«Η πλειονότητα των ατόμων που επισκέπτονται διαδικτυακούς χώρους για θέματα σχετικά με το σεξ ενδιαφέρονται να προχωρήσουν σε περιστασιακές γνωριμίες χωρίς δεσμεύσεις, ενώ δεν αναζητούν μια μόνιμη και σταθερή σχέση» δηλώνει στην «Espresso της Κυριακής» η ψυχοθεραπεύτρια-θεραπεύτρια σεξουαλικών διαταραχών και υπεύθυνη της ΕΜΑΣ Ελεάνα Ελευθερίου και συμπληρώνει:



«Πολλοί χρήστες του Internet δοκιμάζουν το cyber sex από περιέργεια, απλώς για μια νέα εμπειρία. Στη συνέχεια όμως, ένα μεγάλο ποσοστό από αυτούς το επαναλαμβάνει». Και οι παντρεμένοι έχουν PC Αν και η πλειονότητα των εθισμένων στο διαδικτυακό σεξ είναι άτομα νεαρής ηλικίας, ωστόσο δεν λείπουν και οι δεσμευμένοι! «Ενα μεγάλο κομμάτι της νέας γενιάς έλκεται από την ευκολία του Διαδικτύου και ζει εικονικά την ερωτική διάσταση. Οι περισσότεροι εθισμένοι στο cyber sex είναι νεαρά άτομα, ηλικίας από 18 έως 34 ετών, που είναι πιο εξοικειωμένα με το Internet και δεν το φοβούνται. Πρόκειται για ανθρώπους που μεγαλώνουν και το πληκτρολόγιο γίνεται προέκταση του χεριού τους! Παρ’ όλα αυτά, δεν λείπουν και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία που διατηρούν φυσιολογικές σχέσεις. Ορισμένοι από αυτούς το θεωρούν σαν ένα είδος απιστίας, ενώ κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι βοηθά στη βελτίωση της ερωτικής ζωής τους αλλά και γενικότερα στη σχέση με τον σύντροφό τους! Προσωπικά δεν νομίζω ότι ο εθισμός στο διαδικτυακό σεξ μπορεί να οδηγήσει σε ισορροπημένες ανθρώπινες υπάρξεις» λέει στην «Espresso της Κυριακής» ο δρ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης.



Η κυρία Ελευθερίου προσθέτει: «Τα ποσοστά των παντρεμένων που κάνουν cyber sex είναι μεγάλα. Αυτό συμβαίνει γιατί μέσα από το Διαδίκτυο μπορούν να καλύψουν παράνομες επιθυμίες που, αν τις πραγματοποιούσαν κανονικά, θα μπορούσαν να διαλύσουν ακόμη και τη σχέση τους. Κάποιοι από τους δεσμευμένους που καταφεύγουν στη λύση του cyber sex δεν είναι ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική ζωή τους και με τον τρόπο αυτόν καλύπτουν τα όποια κενά έχουν».



Πως το... κάνουν



Οι περισσότεροι που δοκιμάζουν και... ξαναδοκιμάζουν το cyber sex χάνουν την επαφή με την πραγματικότητα και εθίζονται σε εικονικές συνευρέσεις. Συγκεκριμένα, μπαίνουν σε sites όπου μπορούν να βρουν άτομα που ψάχνουν «καυτές συζητήσεις» και αρχίζουν την αναζήτηση! Στη συνέχεια, δίνουν τη διεύθυνση του mail τους, συνδέουν την κάμερα στον υπολογιστή τους και αρχίζουν να μοιράζονται τις προσωπικές τους στιγμές ζωντανά! Με λίγα λόγια, ο ένας χρήστης προσπαθεί να ικανοποιήσει τον άλλον μέσα από μια κάμερα!



Τι μας είπαν χρήστες του internet



Σερφάρουν φανατικά και περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους μπροστά σε οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών. Η «Espresso της Κυριακής» συνάντησε χρήστες του Διαδικτύου και έμαθε τα πάντα για το cyber sex από πρώτο χέρι! Κάποιοι μας μιλούν για τις προσωπικές ιστορίες τους, ενώ κάποιοι άλλοι μας εξιστορούν τα όσα τους έχουν διηγηθεί στενά τους πρόσωπα.



«Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που ασχολούνται με το cyber sex και μάλιστα οι περισσότεροι δεν είναι πιτσιρικάδες αλλά άτομα ακόμη και πάνω από σαράντα ετών. Εχει συμβεί περιστατικό να πιάσουν πελάτη ηλικίας σαράντα ετών να αυνανίζεται μπροστά από την κάμερα μέσα σε Internet cafe! Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνθρωποι ασχολούνται με την… εικονική ηδονή πολύ περισσότερο από τους πιτσιρικάδες» λέει στην «Espresso της Κυριακής».



«Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να κάνω cyber sex, γιατί μέχρι τώρα δεν έχω χρειαστεί κάτι τέτοιο. Πάντως, στο Facebook έχει τύχει να μου κάνουν καμάκι και να μου στέλνουν… περίεργες φωτογραφίες. Στο Internet μπορείς να δεις τα πάντα, ακόμη και πιτσιρίκια ηλικίας δεκαπέντε και δεκάξι ετών που ανεβάζουν γυμνές φωτογραφίες τους και αναζητούν… περιπέτειες».



«Εχω φίλους που μου έχουν πει ότι έχουν γνωρίσει γυναίκες μέσα από το Internet και τις έχουν δει να κάνουν διάφορα… παιχνίδια μπροστά από την κάμερα του υπολογιστή. Θα μου άρεσε και εμένα να δω, αλλά μέχρι στιγμής δεν μου έχει τύχει».



«Είναι κοινό μυστικό πως πολλά άτομα είναι κολλημένα με τους υπολογιστές και κάνουν συχνά cyber sex. Οι περισσότεροι δεν είναι πιτσιρίκια αλλά μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα από τριάντα μέχρι και σαράντα ετών. Μπαίνουν σε συγκεκριμένες σελίδες, αρχίζουν να μιλάνε με ένα άλλο άτομο και καταλήγουν να κάνουν… τα δικά τους μπροστά από κάμερες».





Επτά στις δέκα Ελληνίδες μπαίνουν σε ροζ ιστοσελίδες. «Κάποιος μοναχικός άνθρωπος που εθίζεται στο cyber sex ενδέχεται να φτάσει στο σημείο και να πει ότι… δεν έχω ανάγκη κανέναν, κάνω σεξ μόνος μου»!



Σύμφωνα με την έρευνα της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας, ο πιο συχνός τόπος χρήσης του Internet είναι το σπίτι με ποσοστό 42% και ακολουθεί ο εργασιακός χώρος με ποσοστό 35%. Στην ερώτηση «έχετε κάνει σχέση μέσα από το Διαδίκτυο;» το 57% των συμμετασχόντων απάντησε αρνητικά και το 43% θετικά. Δηλαδή, πάνω από τέσσερα στα δέκα άτομα έχουν γίνει ζευγάρι με ανθρώπους που ερωτεύτηκαν και αντίκρισαν για πρώτη φορά μέσα από την οθόνη του υπολογιστή τους.



Και αν το παραπάνω νούμερο προκαλεί εντύπωση, στο ερώτημα «κάνετε ερωτικές γνωριμίες μέσα από το Internet;» τα ποσοστά υπέρ των θετικών απαντήσεων ξεπερνούν κατά πολύ τα μισά, δείχνοντας ότι οι περισσότεροι από τους Ελληνες και τις Ελληνίδες που σερφάρουν στο Διαδίκτυο αναζητούν τη γρήγορη και εύκολη απόλαυση και όχι τις σταθερές σχέσεις. Τα ποσοστά όμως εκτινάσσονται ακόμα περισσότερο στο ερώτημα «επισκέπτεστε χώρους με σεξουαλικό περιεχόμενο;». Παρ’ ότι το 81% του ανδρικού πληθυσμού απάντησε θετικά, αυτό που προκαλεί τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι το ποσοστό των γυναικών.



Και αυτό γιατί σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας το 73% που ερωτήθηκαν απάντησαν ότι συχνά εισέρχονται σε... πονηρές ιστοσελίδες, κάτι το οποίο πριν από μερικό καιρό ήταν αποκλειστικό προνόμιο των ανδρών. Οι επιστήμονες θεωρούν πως ολοένα και περισσότεροι χρήστες επιλέγουν τη διαδικτυακή επικοινωνία και επαφή γιατί μέσω του Internet μπορούν να υποδύονται ρόλους χωρίς να κινδυνεύουν να κριθούν από τον περίγυρό τους, ενώ μπορούν να εκφράσουν και τις πιο ακραίες φαντασιώσεις τους. Οσον αφορά τώρα τα «πλεονεκτήματα» που προσφέρει και τις παγίδες που κρύβει το cyber sex, ο πρόεδρος της ΕΜΑΣ δρ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης αναφέρει:



«Στην εικονική ζωή όλα μοιάζουν ιδανικά, γίνονται γρήγορα και χωρίς καμία επώδυνη επιπλοκή, όπως συχνά συμβαίνει με τις αληθινές σχέσεις. Οι χρήστες μπορούν να εξιδανικεύουν τον εαυτό τους, το σώμα τους και τις ικανότητές τους χωρίς τον κίνδυνο της αμφισβήτησης. Επιπλέον, ο καθένας μπορεί να βρει εύκολα τον παρτενέρ που ψάχνει, αφού έχει τη δυνατότητα να βλέπει φωτογραφίες, να έχει επικοινωνία και στο τέλος να επιλέγει αυτό που του ταιριάζει. Το μέσο δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να εκφράσουν ακραίες μορφές του χαρακτήρα τους. Ομως, κάποιος μοναχικός άνθρωπος που εθίζεται στο cyber sex ενδέχεται να φτάσει στο σημείο και να πει ότι… δεν έχω ανάγκη κανέναν, κάνω σεξ μόνος μου με το πληκτρολόγιο! Ετσι, ουσιαστικά σωματοποιεί την εικονική πραγματικότητα και γίνεται ένας αυνανιστής»!



Το παραδοσιακό φλερτ, όπως λένε οι ειδικοί, έχει μεταφερθεί και αυτό στα sites και στα chat rooms. «Δυστυχώς, το φλερτ σαν τρόπος επικοινωνίας τείνει να εκλείψει. Μέσα από το Διαδίκτυο όλα γίνονται πιο εύκολα και φυσικά ανέξοδα. Είναι χαρακτηριστικό πως ο χρήστης που βιάζεται να ικανοποιήσει τη σεξουαλική επιθυμία του μπορεί ακόμη και να παρακάμψει το κομμάτι της επικοινωνίας και απλώς να δηλώσει τι ακριβώς θέλει και τι ψάχνει χωρίς να χάνει χρόνο» μας αναφέρει η κ. Ελευθερίου

Πρόστυχος κλέφτης εσωρούχων !

Πάνω από 4.000 κλεμμένα γυναικεία εσώρουχα ανακάλυψε η ιαπωνική Αστυνομία στο σπίτι ενός οικοδόμου, ο οποίος ...χρησιμοποιούσε τις ικανότητες του στο σκαρφάλωμα, που είχε αναπτύξει λόγω δουλειάς, για να αναρριχάται στα μπαλκόνια πολυκατοικιών και να βάζει χέρι στις απλώστρες.




Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο Σιγκέο Κιντάμα συγκέντρωσε 3.977 κιλότες, 355 σουτιέν και 10 ζευγάρια καλσόν μέσα σε έξι χρόνια παράνομης δράσης. Ο 54χρονος άντρας πιάστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στα πράσα.



Στη συνέχεια οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του και βρήκαν τα υπόλοιπα κλοπιμαία, τα οποία τώρα εκθέτουν στο αστυνομικό τμήμα της Χιροσίμα, προκειμένου να επιστραφούν στις ιδιοκτήτριες τους.

Aπίστευτο:Έκλεψαν... Γέφυρα!

Εμποροι παλαιών σιδερικών στην Ρωσία έκλεψαν μιά γέφυρα βάρους 200 τόνων χωρίς... να τους αντιληφθούν. Η τοπική εφημερίδα METRO αναφέρει σε δημοσίευμα της ότι :Η μήκους 15 μέτρων γέφυρα εξαφανίστηκε μέσα σε μιά νύχτα. Η γέφυρα ήταν η μόνη δίοδος που οδηγούσε σε εργοστάσιο θέρμανσης .Οι ιδιοκτήτες του εργοστασίου δήλωσαν πως η αντικατάσταση της γέφυρας θα κοστίσει τουλάχιστον δέκα φορές περισσότερα από τι άξιζε σαν παλιοσίδερα. Μάλιστα θέλουν να αντικαταστήσουν την γέφυρα με τσιμεντένια αντί σιδερένιας ,έτσι ώστε να μην επαναληφθεί το ίδιο εγχείρημα

ΔΙΩΞΤΕ ΕΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

-αιθέριο έλαιο από δυόσμο:




· Βάλτε 10 σταγόνες σε υγρό σφουγγάρι και σκουπίστε τα ντουλάπια της κουζίνας σας. Απωθεί τα μυρμήγκια!



· Απλώστε 10 σταγόνες από το ίδιο αιθέριο έλαιο στα πρεβάζια των παραθύρων, στις γωνίες των ντουλαπιών, κάτω από το νεροχύτη της κουζίνας και στις χαραμάδες. Θα κρατήσει μακριά έρποντα έντομα όπως οι σαρανταποδαρούσες



· Σε 1 ποτήρι νερό διαλύατε 3 κουταλάκια και ψεκάστε, όπου δείτε ακαθαρσίες ποντικιών. Για τα ποντίκια επίσης αποτελεσματική είναι και η κόλλα με δόλωμα.



-φύλλα δάφνης: Σκορπιστέ τα στα ντουλάπια της κουζίνας, η μυρωδιά κρατάει μακριά σχεδόν όλα τα έντομα



-Μοσχοκάρυδο: Αν αποθηκεύετε αλεύρι μπορεί να δείτε μέσα του μικρά έντομα που κοινά λέγονται ψείρες. Για να τις κρατήσετε μακριά από το αλεύρι σας, βυθίστε μέσα του ολόκληρα μοσχοκάρυδα

Ellinaras Milaei me Amerikana Part # 2

Sex Files: Το σεξ και οι σχέσεις !

Πώς συνδέονται τα αντισυλληπτικά με τη ζήλια και την κτητικότητα; Η πίστη με το fitness; Ποιες είναι οι ιδανικές μέρες για σεξ και για νέους έρωτες; Γιατί δεν είναι κακό οι άνδρες να βλέπουν πορνό; Και όταν ένας άνδρας την ‘’πέφτει’’ σε μια γυναίκα προσέχει τι του λέει;








Τα αντισυλληπτικά κάνουν τις γυναίκες ζηλιάρες και κτητικές



Μια γυναίκα έχει την τάση να είναι δύσπιστη με το σύντροφό της ούτως ή άλλως. Φανταστείτε τι μπορεί να συμβεί όταν οι ορμόνες της επιδεινώνουν την κατάσταση.



Μια νέα μελέτη υποστηρίζει ότι οι ορμόνες που έχουν να κάνουν με το αντισυλληπτικό χάπι βγάζουν προς τα έξω το μικρό πράσινο τερατάκι, που ακούει στο όνομα ζήλια, κάνοντας μια γυναίκα πιο κτητική και πιο ζηλιάρα.



Μάλιστα τα αντισυλληπτικά με τα υψηλότερα επίπεδα οιστρογόνων μπορεί να επηρεάσουν σε τέτοιο βαθμό τις ορμόνες μιας γυναίκας, που να θέσουν σε κίνδυνο τη σχέση της, προειδοποιούν οι ερευνητές.



Η συγκεκριμένη περιλαμβάνεται σε μια σειρά από ‘’συναισθηματικές’’ παρενέργειες, που αποδίδονται στο χάπι, με βάση έρευνα που έγινε σε 3.5 εκατομμύρια Βρετανίδες, ηλικίας από 16 έως 49 ετών.



Επιπλέον παρατηρήθηκε ότι τα αντισυλληπτικά μπορούν να κάνουν τις γυναίκες μελαγχολικές, να αλλάξουν το γούστο τους στους άνδρες αλλά και να ενισχύσουν την αντίληψή τους.



Πώς συνδέονται πίστη και fitness



Η πίστη κάνει καλό και στη φυσική σας κατάσταση. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει μια νέα αμερικανική μελέτη.



Οι ερευνητές μελέτησαν μαύρες γυναίκες από τρεις εκκλησίες του Λος Άντζελες, που συμμετείχαν σε φυσική δραστηριότητα βασισμένη στην πίστη και διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες αυτές αύξησαν την απόσταση που διένυαν κατά περίπου τρία μίλια την εβδομάδα.



Η μελέτη, που δημοσιεύτηκε αυτό το μήνα στην Επιθεώρηση της Αμερικανικής Γηριατρικής Εταιρείας, έγινε σε 62 καθολικές γυναίκες. Όλες συμμετείχαν σε ασκήσεις, αλλά ορισμένες από αυτές συμμετείχαν παράλληλα στην ανάγνωση θρησκευτικών αποσπασμάτων και σε ομαδικές προσευχές.



Οι γυναίκες που συμμετείχαν στις θρησκευτικές ομάδες αύξησαν τον εβδομαδιαίο βηματισμό τους σε ποσοστό 78 %, ενώ στις υπόλοιπες παρατηρήθηκε αύξηση της τάξης του 19 %.



H Πέμπτη ιδανική μέρα για σεξ και η Τετάρτη για νέους έρωτες



Το ξέρατε ότι η Πέμπτη είναι η τέλεια μέρα για σεξ; Ότι η Τετάρτη είναι η ιδανική μέρα για να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας; Αν όχι, τότε υπάρχει λόγος να μάθετε τι ακριβώς αποκαλύπτει μια νέα μελέτη για τα μυστικά κάθε μέρας της εβδομάδας.



Η Τετάρτη λοιπόν είναι η τέλεια μέρα αν ψάχνετε τον έρωτα: είναι ιδανική για το πρώτο ραντεβού, όπως δηλώνει περισσότερο από το 40 % των 8.000 ερωτηθέντων. Αν πάει καλά, μπορείτε να πάρετε μια ανάσα μέχρι το επόμενο ραντεβού που θα είναι πιθανότατα την Παρασκευή. Και αν στο δεύτερο ραντεβού ‘’στραβώσει’’ το πράγμα, μπορείτε να κανονίσετε να βγείτε με τους φίλους σας το Σαββατοκύριακο και να μην αναγκαστείτε να περάσετε τις επόμενες μέρες μόνοι στο σπίτι, κλαίγοντας για το κακό που σας βρήκε.



Μπορείτε επίσης να ζητήσετε αύξηση: Οι διευθυντές είναι πιο δεκτικοί στα αιτήματα για μισθολογικές αυξήσεις την Τετάρτη, όπως αποκάλυψε μια έρευνα που έγινε με τη συμμετοχή 1.500 Βρετανών.



Την Πέμπτη πάλι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε τη μέρα σας με σεξ: Τα φυσικά επίπεδα της κορτιζόλης, τα οποία διεγείρουν τις ορμόνες του σεξ, βρίσκονται στο ζενίθ τους. Βάλτε λοιπόν το ξυπνητήρι σας νωρίτερα από τις άλλες μέρες για να έχετε το χρόνο να κάνετε σεξ με το έτερον σας ήμισυ νωρίς το πρωί, οπότε και τα επίπεδα των ορμονών του σεξ, της τεστοστερόνης στους άνδρες και των οιστρογόνων στις γυναίκες, είναι έως και πέντε φορές υψηλότερα.



Όλοι οι άνδρες βλέπουν πορνό και δεν είναι κακό



Όλοι οι άνδρες βλέπουν πορνό αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις σεξουαλικές τους συνήθειες ή τις σχέσεις τους με τις γυναίκες. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε ένας Καναδός ερευνητής μετά από εμπεριστατωμένη μελέτη που κράτησε δύο ολόκληρα χρόνια.



Όπως δήλωσε ο Simon Louis Lajeunesse από το Πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ η έρευνά του ανατρέπει τις θεωρίες που θέλουν τους λάτρεις του πορνό να αναζητούν στην πραγματική ζωή αυτό που βλέπουν στα βίντεο και αυτή η εμμονή να οδηγεί τελικά στη σεξουαλική κακοποίηση ή την υποτίμηση των γυναικών.



«Θα ήταν σα να λέμε ότι οι διαφημίσεις της βότκας οδηγούν στον αλκοολισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κοινωνιολόγος.



Η πλειοψηφία των ανδρών αρέσκεται να βλέπει ‘’ακατάλληλες’’ ταινίες για να ικανοποιήσει ‘’περιθωριακές φαντασιώσεις’’ σύμφωνα με την έρευνά του και θα ήταν άδικο να δεχτούμε ότι αυτή η συνήθεια οδηγεί σε εγκληματική συμπεριφορά.



Οι επιθετικοί άνδρες δεν προσέχουν τι τους λέει μια γυναίκα όταν τη φλερτάρουν



Ο μέσος άνδρας έχει εξαιρετική μνήμη για το αν μια γυναίκα δείχνει ενδιαφέρον ή γέρνει προς την απόρριψη, ειδικά όταν αυτή είναι ελκυστική, ντυμένη προκλητικά και σέξι, αποκαλύπτει μια νέα μελέτη.



Ωστόσο οι άνδρες που χαρακτηρίζουν τον εαυτό τους επιθετικό στο φλερτ, επισημαίνουν οι ερευνητές, παρουσιάζουν χειρότερη μνήμη για τις κουβέντες που χρησιμοποιούν οι γυναίκες όταν ανταποκρίνονται ή απορρίπτουν το φλερτ τους.



«Όταν ένας άνδρας δε θυμάται καλά το βαθμό σεξουαλικού ενδιαφέροντος μιας γυναίκας, αυτό απλά θα μπορούσε να τον οδηγήσει σε κακή εκτίμηση της κατάστασης και να απογοητευτεί όταν εκείνη δεν ανταποκριθεί όπως περίμενε», δήλωσε η επικεφαλής της μελέτης, Teresa Treat.



«Αντίθετα οι άνδρες που αναφέρουν ότι είχαν στη ζωή τους πολλές σοβαρές σχέσεις εμφανίζουν καλύτερη μνήμη για το σεξουαλικό ενδιαφέρον των γυναικών και τις λέξεις που χρησιμοποιούν όταν τους απορρίπτουν. Αυτό υποδηλώνει ότι το να δίνουμε σημασία στα συναισθήματα του συντρόφου μας και να θυμόμαστε τις κουβέντες του μπορεί να παίζει ρόλο στην έναρξη και στη διατήρηση μιας σοβαρής ερωτικής σχέσης», πρόσθεσε η Treat.

Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2010Sex: Όποιος βιάζεται... Δεν το χαίρεται !

Το βιαστικό σεξ μπορεί και να μειώσει τη σεξουαλική σας επιθυμία. Το γρήγορο και έντονο σεξ έχει τη δύναμη να απογειώσει το...


βασικότερο ένστικτό σας. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να μειώσει σοβαρά τη σεξουαλική σας επιθυμία. Η σύγχρονη πολυάσχολη γυναίκα θέλει να προλάβει τα πάντα αλλά να μη μείνει και ο σύντροφός της ανικανοποίητος. Έτσι, το σεξ ενσωματώνεται στο εξοντωτικό της πρόγραμμα με τέτοιο τρόπο που σιγά σιγά καταλήγει να συμβαίνει χωρίς ουσία και στο τέλος φτάνει να βιώνεται ως άλλη μία πράξη ρουτίνας ή σαν υποχρέωση, συμπιεσμένη μάλιστα σε...

στενά χρονικά περιθώρια. Το σεξ όμως δεν μπορεί να μπει σε πρόγραμμα, επισημαίνουν οι ειδικοί, να έχει ώρα έναρξης και ώρα λήξης. Κάτι το οποίο καταλήγει να είναι πράξη ρουτίνας, μας κάνει να ξεχνάμε το λόγο για τον οποίο θέλουμε να το κάνουμε. Και για τον άντρα όμως... η διαδικασία του γρήγορου και πρόχειρου σεξ στην πραγματικότητα είναι επώδυνη και βαρετή, αφού τον αναγκάζει να λειτουργήσει ως μηχανή που πρέπει να δουλέψει γρήγορα και μάλιστα με παραγωγικά αποτελέσματα! Αυτή η πίεση που ασκεί ο περιορισμένος καθημερινός χρόνος θυμίζει ενίοτε... οίκο ανοχής.

TEHMEENA AKA MS. MEENA SEXY WORKOUT VIDEO

Sexy: Ασκήσεις για "στήθος"!!!!!

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ

Για τους Μαρτυρες του Ιεχωβα

Πολυ ευθιχτοι βλεπω ειναι οι Μαρτυρες του Ιεχωβα οταν αναφερεται καποιος σε αυτους.Το παιζουν υπερμαχοι της δημοκρατιας οταν προκειται για τα δικα τους συμφεροντα αλλα στις ταξεις τους επικρατει θεοκρατια την οποια εκφραζουν οι λιγοι, οι εκλεκτοι (κυβερνων σωμα και οι εκπροσωποι τους ανα καθε εκκλησια, πρεσβυτεροι).


Κατηγορουν τους ηγετες της ορθοδοξης εκκλησιας για πλουτισμο μεσω της εκκλησιας, αλλα ξεχνουν οτι οι δικοι τους ηγετες ζουν και βασιλευουν στο "Μπεθελ" τους στο Μαρουσι απο τα χρηματα που μαζευουν απο τους πιστους τους. Ανθρωποι που ζουν απο συνεισφορες κανουν ταξιδακια ανα την Ευρωπη και υπεραντλατικα για να παρευρεθουν σε εγκαινια νεων "Μπεθελ" ανα τον κοσμο. Μελη του κυβερνωντος σωματος της Αμερικης ερχονται στην Ελλαδα σε πρωτη θεση στο αεροπλανο, και διαμενουν σε σουιτες στη Μεγαλη Βρεττανια κι ολα αυτα τα πληρωνουν οι Ï! �ιστοι ανα το κοσμο απο συνεισφορες. Και καθε βδομαδα στις ανακοινωσεις που κανουν στις εκκλησιες δε ξεχνουν να παροτρυνουν τους πιστους τους να βαλουν τις συνεισφορες τους στα ειδικα κουτακια.

Παραπονιουνται για ελλειψη δημοκρατικοτητας απο εκφραση θρησκευτικης μισαλλοδοξιας εκ μερους αυτων που τους κατηγορουν αλλα δε λενε οτι τα δικα τους μελη που για τον αλφα η βητα λογο αποφασισαν πως δε θελουν πια να ειναι Μαρτυρες του Ιεχωβα, τους κοβουν και την καλημερα στη κυριολεξια. Ακομη και μελη της ιδιας οικογενειας τους να ειναι πολλες φορες κοβουν καθε δεσμο μαζι τους.



Δεν λενε επισης οτι τους εχουν ολους φακελωμενους κι οτι περνουν απο δικαστικες επιτροπες οποιους θεωρουν οτι παραβαινουν τους νομους τους. Οπου εκει επιβαλλουν ποινες απο στερηση του λογου στις συναθροισεις τους, εως την πληρης αποκοπη που σημαινει διακοπη καθε ειδους επικοινωνιας με το ατομο αυτο. Και για καθε ατομο εχουν γραμμενο σε μεγαλο τετραδιο, προφανως και ηλεκτρονικα πλεον, το καθε τι αρνητικο εχει κανει.



Το παιζουν νομιμοφρονες, αλλα πολλοι απο αυτους οντας ελευθεροι επαγγελματιες δε κοβουν αποδειξεις η τιμολογια. Δουλευουν σαν δημοσιοι υπαλληλοι με ελλειπες ωραριο και στη συνεχεια εξασκουν δικο τους επαγγελμα εντελως μαυρα και παρανομα. Κοινως δηλαδη κανουν οτι και οι των αλλων θρησκειων πιστοι. Απλα οι Μαρτυρες το παιζουν υπερνομιμοφρονες... εκει ειναι η διαφορα.



Μπορω παρα πολλα ακομη να πω... αρκει να με προκαλεσει καποιος απο αυτους...



Γι αυτο καλα θα κανουν να μην εξοργιζονται και να μη θιγονται τοσο ευκολα απο καποιους θερμοαιμους αλλων θρησκειων.

Τραγωδία σε δημοτικό σχολείο της Σύμης: Δάσκαλος ξεψύχησε μπροστά στους μαθητές του!

Τα παιδάκια είδαν ξαφνικά το δάσκαλό τους να σωριάζεται στο πάτωμα, την ώρα του μαθήματος!




Σύμφωνα με το verena.gr ο δάσκαλος ήταν μόλις 33ων χρόνων και ο θάνατός του οφείλεται πιθανότατα σε καρδιολογικό πρόβλημα.



Ωστόσο το σοκ ήταν μεγάλο για τα παιδάκια που τον είδαν ξαφνικά, την ώρα της διδασκαλίας, να πέφτει μπροστά στα μάτια τους και να ψυχορραγεί...

"Όλα τα σημερινά πτηνά κατάγονται από τους δεινόσαυρους"!

"Όλα τα σημερινά πτηνά κατάγονται από τους δεινόσαυρους"!Ο παλαιοντολόγος, Χάνς Λάρσον, του Πανεπιστημίου ΜακΓκίλ, στον Καναδά, πιστεύει ότι όλα τα σημερινά πτηνά κατάγονται από τους δεινόσαυρους και δεδομένου αυτής της εκδοχής, οι ερευνητές ελπίζουν να αντιστρέψουν τη διαδικασία της εξέλιξης με γενετικές παρεμβάσεις σε αυγά κότας.




Για τους «κοτουπουλόσαυρους», μας μίλησε, ο Καθηγητής Παλαιοντολογίας και διευθυντής του ομώνυμου μουσείου. Γεώργιος Θεοδώρου.



« Η ιδέα χρησιμοποίησης ανακτημένου DNA Για την αναγέννηση εξαφανισθέντων οργανισμών είναι μάλλον παλιά και έχει γίνει διεθνώς γνωστή με την ταινία «Τζουράσικ πάρκ».



Εγώ όμως πιστεύω ότι είναι αδύνατον να βρούμε αλυσίδες DNA εκατομμυρίων ετών. Σήμερα, μόνον οι κατεψυγμένοι οργανισμοί παρέχουν κάποιες δυνατότητες για συλλογή DNA λίγων δεκάδων χιλιάδων χρόνων. Τα 65.000.000 χρόνια όταν ζούσαν οι τελευταίοι δεινόσαυροι απέχουν πάρα πολύ.



Η βασική ιδέα χρησιμοποίησης κατεψυγμένων δειγμάτων πιστεύω ότι δεν είναι κακή και δεν θα με παραξένευε να βλέπαμε αύριο, ένα «μαμούθ του σωλήνα!»



Ο Καναδός παλαιοντολόγος, πιστεύει ότι το γονιδίωμα των πτηνών περιέχει ακόμα και σήμερα χαρακτηριστικά των δεινόσαυρων που εξαφανίστηκαν πριν από εκατομμύρια χρόνια.



Η ομάδα του, προσπαθεί τώρα να επέμβει στην εμβρυική ανάπτυξη της κότας, ετσί ώστε οι νεοσσοί να επανεμφανίσουν ανατομικά στοιχεία των ερπετών.



Ο Έλληνας καθηγητής παλαιοντολογίας. Γεώργιος Θεοδώρου, υποστηρίζει: « Η χρησιμοποίηση και ενδεχόμενα η ανάμειξη, ή αναδιάταξη γενετικού υλικού ζώντων οργανισμών, για να φτάσουμε σε πολύ μακρινούς προγόνους τους, νομίζω ότι τουλάχιστον σήμερα, με τις υπάρχουσες γνώσεις αγγίζει τα πιο ακραία όρια της φαντασίας.



Είναι απόλυτα βέβαιο ότι η επιστήμη δεν γνωρίζει τον γενετικό κώδικα των ερπετών του Μεσοζωικού και δεν θα τον γνωρίζει ούτε στο προσεχές μέλλον.»

Κινέζος ζει δύο χρόνια σε τηλεφωνικό θάλαμο!

Τα τελευταία δύο χρόνια, ένας άστεγος -που αρνείται να αποκαλύψει το όνομά του ή έστω να μιλήσει με κάποιον- ζει σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στην επαρχεία Λιαονίνγκ της Κίνας.


Κανείς δεν γνωρίζει την ταυτότητα του άντρα, που κοιμάται κατά τη διάρκεια της ημέρας κουλουριασμένος πάνω σε μαξιλάρια και τριγυρνάει κατά τη διάρκεια της νύχτας, αναζητώντας φαΐ.

Παρά το άκαμπτο, στενό και άχαρο περιβάλλον, ο συγκεκριμένος άντρας έχει καταφέρει να κάνει το θάλαμο σπίτι του. Έχει βρει ένα σημείο για να τακτοποιεί τα κουτιά με το φαγητό και τα μπουκάλια με το νερό, ενώ τα λιγοστά του ρούχα κρέμονται από την οροφή του θαλάμου.

Όσοι τον έχουν δει, μιλάνε για έναν πολύ περιποιημένο άνθρωπο, με καλή προσωπική υγιεινή, που φροντίζει να πλένεται τακτικά στις δημόσιες τουαλέτες. «Φοράει παλιά και μπαλωμένα ρούχα αλλά φαίνεται πολύ καθαρός. Πολύ συχνά κοιτιέται στον καθρέφτη για να περιποιηθεί το μουστάκι του. Μιλάει στον καθρέφτη αλλά δεν τον έχουμε δει ποτέ να μιλάει με άλλον άνθρωπο. Κάποιες φορές, του δίνει ο κόσμος φαγητό αλλά δεν το δέχεται και δεν μιλάει σε κανέναν,» υποστήριξε ο θυρωρός γειτονικής πολυκατοικίας, που τον παρακολουθεί κάθε μέρα.

Ο άντρας βρίσκεται σε έναν εντελώς δικό του κόσμο, ολομόναχος, και δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το πλήθος που σταματάει καθημερινά να τον δει από περιέργεια, στην πολυσύχναστη πλατεία Τσόνγκσαν. Δύο χρόνια μετά, έχει μάθει να αγνοεί τους περαστικούς που πηγαινοέρχονται στη δουλειά τους και ζουν την πολυάσχολη ζωή τους.

«Θέλουμε να βρούμε την οικογένειά του και να τον στείλουμε σπίτι του, αλλά δεν μιλάει ποτέ σε κανέναν. Είναι πολύ δύσκολο να βρούμε πώς να τον βοηθήσουμε,» δήλωσε ένας κοινωνικός λειτουργός.

Οι φάλαινες κολυμπούν και στην Ελλάδα

ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΝΟΟΥΝ την ύπαρξή τους. Κι όμως, οι ελληνικές θάλασσες φιλοξενούν φάλαινες! Τα μεγάλα κήτη κολυμπούν αμέριμνα στα νερά του Αιγαίου και του Ιονίου, κάνοντας αισθητή την παρουσία τους όποτε αυτά θελήσουν.






Η αγαπημένη τους διαδρομή είναι στα βαθιά νερά της ζώνης που ξεκινά από το Ιόνιο, συνεχίζει στην Κρήτη και φτάνει μέχρι τη Ρόδο. «Η μόνη τους απειλή είναι τα sonar των πολεμικών πλοίων και οι συγκρούσεις με τα πλοία», αναφέρει ο επιστημονικός υπεύθυνος του Ινστιτούτου Κητολογικών Ερευνών «Πέλαγος», δρ Αλέξανδρος Φραντζής.



Την ύπαρξή τους, ωστόσο, αγνοούν ακόμα και οι επίσημοι φορείς των αρμόδιων υπουργείων, καθώς- σύμφωνα με τους επιστήμονες- δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία διαχειριστική μελέτη για να εντοπιστεί και να καταγραφεί ο πληθυσμός τους.



Όπως καταγγέλλει στη Real planet η Αναστασία Μήλιου, ερευνήτρια της οργάνωσης «Αρχιπέλαγος», «η χώρα μας φιλοξενεί αρκετά είδη φαλαινών που προστατεύονται στο πλαίσιο διεθνών και ευρωπαϊκών συνθηκών. Παρ’ όλα αυτά, δεν εφαρμόζονται μέτρα προστασίας αυτών των θαλάσσιων γιγάντων».



Οι φάλαινες συγκαταλέγονται στα μυστακοκήτη (αυτές που έχουν μπαλένες) και στα οδοντοκήτη (αυτές που έχουν δόντια). Το 1986, η Διεθνής Επιτροπή Φαλαινοθηρίας απαγόρευσε την εμπορική φαλαινοθηρία, με σκοπό την προστασία τους. Παρά την απαγόρευση, όμως, η Ιαπωνία συνεχίζει να τις σκοτώνει για «ερευνητικούς» λόγους. Το παράδειγμά της ακολούθησαν η Νορβηγία και η Ισλανδία.



1. Φυσητήρας



Οι φυσητήρες (Physeter macrocephalus) φαίνεται να προτιμούν ιδιαίτερα τα νοτιοδυτικά της Κρήτης. Η παρουσία τους σε αυτό το μέρος συνδέεται, κατά τους ειδικούς, με την ύπαρξη υποβρύχιων γκρεμών πολύ κοντά στις ακτές, όπου αφθονούν διάφορα καλαμάρια με τα οποία τρέφονται. Το μέγεθός τους μπορεί να φτάσει τα 18 μέτρα.



Παλαιότερα, το Ινστιτούτο «Πέλαγος» είχε κάνει αρκετές καταγραφές του είδους στη συγκεκριμένη περιοχή, που φαίνεται να είναι ο πιο σημαντικός οικότοπός τους στη Μεσόγειο.



Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι ο μεσογειακός πληθυσμός των φυσητήρων είναι πιθανότατα σημαντικά απομονωμένος από τον αντίστοιχο του Ατλαντικού, με συνέπεια αν είναι πολύ ευάλωτος απέναντι σε οποιαδήποτε ανθρωπογενή απειλή.



2. Ψευδόρκα



Η ψευδόρκα (Pseudorca crassidens) σαν είδος συγγενεύει με τα δελφίνια, όπως και η ξαδέρφη της, η όρκα. Το κήτος έχει μήκος 6 μέτρα, το χρώμα της είναι μαύρο και τρέφεται με ψάρια, κεφαλόποδα και μαλάκια.



Ο πληθυσμός της ευδοκιμεί στην ανατολική Μεσόγειο, σε περιοχές κοντά στο Ισραήλ και στα ανοιχτά της Κύπρου. Παρ’ όλα αυτά, πρόσφατες μαρτυρίες ψαράδων και παραθεριστών την έχουν εντοπίσει στο ανατολικό Αιγαίο, ανοιχτά της Χίου.



Παλαιότερες καταγραφές την είχαν εντοπίσει να κολυμπά ακόμα και στην Κεφαλλονιά. Οι επιστήμονες ωστόσο, δεν έχουν ακόμα στοιχεία ότι το είδος κατοικεί μόνιμα στις ελληνικές θάλασσες.



3. Ρυγχοφάλαινα



Η ρυγχοφάλαινα (Balaenoptera acutorostrata) έχει μήκος 8-10 μέτρα και αποτελεί συχνό επισκέπτη στη χώρα μας. Τις πιο συχνές εμφανίσεις της τις κάνει στη δυτική Μεσόγειο, όμως πολλές φορές προτιμά τα ελληνικά νερά. Τελευταία καταγραφή έγινε το 2001 στις Βόρειες Σποράδες.



4. Ζιφιός



Το μήκος του μπορεί να φτάσει τα 2 μέτρα και μοιάζει έντονα με δελφίνι αλλά ανήκει στην οικογένεια των φαλαινών. Ο ζιφιός (Ziphius cavirostris) αποτελεί ένα από τα πιο μυστηριώδη είδη στο Αιγαίο, καθώς αποφεύγει την επαφή του με τους ανθρώπους.



Άλλωστε, το κόκκινο βιβλίο δεν αναφέρει κανένα στοιχείο για το αν απειλείται ή όχι, για τον απλούστατο λόγο ότι οι ερευνητές δεν έχουν καθόλου στοιχεία για τον πληθυσμό του. Τελευταία φορά που εντοπίστηκε ήταν πριν από αρκετά χρόνια, στα ανοιχτά της Κρήτης. Οι ξιφιοί τρέφονται με καλαμάρια που συλλαμβάνουν σε βάθη που ξεπερνούν τα 1.000 μέτρα.



5. Πτεροφάλαινα



Η πτεροφάλαινα (Balaenoptera physalus) είναι η δεύτερη μεγαλύτερη φάλαινα στον κόσμο. Το μήκος της φτάνει τα 22-24 μέτρα, ενώ το βάρος της ξεπερνά τους 60 τόνους. Ζει κυρίως στο Ιόνιο, ενώ ο πληθυσμός της σε όλη τη Μεσόγειο υπολογίζεται γύρω στα 2.000 άτομα.



Η πτεροφάλαινα φτάνει σε βάθη μεγαλύτερα των 200 μέτρων ψάχνοντας κριλ (μικροσκοπικές γαρίδες). Οι επιστήμονες κατάφεραν να αποσπάσουν περισσότερες πληροφορίες για του είδος μόλις το 2003.



6. Μεγάπτερη



Το ογκώδες θαλάσσιο θηλαστικό, βάρους 20 τόνων και μήκους 18 μέτρων, είναι από τα πλέον απειλούμενα είδη του πλανήτη. Οι φάλαινες αυτές μπορούν να κάνουν μεγάλα ταξίδια άνω των 5.000 χιλιομέτρων προκειμένου να βρουν τον ιδανικό τους βιότοπο.



Έτσι, η μεγάπτερη φάλαινα (Megaptera novaeangliae) από τις ακτές της Αλάσκα έχει επισκεφτεί το Τολό το 2001, τη Λευκάδα το 2002, ενώ, σύμφωνα με μαρτυρίες, έχει παρατηρηθεί και στα ανοιχτά του Λακωνικού Κόλπου.

Τώρα και γυναικείο σπέρμα!

Οι άντρες δεν υπάρχουν πια, τους…προσπέρασε η επιστήμη! Νέες πρωτοποριακές έρευνες θέλουν τη γυναίκα να παράγει… σπέρμα, υπερνικώντας τη φύση και το αντίθετο φύλο. Οι επιστήμονες θα μπορούν να παράγουν συνθετικό σπέρμα από ιστό που θα λαμβάνουν από το μυελό του οστού της γυναίκας αν καταφέρουν να παράγουν υποτυπώδη σπέρμα από το μυελό των οστών του άντρα.




Οι ερευνητές πιστεύουν ότι χάρη σε αυτά τα ευρήματα θα μπορέσουν να ισχυροποιήσουν ακόμα και τη γονιμότητα των άντρών, οι οποίοι για κάποιο λόγο δεν μπορούν να παράγουν το δικό τους σπέρμα.



Η δημιουργία σπέρματος από τις γυναίκες σημαίνει ότι εκείνες θα μπορούν να αναπαράγουν μόνο θηλυκά και όχι αρσενικά μωρά! «Θεωρητικά είναι πιθανό», αναφέρει ο καθηγητής Karim Nayernia από το πανεπιστήμιο Newcastle upon Tyne. «Το πρόβλημα είναι αν το σπέρμα θα είναι λειτουργικό ή όχι. Δε νομίζω πάντως πως υπάρχει ηθικό ζήτημα. Είμαστε ήδη στη διαδικασία της έγκρισης».

Σοκ στην Καλιφόρνια! 19χρονος χάθηκε στα σαγόνια του καρχαρία.

Ήταν μόλις μισό μέτρο μακριά του… Δεν μπόρεσε κανείς τους το παραμικρό… Ο θάνατος κτύπησε σαν κεραυνός, από το πουθενά και η απελπισμένη φωνή μιας ψυχής που έφευγε έγραφε τον επίλογο της τραγωδίας… “Βοήθεια φίλε!” και μετά η απόλυτη σιγή, στα γαλάζια νερά που είχαν βαφτεί στο κόκκινο.




Ο 19χρονος Λούκας Ράνσον δεν υπάρχει πια. Ο 22χρονος φίλος του Μάθιου Γκαρσία προφανώς θα χρειαστεί τη συνδρομή ειδικών ψυχολόγων για να ξεπεράσει το σοκ που κράτησε μόλις ένα δευτερόλεπτο αλλά στέρησε μια ζωή και στιγμάτισε μια άλλη.



Η Παραλία του Σερφ στην Σάντα Μπάρμπαρα στην κεντρική Καλιφόρνια έγινε τόπο του μαρτυρίου για τους δύο νέους το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο καρχαρίας επιτέθηκε και με μία μόνο δαγκωματιά έκοψε το πόδι του άτυχου Λούκας καθώς και ένα μεγάλο κομμάτι της σανίδας, όπως φαίνεται στην φωτογραφία του Associated Press.



Στην κραυγή της βοήθειας και μετά το σοκ των πρώτων δευτερολέπτων ο Μάθιου αγκάλιασε τον φίλο του. Ο Λούκας είχε χάσει ήδη τις αισθήσεις του, η αιμορραγία ήταν απίστευτη.



“Απλώς επέπλεε στο νερό”, διηγήθηκε μέσα σε αναφιλητά ο Μάθιου. “Τον κράτησα κάτω από τους ώμους και του έκανα τεχνητή αναπνοή μέσα στην θάλασσα. Δεν είχε πια ζωή, ήταν απλώς ένα νεκρό σώμα…”



Οι αρχές της Σάντα Μπάρμπαρα ερευνούν για το είδος του καρχαρία που στέρησε την ζωή από τον άτυχο Λούκας. Αλλά αυτό δεν θα αλλάξει και πολλά για τους δύο νέους. Δεν θα ξανακάνουν ποτέ μαζί σερφ, ίσως και για τον 22χρονο Μάθιου, το αγαπημένο του χόμπι να αποτελεί πια παρελθόν…

Στείρωση στους γονείς που κακοποιούν τα παιδιά τους

Να τιμωρούνται με στείρωση οι γονείς που κακοποιούν επί... μακρόν τα παιδιά τους, προτείνει ο πρώην Συνήγορος του Πολίτη στη Βικτόρια, Νόρμαν Γκένσκε.




Ο κ. Γκένσκε υποστήριξε ότι...

πολλές φορές η πολιτεία αδυνατεί να προστατεύσει τα παιδιά που κακοποιούνται από τους γονείς τους.



"Για μένα η μοναδική προστασία θα είναι οι γονείς που έχουν βεβαρημένο ιστορικό να υπόκεινται σε στείρωση" είπε.



Η δήλωσή του προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. "Δεν ζούμε στη ναζιστική Γερμανία" ήταν η αντίδραση του ψυχολόγου Τζο Τούτσι.

[HQ Enarksi] Despina Vandi Live@VOX Stin Avli tou paradeisou [Opening]

Πέθανε ο πρώτος βιονικός Αυστριακός

http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=249405&w=400&h=300&q=80Ένας νεαρός Αυστριακός ο οποίος είχε χάσει και τα δυο του χέρια αναρριχώμενος σε έναν πυλώνα υψηλής τάσης και από τότε έφερε τεχνητά "βιονικά" μέλη, πέθανε τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο...






έπειτα από δυστύχημα με αυτοκίνητο, έγινε γνωστό από το νοσοκομείο του Γκρατς, στη νότια Αυστρία, όπου νοσηλευόταν.



Ο Κριστιάν Καντμπάουερ, 23 ετών, υπέστη πολλαπλά τραύματα από την πρόσκρουση σε ένα δέντρο, την Τρίτη, του αυτοκινήτου το οποίο οδηγούσε και ήταν ειδικά διαμορφωμένο γι' αυτόν.



Δεν έχουν προσδιοριστεί ακόμη τα αίτια του δυστυχήματος και έτσι δεν είναι γνωστό αν τα "βιονικά" τεχνητά μέλη, μοναδικά στον κόσμο εκτός ΗΠΑ, ευθύνονται γι΄αυτό.



Αυτά τα τεχνητά μέλη μπορούν να ελεγχθούν με τη σκέψη και επιτρέπουν στον ασθενή να αισθάνεται το χέρι του, τη ζέστη ή μια χειραψία.



Μία δημιουργία νεύρων επιτρέπει την αποστολή σημάτων στο ρομποτικό χέρι μέσω ηλεκτροδίων που αποκρίνονται στις ωθήσεις του εγκεφάλου του.



Ο Κριστιάν Καντμπάουερ, μηχανικός, έχασε τα χέρια του το Σεπτέμβριο του 2005, όταν σκαρφάλωσε σε έναν πυλώνα υψηλής τάσης στη διάρκεια ενός στοιχήματος.



Τον Ιανουάριο του 2009, μπόρεσε να χρησιμοποιήσει και πάλι τα χέρια του χάρη σε ένα "βιονικό" πρωτότυπο. Από τότε απέκτησε άδεια οδήγησης, μπορούσε να οδηγήσει αυτοκίνητο ειδικά διαμορφωμένο και ξαναγύρισε στον πρώην εργοδότη του, στις αποθήκες του οποίου εργαζόταν.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: 29χρονος αστυνομικός της Αντιτρομοκρατικής νοσηλεύεται στο 401 έχοντας χάσει την όραση και την ομιλία του

Μετά από σοβαρό τραυματισμό εν ώρα καθήκοντος...




Αβοήθητη η οικογένεια του άτυχου αστυνομικού



Αγνοούσε το περιστατικό ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ!





Πέρασαν δύο μήνες από την ημέρα που ο 29χρονος αστυνομικός της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ενώ βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία...

Μετά από ένα μήνα στην εντατική, μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα.



Πέρα από την οικογένειά του και τους συναδέλφους του, κανείς άλλος δεν έχει ενδιαφερθεί για την εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση της υγείας του.



Εχοντας χάσει την όραση και την ομιλία του και με τα επιληπτικά σοκ να διαδέχονται το ένα το άλλο, ο 29χρονος δεν έχει πολλές ελπίδες να επανέλθει όσο νοσηλεύεται στο 401. Οι γιατροί το γνωρίζουν και έχουν συστήσει από την πρώτη στιγμή στην οικογένειά του να τον μεταφέρει άμεσα σε Κέντρο Αποκατάστασης αλλά η οικονομική κατάσταση της οικογένειας δεν το επιτρέπει.



Ακόμα και ο μισθός του 29χρονου μειώθηκε αυτομάτως κατά 300 περίπου ευρώ... γιατί δε μπορεί να δουλέψει, οπότε κόβονται τα πενθήμερα και τα νυχτερινά. Σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως, το Ταμείο Αρωγής της Αστυνομίας προσφέρει ένα ποσό μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας.





Στην περίπτωση όμως, του 29χρονου, η θεραπεία δεν μπορεί να αρχίσει καθώς οι φυσικοθεραπείες και η ιατρική φροντίδα που χρειάζεται για να εμφανιστούν (αν εμφανιστούν) σημάδια βελτίωσης, απαιτούν πολλά χρήματα.



Την ίδια ώρα, μόνο η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής έχει προσφέρει μέχρι στιγμής σημαντική βοήθεια. Τα περιορισμένα οικονομικά της, όμως, δεν της επιτρέπουν να συνεχίσει προκειμένου να μεταφερθεί ο νεαρός στο Κέντρο Αποκατάστασης.





Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. που αγνοούσε μέχρι πριν λίγες μέρες το περιστατικό, δεν έχει ευαισθητοποιηθεί ενώ και η ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη παραμένει παγερά αδιάφορη.

Ναι, έτσι αντιμετωπίζει το ελληνικό κράτος τους αστυνομικούς που σακατεύονται την ώρα του καθήκοντος. Σαν αναλώσιμα υλικά..

Κροκόδειλος έριξε αεροσκάφος

Σε κροκόδειλο οφείλεται η πτώση ενός αεροσκάφους στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό 20 επιβατών...










Ο κροκόδειλος, που ξέφυγε από την τσάντα μεταφοράς του ιδιοκτήτη του, προκάλεσε τον πανικό των επιβατών, με αποτέλεσμα να χαθεί η ισορροπία του μικρού αεροσκάφους. Ο πιλότος δεν κατόρθωσε να ανακτήσει τον έλεγχο του αεροσκάφους, το οποίο συνετρίβη λίγα μόλις λεπτά προτού φτάσει στον τελικό προορισμό του.

Η ιστορία αυτή έγινε γνωστή από το μοναδικό επιζώντα του αεροσκάφους. Βέβαια, να σημειωθεί πως ζωντανός βγήκε και ο κροκόδειλος, ο οποίος τελικά θανατώθηκε από τα σωστικά συνεργεία που έσπευσαν στο σημείο της συντριβής.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του μοναδικού επιζώντα, όπως επισημαίνεται στην Telegraph, η συντριβή οφείλεται στον πανικό που δημιούργησε ο κροκόδειλος.

"Ένας από τους επιβάτες είχε κρύψει τον κροκόδειλο, που επρόκειτο να πουλήσει, σε μία αθλητική τσάντα, από την οποία ξέφυγε το ερπετό, καθώς το αεροπλάνο ξεκινούσε τη διαδικασία προσγείωσης", σημειώνεται.

kato dimhnio aygoysths

kiato

Dolphin Tries to Escape Video 1

ΠΑΣΟΚ και...εργασία! (4 σατυρικές φωτογραφιες)

"The Door to Hell"

Η πύλη της κολάσεως

Η “Πύλη της Κολάσεως”, όπως ονομάζεται η συγκεκριμένη τοποθεσία, βρίσκεται στο Ουζμπεκιστάν, κοντά στην μικρή πόλη Darvaz.




Στην προσπάθεια τους οι...

γεωλόγοι να βρουν φυσικό αέριο μέσω γεωτρήσεων, έφεραν στην επιφάνεια το συγκεκριμένο γεωλογικό στοιχείο, τον συγκεκριμένο δηλαδή θάλαμο φυσικού αερίου. Η ιστορία του ήρθε στο... φως μόλις πριν 35 χρόνια και όπως ανακάλυψαν οι επιστήμονες με την γεώτρηση στο σημείο αυτό, το βάθος του είναι πάρα πολύ μεγάλο.



Όπως καταλαβαίνετε, λόγω του γεγονός πως ο θάλαμος αυτός είναι γεμάτος αέριο, κανείς δεν θέλησε να μπει μέσα. Τελικά, οι μελετητές απέδειξαν πως το αέριο αυτό δεν είναι δηλητηριώδες, αλλά αντιθέτως είναι εξαιρετικής ποιότητας και όπως θα δείτε καίει εδώ και Η πύλη της κολάσεως35 χρόνια χωρίς καμία παύση.

Πανταζής; "Οι gay που με φλέρταραν μου άρεσαν"!!!!!!

Τις πιο ακραίες και «πιπεράτες» εμπειρίες της ζωής του αποκαλύπτει ο Λευτέρης Πανταζής.




Μεταξύ άλλων, εξομολογείται πως έχει πάει με 200 γυναίκες και έχει δοκιμάσει ναρκωτικά, ενώ οι gayπου τον φλέρταραν του άρεσαν και...

, μάλιστα, υπήρξε ένας με τον οποίο το πράγμα πήγε λίγο... παρακάτω!



«Κάνα δυό φορές, οι gay που με φλέρταραν μου άρεσαν, με τράβηξαν. Είχαν κάτι το ερωτεύσιμο», λέει ο τραγουδιστής στο περιοδικό «Εγώ Weekly» και αποκάλυψε πως υπήρξε κάποιος με τον οποίο σκέφτηκε να δοκιμάσει!



«Το όνομά του ήταν Βαγγέλης και ήταν χορευτής. Ήταν ερωτευμένος μαζί μου. Η προσέγγισή του ήταν τέτοια που δεν μπορούσα να μην του δώσω προσοχή. Ήμουν πιτσιρικάς, 18 χρονών. Κάθε βράδυ έφερνε την παρέα του από το θέατρο! Τελικά δεν έγινε τίποτα. Αυτό κράτησε τρία χρόνια. Ήταν τόσο ευγενικός και συναισθηματικός που ντρεπόταν να μου μιλήσει. Κοικκίνιζε!», εξομολογείται. Όπως λέει, σκέφτηκε να βγει έξω μαζί του, ωστόσο, τελικά έκανε σχέση με μία κοπέλα από την παρέα του!



Άλλωστε, οι γυναίκες είναι από τις μεγαλύτερες αδυναμίες της ζωής του. Μάλιστα, λέει πως είχε 8 μεγάλες σχέσεις και έχει πλαγιάσει με 200 γυναίκες, ενώ αποκαλύπτει πως κάποτε στη Θεσσαλονίκη πήγε με δύο ταυτόχρονα! Ο ίδιος έχει κάνει τρέλες για το «ασθενές φύλο», όπως π.χ. να «πεταχτεί» ένα πρωί για ψώνια στη Ρώμη με την κοπέλα που ήταν μαζί και να στείλει ένα φορτηγό λουλούδια στο καμαρίνι μιας ηθοποιού με την οποία είχε σχέση.



Ο λαϊκός τραγουδιστής δεν διστάζει να εξομολογηθεί και το ότι έχει δοκιμάσει ναρκωτικά: «έχω δοκιμάσει χασίς, κοκαΐνη και πούρο. Δεν μου άρεσαν. Αγάπησα τις γυναίκες και το τραγούδι. Ασχολήθηκα μόνο με αυτό το 'σπορ'».



«Ξαναγεννιέμαι από τις στάχτες μου», προσθέτει ο Λευτέρης Πανταζής και χαρακτηρίζει «τα δύο μωρά μου» την Ζώζα Μεταξά και την κόρη τους Κωνσταντίνα

Εκτόνωση δίχως ουσία στα blog.

Κάθε άνθρωπος οραματίζεται μια καλύτερη ζωή και ζει για να τη βιώσει. Η εποχή σήμερα έχει ανάγκη πιο πολύ από ποτέ την...


εφαρμογή νέων ιδεών, τη γέννηση μυαλών με καθαρότητα στη σκέψη και όραμα για το αύριο. Ο προπαγανδιστικός τρόπος ζωής, προπαγάνδα που συμβαίνει με πολλά μέσα, τα προβλήματα, η έλλειψη χρόνου και η ανασφάλεια οδηγεί τον ανθρώπινο νου σε ένα αδιέξοδο που πολλές φορές που έχει ως αποτέλεσμα την εκτόνωση με λάθος τρόπο και πάνω από όλα με ενέργειες χωρίς καμία ουσία.





Το σύνολο της ανθρώπινης κοινωνίας δεν είναι φαύλο.









Υπάρχουν οραματιστές με ιδέες για μια καλύτερη κοινωνία, πιο δίκαιη και με εφικτά μέσα. Δείγμα χρησιμότητας είναι όταν κάποιος μιλάει με τρόπο άμεσο και οδηγεί τον διπλανό του σε λύσεις και πίστη στον εαυτό του.





Η σημερινή κατάσταση στη κοινωνία έχει οδηγήσει την πλειοψηφία των πολιτών (τουλάχιστον στην Ελλάδα) να φωνάζει και να διαμαρτύρεται για κάθε κακό που του συμβαίνει, χωρίς καμία προοπτική και χωρίς κανένα χειροπιαστό αποτέλεσμα. Όλοι κράζουμε εύκολα, όμως πάντα αφήνουμε τον εαυτό μας τελευταίο και έξω από τις ευθύνες. Όταν έρχεται η στιγμή να αποδείξουμε στον εαυτό μας ότι πρεσβεύουμε κάτι πολύτιμο, επιλέγουμε τον εύκολο δρόμο και αυτοαναιρούμαστε πέφτοντας θύματα των τάσεων και των πρέπει.





Παρακολουθώ στα blogs μια τάση εκτόνωσης που δεν έχει απολύτως καμία χρηστικότητα. Όσοι γράφουνε με σκοπό να κάνουν τη καθημερινότητα καλύτερη δε θα πρέπει με φράσεις πυροτεχνήματα να δυναμιτίζουν την παραδεκτή σαπίλα της εποχής, αλλά θα πρέπει να έχουν το φως να φωτίσουν όσους δεν έχουν το χρόνο και τον τρόπο να πράξουν πράγματα που θα έχουν αντίκτυπο και ουσία.





Τα blog είναι χώροι διακίνησης ιδεών και η διακίνηση κακιάς γκρίνιας και σαρκασμού αμφιβάλλω αν αφυπνίζει η αν τελικά ρίχνει τη δημιουργικότητα του εγκεφάλου σε κώμα. Όσοι έχουν επιλέξει να γράφουν αφιερώνοντας χρόνο σε αυτό πρέπει να έχουν στο πίσω μέρος της σκέψης τους ότι η κοινωνία διψάει για ιδέες εφαρμόσιμες και προοδευτικές. Ιδέες που θα δώσουν αξία στον άνθρωπο. Που θα ταΐσουν την ανάγκη του για πνευματικότητα και σεβασμό.





Παράκληση, σταματήστε το κράξιμο, το θάψιμο και τους τίτλους που τραβάνε το μάτι και γράψτε δίνοντας ιδέες, τροφή για προβληματισμό ή χρήσιμου περιεχομένου κείμενα. Μη σερβίρουμε άλλη ληγμένη τροφή μεταξύ μας, σεβασμό στη νοημοσύνη των αναγνωστών μας.





Τέλος για όσους διαβάζουν τα blogs, συμμετέχετε. Αμφισβητήστε, μπείτε στον κόπο να ανοίξετε διάλογο, μη φοβάστε να εκφράσετε την άποψή σας, αναθεωρήστε πράγματα που πιστεύετε. Μη καταλήγετε σε γενικές αλήθειες μόνο από προσωπικά σας βιώματα.





Υπάρχει ένας χώρος διακίνησης ελεύθερων ιδεών, ιδεών που δημιουργούνται για να γίνονται πράξη, τα blogs.





Μη γκρινιάζετε, έχουμε ότι μας αξίζει. Αν η κοινωνία απαιτήσει ένα νέο μοντέλο ζωής θα το πάρει αρκεί ο κάθε πολίτης να συνειδητοποιήσει ότι το κρύβει μέσα του.





Είσαι η κοινωνία που ζεις.



ΜΟΝΑΧΙΚΟ  ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΗ

Αυτό το ήξερες;

- Για να δεις όλα τα video του Youtube χρειάζεσαι 400 χρόνια!




- Ευρώπη και ΗΠΑ ξοδεύουν για τροφή κατοικιδίων 20 δις το χρόνο...





- Σε κάθε κατοικίσιμη ήπειρο υπάρχει μια πόλη με το όνομα "Ρώμη"



- Οι Βρετανοί αγοράζουν...





την περισσότερη μουσική απ' όλους, το 7,2% της παγκόσμιας αγοράς

- Οι άνθρωποι του δυτικού κόσμου αλλάζουν σπίτι κατά μέσο όρο κάθε 7 χρόνια

- Τα DVD έχουν ίδια διάμετρο (120 χιλιοστά) και πάχος (1,2 χιλιοστά) με τα cd, αλλά αποθηκεύουν 13 φορές περισσότερα δεδομένα.

- Τα γουρούνια αναφέρονται μόνο 2 φορές στη Βίβλο. Τα πρόβατα 45 φορές και οι κατσίκες 88 φορές. Οι σκύλοι πάλι μόνο 14 φορές, ενώ τα λιοντάρια 89 φορές!!

- Η φυσαρμόνικα είναι το πρώτο σε πωλήσεις μουσικό όργανο παγκοσμίως.

- Στην Κίνα χρησιμοποιούνται 45 δισεκατομμύρια chopsticks το χρόνο. Για την παραγωγή τους χρειάζονται 25 εκατομμύρια δέντρα...

- Για ένα κιλό μέλι οι μέλισσες πρέπει να επισκφθούν περίπου τέσσερα εκατομμύρια λουλούδια...

- Η πρώτη βόμβα που έριξαν οι Σύμμαχοι στο Βερολίνο στον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο έπεσε στο μοναδικό ελέφαντα του Ζωωολογικού Κήπου του Βερολίνου.

- Η Βασίλισσα Ελισάβετ έστειλε το πρώτο e-mail της το 1976.

- Οι άνθρωποι στις ανεπτυγμένες βιομηχανικά χώρες είναι 10,2 εκατοστά πιο ψηλοί απ' όσο ήταν το 1860.

- Η καμηλοπάρδαλη καθαρίζει τα αυτιά της με την γλώσσα της που έχει μήκος 50 εκατοστά!!

- Ο Mel Blanc, που έδωσε τη φωνή του στον Bugs Bunny, είχε αλλεργία στα καρότα!

- Υπάρχουν πάνω από 10 δισεκατομμύρια ιστοσελίδες στο διαδίκτυο.



Τώρα μπορείτε να νιώσετε εξυπνότεροι...!

Μετράει το μέγεθος κυρίες και κύριοι

Μιλώντας πάντα για τη σύγκριση του αντρικού με τον γυναικείο εγκέφαλο,τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας είναι εντυπωσιακά.


Το βραβείο...

μεγαλύτερου εγκέφαλου κερδίζουν οι άντρες με διαφορά μόλις 2 % από τις γυναίκες,πράγμα που από μόνο του δεν λέει τίποτα,ιδίως εαν αναλογιστούμε και τα προσόντα του συμπαθέστατου όνου για παράδειγμα.

6,5 φορές περισσότερη φαιά ουσία διαθέτει ο αντρικός εγκέφαλος,όμως αυτό απλά εξηγεί γιατί οι άντρες είναι καλύτεροι στα μαθηματικά.

10 ολόκληρες φορές παραπάνω λευκή ουσία (είναι τμήμα του εγκεφάλου) έχουν οι γυναίκες ,κάτι που τις ''οπλίζει'' με περισσότερες δυνατότητες στη διασταύρωση πληροφοριών και στον ταυτόχρονο χειρισμό πολλών πραγμάτων.

Δασκάλα αυτοκτονησε λόγω facebook

Μια καθηγήτρια στην κομοτηνη έβαλε τέλος στη ζωή της επειδή δημοσιεύτηκαν γυμνές φωτογραφίες της στο facebook.




H άτυχη δασκάλα εργαζόταν σε ένα ...

σχολείο στο νεοχώρι κομοτηνης. Φοβήθηκε λοιπόν το ενδεχόμενο να συλληφθεί από την...

Μουσουλμανική αστυνομία, και έτσι θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή της πίνοντας υγρό καθαρισμού.



Η μητέρα της καθηγήτρια κι αυτη ισχυρίστηκε ότι υπεύθυνος για τον θάνατο της κόρης της είμαι ο πρώην σύντροφός της αμπού ταλίμπ.



Η ίδια λέει : "Η κόρη μου δεν συνήθιζε να βγάζει γυμνές φωτογραφίες. Ο πρώην φίλος της με κάποιο τρόπο που δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω, τράβηξε αυτές τις φωτογραφίες και τις δημοσίευσε στο facebook".



Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό και εντός των ημερών οι ύποπτοι πρόκειται να καταθέσουν.

Και Oι Παντρεμένοι...Έχουν Ψυχή!!

Παντρεμένοι είναι οι περισσότεροι χρήστες που επιδίδονται σε διαδικτυακό σεξ σύμφωνα με...


πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου Swinburne της Μελβούρνης.

Στην έρευνα έλαβαν μέρος 1.325 άντρες και γυναίκες, οι οποίοι επισκέπτονται πορνογραφικές ιστοσελίδες είτε για να κατεβάσουν ερωτικές ταινίες είτε για να «μιλήσουν» με άλλα άτομα.

Το 55% όσων επιδίδονται στο ...διαδικτυακό σεξ είναι παντρεμένοι ενώ πολλοί από αυτούς δαπανούν μέχρι και 10 ώρες ψάχνοντας για νέα διαδικτυακά «παιχνίδια» με άλλους παρτενέρ.

Το προφίλ των άπιστων είναι «μορφωμένοι άνδρες γύρω στα 40» όμως και οι γυναίκες δεν μένουν πίσω.

Οι άντρες καταφεύγουν στο κατέβασμα ταινιών πορνό τη στιγμή που οι γυναίκες προτιμούν περισσότερη συμμετοχή και καταφεύγουν σε πριβέ δωμάτια συζήτησης και ερωτικές πράξεις μέσω υπολογιστή.

Ο λόγος που το διαδικτυακό σεξ γνωρίζει άνθιση είναι ότι οι χρήστες νιώθουν πιο άνετα να μιλήσουν με αγνώστους για τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις μέσα από την ασφάλεια του σπιτιού τους

sexy striptease

Ωρα για σπριπτιζάκιΔυναμώστε όμως την ένταση των ηχείων σας, καθήστε αναπαυτικά και απολαύστε άντρες και γυναίκες ένα...


άκρως αισθησιακό (όχι πρόστυχο) στριπτίζ.

Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010VIDEO ΣΟΚ: Αυτοκτονεί μπροστά στην κάμερα!!

Νεαρός από την Σουηδία, αποφάσισε να αυτοκτονήσει και το έκανε on line...


Οι αρχές έφτασαν λίγα μόλις λεπτά αφού ξεψύχησε, παρόλο που η κινητοποιήση ήταν άμεση.

Γυναίκα - αράχνη πίνει το... αίμα Ποντίων στην Θράκη

Έφθανε πάντα στα ραντεβού της με μια ασημί «Μερσεντές» και ντυμένη με ακριβά ρούχα. «Τίγκα» τα χρυσαφικά κρεμασμένα στο λαιμό της και στα αυτιά της. Ωραίο κορμί και χείλη σαρκώδη, μισανοιγμένα, υποσχόμενα ηδονές. Ήταν η Τζώρτζια με το όνομα και κυκλοφορούσε σε Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη μοιράζοντας υποσχέσεις για άμεσο δάνειο από τις τράπεζες, στους φουκαράδες της περιοχής.


Αδυναμία της οι Πόντιοι που έχουν έρθει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια από τις πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες.

Τους τελευταίους μήνες οι ελληνικές τράπεζες λόγω έλλειψης ρευστότητας, αλλά και αδυναμίας των οφειλετών να πληρώσουν τις δόσεις των δανείων τους, έκλεισαν τις στρόφιγγες δανειοδότησης για άμεσες ανάγκες (καταναλωτικά δάνεια, στεγαστικά κ.λ.π.).

Η γυναίκα – αράχνη της Θράκης, άρπαξε την ευκαιρία και άρχισε να το παίζει υπερ- τραπεζίτης για τους αφελείς Πόντιους, οι οποίοι χρειαζόντουσαν άμεσα χρήματα για τα μαγαζιά τους, να παντρέψουν τα παιδιά τους ή να πληρώσουν για την περίθαλψή τους.

Η κ. Τζώρτζια λοιπόν υποσχόταν άμεση έκδοση δανείων από τις τράπεζες με «μίζα», όμως από τους ενδιαφερόμενους 1000€ για δάνεια ύψους μέχρι 10.000€.

Στην αρχή έβγαλε 2-3 δάνεια ύψους 20.000€, φρόντισε να μαθευτεί το γεγονός από στόμα σε στόμα στη Θράκη και μετά τα «ψάρια» τσίμπησαν και άρχισαν να κάνουν ουρά στο γραφείο της… μεσίτριας των τραπεζών.

Οι φουκαράδες οι Πόντιοι έβλεπαν αυτή την εντυπωσιακή γυναίκα να κινείται με μεγάλη άνεση σε νυκτερινά μαγαζιά, πολυτελή καταστήματα και ξενοδοχεία της Θράκης και την πίστεψαν.

Αφού έβαλε στο χέρι 500 περίπου αφελείς ανθρώπους (μαζεύοντας ούτε λίγο ούτε πολύ 500.000€ μέσα σε 2 μήνες) με υποσχέσεις ότι σε 2-3 μήνες θα τους έβγαζε δάνειο, χάθηκε από προσώπου γης.

Τώρα οι «καμένοι» Πόντιοι τρέχουν με αγωγές να πάρουν τα λεφτά τους πίσω, αλλά από πού; Από την κυρία Τζώρτζια που πέταξε για άλλες περιοχές για να βάλει στο χέρι κι άλλους αφελείς;

5χρονος αρραβώνιάστηκε την 3χρονη αγαπημένη του !!!

Θα μπορούσαν να είναι το μικρότερο ζευγάρι ηλικιακά στον κόσμο που αρραβωνιάστηκε με την θέλησή του! Ο μικρός Σύριος Khalid, είναι μόλις πέντε χρονών και γνώρισε την τρίχρονη Hala, όταν είχε πάει διακοπές με τους γονείς του.




Όταν επιστρέψανε, όπως περιγράφει, ο πατέρας του αγοριού, ο γιος του ένιωθε μοναξιά και σκεφτόταν το κοριτσάκι που γνώρισε στις διακοπές. Την ερωτεύτηκε!Μετά από αυτό οι γονείς του Khalid, τηλεφώνισαν στους γονείς της Hala, αγόρασαν βέρες και συναντήθηκαν για να αρραβωνιαστούν αφού συμφωνούν μεταξύ τους τα δύο παιδιά να καταλήξουν σε γάμο. Όπως λένε στην εφημερίδα Gulf News, ο γάμος δεν πρόκειται να γίνει πριν φτάσει ο Khalid τα 15 του χρόνια.




Ο πατέρας του Khalid, έδωσε την δική του εξήγηση για όλο αυτό: "Αποκτήσαμε τον Khalid, μετά από 20 χρόνια γάμου και η εγκυμοσύνη της γυναίκας μου ήταν δύσκολη. Υποσχέθηκα να αρραβωνιάσω το παιδί μου στα πέντε του αν θα ήταν αγόρι και να τον παντρέψω με μία γυναίκα της επιλογής του στα 15 του χρόνια."



Ομολογουμένως πρόκειται για περίεργο τρόπο σκέψης...

NewsIt.gr Εξελίξεις στη δολοφονία της Μυκόνου

Χορεύτρια από την Πολωνία ο "εγκέφαλος" της δολοφονίας Ζουγανέλη;

Η χορεύτρια που ήταν κολλητή φίλη του θύματος, ακόμα παραμένει άφαντη!




Σχεδόν ένα μήνα μετά το φρικτό φονικό στη Μύκονο, οι αρχές φαίνεται πως βρίσκονται πολύ κοντά στην ομάδα, που δολοφόνησε τον Δημήτρη Ζουγανέλη.



Σύμφωνα με το Alter, η αστυνομία θεωρεί πλέον ως εγκέφαλο της υπόθεσης τη χορεύτρια από την Πολωνία, που έκανε στενή παρέα με το θύμα και τα ίχνη της έχουν εξαφανιστεί όλο αυτό το διάστημα...



Η γυναίκα μάλιστα, φέρεται να είναι ένα από τα πρόσωπα που εμφανίζονται στον τόπο του εγκλήματος, στα επίμαχα βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας από διπλανά σπίτια, την ημέρα της δολοφονίας.



Σύμφωνα πάντα με το Alter, η αστυνομία παρά τις έρευνες δεν έχει καταφέρει να εντοπίσει ακόμα τη γυναίκα - μυστήριο, ούτε στην Αθήνα αλλά ούτε και στην πατρίδα της.



Πάντως, είναι ζήτημα χρόνου να εκδοθεί ένταλμα τόσο για τη σύλληψη της χορεύτριας όσο και για τα υπόλοιπα άτομα που φέρονται να συμμετείχαν στη δολοφονία, τα οποία είναι γνωστά στις Αρχές...



Από την πρώτη στιγμή η οικογένεια του επιχειρηματία λέει πως όλα έγιναν για τα λεφτά. Το λάθος του ήταν πως κρατούσε αρκετά χρήματα μέσα στο χρηματοκιβώτιό του και μάλλον αυτό το γνώριζαν οι δράστες...

Νότια Αφρική: Γυναίκα θηλάζει κουτάβι!

Η Ntswaki Nkabinde έχει δύο παιδιά.


Δεν θηλάζει όμως μόνο αυτά.



Έχει αναλάβει και την 1 μηνός Teddy... που είναι σκύλος!



Επισκέφθηκα έναν γείτονα και η σκυλίτσα του είχε γεννήσει 6 κουτάβια. Όταν πήρα αγκαλιά την Teddy αναζήτησε το γάλα μου.



Φυσικά την πήρα και από τότε την μεγαλώνω εγώ. , λέει η Ntswaki.

Πλέον η Teddy έχει βγάλει δόντια και ο θηλασμός σταμάτησε, πλέον όμως το παρατσούκλι της Ntswaki είναι σκυλο-γυναίκα.



Πολλοί της λένε ότι θα πεθάνει ή θα αρρωστήσει από αυτό που έκανε ή ότι θα την συλλάβει η αστυνομία για κακοποίηση ζώου...



Διαφωνίες έχει και η οικογένειά της για το γεγονός ...

Kέρκυρα: Νεκρή γυναίκα σε πορτ-μπαγκάζ!

http://img.protothema.gr/0B76B38A41E0D478A156B633D5B73D47.jpgΜε μπλόκα στα σημεία εξόδου της Κέρκυρας αλλά και της χώρας, προσπαθεί η Αστυνομία να εντοπίσει τον αδίστακτο δολοφόνο... που εκτέλεσε εν ψυχρώ την εν διαστάσει σύζυγό του και μητέρα του 8χρονου παιδιού τους και στην συνέχεια έβαλε το πτώμα στο πορτ μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου και εξαφανίστηκε!




Το αντρόγυνο είχε χωρίσει από καιρό και ο δράστης διέμενε το τελευταίο διάστημα μόνιμα στη Γερμανία. Όμως, τις τελευταίες ημέρες είχε επιστρέψει στο νησί. Στις 2 μετά το μεσημέρι, οι γείτονες άκουσαν έντονους καυγάδες από το σπίτι της γυναίκας σε έναν συνοικισμό στην περιοχή Αλυκές Ποταμού, κοντά στην παραλία της Αγίας Αικατερίνης και είδαν τον άνδρα να φεύγει.



Η 37χρονη είχε εξαφανιστεί, αλλά δεν άργησε να διαπιστωθεί η τύχη της, καθώς κηλίδες αίματος οδηγούσαν στο αυτοκίνητου του αδελφού της που ήταν σταθμευμένο λίγο πιο μακριά! Οι άνδρες της Ασφάλειας και της Σήμανσης που κλήθηκαν, την βρήκαν νεκρή στο πορτ μπαγκάζ με τέσσερις σφαίρες, δύο από τις οποίες στο κεφάλι!



Αμέσως δόθηκε εντολή να ξεκινήσουν έρευνες στα λιμάνια και το αεροδρόμιο της Κέρκυρας για να εντοπιστεί ο εν διαστάσει σύζυγος πριν φύγει από την χώρα, ενώ οι συγγενείς του θύματος και ένας άνδρας που φέρεται να σχετιζόταν με την 37χρονη μητέρα δίνουν κατάθεση σχετικά με την υπόθεση στην Αστυνομία.

Δολοφονημένη -με δύο σφαίρες στο κεφάλι- εντοπίσθηκε σε πορτ-παγκάζ αυτοκινήτου μια 36χρονη γυναίκα και μητέρα ενός 8χρονου αγοριού, στην περιοχή Ποταμός της Κέρκυρας.



Το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκε η άτυχη γυναίκα ανήκει στον αδερφό της γι' αυτό και η οικογένεια της ειδοποιήθηκε αμέσως μόλις βρέθηκε το πτώμα.



Τραγικός ο ρόλος του πατέρα της, ο οποίος μόλις έφτασε στο σημείο αναγνώρισε τη νεκρή κόρη του, μέσα στο πορτ μπαγκαζ!



Η 36χρονη καταγόταν από την από την Ήπειρο, και βρισκόταν σε διάσταση με το σύζυγό της ο οποίος αν και ζει μόνιμα στη Γερμανία αυτές τις ημέρες βρίσκονταν στο νησί.



Το περίεργο είναι ότι σε μικρή απόσταση εντοπίσθηκε και ένας άντρας τραυματισμένος. Μέχρι τώρα άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες θανάτου της γυναίκας, και δεν έχει διαπιστωθεί αν ο χαμός της σχετίζεται με τον τραυματισμένο άντρα.



Η Ασφάλεια της Κέρκυρας έχει αναλάβει τη διερεύνηση και την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ασθενής πέταξε από το ασθενοφόρο

Ασθενής «εκτοξεύτηκε» από το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Σερρών, ύστερα από καραμπόλα! Το τροχαίο ατύχημα, από το οποίο ευτυχώς δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές, συνέβη στην περιφερειακή οδό των Σερρών, στο ύψος της διασταύρωσης του Νεοχωρίου, όταν ο οδηγός του ασθενοφόρου παραβίασε ερυθρό σηματοδότη και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο αυτοκίνητο. Κατόπιν, το ασθενοφόρο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλα τρία οχήματα που κατευθύνονταν προς τη Θεσσαλονίκη.




Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, με αποτέλεσμα ο άτυχος ασθενής να πεταχτεί έξω από το όχημα και να τραυματιστεί ελαφρά, ενώ παράλληλα τραυματίστηκαν τόσο ο οδηγός του ασθενοφόρου όσο και ο γιατρός που επέβαινε σε αυτό. Οδηγοί διερχόμενων αυτοκινήτων που είδαν το συμβάν ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έφτασε άμεσα στο σημείο και ανέλαβε τη διακομιδή των τριών τραυματιών στο νοσοκομείο Σερρών. Κανείς άλλος από τους επιβαίνοντες στα οχήματα που ενεπλάκησαν στην καραμπόλα δεν τραυματίστηκε.



Ωστόσο, το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία, αφού, όπως επισημαίνουν, ο άτυχος ασθενής που μεταφερόταν στο νοσοκομείο θα μπορούσε να είχε βρει τραγικό θάνατο από καθαρή απροσεξία. Επίσης, οι πολίτες διερωτώνται κατά πόσο ασφαλείς μπορούν να είναι οι ίδιοι ή οι άνθρωποί τους αν τύχει να μεταφερθούν με ασθενοφόρο.

Giannis Ploutarxos-Opening Cosmostage 21-10-2010

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΟΣ ΧΩΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ!

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΟΣ ΧΩΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ...


ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥ...

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.

ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΛΟΓΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ.

ΣΟΚ: Έβαλαν με την βία έγκυο 8 μηνών να κάνει έκτρωση

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEixM8cy45BygXn3OnQ-Jf4lVbThGxFMGA_cskxkl7BI2e66sR0bRjXrq-KsJfuok5DKoZMMVZM8Me-fYB2_WITH7lp9BVE3tUOvoOEY32lAmz6tDZe2Jx-LiM1VdplkZU86FHXQSDeJI3wC/s200/%CE%AD%CE%BA%CF%84%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7.jpgΣοκ από την είδηση ότι οι αρχές ανάγκασαν μια 36χρονη έγκυο στον όγδοο μήνα να κάνει έκτρωση γιατί παραβίασε τον...νόμο! Κι όμως αυτό συνέβη στην Κίνα. 12 αξιωματούχοι της κινεζικής αρχής μπήκαν στο σπίτι της 36χρονης Xiao Aiying. Αφού την χτύπησαν, την κλώτσησαν στο στομάχι και μετά την τράβηξαν με το ζόρι ενώ αυτή ούρλιαζε από τους πόνους σε νοσοκομείο.




Εκεί οι γιατροί πήραν την κοπέλα και της χορήγησαν με ένεση ναρκωτικά για να τραυματίσουν και να σκοτώσουν το αγέννητο παιδί της που είναι 8 μηνών.



Η Xiao Aiying επέτρεψε στις κάμερες να την φωτογραφήσουν στο νοσοκομείο δείχνοντας τους μώλοπες που της προκάλεσε η βιαιότητα των αξιωματούχων της κινεζικής αρχής.



Η ίδια ίσως χρειαστεί και επέμβαση για να της αφαιρέσουν κομμάτια τους πλακούντα που έχουν μείνει ακόμη μέσα της.



Ο σύζυγος της έχει υποστεί σοκ από το τι έγινε στην γυναίκα του. Το ζεύγος έχει μια κόρη 10 ετών και περίμενε με λαχτάρα το δεύτερο τους παιδί.



Σύμφωνα με έναν απαράδεκτο νόμο που ψήφισε η κινεζική βουλή πριν από δύο χρόνια απαγορεύεται πλέον στις οικογένειες να κάνουν περισσότερα από ένα παιδί.



Οι υπεύθυνοι είχαν ενημερώσει τον σύζυγο της 36χρονης ότι δεν μπορούν να αφήσουν να ζήσει αυτό το παιδί αφού ήδη έχουν μια κόρη. Όμως το ζευγάρι επιθυμούσε να έχει άλλο ένα παιδί. Η απάνθρωπη αυτή πράξη των αξιωματούχων αλλά και της ίδιας της κινεζικής κυβέρνησης κάνει τον γύρο του κόσμου αφού η γυναίκα βρισκόταν στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και της συμπεριφέρθηκαν σαν να ήταν ένα σκουπίδι.



Οι περισσότερες οικογένειες στην Κίνα επιτρέπετε να έχουν μόνο ένα παιδί αφού οι αρχές προσπαθούν να αποτρέψουν την αύξηση του πληθυσμού στην χώρα που έχει φτάσει στο 1,3 δισεκατομμύρια πολίτες. Μάλιστα όσοι παραβούν τον νόμο υπάρχει και πρόστιμο 25.000 στερλινών!



Για όσους δεν έχουν χρήματα όπως η 36χρονη Xiao και ο σύζυγος της, τότε οι αρχές του αναγκάζουν να προχωρήσουν σε έκτρωση ενώ δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν και βία.